Продам 2к; 48/7,5;1/9; высокий, комнаты раздельно, окна и лоджия мпо, косметика, тамбур на 2 квартиры, порядочные соседи, квартира в жилом состоянии, продается с мебелью . Документы в порядке, готовы к продаже.Аудиторная/ Выборгская 28 б; цена 32000$ 0960925816

Аудиторна вул. (Виборзька), 28 б
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру у висотці в районі МАЗЕПИ (ПЕТРОВСЬКОГО) (711836) Основні характеристики: - житлові кімнати - 1 - поверх - 3 - поверховість будівлі - 9 - наявність ліфту - є - розташуваня - не кутова - тип кімнат - окремі - наявність балкону / лоджії - є - стан - житловий У вказану вартість вже входять: - меблі - техніка Найближчі орієнтири: - Робоча - Західний - Вокзали - Орловська - Караваєва - Київська - Калиніна - Металургів Бракує інформації? Будемо раді Вашому зверненню! Під час дзвінка за оголошенням назвіть номер об екту 711836 Більше пропозицій Ви знайдете в нашому акаунті на цьому сайті.

Аудиторна вул. (Виборзька), 28В
rieltor.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру на вулиці Орловська. Квартира спланована у вітальня, дві роздільні кімнати. Ванна кімната вся в кахлі, вся сантехніка в хорошому стані! Загальна площа 56/41/5 м2. В квартирі все залишається! Під квартирою знаходиться комерційне приміщення, є генератор . Квартира знаходиться на першому Високому поверсі в пятиповерховому будинку, а по житловому вона друга. Завжди суха і тепла. Не кутова . Вікна МПО, у відмінному житловому стані! Газова колонка, газова плита . На все є лічильники . Комунальні невеликі. Дуже рекомендую. Дружний будинок. Сусіди дуже порядні. У дворі будинку, є гараж. Можна так само придбати за окрему плату Рекомендуємо подивитися в живу, та зручний для Вас час, за попередньою домовленістю. Реальному покупцю торг! Якщо у вас є своя нерухомість, яку ви хочете продати або здати в оренду - допоможемо. Коллегам прошу не турбувати

Орловська вул., 31А
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам сучасну квартиру з ремонтом в ЖК Брама-2! Разташована на комфортному 6 му поверсі, не кутова з якісним ремонтом. Квартира облаштована всіма меблями та технікою. Автономне опалення. Відмінний варіант для комфортного та щасливого життя в екологічно чистому районі Дніпра. Закритий комплекс, парковка, сучасний дитячий садок, майданчики, спорт комплекс, магазини, парк, кафе та ін.

можливий продаж по єОселя
Співдружності, 7
rieltor.ua

Продам двух кімнатну квартиру на вул.Криворізька 42 Добрий стан ,можно зайти і жити Вікна МПО Газова колонка Площа 44 м.кв ,кухня 6 м.кв Ціна 23000$ З повагою Максим АН«КВАРТАЛ»

Криворізька вул., 42
rieltor.ua

Продам 3 ком квартиру в районе Ивана Мазепы, улица Мартеновская 40. Это квартира на земле и имеет ряд преимуществ, а именно: свой вход, есть небольшой участок земли, есть место для парковки автомобиля. Квартира двухэтажная. На первом этаже находиться санузел и гардеробная. На втором этаже: две спальни, большая гостиная, отдельно кухня с балконом. Ремонт косметический, есть вся необходимая мебель и техника. Автономное газовое отопление, стоит двухконтурный газовый котел, центральная канализация, свет. Все коммуникации подключены и работают. Квартира общей площадью 73 квадратных метра, как раз для большой семьи. Звоните, презентации по договоренности.

Мартенівська вул., 40
rieltor.ua

ТЕРМІНОВО продам однокімнатну квартиру район Петровського. Не кутова, 2/3. Новий м/п балкон та вікна. В квартирі лишається холодильник, пральна машина, вбудована кухня, вбудовані шафи в кімнаті, диван, телевізор. В квартирі газова колонка, труби та електроживлення замінені.

Новоорловська вул., 33
rieltor.ua

Продам затишну квартиру у житловому комплексі Дніпровська Брама-2. Прекрасно спланована на кухню-студію + окрема спальня + гардероб. Ідеальний варіант для комфортного проживання чи інвестиції. У квартирі виконаний сучасний ремонт з якісних матеріалів, все продумано до дрібниць. Продаж цієї чудової квартири з усіма меблями та технікою, є тепла підлога. Закритий двір, велика територія із розвиненою інфраструктурою. Записуйтесь на перегляд, з повагою до Вас рієлтор Ольга.

