У вас є неймовірна можливість придбати справжню казкову квартиру у ЖК Жуковський! Це не просто квартира - це справжне родинне гніздечко для сімʼї з дітьми. Тут є місце для кожного: три окремі спальні, простора гостьова кімната, світла кухня, два санвузли та навіть кладова для зберігання всіх скарбів. У квартирі багато вбудованих шаф, а всі меблі та техніка залишаються для вас. Ремонт робився з любовʼю та увагою до дрібниць, тож ви будете насолоджуватися кожним моментом тут. Квартира знаходиться в 4 секції, 6/10 поверх, двостороння, опалення газовий двоконтурний котел. Сам ЖК має закриту охороняєму територію з відеоспостереженням, дитячий майданчик та паркінг. А ще є можливість придбати паркомісце окремо. Телефонуйте 0679001230, щоб дізнатися більше та зробити цю казку своєю реальністю!

можливий продаж по єОселя
Василя Жуковського вул., 16
rieltor.ua

У продажу 3-х кімнатна квартира в клубному будинку К12 на бульварі Кучеревського. 79 м2, 3 секція, 8/10 поверх, 3 вікна з видом на бульвар. В квартирі зроблено міжкімнатні перестінки та підігрів підлоги. Квартира спланована в дві окремі спальні, кухню- вітальню, два санвузли та балкон. Під єОселя✅

можливий продаж по єОселя
Кучеревського просп., 1
rieltor.ua

Продам отличную квартиру в полностью обжитом новострое ЖК Панорама. -панорамный вид на Днепр с 14 этажа. -121 м2 общей площадью, грамотно спланирована: кухня гостиная, мастер спальня, кабинет или детская, гардеробная и кладовая. -новый качественный ремонт(приточно-вытяжная вентиляция и канальные кондиционеры Daikin ,утеплена/шумоизоляция по всему периметру и потолку,6 зон с теплыми полами, система умный дом(управление освещением, контроль протечки воды Нептун, видеонаблюдение), система очистки воды на всю квартиру +осмос на кухне,электрокарнизы в главной спальне и многое другое для комфортного проживания ) - полная комплектация мебелью и техникой ( всё как на фото) Оцените комфорт и качество жилья лично – запишитесь на просмотр сейчас и сделайте первый шаг к своему новому дому!

Сімферопольська вул., 2п
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

У продажу 2-х кімнатна квартира з ремонтом в ЖК ДУБІНІНА з видом на річку. Квартира знаходиться в 3 секції, 4/9 поверх, 77 м2, частково мебльована, спланована в простору кухню-вітальню з робочою зоною та балконом, гардеробну, санвузол та окрему спальню. Сам ЖК з закритою територією із відеоспостереженням, підземний/наземний паркінг. Автономне газове опалення. Висота стелі 2,8 м. Є ГАЗОВА плита! Комплекс невеликий, лише 3 секції. Поруч школи, сади, в пішій доступності магазини, до проспекту 7 хвилин пішки. Телефонуйте, покажу в будь-який зручний для Вас час.

можливий продаж по єОселя
Володі Дубініна вул., 6а
rieltor.ua

Перемога – один із найкращих житлових масивів міста Дніпро. Набережна, сучасні парки та сквери, супермаркети, торгові центри, школи та дошкільні заклади, спортивні клуби, аквапарк! Тут є все, що потрібно людині для повсякденного активного життя і навіть більше. У самому центрі Перемоги в новому ЖК продається сучасна 2-кімнатна квартира ЖК «Салют» один із гідних та найбезпечніших житлових комплексів Двір упорядкований, закритий, цілодобова охорона, відеоспостереження. Квартира розташована на середньому поверсі, двостороння 54 м - грамотно сплановані: простора кухня-вітальня з виходом на балкон та 2 окремі кімнати Світла, функціональна та комфортна Якісний ремонт-власники робили для себе. Будинок газифікований, Автономне опалення - безперечно одна з переваг сьогодні! Продається з меблями та побутовою технікою за домовленістю Варіант для тих, хто цінує свій час та любить комфорт. Вартість обєкту 80000 у.о.

