Продам 1-кімнатну квартиру в житловому комплексі комфорт-класу «Лівобережний», вул. Мольера, буд. 77 ,Індустріальний район, мікрорайон Лівобережний. Код обєктаSF-2-969-830 Мікрорайон міста з розвинутим транспортним сполученням, поруч розташовано: сквер, стадіон, кафе, магазини і супермаркети, ринок, дитячі і юнацькі навчальні заклади, аптеки і клініка, віддлення банку і пошти, салони краси. Забудовник "Grand Family Estate". Секція 1, будинок 1. Будинок введено в експлуатацію 2024 році Продаж по переуступці. 3-й поверх 6-поверхового цегляного будинку. Двір закритого типу з зонами відпочинку для дітей і дорослих. Відео нагляд. Окреме приміщення для зберігання колясок, візочків та велосипедів. Паркоміста на тереторії комплекса. Загальна площа - 33,7 кв.м: кухня-вітальня опен спейс, засклена лоджії 3,08 кв.м., сумісний санвузол 2,5 кв.м., передпокій. Висота стелі 2,7 м. В квартирі зроблено сучасний ремонт за авторським дизайн проектом.Продаеться з меблями і технікою. Вартість - $45 тис + послуги АН. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Молєра вул., 77
rieltor.ua

Продам шикарну 2 к. квартиру на лівому березі Дніпра – вул. Янтарна, буд. 40. Квартира з капітальним ремонтом та заміною всіх комунікацій. Рідке, надзвичайно вдале двостороннє планування, кімнати роздільні з двоспальними ліжками, сан. вузол суміжний, великий балкон на дві кімнати. Залишаються абсолютно всі меблі та техніка. Опалення централізоване, на все встановлено лічильники (електрика день/ніч). 8/10 поверх (+ тех. поверх), площі 46/25,4/8,1 м2. Будинок цегляний, тамбур на 3 квартири, організовано ОСББ. Дуже доглянутий двір, зручна інфраструктура. Є відеоогляд. Ціна 43 900 $

Янтарна вул., 40
rieltor.ua

Продам 3-х ком квартиру на Янтарной район рынка Образцова Калиновая + Комфортный 5 этаж в 9-ти этажном доме. + Сделан косметический ремонт, состояние - заходи и живи. + Продается с техникой. + Автономное газовое отопление + Бронированные двери Очень комфортное расположение - 1 минута пешком до рынка Образцова, магазины "Свіжина" и АТБ. Остановка в 2 минутах, транспорт идет в любую часть города, до центра - 10-15 минут. Вокруг дома несколько школ, детский сад. Если есть вопросы или для записи на просмотр - звоните

Янтарна вул., 42
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1К квартиру в ЖК «Лівобережний», вул. Мольєра , буд. 77, мікрорайон Лівобережний. Екологічно чистий район. Навпроти школа, дитсадок, стадіон, церква. Забудовник "«Grand Family Estate»". Будинок введено в експлуатацію 2023 р. 3-й поверх 5-поверхового цегляного будинку. Є ліфт. Закрита територія, камери відео нагляду, дитячій і спортивний майданчик, криті паркувальні місця. Загальна площа - 31 кв.м. Висота стелі 2,7м. Квартира обладнана меблями, та необхідною технікою, продаж як на фото. Ціна 35000$ Запрошуємо на перегляд, ідеальний варіант під інвестицію та здачу від 12000 грн у місяць, пасивний дохід із гарною окупністю.

Молєра вул., 77
rieltor.ua

Пропонуємо до вашої уваги чудову 1-кімнатну квартиру з нішею на вулиці Янтарній. Її загальна площа складає 38,4 м². Розташування: Район з розвиненою інфраструктурою: Янтарна - Калинова. Всі необхідні магазини, школа, пошта, стадіон, ринок на Образцова, парковка та автомийка - в пішій доступності. Характеристики: Окремий тамбур на 3 квартири. Вікна та балкон засклені металопластиковими вікнами і повернені у двір - квартира світла та затишна. Утеплена квартира. Не кутова. Бойлер 100 л. Лічильники - вода, електрика, газ. Продається з меблями та технікою. Будинок: Адекватне ОСББ - комфортне проживання в чистому та доглянутому будинку. Підїзд зі свіжим ремонтом. Ліфт працює. Домофон. Облаштований двір з дитячими майданчиками. Звертайтесь!

