Продаж 2-кімнатної квартири, район Соборний ж/м Перемога 6.-NH Код обєкту SF-2-863-914 Район міста з розвинутою інфраструктурою. Дитячі садки, школи, супермаркети, магазини, лікарні. Громадський транспорт ходить у будь-який кінець міста. Для приємного часу проведення є сквери та парки. 16-й поверх 16-поверхового будинку. Загальна площа - 54 кв.м: кухня 8 кв.м , 2 кімнати, лоджія, 1 санвузол, передпокій, хол. У квартирі виконано ремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $ 41 тис + послуги АН + податки. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма.Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 ВПО (компенсація - втрата житла), та 719 (компенсація - втрата члена родини.

Добровольців пров., 3
rieltor.ua

Продам двокімнатну квартиру в ЖК Акварель ; Місце розташування: м.Дніпро, вул.Євпаторійська 2-А; Геолокація: maps.app.goo.gl/TnHqyBdLQ6NcrsMt7 ; Загальна площа квартири 54.4 кв.м.; Планування квартири: Кухня вітальня, спальня, санвузол; Індивідуальне газове опалення, двоконтурний котел; Наповнення квартири: вбудована кухня з технікою (холодильник, духова шафа, варильна поверхня) кондиціонер, телевізор, пралка. Упорядкована територія, паркінг. Дитячі майданчики та майданчики для дорослих відпочинку. Закритий двір, консьєрж; Розвинена інфраструктура: (школи, дитячі садки, магазини, кафе, транспорт, відділення банків) – все під рукою; Ps.Допомагаю ВИГІДНО купити та заробити! Безпечні угоди з нерухомістю. З повагою, Tsebrotenko Andrey Агенція нерухомості Elit-Estate

Євпаторійська вул., 2а
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру, вул. Патаржинського, 17 , Соборний район, Нагірний мік-н. NH Код обєкта SF-2-573-714 Поруч знаходяться: магазини, супермаркети, школа, дитячий садок, аптека, Нова пошта, ринок Нагірний, собор, парк Шевченка, банки, набережна, історичний музей, університети, ТЦ Нагірка, п зупинка транспорту 4-й поверх 4-поверхового будинку. Загальна площа – 45 кв.м.: кухня 5 кв.м, окрема кімнати, 2 санвузол. Вартість - $65 тис. + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому чат-боті HataHomeBot Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

Євпаторійська вул., 17
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

У продажу квартира ЖК Південний 70.6м2 на 15 поверсі 2 секції з видом на місто та річку Дніпро. Квартира у стані після будівельників з залитою чорновою цементною стяжкою .

Добровольців пров., 3
rieltor.ua

Якісний житловий комплекс біля парку на набережній. Квартира з захоплюючим краєвидом. Два великих панорамних вікна. Одне з видом на Придніпровськ, друге на Перемогу і Дніпро. Два балкони. Два ліфти. Індивідуальне електро опалення.

Добровольців пров., 3
rieltor.ua

Продам простору світлу 2-х кімн. квартиру в новобудові ЖК Пролісок Перемога-6, вул. Маршала Судця, 42, 6/10 поверх. ВП 76,5 кв. Велика кухня 17 кв. Всі кімнати роздільні, додатково є кабінет. Є все для комфортного життя. Будинок збудований з цегли, утеплений мінватою 10см. Будинок зданий в експлуатацію, створено ОСББ, оформлено право власності, документи на руках, 90% квартир заселено, ремонти закінчено, укладено договори із комунальними підприємствами. Квартира з новим ремонтом, з меблями та побутовою технікою. Відмінний вид з вікна на місто, тиша, відсутні близькі висотні будинки, чудові сусіди. Закрита територія, внутрішнє паркування. Поруч ще 2 паркування. У пішій доступності магазин, школа, дитячий садок. Зручна транспортна розвязка та зона відпочинку на березі Дніпра. Ціна 80 000 у.о.

можливий продаж по єОселя
Маршала Судця вул., 42
rieltor.ua

Продам квартиру в Жк Южный на Победе 6 .Рядом река Днепр,яхтклуб,развитая инфраструктура.Квартира находится на 6этаже,43м.Цена 1000 за метр т.09******81

Продам квартиру в Жк  Южный
olx.ua

Чарівна квартира у новому ЖК "Південний", розташованому в живописному житловому масиві "Перемога-6". Прекрасне розташування біля яхт-клубу Січ, з неперевершеним видом на річку. Площа - 51,7 м2, знаходиться на 4-му поверсі з 16. Три вікна та балкон дарують чудовий світ та атмосферу. Після будівництва. Ліфт в робочому стані. Автономне електричне опалення. У закритому дворі почувайте себе як вдома. Зацікавила квартира? Дзвоніть, або пишіть домовимось про перегляд!

