Представляю вашій увазі чудову можливість придбати видову квартиру в ЖК Зоряний-2. Цегляний будинок 2015 року розташований в затишному місці з прекрасною інфраструктурою: поруч знаходяться ТРЦ Даффи, АТБ , та зручні транспортні маршрути в будь-яку точку міста. Увійшовши в закритий двір з доглянутим ландшафтом , ви відчуєте спокій та комфорт, а паркові місця забезпечать зручне розміщення вашого автомобіля. Підїзд з ремонтом, що створює приємне враження від першого погляду. Квартира площею 52 м2 розпланована в простору спальню та велику кухню-студію, де ви зможете насолоджуватися затишком та зручністю. При цьому, кухню можливо відокремити дуже легко- вхід у кімнату з коридору не закладали. Великі вікна дозволять вам насолоджуватися неймовірними краєвидами заходу сонця, які будуть здаватися вам так близькими, ніби ви тримаєте їх на ладоні. Не упустіть можливість стати власником цієї чудової квартири та насолоджуватися кожним моментом життя в цьому прекрасному місці!

ексклюзив
Зоряний бульв., 1д
rieltor.ua

Продам реальну квартиру Гагаріна 118. Є відеоогляд квартири. Квартира в гарному житловому стані, фото та відео відповідають дійсності. + Два нових ліфта, грузовий та пасажирський. + З меблями та технікою, повна комплектація. + Дві окремі лоджії. + Видова квартира. + Підʼїзд чистий з ремонтом. Безпечна угода з нерухомістю, перевірені документи. Найкраща інфраструктура поряд з будинком. З повагою професійний брокер - Головченко Олександр.

Гагаріна просп., 118
rieltor.ua

Продам 2-к. квартиру, ЖК Рибінський, Підстанція Код обєкта SF-2-843-040 Мікрорайон міста з розвинутою інфроструктурою і транспортноюрозвязкою: парки і сквери, кафе і ресторан, магазини і супермаркети, ринок, дитячі і юнацькі навчальні заклади, аптеки і клініки, віддлення банку і пошти, салони краси. 8-й поверх 13-поверхового будинку. Загальна площа - 45 кв.м: 2 кімнати, кухня-студія 16 кв.м. Закрита територія з відеоспостереженням. Індивідуальне електричне опалення. Новий євроремонт. Нині в одній спальні кабінет. Спільний санвузол: облицювання стін, підлоги кахель. Кухня, коридор: стіни пофарбовані, підлога кахель. Спальня: стіни шпалери, підлога ламінат. Укомплектована необхідною технікою та меблями. Вбудований холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч, духова шафа. Мякий куток. Двоспальне ліжко. Вартість - $86 тис + послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

Гагаріна просп., 112б
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2х кімнатну квартиру в ЖК Сімейний тихий новобуд на вул. Високовольтна, 14Д. Закритий двір. Великий дитячий майданчик. Безкоштовне паркування + квартира площею 67 кв.м., + тепла підлога, кондиціонер, якісний дорогий ремонт та меблі для себе. + Квартира продається з меблями + Планування: кухня-студія, 1 спальня + просторий з/в, містка вбиральня. + Засклена лоджія. +Автономне опалення (газовий котел) +підлога з підігрівом (кахель). +Повністю укомплектована меблями та технікою. +Закрита територія, що охороняється. Житловий комплекс Сімейний можна сміливо назвати яскравим зразком якісного і сучасного житла, мати яке хотів би кожен. 12-поверхова новобудова бізнес-класу, побудована з цегли, розташовується в зеленому і давно обжитому районі міста. Буквально в 5 хвилинах ходьби від будинку є дитячий сад, а вибір з 5 шкіл в цій районі дозволить підібрати для своєї дитини той навчальний заклад, в якому вона зможе розкрити всі свої таланти. Різноманітна інфраструктура району в крокової доступності

Високовольтна вул., 14
rieltor.ua

Продам ПРИЛИЧНУЮ 2-ком. на Подстанции. Гагарина пр. 175, (напротив Макдональса) 4/5-этаж, Площадь 48/29/6 м.кв., комнаты смежные, гардеропная комната, балкон. Косметический ремонт, чистая, светлая, МП-окна, на полу, линолеум. В квартире остается, стиральная машина, кондиционер, бойлер, плита. Рядом, садик, школа, рынок, АТБ, ТРЦ Дафи, Макдональс, мощная транспортная развязка. *** Цена 30500 $ торг

Гагаріна просп., 175
rieltor.ua

Продам 2х кімн. квартиру, ЖК Сімейний Планування: кухня-студія та спальня. Після ремонту, продаж з меблями та технікою, підлога з підігрівом. Закрите подвіря з дитячим майданчиком. Додатково із квартирою продається гараж за окрему плату.