можливий продаж по єОселя
Слави бульв., 2А
rieltor.ua

Продам 3-х комнатную квартиру в комплекте в ЖК Женева. Квартира расположена во второй очереди, секция 4, классная планировка на две стороны света, 3 окна, 11/12 этаж, отопление: двухконтурный газовый котел, сделана стяжка пола, установлены радиаторы, входная дверь. Квартира планируется в две отдельные спальни, два санузла, гардеробную и кухню-гостиную. Квартира с правом собственности, документы готовы к сделке. Есть в наличии паркоместо на -1 уровне, стоимость вместе с квартирой 85 000$ Жилой комплекс с закрытой, охраняемой территорией, двор без машин, есть детские площадки, мини футбольное поле, тренажеры, ОСМД Ключи у меня, покажу в удобное для Вас время, жду Ваших звонков!

можливий продаж по єОселя
Короленка вул., 22
rieltor.ua

ЖК Счастливый В продаже 1к квартира 12 секция, введена в эксплуатацию в 2019 году. Свободная планировка. Газовый котёл- ОЧЕНЬ актуально в наши будние. Счётчик -газ, свет, вода. Полёт фантазии и желаний в ремонте. Ни кто не сделает его лучше Вас. На территории кофейни, аптека, Укрпочта, Новая почта, детский развивающие мини центры. Детская площадка, свободная парковка. Документы прошли успешно юридическую проверку. В собственности более 3х. Просмотры в удобное для Вас время.

можливий продаж по єОселя
Запорізьке шосе вул., 30
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру ЖК Щасливий у Дніпрі район Підстанція, Даффі. Продаж з переуступки - оформлення одразу на нового власника, що дозволяє не сплачувати підвищений податок Код обєкта SF-2-920-303 Поруч розташовані: закрита територія, магазини, супермаркет, школи, дитячі садки, аптеки, ТРЦ «Дафі», кінотеатр «MultiPlex», дитячі майданчики, спортивні майданчики, зелені зони, парки, сквер, Нова пошта, лікарня, зупинка транспорту Cекція 9. 3-й поверх 10-поверхового цегляного будинку. Новобудова. Продаж за договором майнових прав. Загальна площа - 42,2 кв.м: кухня, лоджія, санвузол, передпокій. Не межує із шахтою ліфта. Автономне газове опалення. Квартира у будівельному стані. Вартість - $32 тис + послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Запорізьке шосе вул., 32
rieltor.ua

Продается уютная 2-комнатная квартира с современным ремонтом на 4 этаже! Эта квартира — идеальное место, где можно сразу же начать новую главу своей жизни! Светлая, комфортная и полностью готовая к заселению. Что вас порадует: Современный ремонт: стильные и качественные материалы — заходите и живите без лишних хлопот. Уют и комфорт: на 4 этаже тишина, свежий воздух и отличные виды из окна! Просторная кухня: идеально подходит как для уютных семейных завтраков, так и для вечерних встреч с друзьями. Светлые комнаты: здесь всегда будет уютно и солнечно, даже в пасмурные дни. Расположение, которое вас вдохновит: Вся инфраструктура в пешей доступности! Вы сможете насладиться комфортом городской жизни: супермаркеты, школы, детские сады, аптеки — все рядом! А удобная транспортная развязка позволит вам легко и быстро добраться до любой точки города. Особенная цена! Не упустите возможность приобрести эту квартиру по очень выгодной стоимости. Звоните прямо сейчас и приходите на просмотр — вам здесь понравится! Рассмотрим все госпрограммы!

Запорізьке шосе вул., 32д
rieltor.ua

ЖК Щасливий у Дніпрі Секція 1, право власності Планується в кухню-вітальню + спальня + гардероб + Вид на затишне подвірʼя + Газове Автономне Опалення + Великий підземний паркінг, гостьовий паркінг та гаражні бокси + на подвірʼї багато облаштованих майданчиків та зон відпочинку З повагою - професійний брокер Головченко Олександр

Запорізьке шосе вул., 32
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Дніпро