Чарівна квартира у новому ЖК "Південний" Продаж!
olx.ua

Запрошую вас в новий ЖК "Південний"! Продається квартира 69 м2, 5/16 поверх, з двома лоджіями, чотирма вікнами та автономним електричним опаленням. Ідеальне розташування на ж/м "Перемога-6". Ліфт працює, закритий облаштований двір та неймовірний вид з вікна. Готова до заселення. Покращте своє життя вже сьогодні – дзвоніть для перегляду!

"Э оселя" Продається квартира  з двома лоджіями, чотирма вікнами та ав
olx.ua

Продам квартиру в новом, Жилом Комплексе « SWEET HOME”, расположенном на ж.м. Победа. Этот жилой комплекс, состоит из двух секций по 10 этажей, с закрытой ,охраняемой территорией, посередине жилого массива, в удалении от городского шума. Толстые кирпичные стены с утеплением, современные лифты, качественные окна, отделка подъездов, и многое другое, это те преимущества нового жилья перед вторичным! Квартира площадью 45 м2, расположена на 7 этаже, с хорошим видом, и большим количеством света. Выполнены все межкомнатные перегородки. Дом построен, введен в эксплуатацию. Большая часть жильцов уже приступила к ремонтным работам. Некоторые жильцы уже проживают в своих квартирах. Возможна продажа под Е -оселю

Продам квартиру в ЖК «SWEET HOME”
olx.ua

Житлові комплекси у Дніпро

У продажу квартира ЖК Південний 70.6м2 на 15 поверсі 2 секції з видом на місто та річку Дніпро. Квартира у стані після будівельників з залитою чорновою цементною стяжкою . В наличии 2 паркоместа по 10 500уе

власник
Продам 2-ух комнатную квартиру ЖК Южный
olx.ua

Продам квартиру після будівельників на ж/м Перемога-6 у ЖК Південний. Квартира з великими вікнами, що дозволяє грамотно спланувати її у кухню-вітальню та окрему спальню.

Добровольцев переулок, 3, Соборный, Днепр, Днепропетровская 41000.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру на Победе 6, 6 этаж. Рядом магазины, школы, садики, парк, набережная и т д. Дом введен в эксплуатацию, все вопросы по телефону, звоните!

Судца Маршала улица, 30, Победа-6, Днепр, Днепропетровская 70000.0 USD
dom.ria.com

Продам 2к квартиру на вул. Маршала Судця в ЖК Пролісок (ж/м Перемога 6) + Загальна площа: 46 м2 + Кухня-вітальня: 15 м2 + Поверх: 6/10 + Квартира спланована в Кухню-вітальню, Спальню, Санвузол, Коридор, Балкон + Санвузол суміщений + Встановлена ванна + Велика простора лоджія + Опалення: Індивідуальне електро + Підігрів води: Бойлер + Встановлені металопластикові вікна + Встановлено сучасну сантехніку + Ремонт робився для себе + Вбудована Меблі та Техніка залишається + Зручне розташування будинку, вся інфраструктура поруч + Двір закритий, доглянутий з дитячим та спортивним майданчиком + Все в пішій доступності: магазини - Супермаркети, Ринок, Яхт клуб Січ, Річка Дніпро, Коса, Школи, Дитячі садки та Бульвар з парковими зонами, кафе і так далі. + Зручна транспортна розвязка + Відмінний варіант для себе або під інвестицію + Квартира готова до швидкого продажу Ціна: 62 000 $ Телефонуйте, буду радий допомогти у виборі свого житла! З повагою, Владислав Ваш ріелтор, Дніпро

Судца Маршала улица, 42, Победа-6, Днепр, Днепропетровская 62000.0 USD
dom.ria.com

В продаже 2 комнатная квартира в новострое ЖК Южный на ж/м Победа 6. Общая площадь 71 м кВ, позволят сделать планировку Вашей мечты 8 этаж Состояние квартиры после строителей, монолитные ровные полы, стеклопакеты с шумоизоляционным покрытием и защитой от солнца. Заведены все коммуникации с установкой приборов учета. Жилой комплекс со своей инфраструктурой и закрытым двором 8000 м кв, охрана и видеонаблюдение на территории и в подъездах. 2 лифта Otis, консьерж и много других преимуществ. Рядом набережная, Коса, парковой комплекс "Січ", тупик маршруток, школы садики и т.д Право собственности Цена снижена, срочная продажа!

Добровольцев переулок, 3, Победа-6, Днепр, Днепропетровская 74999.0 USD
dom.ria.com

У продажу квартира ЖК Південний 70.6м2 на 15 поверсі 2 секції з видом на місто та річку Дніпро. Квартира у стані після будівельників з залитою чорновою цементною стяжкою .