Високовольтна вул., 14а
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру ЖК «Генерала Пушкіна», Шевченківський р-н, м-н Гагаріна, Підстанція Код обєкту SF-2-797-911. Поруч знаходиться: ТРЦ Дафі, паркова зона, відділення банку, аптека, лікарня, дитячий садок, школа, дитячий майданчик, відділення пошти, ресторан, кафе, магазин, супермаркет, зупинка транспорту. Будинок введено в єксплуатацію в 2022 р. Продаж за документами прав власності. 2-й поверх 4-поверхового клубного цегляного будинку з додатковим утепленням. Загальна площа 53 кв.м , 4 вікна та балкон, вільне планування, зручно під кухню-студію та окрему кімнату, санвузол. Вартість - $ 50 тис. + послуги AН. Більш актуальні обєкти в нашому чат-боті HataHomeBot Встановлюйте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні (Державна програма «єОселя» під 3% (для військовослужбовців, медичних працівників, наукових, педагогічних працівників навчальних закладів державної обл комунальної форми власності)

можливий продаж по єОселя
Генерала Пушкіна вул., 24
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру на проспекті Гагаріна. Код обєкта SF-2-859-565. Підстанція, навпроти Даффі. Мікрорайон міста з розвинутою інфроструктурою і транспортноюрозвязкою: парки і сквери, кафе і ресторан, магазини і супермаркети, ринок, школи та детсадки, аптеки і клініки, віддлення банку і пошти, салони краси. 6-й поверх 16-поверхового будинку. Загальна площа - 54 кв.м: кухня 9 кв.м. Квартира в житловому стані, вікна у двір, не кутова, з окремими кімнатами та трьома лоджіями. Ремонт виконаний в одній кімнаті та лоджії, встановлені на лоджіях вікна Rehau. У кімнатах замінено батареї. Квартира утеплена з вулиці та від ліфта з підїзду та всередині з кімнати. Косметичний ремонт підїзду, освітлення, відеоспостереження, консьєрж. Вартість - $55 тис + послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

Гагаріна просп., 118
rieltor.ua

Продаю в ж/к Счастливый 58,5 м2. Кухня 14 м2. Квартира на 3 этаже, с балконом и лоджий.Частично проведены работы по благоустройству квартиры. Индивидуальное отопление, газовый отел, теплый пол на балконе, кухне, прихожей и санузле, батарея в комнате. Ж/к Счастливый расположен в экологически чистом месте, напротив лесопарка, в тоннельной балке..На территории ж/к подземный паркинг, поликлиника, парковая зона, зона барбекю, зона для выгула собак + детские и спортивные площадки.Цена 55000$ Звонить 0675351002. Мари 0509683177

Запорізьке шосе вул., 4
rieltor.ua

ПРОДАЖ ❗️ 2 кімнатна квартира пр.Гагаріна 112(р-н Підстанція/Даффі) 11 поверх в 12 поверховому будинку 52 м2 загальною площею, кімнати окремі , простора кухня майже 10м2 Квартира на дві сторони, з гарним видом з вікон. Житловий стан, потребує ремонту. Чудове співвідношення якість/ціна. Телефонуйте 📲

Гагаріна просп., 112
rieltor.ua

Житлові комплекси у Дніпро

Продам 2-х кімнатну квартиру на пр.Гагаріна 120 Загальна площа 54/34/9 м2, поверх 6\16. Поруч: ТРЦ Дафі, школи, дитячі садки т.д Є все для життя, повністю житловий стан, замінені вікна. Кімнати окремі, з кожної кімнати є Лоджії. В квартирі все залишається! Рекомендуємо подивитися в живу, та зручний для Вас час, за попередньою домовленістю. Реальному покупцю торг! Якщо у вас є своя нерухомість, яку ви хочете продати або здати в оренду - допоможемо.

Гагаріна просп., 120
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в житловому комплексі комфорт-класу «Barvy», вул. Запорізьське шосе 25, район Підстанція. Код обєкта SF-2-915-829 Новий мікрорайон міста з розвинутим транспортним сполученням, поруч розташовано: парки і сквери, кафе, кінотеатр, магазини і супермаркети, ринок, дитячі і юнацькі навчальні заклади, аптеки і клініки, віддлення банку і пошти, салони краси. Забудовник "Premier Development". Термін здачі – 2 квартал 2024 року. Продаж по переуступці. 4-й поверх 10-поверхового монолітно-каркасного будинку. 1секція. Загальна площа - 52 кв.м: 3 вікна+ 1 лоджія. Квартира у будівельному стані. Кутова. Встановлено покращений варіант вхідних дверей. Вартість - $44 тис + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні (Державна програма «єОселя» під 3% (для військовослужбовців, медичних працівників, наукових, педагогічних працівників навчальних закладів державної обл комунальної форми власності)).