Продам 2к квартиру 62 м2 Яворницького/Центр. Будинок у самому центрі міста - розташований на проспекті Дмитра Яворницького-перетин із вулицею Артема (Січових Стрільців) і Гопнер (Магдебурзького права). Поруч з будинком знаходиться Катеринославський бульвар і вул. Харківська. За крок від будинку розташовані всі великі торгові центри Європа (EUROPE), ЦУМ, Пасаж (Passage), Новий Центр, Міст Сіті (Most city) та все, що потрібно для комфортного проживання. Площа 62 м2. Поверх 5 із 5. Кімнати окремі- світлі та просторі. Повний ремонт зроблений 15 років тому, квартира доглянута. Залишаються всі меблі та техніка, готова для проживання. Прекрасне місце розташування і комфортне житло для тих, хто цінує міський ритм і зручність.

Яворницького пров., 46
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в житловому комплексі комфорт-класу «Набережний квартал», Соборний район, ж/м Перемога-1. Поруч знаходяться: магазини, супермаркет, школа, дитячий садок, сквер "Прибрежний", рестораний комплекс, "Bartolomeo", банк, ботанічний сад, парк "Гагаріна", кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Забудовник "Development Creative Group". Будинок зданий в експлуатацію. Продаж за договором прав власності. 8-й поверх 12-поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 55 кв.м: кухня-8кв.м об"єднана з вітальнею, 1 окрема спальна кімната, суміжний санвузол, гардеробна. В квартирі виконан євроремонт. Продається з меблями та технікою. Автономне газове опалення, тепла підлога, кондиціонер. 💵Вартість: 62000$, ☎️ Записатися на показ, отримати більше інформації : 0964516526 Микита

Набережна Перемоги вул., 62а
rieltor.ua

продаже видовая 2 к квартира в ЖК Счастливый ,квартира планируется в две раздельные комнаты и просторную кухню студию .Секция сдана в эксплуатацию .На территории комплекса есть подземный паркинг ,закрытый двор.

можливий продаж по єОселя
Запорізьке шосе вул., 30
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в житловому комплексі бізнес-класу «Central Park», вул.Старокозацька буд.52, Центральний район, мікрорайон Центр. Код обєкта SF-2-955-170 Поряд розташованні: Сквер героїв, парк "Глоби", фітнес центр, магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, лікарні, міні-зоопарк, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорта. Забудовник ООО "Атлант". Секція 2, будинок 52. Будинок зданий у 2021 році. Продаж за документами прав власності. 6-й поверх 21-поверхового монолітно-каркасного будинку. Консьерж. ОСББ. Контрольований доступ. Безшумні ліфти ОТІS. Право власності. Загальна площа - 36,2 кв.м: кухня 9 кв.м, 1 кімната, 1 санвузол. Квартира у будівельному стані від забудовника. Вартість - $33,9 тис + послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Старокозацька вул. (Комсомольська), 52
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну смарт- квартиру в житловому комплексі комфорт-класу «Barvy», вул. Запорізьське шосе 25, район Підстанція. Ідиальний варіант під інвестиції та комерцію. Код обєкта SF-2-915-825 Новий мікрорайон міста з розвинутим транспортним сполученням, поруч розташовано: ЖК Щасливі, заправка, парки і сквери, кафе, кінотеатр, магазини і супермаркети, ринок, дитячі і юнацькі навчальні заклади, аптеки і клініки, віддлення банку і пошти, салони краси. Забудовник "Premier Development". Термін здачі – 4 квартал 2024 року. Продаж по переуступці. 1-й поверх 10-поверхового монолітно-каркасного будинку. Блакитна - 3 секція. Загальна площа - 23,23 кв.м: 1вікно. Квартира у будівельному стані. Встановлено покращений варіант вхідних дверей проведено монтаж перегородок. В квартиру проведено світло, воду, каналізацію, інтернет. Вартість - $27 тис + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні (Державна програма «єОселя» під 3% (для військовослужбовців, медичних працівників, наукових, педагогічних працівників навчальних закладів державної обл комунальної форми власності)).

