У продажу вишукана 3-х кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом у ЖК Женева. Ремонт власники робили для себе, не для продажу, чого тільки коштує ручний молдінг стін, велюрові штори та стільці. Квартира спланована в дві окремі спальні, гардероб, простору світлу кухню-вітальню та велика перевага: роздільний санвузол! У квартирі є підігрів підлоги в зоні санвузлів, вся вбудована техніка фірми Bosh, двері прихованого монтажу з магнітним обмежувачем. Завдяки 4 вікнам квартира дуже світла, тепла, двостороння, зроблена шумоізоляція. Квартира розташована на 10/12 поверсі, 65,7 м2 у 4 секції за адресою вулиця Короленко, 22а. У квартирі автономне газове опалення (двоконтурний котел) Сам житловий комплекс з закритою територією, що охороняється, цілодобове відеоспостереження, дитячі майданчики, тренажери, міні футбольне поле, тенісний стіл. Трьохрівневий підземний паркінг, паркомісце можна як купити, так і орендувати. Телефонуйте, все розповім детальніше і покажу!

можливий продаж по єОселя
Короленка вул., 22А
rieltor.ua

С Новым ремонтом! Продам квартиру в ЖК IQ-House на улице Владимира Моссаковского 7. Один из лучших новостроев в городе. В квартире две спальни, два санузла, два балкончика и кухня- гостиная. Невысокий этаж, много окон, интересная планировка. Современный ремонт в светлых тонах. Кондиционеры есть, стиральная и сушильная машины есть, техника в кухне есть. Шкафов много, света много, пространства много. IQ-House — это современный комплекс лаконичной архитектуры. Полностью независимый, как в своей инфраструктуре, так и в системе технического обеспечения. На первом этаже расположена просторная входная группа со службой ресепшн европейского уровня, администрацией, эксплуатационной службой и охраной комплекса. Предусмотрен высокий уровень внутренней безопасности. Контролируемый доступ в комплекс, видеонаблюдение территории, закрытый внутренний двор с детской площадкой. Подземный трехуровневый паркинг, каждый уровень, которого имеет индивидуальный въезд и оснащен автоматической системой пожаротушения. Бесшумный скоростной лифт «Отис» поднимет Вас на любой этаж комплекса прямо из паркинга. Собственная служба эксплуатации и сервиса поможет решить ежедневные бытовые вопросы и оперативно отреагирует на возможные экстренные ситуации. Звоните.

Володимира Моссаковського вул. (Клари Цеткін), 7
rieltor.ua

Продам отличную квартиру в полностью обжитом новострое ЖК Панорама. -панорамный вид на Днепр с 14 этажа. -121 м2 общей площадью, грамотно спланирована: кухня гостиная, мастер спальня, кабинет или детская, гардеробная и кладовая. -новый качественный ремонт(приточно-вытяжная вентиляция и канальные кондиционеры Daikin ,утеплена/шумоизоляция по всему периметру и потолку,6 зон с теплыми полами, система умный дом(управление освещением, контроль протечки воды Нептун, видеонаблюдение), система очистки воды на всю квартиру +осмос на кухне,электрокарнизы в главной спальне и многое другое для комфортного проживания ) - полная комплектация мебелью и техникой ( всё как на фото) Оцените комфорт и качество жилья лично – запишитесь на просмотр сейчас и сделайте первый шаг к своему новому дому!

Сімферопольська вул., 2п
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3-х комнатную квартиру в комплекте в ЖК Женева. Квартира расположена во второй очереди, секция 4, классная планировка на две стороны света, 3 окна, 11/12 этаж, отопление: двухконтурный газовый котел, сделана стяжка пола, установлены радиаторы, входная дверь. Квартира планируется в две отдельные спальни, два санузла, гардеробную и кухню-гостиную. Квартира с правом собственности, документы готовы к сделке. Есть в наличии паркоместо на -1 уровне, стоимость вместе с квартирой 85 000$ Жилой комплекс с закрытой, охраняемой территорией, двор без машин, есть детские площадки, мини футбольное поле, тренажеры, ОСМД Ключи у меня, покажу в удобное для Вас время, жду Ваших звонков!