Запорізьке шосе вул., 25
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в житловому комплексі комфорт-класу «Barvy», вул. Запорізьське шосе 25, район Підстанція. Код обєкта SF-2-806-170 Новий мікрорайон міста з розвинутим транспортним сполученням, поруч розташовано: парки і сквери, кафе, кінотеатр, магазини і супермаркети, ринок, дитячі і юнацькі навчальні заклади, аптеки і клініки, віддлення банку і пошти, салони краси. Забудовник "Premier Development". Термін здачі – 4 квартал 2023 року. Продаж по переуступці. 4-й поверх 10-поверхового монолітно-каркасного будинку. Загальна площа - 66,64 кв.м: вільне планування, 2 вікна+ 1 лоджія. Квартира у будівельному стані. Вартість - $55 тис + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні (Державна програма «єОселя» під 3% (для військовослужбовців, медичних працівників, наукових, педагогічних працівників навчальних закладів державної обл комунальної форми власності)).

можливий продаж по єОселя
Запорізьке шосе вул., 25
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру з в житловому комплексі комфорт-класу «Счастливый в Днепре», вул. Запорізьке шосе 32А, Шевченківський район, мікрорайон Підстанція, Даффі. ПІдходить по програмі «єОселя», угоди через банк. Представлені й інші варіанти планувань та метраж у даному ЖК. Код обєкта SF-2-890-285 Поруч знаходяться: магазини, супермаркет, школи, дитячі садки, аптеки, ТРЦ «Дафі», кінотеатр «MultiPlex», парки, сквер, університет «ДІІТ», памятник архітектору Красносільському, Нова пошта, лікарня, зупинка транспорту. Забудовник "Артпроектбуд". Секція 1 . Продаж за договором прав власності. 8-й поверх 10-ти поверхового цегляного будинку. Автономне газове опалення. Загальна площа – 45 кв.м.: кухня вітальня 20 кв.м., 1 окрема кімната, 1 санвузол, гардеробні, лоджія на кухні. В квартирі виконано евроремонт з якісних матеріалів. Продається з меблями та технікой: Варильна панель, духова шафа, холодильник, посудомийна машина, пральна машина. Вартість – $ 71 тис. + послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Запорізьке шосе вул., 32А
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в житловому комплексі комфорт-класу «Щасливий у Дніпрі», вул. Запорізьке шосе 28П, Шевченківський район, мікрорайон Підстанція, Тополь-1 Код обєкта SF-2-914-399 Поруч знаходяться: магазини, супермаркет, школи, дитячі садки, аптеки, ТРЦ «Дафі», кінотеатр «MultiPlex», парки, сквер, університет «ДІІТ», памятник архітектору Красносільському, відділення Нової пошти, лікарня, зручна транспортна розвязка. Забудовник "Артпроектбуд". Секція 2. Будинок зданий в експлуатацію. Продаж за договором прав власності. 7-й поверх 10-ти поверхового цегляного будинку. Вікна виходять на Запорізьке шосе. Загальна площа – 48.7 кв.м.: кухня-студія - 19 кв.м., 1 або 2 окремі кімнати, гардеробна, санвузол. Квартира у будівельному стані. Індивідуальне опалення. Вартість – $43.8 тис. + послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Запорізьке шосе вул., 32
rieltor.ua

Продам 2-кімн. кв, ЖК «Щасливий у Дніпрі», Шевченківський р-н Продам 2-кімнатну квартиру ЖК Щасливий у Дніпрі район Підстанція, Шевченківський р-н. Код обєкта SF-2-894-021 Поруч знаходяться: магазини, супермаркет, школи, дитячі садки, аптеки, ТРЦ «Дафі», кінотеатр «MultiPlex», парки, сквер, університет «ДІІТ», памятник архітектору Красносільському, Нова пошта, лікарня, зупинка транспорту. 4-й поверх 10-поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 45 кв.м, кухня-студія , окрема спальна кімната, автономне газове опалення , закритий двір, підземний паркінг. Представлені й інші варіанти планувань та метраж у даному ЖК. Секція 9, будинок зданий в експлуатацію. Після будівельників. Забудовник «Артпроектбуд». Вартість (за готівку) - $ 32 тис + послуги АН. Продаж за договором ПЕРЕУСТУПКИ прав за ціною $ 33 тис.. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