Янтарна вул., 40
rieltor.ua

Квартира 3 комнатная Клочко 6 улица Байкальская по новому старочумацька 3 лоджии застеклены Сделан везде отличный ремонт Полы везде идеально ровные , постелен ламинат Стены и потолки ровные как стеклышко Двери межкомнатные из дуба Встроенные шкафы Кладовка есть Встроенная кухня Кухня размерами 10 кв. М Зал Спальня и детская Ванна большая Сантехника Италия Соседи отличные Квартира очень тёплая Все коммуникации поменяны Стояк , трубы , все металлопластик Дом осбб чистый 2 лифта работают 5 этаж 16 этажки Квартирой будете очень довольны Показ по дог договоренности

власник
Продам квартиру 3 к клочко 6 левый берег караван квартира 70 квадратов
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру у ЖК «Лівобережний» Вул. Мольєра 77 Площа 58,6 м2 Поверх 4/6 Після будівельників Закрита територія,зелена зона,майданчик Поруч тц «Караван» Продаж по переуступці

власник
ЖК Лівобережений
olx.ua

Продам. 3х ком. Клочко-6 ул. Янтарная. 57/37/7,8, этаж 2/9. Квартира чистая и теплая. Под ремонт! 2 лоджии, частично МПО, ОСББ. Доки в порядке, квартира пустая! Рядом круглосуточный АТБ, базар, садик, школа. Цена 30500$ ТОРГ!

Экс! Продам 3х ком. ул. Янтарная (Клочко)
olx.ua

3к квартира на ж/м Клочко 6. Самая большая из трехкомнатных квартир 70м2. Кухня 10м2. Ремонт делался с заменой всех коммуникаций (трубы, проводка, окна МПО+балкон+лоджия). Кондиционер. Продается с мебелью и техникой. Возможно сразу под аренду.

3к Левобережный Березинка Клочко Караван 70м2
olx.ua

Продається затишна 3-кімнатна квартира, супер розташування на вулиці Янтарна 42. Загальна площа квартири - 65 кв.м, площа кухні - 9 кв.м. Будинок ОСББ, 1 безпечний поверх 9 поверхового вікна на дві сторони з гратами, чистий підїзд з ремонтом, гарні сусіди, асфальтований заїзд. Квартира з ремонтом на кухні, коридорі та кімнатах, електрика замінена, на лоджії є підвал, вікна виходять на обидві сторони, майже всі меблі лишаються. Гарний бонус, що вартує уваги! Можливо придбати, прямо у дворі будинку, додатково металевий гараж 3*4 метри зі свердловиною та світлом та зона відпочинку 16 кв.м обладнана всім необхідним для гарного проведення часу: мангал, цегельна пiч, тандир, великий стіл, лавки, туалет. Альтанка на замку, на гараж та альтанку є всі необхідні документи. Чудове розташування забезпечить зручність та доступність до всієї необхідної інфраструктури, два АТБ, Образцовий ринок, транспорт в усі боки міста, школи, дитячі садочки. Ціна всього- 45000 доларів ТОРГ, документи готові, можливий швидкий виїзд. Телефонуйте для детальної інформації та запису на перегляд. Не упустіть можливість стати власником квартири+гараж+альтанка!