можливий продаж по єОселя
Короленка вул., 22
rieltor.ua

Продаж 3-к квартири на ж.м Тополя - 1 (Запорізьке шосе). Загальна площа - 70, 7 м2. Квартира під ремонт, але у дуже гарному стані. Всі труби та комунікації змінені. Лоджия повністю в склопакеті. Повний пакет документів, власники в країні. Готові до швидкої угоди

Запорізьке шосе вул., 40
rieltor.ua

В продаже 3-х комнатная квартира с видом на Днепр в ЖК Mont Blan MONT BLAN — это трехсекционный 24-этажный жилой комплекс премиум-класса в центре Днепра. Современный стиль, уникальная архитектура, авторский дизайн территории — все это про MONT BLAN. Одной из особенностей комплекса станет инновационный медиафасад. В стилобатной части разместят трехуровневый вместительный паркинг с лифтами для каждой секции. Территорию комплекса спроектируют по концепции «двор без авто», благодаря чему жители и гости будут чувствовать себя безопасно и комфортно. Собственная инфраструктура позволит совершать покупки, отдыхать с семьей, заниматься спортом и проводить деловые встречи, не покидая территории комплекса. Ввод в эксплуатацию: 3 квартал 2025 года Звоните, расскажу подробности

6-ї стрілецької дивізії вул., 29
rieltor.ua

Найкраща ціна! Терміновий продаж! У продажу 3-х кімнатна двостороння квартира в ЖК Моцарт преміум-класса. Квартира знаходиться в 2 секції на 6 поверсі, 85 м2. Вже з правом власності. Записуйтесь на перегляд заздалегідь!

Короленка вул., 2а
rieltor.ua

Своя! 3 комнатная квартира с авторским ремонтом, мебелью и техникой, венецианская штукатурка. Сигнализация, видеонаблюдение. Парковка рядом охраняемая. Своя котельная у дома, газовая колонка.

Олександра Поля просп. (Кирова), 72
rieltor.ua

Акційна ціна $ 100 тис. діє - до 31.07.2024 року. Продам видову 3-кімн. квартиру в ЖК преміум-класу «ЖК Bartolomeo Resort Town (Бартоломео Резорт Таун)», вул. Набережна Перемоги 9Б, Перемога. Паркінг місто продається окремо. Вартість - $ 36 тис. + послуги АН. Код обєкта SF-2-823-298. Опис району, розташування: Центр міста, набережна, парк Шевченко, дитячі садки, школи, супермаркети, магазини, лікарні. Громадський транспорт ходить у будь-який кінець міста. Забудовник "LOGOS DEVELOPMENT GROUP". Секція 2 здана в експлуатацію. Продаж за договором майнових прав. 24-й поверх 28-поверхового монолітно-каркасного будинку. Загальна площа - 83.6 кв.м., кухня - 15 кв.м., 3 кімнати, балкон, 2 санвузли, передпокій, вбиральня, хол. Квартира у будівельному стані. Центральний "ніс" з панорамним видом на річку Дніпро, чистова стяжка, опалення, двері вхідні, лічильники на тепло, ел/ во, вода. Вартість - $ 100 тис. + послуги АН. Перевага комплексу: - Вентильований фасад-(Laminam) Італія - Віконні системи Reynard-MasterLine 8 - Ліфт-Schindler(з розумною системою управління) - Приватна котельня з установками Viessmann - Підземний та гостьовий паркінги - Величезна паркова зона 6,5га - СПА-центр з басейнами та саунами,спортивні та дитячи майданчики,футбольні та волейбольні поля - Яхт клуб,два ресторани - Проект Bartolommeo-це преміальний жилий комплекс на річкі Дніпро, який побудований за концепцією-місто в місті. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Набережна Перемоги вул., 9Б
rieltor.ua

Продам добротную 3к квартиру ж/м Левобережный -3, улица Николая Михновского(Щербины) Отличное месторасположение дома, в шаговой доступности ТЦ Караван, Сити центр, Березинский рынок, супермаркеты, отделения банков и новой почты, дошкольные и учебные заведения. Отличная развязка транспорта. Квартира расположена на 4м этаже/9ти этажного дома. Двухсторонняя-не угловая 65 метров -спланированы в 2 отдельные спальни, просторную гостиную, кухню и ванную комнату Окна металлопластиковые-смотрят в тихий и благоустроенный двор. Балкон и лоджия остеклены Хорошее жилое состояние. Продается с мебелью и бытовой техникой. Установлены счетчики на газ, счетчик на тепло. Батареи чугунные. Капитальный тамбур на 2 квартиры. Доброжелательные соседи Подьезд чистый и ухоженный-после ремонта. Дом обслуживает ОСББ. Отличный вариант для семьи . Свободна, после покупки-можно сразу заезжать !