Співдружності, 5
rieltor.ua

У продажу 1 кімната квартира на вул.Новоорловська! Все залишається, не кутова, є великий балкон, засклений. Район проспекту Івана Мазепи,(колишнього Петровського). Загальна площа 30/19/6 м2, поверх 2/3. Квартира в гарному житловому стані! Газова колонка. МПО вікна, вбудована кухня.Дуже гарне місце розташування, вся інфраструктура до 300м., садок, школа ,магазини, зупинка громадського транспорту. Квартира дуже тепла і затишна. Вкладень не потрібно, заходиш і живи! Рекомендуємо подивитися в живу, та зручний для Вас час, за попередньою домовленістю. Реальному покупцю торг! Якщо у вас є своя нерухомість, яку ви хочете продати або здати в оренду - допоможемо.

Новоорловська вул., 33
rieltor.ua

Продається 2х кімнатна квартира на вул.Криворожська, 1й поверх 5ти поверхового будинку в районі Стахановської проходної ДМЗ. Косметичний ремонт, є підвал, загальна площа 35,7м2, кухня 3,9м2, висота потолка 2,5м. Є інтернет. Поряд магазин, дитячий садок, парк "Зелений гай". 26500$ + комісія 5%

Криворожська, 26
rieltor.ua

Житлові комплекси у Дніпро

Продам уютную 3-комнатную квартиру на улице Талалихина (Коржева) 12 в Петровському районі. Загальна площа - 66.4 кв. м.кухня 7 кв.м. Ця квартира розташована на третьому поверсі трьохповерхового будинку, і радує тим, що дах не протікає. Квартира вже пройшла частковий ремонт та має оновлені системи водопостачання, каналізації та електрики. Планування роздільне, що додає комфорту. Будинок обслуговується ОСМД, що гарантує доглянутість. Локація - це вигідне місце, де інфраструктура і транспортні звязки в пішій доступності. Все необхідне для комфортного життя поруч, школа, садочок, магазини, ринок та інше. Ми готові організувати показ квартири в зручний для вас час за попередньою домовленістю. Ціна цієї квартири під Ваш ексклюзивний ремонт- всього 30 000 доларів. Не пропустіть свій шанс стати автором квартири своеі мріі. Створить сам комфортне життя в цьому просторому житлі!

Продам 3х - квартиру на  вулиці Коржева 12
olx.ua

Остановка Стахановская проходная, ул.Криворожская 48 , 2/5эт, 48/30/6, кирпич, комнаты смежные, автономное отопление, поменяны батареи, трубы, балкон застеклен. Коммунальные Свет, вода,газ по счетчикам.ЖЭК 372грн, мусор 37 грн.Доставка вода,газ, котел это приготовление пищи+душ+отопление. Выходит в месяц коммунальные без отопления 800-900 грн, с отоплением 1200-1300 грн. Рядом магазин, остановка транспорта (маршруты 146, 156, 55), ТРК "Апполо". Свободная.Долгов нет.Документы в порядке.Хозяева в стране. Коллегам пожалуйста не беспокоить.

СРОЧНО ПРОДАМ  2 к.кв. ул. Криворожская (Рабочая), автономка!
olx.ua

Продам 3-х комн. Кв-ру на 2-м этаже 2-х этажной сталинки. Район просп. Мазепы (Петровского) и ул. Авиационной. 67,1/40,5/6,3. Из всех 3-х комнат выходы на 2 балкона и лоджию. Один из балконов застеклен. Высота потолков -2,8 м. Комнаты раздельные, просторная прихожая, переходящая в коридор. Санузел – раздельный. Оконная фурнитура -м/п, автономное отопление (2-х контурный котел). А также к квартире прикреплены две кладовки под домом. Состояние квартиры – жилое , продается с мебелью , электроприборами , заходи живи !Никто не прописан. Ухоженный подъезд и доброжелательные соседи. Есть возможность близко припарковать машину. Дом расположен в тихой зеленой зоне вдали от шумной трассы. Цена – 33000$. Возможен торг.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру, вул. Талалихина 5. ВЛАСНИК
olx.ua