Продам 3к квартиру с ремонтом ул.Янтарная
olx.ua

Житлові комплекси у Дніпро

Продаж 3к квартира ЖК Слобожанський (330624) лівий берег новобудова лісопарк Дружби народів вул. 8-го Березня, 8а 4/4 пов., 70м2 Квартира з дорогим дизайнерським ремонтом, є своє горище для зберігання речей. Планування: кухня-вітальня, 2 спальні, санвузол, гардеробна. Є паркомісця на території ЖК. Продаж з меблями та технікою. Ціна: 84 000 $ __ З повагою, агент з нерухомості АН KVADRATGROUP realty Микола Кара

ЖК Слобожанський Продаж 3к квартира новобудова лісопарк Дружби народів
olx.ua

Продам 3х комн. квартиру на жм Клочко, ул.Янтарная,д.81, корп.5 Площадь квартиры 70 м2, расположена на 8/9 этаже с красивыми видами. По планировке: просторная кухня, 2 спальни, гостиная, санузел и коридор. Все комнаты раздельные. Две застекленные лоджии. Квартира с новым, качественным ремонтом. Санузел совмещен, система «теплый пол». На полу плитка и ламинат, МПО окна, современная мебель и техника. Продажа со встроенной мебелью и техникой. Дом панельный, чистый подьезд, работающий лифт. Ухоженный двор. В пешей доступности магазины, рынок. Школа, остановка общественного транспорта.

Продам 3х комн. квартиру с новым ремонтом. ул.Янтарная,Клочко
olx.ua

1к квартира на ж/м Калиновский (Клочко 6), МПО+лоджия, хорошее жилое состояние, линолеум, ламинат, идеально под аренду. Продается с мебелью и техникой. Тихий район, садики, школы, рынок и АТБ в шаговой доступности. Тупик маршруток. Торг в квартире реальному покупателю.

1к Клочко 6 Калиновский
olx.ua

Пропонуємо вам унікальну можливість придбати квартири в сучасному житловому комплексі Вертикаль, розташованому за адресою Клочко 6, місто Дніпро. Житловий комплекс Вертикаль поєднує в собі високоякісне будівництво, сучасний дизайн і комфортні умови для проживання. Ми пропонуємо різноманітні планування квартир з однією спальнею, площею від 42,4 м2 – 67,5 квадратних метрів. Ви можете обрати квартиру з видом на червону лінію або на двір з дитячою зоною. Основні переваги наших квартир: - Сучасні планування та високоякісні будівельні матеріали. - Зручне розташування в динамічному районі міста. - Вікна з видом на зелену зону або на активну міську частину. - Безпечна та комфортна прибудинкова територія з дитячими майданчиками. Для наших клієнтів ми пропонуємо спеціальні умови кредитування: - Кредит під 3% річних. - Кредит під 7% річних. Ці умови дозволяють зробити покупку квартири доступною і вигідною для вас. Житловий комплекс Вертикаль – це ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, якість і сучасний стиль життя. Не втрачайте шанс придбати квартиру мрії на вигідних умовах!

Продам 2-к 47м2 в ЖК Вертикаль трц Караван (0% комиссии)
olx.ua

Пропонуємо вам унікальну можливість придбати квартири в сучасному житловому комплексі Вертикаль, розташованому за адресою Клочко 6, місто Дніпро. Житловий комплекс Вертикаль поєднує в собі високоякісне будівництво, сучасний дизайн і комфортні умови для проживання. Ми пропонуємо різноманітні планування квартир з однією спальнею, площею від 42,4 до 49,03 квадратних метрів. Ви можете обрати квартиру з видом на червону лінію або на двір з дитячою зоною. Основні переваги наших квартир: - Сучасні планування та високоякісні будівельні матеріали. - Зручне розташування в динамічному районі міста. - Вікна з видом на зелену зону або на активну міську частину. - Безпечна та комфортна прибудинкова територія з дитячими майданчиками. Для наших клієнтів ми пропонуємо спеціальні умови кредитування: - Кредит під 3% річних. - Кредит під 7% річних. Ці умови дозволяють зробити покупку квартири доступною і вигідною для вас. Житловий комплекс Вертикаль – це ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, якість і сучасний стиль життя. Не втрачайте шанс придбати квартиру мрії на вигідних умовах!