Щербини вул., 25
rieltor.ua

Житлові комплекси у Дніпро

Продаж. Двокімнатна квартира під ваш ремонт по вулиці Камʼянська (верх проспекту Петровського). Поряд Варус, АТБ, ринок, головний проспект та транспортна розвʼязка. Квартира розташована на 3 поверсі 3 поверхового будинку. В будинку залізобетонні перекриття. Двір охайний, підʼїзд чистий, приємні та дружні сусіди. Загальна площа 44,9 квадратних метрів. Чотири металопластикові вікна. Квартира потребує ремонту, світла. Встановлений лічильник на світло. Будинок розташований в тихому місці, у дворі є місце для авто. Громадський транспорт поруч - трамвай, маршрутки.

Камянська вул., 25
rieltor.ua

Продаж стильної 3-кімнатної квартири в ідеальному районі! Площа: 56 м² Особливості: Якісний ремонт, який вражає своєю стильністю та практичністю. Просторі та світлі кімнати, створені для комфорту і затишку. Центральне розташування на середньому поверсі забезпечує зручний доступ та чудовий вид з вікна. Локація: Ідеальне розташування поруч зі школами, садками та університетами. Зручний доступ до магазинів та торговельних центрів для приємних шопінгових вечорів. Багато зелених зон навколо для відпочинку та прогулянок. Інфраструктура: Завжди поруч з усім необхідним: магазинами, ресторанами, аптеками. Зручна транспортна розвязка для легкості переміщення по місту. Це чудова можливість для тих, хто цінує комфорт, якість та зручність у кожному елементі свого життя. Зателефонуйте зараз та забронюйте своє місце в цьому чудовому житловому просторі! Телефон для довідок та запису на перегляд: [093 523 4343]

Гагаріна просп., 173
rieltor.ua

Продажа! Квартира ЖК на Олеся Гончара, 40 Площадь 102,3 м2; (5 больших окон) Двусторонняя квартира планируется великолепно в просторную 3 к. квартиру. 2/4 этаж; Состояние: после строителей; Высота потолков 3 метра, Автономное электроотопление, установлен котел. Дом снаружи утеплен минераловатными плитами, теплый. Комплекс закрытый охраняемый под видеонаблюдением. Двухуровневый подземный паркинг. 138.000 $ Звоните или пишите (Telegram) Валерий

можливий продаж по єОселя
Олеся Гончара вул., 40
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру, вул. Холодильна 75, Караван 7 хвилин. Код обєкту SF-2-787-372. Район міста з розвинутою інфраструктурою. Дитячі садки, школи, супермаркети, магазини, лікарні. Громадський транспорт ходить у будь-який кінець міста. Для приємного часу проведення є сквери та парки. 3-й поверх 9-поверхового панельного будинку. Загальна площа - 63,3 кв.м: окрема кухня, 2 окремі кімнати, 1 прохідна, балкон, лоджія, 1 санвузол, передпокій, хол. У квартирі виконано капітальний ремонт у 2012 році. Продається з меблями та технікою. Гарний житловий стан. Вартість - $48 500 + податки + комісія АН. Є можливість придбати гараж в кооперативі - капітальний (5 хв від будинку). Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні (Державна програма «єОселя» під 3% (для військовослужбовців, медичних працівників, наукових, педагогічних працівників навчальних закладів державної обл комунальної форми власності)).

ексклюзив
Холодильна вул., 75
rieltor.ua

Продам 3к квартиру жм Перемога 4 просп.Героїв 4. Квартира тепла, не кутова. Знаходиться на 9 поверсі з 9. Загальна площа квартири 65м.кв., кухня стандартна 8м.кв. Планування 2+1 з можливістю зробити 3 окремі кімнати. Квартира на дві сторони. Є лоджія та балкон. Санвузол в кахелі, замінені стояки водопостачання та каналізації. В одній кімнаті свяжа косметика. В цілому квартира в житловому стані. Замінені вікна та міжкімнатні двері. Ціна 41990$ Перегляди в зручний час по домовленості!

