Продам 2-кімнатну квартиру, вул. Набережна Перемоги 100, Соборний район, мікрорайон Перемога-3. Код обєкта: SF-2-783-726 Район міста з розвинутою інфраструктурою. Дитячі садки, школи, супермаркети, магазини, лікарні. Громадський транспорт ходить у будь-який кінець міста. Для приємного часу проведення є сквери та парки. 5-й поверх 9-поверхового, панельного будинку. Будинок ОСББ, двері підїзду з домафоном, вікна МП, чисто та затишно. Новий асфальт у дворі. Загальна площа - 51,9 кв.м., кухня - 8 кв.м., 2 окремі кімнати, 1 санвузол розділений, балкон та лоджа. Планування двосторонне. Э кладова. Квартира у житловому стані. Цікавить обмін на 2 або 3х кімнатну квартиру на житловому масиві Сокіл, розглянемо усі варіанти. Вартість - 40 000 у.о. + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому чат-боті HataHomeBot Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

Набережна Перемоги вул., 100
rieltor.ua

Продам однокомнатную квартиру на ж/м Победа ул. Набережная Победы 126. Не последний, но с красивым видом этаж. Не большая, но уютная комната. Не дорогой, но капитальный ремонт. Две застекленные лоджии, совмещенный с ванной санузел, большая кухня. Чистая, светлая, теплая. Набережная рядом, магазины и кафе рядом, общественный транспорт рядом. Звоните, продаем!

Набережна Перемоги вул., 126
rieltor.ua

Продам 2 -кімнатну Соборний р-н, ж/м Перемога -6. вул. Набережна Перемоги буд.134 Код обєкта SF-2-946-964 Опис району, розташування: зона для прогулянок, яхт-клуб "Січ", магазини, супермаркет АТБ, кафе, ресторани, аптеки, школа, дитячий садок, дитячий майданчик, аптека, поліклініка, відділення Нової пошти, відділення банку, зручна транспортна розвязка. 3-й поверх 9-поверхового панельного будинку. Чешка. Загальна площа - 54 кв.м: кухня 7кв.м, 2 окремі кімнати, роздільний санвузол, лоджія. У квартирі євро ремонт - кухонні меблі, ванна кімната, ремонт в кімнаті. Продається з меблями та технікою. Замінено всі комунікації. МПО вікна, нова електропроводка, нові каналізаційні труби. Вартість - $ 42 тис + послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення

Набережна Перемоги вул., 134
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В продаже видовая 3 к квартира на ЖМ Победа ,Набережная Победы 58.Косметический ремонт ,окна на Набережную .Квартира не угловая . Частично мебель и техника .Готовы к быстрой сделки .

Набережна Перемоги вул., 58
rieltor.ua

Продажа_Днепр ж/м Победа Бульвар Славы, Набережная 1к квартира с двумя лоджиями 5/16 эт.дома, 37 кв.м. Продажа с мебелью и техникой Цена 32000$, не для рекламы

Набережна Перемоги вул., 126
rieltor.ua

ЖМ Победа 5 - 6 Бульвар Славы дом 4 Ухоженный дом ОСББ Два работающих лифта Просторная 2к квартира Раздельные комнаты Три Лоджии застеклены и утеплены Кухня увеличена за счёт лоджии - Панорамный вид на Днепр - Рядом Бульвар Славы, Набережная, Яхт-клуб Сич - Школы, детские сады, магазины, кофейни, рестораны Транспорт по всем направлениям: Центр, Вокзал, Слобожанский, Вокзал, Автовокзал, пр.Поля / Кирова, Титова, Приднепровск, Сокол, Тополь, 12-квартал Квартира свободна, просмотр по договоренности

Славы бульвар, 4
rieltor.ua

Продам 1 кімн квартиру ж/м Перемога – 5, бульвар Слави, навпроти Сільпо, поверх 9/16, вікна у двір. Загальна площа 36,4, житлова 16,9, кухня 8,5 м.кв. Стан під ремонт. Кімната і кухня з виходом на окремі лоджії, с/в роздільний. Лічильники на всі комунікації. Із техніки залишається бойлер, холодильник. Будинок ОСББ. Два ліфта. Чистий підїзд, тихий зелений двір. Відмінне місце розташування будинку, розвинена інфраструктура. Поруч супермаркет Сільпо, АТБ, громадський транспорт, стоянка авто. Для проведення дозвілля набережна, фітнес клуби, Яхт-клуб Січ, безліч кафе і ресторанів. Центр міста 10 хв. на машині. Найкраща ціна у найкращому районі міста!