Продам 2-к 47м2 в ЖК Вертикаль трц Караван (0% комиссии)
olx.ua

Продам 3-к квартиру в высотке, район ул. Калиновая. Удобная планировка - чешка! Площадь 65м2, все 3 комнаты раздельные, большая 11-метровая кухня, лоджия, широкий коридор. 5/9 этаж. Чистое жилое состояние. Установлены МП окна, лоджия МПО, раздельный санузел облицован кафелем. Большой ухоженный двор с детской площадкой. В шаговой доступности школы и детсад, АТБ, магазины, остановки, стадион. До Калиновой 5 минут ходьбы.

Янтарная улица, 42, Амур-Нижнеднепровский, Днепр, Днепропетровская 38000.0 USD
dom.ria.com

Продам 3-комнатную квартиру на Клочко, ул. Янтарная, район АТБ. Площадь 57м2, комнаты 2+1, односторонняя. Хорошее жилое состояние. Установлены МП окна, обе лоджия застеклены МПО, поменяны трубы, проводка, косметика. Фасад утеплен. Мебель и техника остается. Дом ОСББ, подъезд чистый, лифт работает. Удобное месторасположение дома, рядом АТБ, садик и школа, больница, рынок.

Янтарная улица, 75А/1, Калиновский, Днепр, Днепропетровская 45000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2-х кімнатнаї квартири на 6 поверсі, вул. Янтарной 71 Тепла та світла. Чудова інфраструктура. Поруч ринок , різні магазини, АТБ, кафе, салони краси, школа, дитячій садок, гуртки, зупинка громадського транспорту, аквапарк, тощо. Все це у пішій доступності. До ТРЦ Караван 15 хвилин пішки. Відмінний варіант для проживання чи інвестиції та отримання додаткового доходу.

ул. Янтарная, 71/2, Калиновский, Днепр, Днепропетровская 30000.0 USD
dom.ria.com

Продам 1 кому кв. студію в новобудові ЖК «Лівобережний». На 3 поверсі 6 поверхового цегляного будинку. Є ліфт. Стан нового ремонту. Будинок введений в експлуатацію у 2023 році, ОСББ, відкрито індивідуальні особові рахунки. Загальна площа квартири 30, 7 м2. Автономне опалення (електрична підлога), панорамні вікна. Відмінний житловий комплекс на Лівобережному-2, Тихий закритий двір, територія, що охороняється, дитячий майданчик, криті парко місця, альтанки і мангал, є можливість додатково придбати комору. Поруч розташовані: школа, садок, поліклініка, АТБ, Варус, ринок, транспортна мережа, у пішій доступності ТРЦ Караван. Без додаткових послуг. Працюємо з Е-Оселя.

власник
Мольера улица, 77, Амур-Нижнеднепровский, Днепр, Днепропетровская 51000.0 USD
dom.ria.com

Продам 2х комнатную квартиру угол ул. Янтарная и ул. Универсальная (район ул. Калиновая), в кирпичном доме. Общая площадь 51, 2 кв.м., жилая площадь 27, 8 кв.м., кухня 8, 2 кв.м., с ремонтом, вся мебель и техника остается, в отличном состоянии, с прекрасным видом на город. Показы в удобное для Вас время.

ул. Универсальная, 27, Амур-Нижнеднепровский, Днепр, Днепропетровская 38000.0 USD
dom.ria.com