можливий продаж по єОселя
Запорізьке шосе вул., 25
rieltor.ua

Продам власну затишну 1-кімнатну квартиру в ЖК "Акварель" з авторським ремонтом! Бажаєте жити в сучасному, комфортному житлі з усіма зручностями? Тоді ця квартира саме для Вас! Продається власна простора (48,5 кв.м.) однокімнатна квартира на 6-му поверсі в новому будинку, розташованому в затишному районі Перемога 6. Чому варто обрати саме цю квартиру: • Авторський ремонт: Використані тільки якісні матеріали, тепла підлога, кондиціонер, панорамні вікна зі звукоізоляцією. • Повна комплектація: Вся сучасна нова необхідна техніка (холодильник, пральна-сушильна машина, мікрохвильовка тощо) та меблі вже включені у вартість. • Розташування: Зручний доступ до транспорту, магазинів, шкіл та дитячих садків. Закритий двір з охороною та паркінгом. • Безпека: Будинок обладнаний сучасною системою безпеки, а підземний паркінг може використовуватися як бомбосховище. Ціна: 66 500 дол. США. Я – власник. Є можливість за потреби придбати гараж в цьому ж будинку на цокольному поверсі. Придбання власного житла – відповідальне рішення. Вибираючи між квартирою з ремонтом чи без, варто ретельно зважити всі "за" і "проти". Я пропоную житло з якісним ремонтом, виконаним з використанням сучасних матеріалів. Це дозволить вам одразу заселитися та насолоджуватися комфортом, уникнувши клопотів та витрат на ремонтні роботи. Для довідки: ремонт в цій квартиру обійшовся в 650 доларів за квадратний метр. Якщо зацікавитесь – щиро запрошую на перегляд, все покажу і розкажу. Є короткий відео-огляд квартири. Телефонуйте або пишіть в Telegram, WhatsApp, Viber. Вдалого Вам вибору!

власник
можливий продаж по єОселя
Євпаторійська вул., 2д
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатну квартиру в ЖК комфорт-класу «River park», вул. Набережна Перемоги, 42 п , Соборний район, мікрорайон Перемога 1. Поруч знаходяться: магазини, супермаркет, аптека, яхт-клуб Січ, діорама, університет «УДХТУ», спортивний майданчик, Нова пошта, банк, зупинка транспорту. Будинок зданий у 2019 році. Продаж за документами. 3 секція 5-й поверх 12-ти поверхневого цегляного будинку. Загальна площа – 42 кв.м , кухня студія з лоджією, 15кв.м. 1- окрема кімната з лоджією, суміжний санвузол. 💵Вартість: 61000$, ☎️ Записатися на показ, отримати більше інформації : 0964516526 Микита

Набережна Перемоги вул., 42 п
rieltor.ua

Продаж 3-кімнатної квартири в житловому комплексі комфорт-класу "River park", вул. Набережна перемоги 42ю, Соборний район, ж/м Перемога-1 Представлені й інші варіанти планувань та метраж у даному ЖК. Опис району, розташування: Набережна, магазини, супермаркет АТБ, Варус, школа, дитячий садок, фітнес центр, кафе, аптека, лікарня, віддлення банку, нова пошта, салони краси, зручна транспортна розвязка Забудовник «ДніпроАртБуд». Будинок зданий в експлуатацію у 2018 році. Продаж за договором прав власності. 12-й поверх 12-ти поверхового будинку. Є газ. Загальна площа – 76 кв.м.: кухня-студія 22 кв.м., 2 окремі кімнати, гардеробна, санвузол, лоджія. У квартирі зроблено євроремонт. Продається з меблями та технікою. Індивідуальне опалення: Плита, посудомийна машина, холодильник, духова шафа, пральна машина, мікрохвильова піч, варильна панель. 💵Вартість: 90000$, ☎️ Записатися на показ, отримати більше інформації : 0964516526 Микита

Набережна Перемоги вул., 42ю
rieltor.ua

Квартира у новобудові бізнес-класу ЖК Жовтневий , Площа : 46 м2 Поверх : 7/11 Висота стелі 3 м від стяжки Вільне планування Тераса 7,2 м2 ———- Краща пропозиція вартості