Продам 2к квартиру в районі пр. Мазепи/ вул. Повітрофлотська-14 Правий берег Дніпра. . Не кутова. Виконаний ремонт у спальні, кухні, санвузлі та в коридорі (зала потребує ремонту). Замінена проводка, труби водопостачання і каналізації. Вікна металопластикові. Натяжні стелі. Для підігріву води - газова колонка. Для комфорту - кондиціонер. Встановлені лічильники на всі комунікації. Залишаються меблі та техніка. У підїзді є бомбосховище. Тихий двір з можливістю паркування. У кроковій доступності транспорт, АТБ, ВАРУС, ринок, школи, садки і таке інше. Боргів немає. Готові до швидкої угоди. Записуйтесь на перегляд квартири. Писати у вайбер можна у будь-який час Ваш ріелтор-Яна АН Reznichenko group

Продам 2к квартиру,район пр-ту Мазепи.
olx.ua

Продам двокімнатну простору квартиру по вулиці Юркевича (вул. Новофрунзенській), буд.22. Квартира знаходиться на першому поверсі двоповерхового будинку. По плануванню: вітальня, великий коридор, дві окремі кімнати, кухня, ванна та туалет. Загальна площа складає 51 кв.м, житлова – 30 кв.м, висота стелі – 2,85 м. В квартирі є меблі та техніка, які залишаються новим власникам. Вікна – добротна столярка, яка може прослужити 1000 років, на вікнах решітки. В будинку всього вісім квартир, тому всі сусіди знають один одного та дружні між собою. Дуже тихий двір. До авто та залізно-дорожнього вокзалу 3 хвилини машиною, до центру 10 хвилин. Поруч магазини, школи, дитячі садки, парк, зупинка громадського транспорту, лікарня.

Продам 2-кімнатну квартиру по вул.Юркевича, 22
olx.ua

Квартира находится по адресу: улица Криворожская, дом 34. В квартире выполнен капитальный ремонт. Продается с мебелью и техникой. Автономное, газовое отопление. Парковочное место и детская площадка во дворе. Развита инфраструктура и транспортная развязка.

Продам 1к квартиру в районе Рабочей
olx.ua

Собственник. Продаю квартиру 25 кв.м, без долгов, новый ремонт (6мес) 1/3 этаж. Ул. Криворожская 34 (С мебелью) Реальному покупателю торг!! Цена снижена !! Район рабочей, очень удобная развязка, до Рабочей 300 метров, атб, банки, садик и прочие блага инфраструктуры. в 15 метрах от дома остановка Квартира очень уютная и сухая, абсолютно не проблемная, зимой в квартире жарко. Дом обслужен, перекрыта крыша, утеплен полностью, дом в прекрасном состоянии. Стены керпич. Подъезд чистый и сухой в очень хорошем состоянии. Счетчики; газ, свет,вода. Низкие коммунальные платежи. Хороший санузел. Новая входная дверь. Потолки высокие. Есть вместительная ниша для хранения чего угодно. Решетки на окнах. Сантехника, канализация в полном порядке, проблем никогда не было. Новый ремонт, пол, потолок, стены и т.д делали для себя. При покупке с вами остаются; хороший раскладной диван, газовая плита, стиральная машинка, новый холодильник, компьютерное кресло и прочее. Состояние заходи - живи, идеальный вариант для молодых пар или ценителей личного пространства и комфорта Звонить только с реальными предложениями!

власник
Однокомнатная квартира
olx.ua

#4144 В продаже однокомнатная квартира, после ремонта. Район ул. Криворожская. Квартира с ремонтом и мебелью: проводка новая, сантехника новая, металлопластиковые окна, третий этаж, дом кирпичный четырёхэтажный, не угловая, свежий ремонт (делали для себя), продаётся с мебелью, (мебель дорогая, покупалась год назад), оборудована кухня: кухонная мебель, газовая печка, холодильник, стол, стулья. На кухню есть выход для подключения воды и слива под стиральную машинку. Также заложен провод под вытяжку. Зимой отопление очень хорошее (ходят в шортах и футболках). Горячая вода круглый год - стоит газовая колонка. Интернет Фрегат подключен с эксклюзивным пакетом 100грн за 100мб/с. Подъезд убирается раз в неделю. Соседи хорошие, все солидные люди в подъезде. Гараж в придачу (2 комплекта ключей). Магазин продуктовый, овощной, колбасный, конфетный, чистая вода в 2-х минутах ходьбы (магазин Днепр, Мрія и т.д.) В 10 минутах ходьбы от АТБ (южный рынок). В 20 минутах ходьбы от самого популярного парка Днепра - Зелёный Гай)