Героїв просп., 3
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру, ж\м Тополь-3, Шевченківський р-н, м-н Тополь-3. Код обєкта SF-2-843-458 Опис району, розташування: магазини, супермаркет АТБ, школа, дитячий садок та майданчик, аптека, Нова пошта, лісопарк, спортивний комплекс, банк, ресторани, зупинка транспорту - 2 хвилини. 1-й поверх 9-ти поверхового панельного будинку. Загальна площа – 63 кв.м., кухня - 7 кв.м., 2 окремі кімнати, 1 прохідна, роздільний санвузол, лоджія (з підвалом) та балкон. Стан квартири, під ремонт. Все працює - світло, газ, вода. Вартість – $32 500 + послуги АН (5%). Більше актуальних обєктів у нашому чат-боті HataHomeBot Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні (Державна програма «єОселя» під 3% (для військовослужбовців, медичних працівників, наукових, педагогічних працівників навчальних закладів державної облкомунальної форми власності).

Тополя-3 вул., 13
rieltor.ua

3 х комнатная квартира Косиора/Калнышевского/Калиновая Гули Королевой,11 Этаж - 8, этажность - 9. Площадь - 55 м2. Спланирована: комнаты 2 + 1, кухня, с/у совмещен, лоджия. Состояние - хорошее жилое. Цена 36 000$ С уважением, Анастасия Коломиец Consulting Agency "KB" Рада Вас слышать, звоните

Квітки Цісик вул. (Гулі Корольової), 11
rieltor.ua

Продаж 3-к квартири, вул. Алана Шепарда, 15 (вул. Суворова, р-н Тітова) - 2-й поверх: - не углова - є газова колонка - власники в країні - тихий відремонтований двір з паркомісцями - охайний стан - повний комплект документів Показ у зручний час, ключі на руках.

Суворова вул., 15
rieltor.ua

Можно 280 постанова ! Продам 3х ком. кв. пр. О. Поля 74, р-он бывшего магазина «Юность», 3/3 эт. , 50,9м2, 2 отдельные спальни ,кухня-студия , просторный санузел, балкон. Дом кирпичный, одно-подъездный . Индивидуальное отопление ( узаконено), электро- котел + газовая колонка на горячую воду ( полный автомат), пол с подогревом по всей квартире. Состояние , полный кап-ремонт 2022г. Менялось всё; *стены, *полы, *потолки , *коммуникации , *радиаторы, *проводка , *МПО, *меж-комнатные двери скрытого монтажа, *итальянский кафель и напольная плитка по всей квартире , * система антипотоп в санузле и на кухне, * в спальнях ламинат, * качественная, дорогая сантехника. Продажа с мебелью ; *кухонный гарнитур ( нет фасадов на кухонном гарнитуре, есть возможность сделать на свой вкус), *большая кровать 180/200, *детский гарнитур, *обеденный стол, *4 мягких стула , *напольные вешалки, *вешалка в прихожей, *гарнитур в санузле. Техника; *стиральная и сушильная машина 2/1, *телевизор диагональ 55, *кондиционер , *посудомойка, *варочная индукционная поверхность, *духовка электро, *посудомойка, * холодильник, *микроволновка, *электрочайник, *пылесос беспроводной , система сбора мусора. Вся техника качественная не более двух лет в эксплуатации, ( вытяжки нет). Крыша полностью новое перекрытие, замена всех труб на чердаке. Подъезд чистый, ухоженный, закрытая территория, калитка на замке, место для парковки автомобиля. В шаговой доступности сеть магазинов, новый супермаркет, ОНП,кафе, рынок, остановка общественного транспорта. Больше фото скину в личку ! ( низ.пр. Поля, Свердлова, Титова, пр. Гагарина, Атлант, Женева, Манхэттен, Кировский )

Олександра Поля просп. (Кирова), 74
rieltor.ua

Купите РЕАЛЬНУЮ 3к квартиру на ж/м Солнечный. Вторая линия домов. Не шума и пыли от дороги. Состояние квартиры на фото. Планировка смежная-две отдельные спальни, гостиная, кухня, санузел. Дом газифицирован. Изюминка квартиры-большая квадратная кухня площадью 9, 5 м. Квартира угловая. Без балкона! При продаже остается все, что на фото. Тамбур на две квартиры. На электричество, газ, воду установлены приборы учета. Отдельно стоит отметить местоположение! До центра(МостСити) две остановки общественным транспортом. В пешей доступности благоустроенная набережная, супермаркеты, ТЦ Вавилон и пр. Я приглашаю вас на презентацию.