Слави бульв., 4А
rieltor.ua

Эксклюзивний варіант! У продажу 1к квартира в житловому комплексі «River Park»! Престижний Соборний район - вул. Набережна Перемоги, 44. Закрита облагороджена територія. Будинок введений в експлуатацію. 13 секція, на 80% заселена. Район с добре розвинутою інфраструктурою - набережная - сквер Прибережний, де можна насолоджуватись прогульками - супермаркети - транспорт во всі конці міста Загальна площа 48, 6 кв.м. Базові параметри: - наріжні стені з цегли, утеплені мінеральною ватою и обліцовані фасадною клінкерною цеглою - сучасний ліфт американської фірми Otis, вантажністю до 1000 кг. - індивідуальне опалення - двоконтурний газовий турбований котел - встановлені лічильники (світла, газу, води). Ціна 60000 долл. США. Е змога купити квартиру в іпотеку. Телефонуйте! З радістю покажемо квартиру и допоможемо Вам купити квартиру!

Набережна Перемоги вул., 44
rieltor.ua

Продаж елегантної 2-х кімнатної квартири, в ексклюзивному місці біля річки Дніпро! Квартира з сучасним авторським ремонтом, з використанням екологічних, дорогих світових брендів! Квартира на 8 поверсі, по Набережній Перемоги 44 в ЖК River Park Автономне опалення, підігрів полу, кондиціонери в кожній кімнаті, лічильники на все, МПО, кімнати всі роздільні, продається з усіма меблями і майже всією побутовою технікою. Повністю для проживання. Вся інфраструктура в крокової доступності, закритий під охороною двір, з дитячим майданчиком, спортивною зоною ! Прекрасна квартира, з чудовими краєвидами! Ця Квартир тільки Ваш варіант, приходьте та купуйте! На всі додаткові питання відповім по телефону, з повагою!

Набережна Перемоги вул., 44
rieltor.ua

Продам 3к квартиру в будинку чеського проекту білья яхт-клубу Січ за адресою вул. Набережна Перемоги 134. Знаходиться квартира на 2 поверсі з 9. три вікна у двір, лоджія в сторону яхт клубу. Загальна площа 65м.кв., кухня 12м.кв. Стан житловий. Кухня та санвузол в кахелі. Замінені вікна. В цілому стан квартири житловий. Поряд набережна для прогулянок та кінцева зупинка транспорту. Також не далеко дитяций садок та школа. Ціна 45000$ Перегляди по домовленості. Дзвоніть або пишіть!

Набережна Перемоги вул., 134
rieltor.ua

Житлові комплекси у Дніпро

Продам двокімнатну квартиру з сучасним ремонтом за адресою пер. Добровольців 6 на жм Перемога 6. Знаходиться на 8 поверсі з 9. Загальна площа 54м.кв., кухня 8м.кв. Замінені всі комунікації: електропровдка, сантехніка, труби. Замінені вікна. Вирівняні стіни та зробили стяжку підлоги. Санвузол розділений в сучасному кахелі. В кімнатах на підлозі ламінат. Продається квартира з меблями та технікою. Чудой район, поряд є все необхідне для комфортного життя. Ціна 63900$ перегляди в зручний час по домовленості Дзвоніть або пишіть!

Добровольців пров., 6
rieltor.ua

Продам трикімнатну квартиру з капітальним ремонтом. Замінені всі комунікації. Встановлені якісні вікна. Санвузол в сучасному кахелі. В кімнатах на підлозі ламінат. Зроблене перепланування на кухню-вітальню. З квартири відкривається гарний видна річку Дніпро. Чудовий район з однією з найкращих інфраструктур в місті. Поряд є варус, атб, школа, дитячий садок, набережна та багато іншого. Ціна 45000$ Перегляди по домовленості!

Набережна Перемоги вул., 94
rieltor.ua

У продажу 1-к квартира в ЖК Південний, ж/м Перемога-6, провулок Добровольців,3. В квартирі зроблена стяжка підлоги, встановлені вхідні двері, є балкон. Квартира знаходиться в 1 секції, 9/16 поверх, 46,8 м2. Територія ЖК закрита, є відеоспостереження, охорона, критий та гостьовий паркінг. Власники готові на єОселю, квартира вже з правом власності. Телефонуйте, покажу квартиру!

можливий продаж по єОселя
Добровольців пров., 23
rieltor.ua

У продажу 3-х кімнатна квартира у ЖК Пятий континент Знаходиться на 8 поверсі з панорамними вікнами з яких відкривається вид на річку Дніпро У квартирі виконаний дизайнерський ремонт , спланована в простору вітальню з кухнею, спальню, кабінет, гардеробну, санвузол 5 секція, Загальна площа:80,5 м2, 6 вікон, опалення: дахова котельня, Поруч вся необхідна інфраструктура Вартість: 147 000$ Телефонуйте, покази у зручний для Вас час

Набережна Перемоги вул., 112д
rieltor.ua

Продаж квартири в ЖК River Park Загальною площею 76 м2 Поверх: 9/12 Спланована в кухню-студію та 2 окремі спальні , Дизайнерський ремонт Просторна світла лоджія з панорамними вікнами. Меблі та техніка залишаються. Вартість: 100 000$ Чекаю на Ваші дзвінки!