Запорізьке шосе вул., 32
rieltor.ua

В продаже стильная, светлая, уютная 2-комнатная квартира в жилом комплексе бизнес-класса Рыбинский. Планировка : просторная кухня с гостиной зоной у панорамного окна, откуда открывается прекрасный вид на Днепр, 2 раздельные спальни, санузел. В квартире 3 вместительных шкафа, вся мебель и техника остается. По всей зоне кафеля теплый пол. Отопление индивидуальное, установлен электрический котел. Прекрасный вариант для жизни или под аренду. «Comfort City Рыбинский» — жилой комплекс бизнес-класса в районе с развитой инфраструктурой и отличной транспортной развязкой, при этом в закрытом тихом дворе, где есть все для комфортной жизни. В 2 минутах ходьбы ТРЦ «Дафи», рядом широкий выбор развивающих и учебных заведений для детей, прямо на территории комплекса есть оборудованная детская площадка, паркинг. Хотите жить комфортно? Звоните и записывайтесь на просмотр!

Гагаріна просп., 112А
rieltor.ua

Продам 2к квартиру в ЖК Comfort City Рыбинский + шикарный вид на город в сторону реки Днепр +секция + 11/14 этаж + 60 м2 площадь + 2 полноценные комнаты + кухня-студия + отопление: электрокотел Bosh + теплые полы по всей территории кафеля, кроме спален + техника Gorenje, кондиционеры Idea Pro, кафель Италия, раскладной деревянный стол в кухне + панорамные окна + выполнен качественный ремонт + мебель/техника вся остается ЖК бизнес класса с 4-х уровневым паркингом, закрытой территорией, видеонаблюдением и консьержем. Отличное месторасположение и развитая инфраструктура Цена: 125000$

Гагаріна просп., 112
rieltor.ua

Продам 2к.квартиру в новострое на Генерала Пушкина 24б(район Подстанции, пр. Гагарина). Площадь квартиры 53м2, расположена на втором этаже. Закрытая территория, видеонаблюдение. По документам право собственности, подходит под єОселю.

Генерала Пушкіна вул., 24б
rieltor.ua

Продам реальную 2-х комн квартиру пр-т Гагарина ( вторая линия) За АТБ, напротив Макдональдс Этаж 2/5, не угловая Сантехника поменяна, МПО, балкон сделан капитально, состояние кв-ры жилое, одна комната проходная. Сейчас под арендой ! В шаговой доступности Мак, Даффи, АТБ Цена Снижена Больше фото по запросу! Не пропускает формат

Гагаріна просп., 173
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру на пр. Гагаріна, район "Дафі". Другий ряд будинків. Окремі кімнати, три засклені лоджії, чудовий житловий стан. Продаж з технікою та меблями. Фото відповідають. Ніхто не прописаний. Покази за домовленістю.

пр Гагаріна, 120
rieltor.ua

Продам 2к.кв. на пр.Гагаріна , 102, гарне розташування: поблизу всі необхідні магазини,перукарня, дитячий садок, відділеня банків, спортивні заклади, АТБ, зупинки громадського транспорту- 109, 87А, 146А, 91, 40, 21, 16, 5 поверх пятиповерхового будинку, у квартирі зроблено капітальний ремонт 10 років тому, меблі та побутова техніка залишається.

Гагаріна просп., 102
rieltor.ua

Продам квартиру в ЖК Сімейний, кухня-вітальня + окрема спальня. Ремонт, меблі, техніка залишаються. Ремонту 3 роки, робили для себе. Автоомне газове опалення і водопостачення. Чекаю на Ваш дзвінок.

можливий продаж по єОселя
Високовольтна вул., 14Н
rieltor.ua

Житловий Комплекс Рибінський пр.Гагарина 112-а. Загальна площа квартири : 57 кв.м. Геолокация: goo.gl/maps/QnDC1P4vwskrbxCr8 Планування: Спальня, кухня вітальня, вбиральня; Укомплектована меблями і технікою, тепла підлога по усій квартирі; Автономне електроопалення (котел Bosch); Закрита прибудинкова територія, дитячий майданчик; Піша доступність до обєктів необхідної інфраструктури; Дзвоните/пишіть на будь-якій месенджер. Безпечні угоди з нерухомістю. З повагою, Tsebrotenko Andrey Агентство нерухомості Elit-Estate

Гагаріна просп., 112а
rieltor.ua
1 - 24 з 62 результатів