Сонячна набережна вул. (Маршала Малиновського), 26
rieltor.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру Пушкіна Олександра Поля низ Кучеревського Яворницького Центр 70 м2 Центр міста, закритий двір (є місця для паркування). На першому поверсі: коридор, гостьовий туалет, кухня студія та велика лоджія. На другому поверсі 2 окремі спальні, санвузол та міні вбиральня. У квартирі є газ. Високий рівень комфорту та близькість до інфраструктури, будинок знаходиться в обжитому районі. Квартира 2-х поверхова за адресою пр. Поля 1/9, Сусіди спокійні , порядні сім’ї,які живуть вже тут дуже багато років . У квартирі тихо , вікна у двір. Готові до угоди! Є відеопрезентація, надішлю у Телеграм, Вайбер , як Вам зручно . Чекаємо на Вас !

Олександра Поля просп. (Кирова), 9/1
rieltor.ua

3 х комнатная квартира ЖК Моцарт, Mozart, Центр Премиальный класс в самом центре города. Введен в эксплуатацию. Этаж - 6, этажность - 12. Площадь – 85,3м2, двухсторонняя Высота потолков 3м. Состояние после строителей. Свободная планировка. Планируется в кухню студию и 2 спальни. Панорамное остекление Автономное отопление. Закрытый двор. Цена 117 700$ С уважением, Анастасия Коломиец Consulting Agency "KB" Рада Вас слышать:

можливий продаж по єОселя
Короленка вул., 2к
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира на проспекті Слобожанський (пр. Правда) початок, район Прозорого офісу, Лівий берег, ж/м Сонячний, пр. Воронцова, одна зупинка (переїхати новий міст) та Ви в самому центрі міста. Ідеальне місце розташування із зручною транспортною розвязкою у будь-який кінець міста. Усього одна зупинка до ТЦ Міст-Сіті! Квартира знаходиться на пятому поверсі 5-поверхового будинку (будинок не хрущовка), дах не тече, зроблено, чистий підїзд. Загальна площа квартири 54 кв.м., кухня 6 кв.м. Дві окремі кімнати та простора кухня-студія, балкон засклений, вікна металопластикові Велика ванна кімната, бойлер, централізоване опалення. У квартирі виконано капітальний ремонт із заміною всіх комунікацій, ремонту лише 3 роки. У кожній кімнаті натяжні стелі включаючи кухню та коридор, на підлозі по всій квартирі є ламінат. Вбудована кухня з якісною побутовою технікою та холодильником. Меблі, зроблені на замовлення за розмірами кімнат, залишаються. Дуже низькі комунальні платежі. Будинок ОСББ. Квартира без боргів, документи у порядку, готова до продажу. Господиня у місті. У дворі велике паркування та два дитячі майданчики. Поруч АТБ та різні магазини. Доглянутий двір та підїзд. Реально класна квартира для мешкання. Ціна 40900 дол. Якщо ви є реальним покупцем, торг присутній.

Слобожанський просп. (ім. газети Правда), 10
rieltor.ua

Продам квартиру в найкращій локації центральної частини міста. Вулиця Івана Акінфєєва, 14-А., р-н парку Шевченка; Місцезнаходження: maps.app.goo.gl/tWb7p3Xamvqc2TEE7 ; Загальна площа квартири 127 кв.м. 2-й поверх.; Планування: Кухня вітальня, спальня, дитяча, 2 санвузли; Автономне газове опалення; Закритий двір, охорона, відеоспостереження; Пишіть/дзвоніть для детальної консультації 0978365050

Івана Акінфієва вул. (Фучика), 14а
rieltor.ua
1 - 24 з 2 274 результатів