Криворожская улица, 44, Рабочая, Днепр, Днепропетровская 36000.0 USD
dom.ria.com

ЖК Брама 5/12 60000$ 47м Продам 1 ком квартиру в ЖК Брама Секция 1 - Общая площадь 47.7м2 - Квартира находится на 5 из 12 этажей - Выполнен качественный ремонт - Квартира очень светлая и уютная - В квартире установлены 2 кондиционера Окна выходят на проспект с видом на парк "Дружбы" Продам 1 ком квартиру в ЖК Брама Секция 1 - Общая площадь 47.7м2 - Квартира находится на 5 из 12 этажей - Выполнен качественный ремонт - Квартира очень светлая и уютная - В квартире установлены 2 кондиционера Окна выходят на проспект с видом на парк "Дружбы"

Содружества улица, 1, Амур-Нижнеднепровский, Днепр, Днепропетровская 60000.0 USD
dom.ria.com

Правды 13 5/5 45000$ 58м Продам 3 квартиру Слобожанский, . Этаж 5/5.Площадь 58 м.кв. Планировка 2+1. Состояние хорошая косметика. Работаем с постановой 280, постановой 600, єВідновлення, Постанова 719, єОселя, ипотека, ипотечное кредитование #постанова280 #постанова600 #єВідновлення #постанова719 #єОселя #ипотека

Слобожанский проспект, 13, Индустриальный, Днепр, Днепропетровская 45000.0 USD
dom.ria.com

Правды 111 3/5 48000$ 63м На Проспекте .Слобожанском напротив кинотеатра 3х комнатная , на 3 этаже , вторая линия домов. Спецпроект 63 квадрата, две раздельные большие комнаты 15 и 17 квадратов, кухня-студия 26 кв, увеличен сан узел почти 6 квадратов, увеличен балкон двухстронняя, альтернатива любому новострою, планировка идеальна, ремонта 6 лет, состояние отличное, два кондиционера. вся мебель и техника остается. квартира теплая, не угловая, чистый подьезд.

Слобожанский проспект, 111, Индустриальный, Днепр, Днепропетровская 48000.0 USD
dom.ria.com

Пропозиція від хазяйки! Продам 2-х кімнатну квартиру на 2-му поверсі, невелика кухня, санвузол, душова кімната (не суміжні). Стеля підшита пластиком, на підлозі лінолеум, а на стінах обої. Вікна металопластик. В квартирі є: світло, газ та вода, на усе є лічильники! Боргів по квартирі немає! З меблів залишається стінка, та кухонна мебель. У дворі є: гараж, сарай з погребом, та дві ділянки. Характеристика: кімнати суміжно відокремлені, висота стелі 2.9. телебачення є, інтернет є, газ є, вода є, електрика є, централізований водопровід, лічильник: день/ніч, вода гріється від колонки, опалення від котла.

власник
Орловская улица, 57, Чечеловский, Днепр, Днепропетровская 35000.0 USD
dom.ria.com

ЖК Брама 9/XX XXXXXX$ 91м ЖК Днепровская Брама Новостройка Слобожанское + 9/12 этаж + 91 м.кв. + 9 секция + Квартира спланирована в две отдельные комнаты, кухня-гостиная, два санузла и три балкона с панорамными окнами + Дверь 2.2 м дубовый шпон + Дизайнерская каменная раковина + Столешница из натурального камня + Телевизор самсунг 4К + Отопление: двухконтурный газовый , 3 инвертора-кондиционера + Водяной теплый пол + отдельно бойлер Во втором сан узле

Содружества улица, 1, Индустриальный, Днепр, Днепропетровская 128000.0 USD
dom.ria.com

Продам 1кому квартиру ЖК Дніпровська Брама 1 Слобожанський +загальна площа 47.4 м2 +кухня 20 м2 +поверх 2/12 +опалення індивідуальне газове +без оздоблювальних робіт +закрита територія +паркінг гостьовий, гаражні бокси. поруч наземний багаторівневий паркінг +дитячий майданчик Розвинена інфраструктура, поруч АТБ, Епіцентр, метро, школа, садок, відділення пошти. Гарна транспортна розвязка. Ціна 36 000 $ З повагою, Ірина АН Ріелтор Дніпро

Содружества улица, 1 корпус 1, Слобожанское, Днепропетровская 36000.0 USD
dom.ria.com