Добровольцев переулок, 3, Победа-6, Днепр, Днепропетровская 65600.0 USD
dom.ria.com

Продається простора 2-кімнатна квартира в новому ЖК Sweet Home! Перемога 6, вул. Маршала Судця 30. Будинок введено в експлуатацію, є право власності! Квартира підходить під програми Є-Оселя та Є-Відновлення! Площа 64.8м2 Поверх: 8/9 До базового рівня кожної квартири входить: + Гарні протипожежні вхідні двері. + Індивідуальне опалення двоконтурний газовий котел 24 кВт. З виведенням продукту згоряння в коаксіальний димар. + Встановлено всі прилади обліку: газ, вода, електрика. + Всі несучі стіни по периметру квартири - керамічна цегла, яка забезпечує хорошу шумоізоляцію. + Несучі стіни оштукатурені, за винятком стін санвузла. + Засклення виконане з використанням 5-камерного профілю Rehau Euro-Design 70, у поєднанні з 2-камерними енергозберігаючими склопакетами 40мм. Здійснено теплий монтаж віконних конструкцій. + Виконано зонування санвузлів та кухні керамічною цеглою 100мм. + Зовнішні стіни утеплені мінеральною ватою 150мм. + У комплектацію також входять кошики під кондиціонер та, вбудовані у фасад, труби для відведення конденсату. + У підїздах виконаний ремонт, плитка на підлозі, стіни оштукатурені, пофарбовані. + Вхідні групи обладнані санвузлами. + У кожній секції на 9 поверхів по два ліфти фірми OTIS + Закрита прибудинкова територія, гарний двір: дитячий майданчик фірми Гойда, батут, озеленення, електрополив, охорона, відеоспостереження та ворота на пульті керування. Також у кожному підїзді є цокольний поверх, з вентиляцією та двома входами/виходами, який можна використовувати як приміщення тимчасового перебування мешканців комплексу під час повітряних тривог. Ціна: 68.040$ Телефонуйте та поїдемо на показ!

Судца Маршала улица, 30, Соборный, Днепр, Днепропетровская 68040.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру 48, 6 кВ м , яка планується в окрему спальню та кухню -вітальню , під ремонт, після забудовника, 8 поверх 10 поверхового будинку, індивідуальне електро опалення, будинок із цегли , утеплений, закритий двір, утворено ОСББ, зареєстровано право власності Отличный вариант! Звоните сегодня! С уважением, Ваш специалист по недвижимости, Юлия Лукьянченко! АН Peremoga г. Днепр, ул. Мечникова, 10б, офис 401

Судца Маршала улица, 42Б, Соборный, Днепр, Днепропетровская 38000.0 USD
dom.ria.com

Продається простора 2-кімнатна квартира в ЖК Пролісок! ОБ555817 Комплекс розташований в затишній та спокійній частині престижного району Перемога-6. Мешканці комплексу можуть насолоджуватися перевагами заміського життя - тишею, свіжим повітрям та співами пташок- при цьому знаходячись в хвилинах від проспекту Героїв та Набережної Перемоги! На території комплексу є дитячий майданчик, зона барбекю, виконаний ландшафтний дизайн. Згідно правил ЖК на парковці завжди є вільне місце для однієї автівки власника квартири. Якщо вам потрібно припаркувати додаткові авто - поруч дві стоянки з демократичними цінами. Площа квартири 51.7 кв.м, розташована на 5 поверсі(5/10) В квартирі виконаний якісний дизайнерський ремонт з використанням коштовних матеріалів та цікавих інтерєрних рішень! Планування: кухня-вітальня, спальня з балконом, санвузол. Встановлено електричний котел, є тепла підлога. З відкритого балкона, обладнаного садовими меблями, відкривається чудовий краєвид на місто, особливо в вечірній час. В квартирі залишаються вбудовані меблі. Продавець згоден на безготівковий розрахунок. Можливо обговорення зниження ціни при наявності реальних пропозицій!!!

Судца Маршала улица, 42/2, Днепр, Днепропетровская 68000.0 USD
dom.ria.com

Продам 2к.квартиру на Победе. Площадь 45 кв.м.,комнаты раздельные. Квартира расположена на 5-м этаже,9-ти этажки. Металлопластиковые окна. Лоджия утеплена и застеклена. На всё есть счётчики учёта. В зале есть большой встроенный гардероб,на фото видно. Очен красивая и чистая придомовая территория. Отличное месторасположение. Рядом есть всё необходимое для жизни. Звоните и приходите на просмотр!

Продам 2к.квартиру на Победе -5,6/ул.Новогодняя
olx.ua