ЄОСЕЛЯ БЕЗ ПЕРШОГО ВНЕСКУ! Продаж квартири з ремонтом від забудовника! Ідеальна варіант під здачу в оренду, (середня вартість оренди такої квартири - від 11000 грн. Окупність інвестицій 10.4 роки). Квартира готова до продажу! Площа: 28.7 м² Поверх: цоколь ️ Стан: Повний ремонт. Без меблів Особливості клубного будинку: Введено в експлуатацію, покупці вже роблять ремонти та заселяються. Власний двір з зеленою зоною та зоною барбекю. Персональні криті паркомісця. Відеоспостереження для вашої безпеки. Дитячий майданчик для ваших малюків. Гостьовий паркінг для зручності ваших гостей. Інфраструктура: Поруч знаходяться 4 дитячих садочки та 3 школи. До ТРЦ Караван лише 10-15 хвилин пішки. Переваги квартири: Ідеально підходить як для інвестиції, так і для особистого проживання. Високоякісні вікна від компанії WDS забезпечують теплоізоляцію та звукоізоляцію. Вогнетривкі вхідні двері від компанії Aplot гарантують безпеку. У кожному підїзді встановлено тихохідний турецький ліфт від компанії Akfa lift. Будинок: Побудований з білої силікатної цегли. Додаткове утеплення пінополістиролом та мінеральною ватою для енергоефективності. Переваги придбання: Після купівлі квартири одразу віддаємо на реєстрацію. Не втрачайте шанс стати власником затишної квартири в новому клубному будинку! Контакти відділу продажу: XXXXXXXXXX Запрошуємо на перегляд!

Мольера улица, 77, Амур-Нижнеднепровский, Днепр, Днепропетровская 30135.0 USD
dom.ria.com

В продаже большая, светлая 5-ти комнатная квартира по ул. Янтарная, центр массива Клочко. Планировка - супер! - общая площадь 107 м2, - просторные комнаты (1 проходная и 4 раздельных), - большая 10-метровая кухня, - 2 лоджии и 2 балкона! Состояние - под капитальный ремонт! Хороший дом, ОСББ, чистый подъезд, большой двор с детской площадкой и местами для парковки авто. Рядом АТБ, школы и детсад, остановки. В пешей доступности больница, Березинский рынок, Караван. Возможна продажа по гос.программе.

Просторная 5-к квартира 107м2 на Клочко, ул. Янтарная
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру У квартирі виконано якісний ремонт у 2020 році. Квартира забезпечена необхідними меблями та технікою. Будинок розташований у центрі мікрорайону із зручною інфраструктурою. Власники в Україні, прописаних немає

Продам 2-комн квартиру в районе Янтарная ул.
olx.ua

Продам квартиру можно с паркингом - выгодная цена! ЖК "Слобожанский", новострой 2020 г, Днепр, левый берег, Ул. 8-го Марта, рядом проспект Слобожанский, Правды. Квартира в ЖК "Слобожанский" отлично подойдёт как для семьи, так и под сдачу в аренду. Главные достоинства: * Между домами комплекса проложены асфальтирование дорожки с освещением. * Крытые парковочные места. * Детские площадки далеко от проезжей части. * Закрытая территория, со шлагбаумом, охраной и видеонаблюдением. * Рядом парк и зона отдыха. * Своя комплексная трансформаторная подстанция. **Дом утеплён, квартира очень тёплая. **Над квартирой можно сделать мансардное помещение 20 м². ** Над головой нет соседей, ** На полу- качественная, дорогая стяжка с шумоизоляцией. ** Металлопластиковые окна. ** Металлическая входная дверь. ** Есть несколько вариантов планировки. ** Своё паркоместо с документами. Возможна продажа без паркоместа. + В 5 минутах ходьбы: - магазин "АТБ", - супермаркет "Дмарт", - парк "Дружби народів", - ресторан "Плов хочу", - тупик и остановки маршруток. + В 10 мин ходьбы: - две школы, - детский сад, - бассейн, - многоуровневый паркинг, - есть несколько автостоянок, зоомагазины, салоны красоты и пр. До центра города 15 мин. Район чистый, спокойный. Цена: Квартира 23200 уе. Торг. Квартира+ паркинг 27000 уе. Звоните, записывайтесь на просмотр.

Продам квартиру, новострой, ЖК Слобожанский, Правда, левый берег
olx.ua
1 - 24 з 30 результатів