Набережна Перемоги вул., 44
rieltor.ua

Продам квартиру 80,5 м2 в ЖК 5 Континент 5 Секція, 8/15, житлова площа 73,2 м2 Простора кухня-вітальня та спальня, спецпроект, стиль лофт, дизайнерський ремонт, гардеробна, санвузол. 6 вікон Дахова котельня, лічильники на воду та електрику Меблі та техніка залишаються. Квартира по периметру утеплена та обезшумлена. Тепла підлога Є паркомісце та комора 11 м2 за окрему оплату. Інфраструктура розвинена. Поряд магазини, супермаркети, кафе, ресторани, Макдональдс, парковки, зони відпочинку, коса, Яхт-клуб, аптеки, відділення банків, банкомати, школи, дитячі садки, поліклініка Документи перевірені та готові до швидкої угоди.

Набережна Перемоги вул., 112д/5
rieltor.ua

Продам собственную уютную и очень комфортную квартиру для проживания семьи. Расположена в хорошем месте Победа-3, с удачной транспортной развязкой. Все необходимое рядом: школы, детские сады, супермаркеты, магазины, салоны красоты, развлекательные и спортивные центры, футбольные поля и теннисные корты. Планировка: раздельные 3 комнаты (спальная, детская - игровая, зал - для гостей), ванная комната совместная, гардероб - для девушек просто находка для хранения личных вещей, коридор. Продается квартира со всей необходимой мебелью и техникой. Бытовая техника: Фирмы Bosch: посудомоечная машина, варочная поверхность, духовой шкаф Фирмы Samsung: холодильник, стиральная машинка, микроволновая печь, смарт-телевизоры. А также есть кондиционер C&H, водонагреватель (бойлер) для большого объём воды. Квартира оборудована сигнализацией Ajax. Видеодомофон. Квартира своя, проживали сами, делали качественно и покупали дорогую мебель и технику, в собственности более 3-х лет. Есть видеообзор квартиру, заинтересованных покупателям отправим в л/с. Квартира очень хорошая, кто купит не пожалеет 100%

власник
Мандриковська вул., 157
rieltor.ua

Квартира от собственника на прос. Героев 30, без комиссии - 2 ком. 46квм - 8 этаж из 9 - замена всех коммуникаций и стояков - новая проводка по всей квартире - теплый пол в кухне и туалете - утепленная лоджия + 3 камерный стекло пакет - новые батареи по всей квартире - счетчик на газ, воду, свет - новая стяжка на полу + новый натяжной потолок - новые двери + новые мпо по всей квартире - встроенная техника и мебель остаются - встроенная кухня под заказ - осбб+ ремонт в подъезде+ замен проводки по всему подъезду - подключен оптоволоконный интернет (работает без света) - местоположение возле бульвара славы, рядом супермаркеты (АТБ, Сільпо), парковка, банки, больница, школы. - ремонт закончили в 2022г. - один собственник, никто не прописан, все документы в порядке

власник
Героїв просп., 30
rieltor.ua

В продаже большая и красивая двухкомнатная квартира с раздельными комнатами и ремонтом. Находится на ж/м Победа-6, пер. Штабной, район кафе Фантазия, в пешей доступности вся инфраструктура района, тихое и спокойное место. До центра 10-15 минут на авто. До Аквапарка 5 минут на авто. Квартира находится на хорошем пятом этаже 9 этажного дома. Подъезд в доме чистый, без запахом, окна заменены, лифт рабочий. Дом ОСББ. Около дома все чисто, много зелени. Есть где припарковать свое авто. Общая площадь квартиры 46 кв.м., кухня 8 кв.м. Квартира односторонняя, очень теплая. Имеется тамбур на две квартиры. Сделан полностью капитальный ремонт, заменены все трубы и проводка, новая столярка, установлены все счетчики, входная дверь двойная и бронированная. Ванная комната в кафеле, в комнатах на полу ламинат, в кухне и ванной комнате плитка. В кухне навесной потолок Комнаты раздельные, большая лоджия застекленная. Окна выходят на частный сектор вдали от дороги и шума, поэтому всегда тихо и спокойно, можно слушать пение птиц и дыхать свежим воздухом, потому как много зелени вокруг. В квартире остается вся мебель и техника. Заходи и живи. Цена 55000 дол.