Василя Жуковського вул., 6д
rieltor.ua

Продажа 3х Квартиры на пр. Богдана Хмельницкого Дом 2007 года (Консьерж, видеонаблюдение, автономная котельная) В квартире выполнен качественный ремонт -Светлая и теплая -Общая площадь: 81м2 -Площадь кухни: 9м2 -3 раздельные комнаты -Санузел раздельный -Мебель и техника делались на заказ и все еще на гарантии. -Окна МПО Возможна продажа без мебели и техники За дополнительной информацией звонить по номеру телефона С уважением, Николай

Богдана Хмельницького просп. (Героїв Сталінграда), 110
rieltor.ua

Продам 3-х комнатную квартиру новострой ЖК Дом на Титова ( Титова 17а) 3 этаж в 10 этажном кирпичном доме 81.5 м2 общей площадью, кухня 19.7 м2. Автономное газовое отопление ( 2-х контурный газовый котёл + радиаторы). Отличное расположение дома: школы и дет сады, супермаркеты АТБ,Сильпо, Варус, ТРЦ Аполло, спорт комплекс Метеор, парк Зелёный Гай и т.д Возможно єОселя, и другие государственные програмы. Звоните.

можливий продаж по єОселя
Титова вул., 17а
rieltor.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири в ЖК "Рівер Парк". У продажу простора квартира на найкрасивішій, найпривабливішій набережній нашого міста. Квартира з ремонтом у класичному стилі, зонально ділиться на кухню та вітальню, окремо спальня, гардероб, суміщений санвузол. Панорамні вікна – світла велика лоджія охоплює кухню та спальню. Вікна виходять на зелену зону - міні екопарк "Обласний еколого-натуралістичний центр дітей та молоді", без висотних споруд. Комунікації міські, встановлені прилади обліку. Індивідуальне газове опалення - тепла підлога по всій площі, підігрів води від двоконтурного котла. Закритий двір, дитячі та спортивні майданчики, мале футбольне поле. У пішій доступності вся інфраструктура, а також популярні місця ж/м Перемога: Прибережний сквер, аквапарк, "Схід", "Барон Разгуляєff", "Камелот", "Хутір", "Fit Haus Набережний", "Бартоломео" та ін. Документи у порядку, у власності понад 3 роки. Телефонуйте, домовимось!

Набережна Перемоги вул., 44Д
rieltor.ua

Индивидуальное автономное отопление двухконтурный котел! Продам 2х ком. кв. ул. Рабочая, 87, 1/5 эт. ( очень высокий этаж) Сталинка, перекрытия железобетон. Состояние , заходи и живи . В квартире была сделана небольшая перепланировка, санузел совместили и за счет этого , просторная прихожая. Полный кап- ремонт . Меняли все; МПО, новая проводка , коммуникации , новая штукатурка стен, потолки . Есть на окнах решетки и ролеты . Установлена сигнализация, видеонаблюдение. Ремонт выполнен в классическом стиле ! При продаже остается кухонный гарнитур и встроенная техника. Остальная мебель за отдельную стоимость. Мебель натуральное дерево ! В шаговой доступности сеть магазинов, кафе , рынок, ДК машиностроителей, садики, школа, остановка общественного транспорта ! ( Каверина, Кедрина, Уральская, Титова, Поля, Новокрымская ).

Робоча вул., 87
rieltor.ua

Продам квартиру 77.8 м2. 10/12 эт. ЖК Атлант ул. В. Антоновича,36. Дом введён в эксплуатацию 2016 г. Состояние после строителей . Счетчики газ, вода, свет день-ночь . ОСББ 7.87грн. М2. Индивидуальное газовое отопление ( двухконтурный котел). Квартира видовая, не угловая , двухсторонняя , две раздельные спальни ( 24м2. и 15.4м2.) + кухня-студия ( 22.6м2.) две панорамные лоджии и окно , санузел совместный. Секция заселена 99%. Двор закрытый, охраняемый, видеонаблюдение , две детские площадки , зеленая зона ,парковка . В собственности более трех лет , прописанных нет. Готовы к быстрой сделке . Показы по договоренности! [ Женева, Баку, К12, Новодворянский, Жуковский, Грани ]

Антоновича, 36
rieltor.ua
1 - 24 з 1 176 результатів