Штабний пров., 6
rieltor.ua

Продам 5 кімнатну квартиру 107 м2 Перемога 3 ремонт 2022 року Набережна Перемоги 100, 9/ 9-поверх, вікна виходять, у двір, на набережну, перша лінія. Продам 3-кімнатну квартиру на Перемозі. +9/9поверх + є тих поверх + квартира утеплена + видова + загальна площа 107 м2 + кухня 16м2 +4 окремі кімнати +2 санузла + гардероб + сучасний ремонт + замінено всі комунікації + вікна виходять на бульвар + розвинена інфраструктура + школа, супермаркети, кафе, кафе + поруч Набережна + 15 хвилин до центру Площа 107 м2 , кімнати роздільні, 3 лоджії. Євроремонт, заміна комунікацій, тепла підлога у зоні кахлю. Квартира утеплена та знешумлена. По всій квартирі розведення сигналізації. У квартирі залишаються всі меблі техніка. Вид на Дніпро, Чудове розташування, поруч, садок, школа, поліклініка, ринок, АТБ, Набережна, Прибережний парк. +Автономне газове опалення +тепла підлога, система розумний будинок, відеоспостереження, сигналізація, кондиціонерs Daikin; +фільтрація води, датчики затоплення води +дорога побутова техніка (Німеччина). +Дорогі дизайнерські меблі, будівельні матеріали відомих брендів. +Планування кухня-студія, 4 спальні, вбиральня, 2 санвузли. Відео на запит.

Набережна Перемоги вул., 100
rieltor.ua

Продам 2-х комнатную квартиру на ЖМ Победа - 6 (с ремонтом) + общая площадь: 53.1 м2 + площадь кухни: 7.8 м2 + отличный этаж: 2/9 + отопление: централизованное + горячая вода: бойлер + ухоженный двор, парковка, детская площадка + хорошая транспортная развязка + все в пешей доступности: магазини - Сильпо, АТБ, рынок, Яхт клуб "Сич", река Днепр, коса, школы, детские садики и бульвар з парковыми зонами, кафе и так далее... Цена: 45 000 $

Набережна Перемоги вул., 134
rieltor.ua

Продам 2-ком. 51 м2 с РЕМОНТОМ, Победа-5 (Булар Славы) Б.Славы 4а, (район Салюта). 5/12-этаж, не угловая, вторая линия, Площадь 51/30/9 м.кв., комнаты раздельные, санузел совмещенный, большая лоджия. Хорошее состояние, чистая, теплая, светлая, МП-окна, современный кафель, новая сантехника, новые стояки, пластиковые трубы, свежие обои, на полу, линолеум. В квартире остается, мебель, техника, шкаф-купе, встроенная кухня, двухспальная кровать, мягкая мебель, холодильник, стиральная машина, кондиционер, бойлер. Два работащих лифта, ОСМД, чистый подъезд, тамбур на 2 квартиры, ухоженный двор. Отличное расположение и инфраструктура, рядом, садики, школы, рынок, АТБ, Сильпо, Бульвар Славы, Набережная, Днепр, Коса, Яхт-клуб. Документы в порядке, собственники в стране, готовы к сделке. Эксклюзив, ключи на руках, показы в любое время. *** Цена 39500 $

Слави бульв., 4а
rieltor.ua

Продам 2-к квартиру в ЖК Набережний Квартал , ж/м Перемога 1. Поверх 2/12. Стан після будівельників.Панорамні вікна у двiр. Загальна площа: 66 м2 Спланована в : кухню з балконом, 2 окреми кiмнати суміжний санвузол,передпокiй, комору. Індивідуальне газове опалення ( двоконтурний газовий котел) Закрита територія ЖК яка завжди під охороною. У дворі знаходиться дитячий спортивний майданчик. Поруч з ЖК розташовані магазини, супермаркети, транспортна розвʼязка, аквапарк, парк , сквер , набережна. ЖК Ривер Парк Затишний Бест Хаус Лагом Пятый Континент Набережная Победы Салют Соколовский ж/м Перемога ж/м Сокол Центральный район Бартоломео Победа Космическая вулиця Космічна Ціна 59500 $ Запрошую на перегляд у зручний для вас час, телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Набережна Перемоги вул., 62
rieltor.ua

У продажу чудова квартира в ЖК Cозидатель жил масив Перемога 6- вул.Судця маршала 7. Будинок цегляний, має доглянуту при домову територію з дитячим майданчиком та місцями для паркування авто.Розташування будинку -все поряд! ОСМД у підїздах чистота, чергують консьєржі. Квартира світла та простора, газовий двох контурний котел на опалення та гарячу воду. За планом складається з кухні-вітальні, двох окремих кімнат, передпокою з гардеробною, балкона, су.Залишаеться все. Є лiчiльники на воду, тепло, електрику, газ. Поверх-4 , усі вікна у двір. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Документи у повному порядку.Мешкаючих нет. Можливий торг. Можливий продаж зає-оселя/вiдновл.

Маршала Судця вул., 7
rieltor.ua
1 - 24 з 482 результатів