продам 2к кв по вул Василя Симоненка (Придніпровськ). Загальна площа 49,5 кв м, житлова 32 кв.м, знаходиться на 2 поверсі 2 поверхового будинку. Квартира під Ваш ремонт. Поряд фітнес-клуб, магазини, школи, ринок. Ціна 21000 у.о. Тел 0999050292

власник
Василя Симоненка вул. (Таманська), 7
rieltor.ua

Продам свою двухкомнатную в Медтехнике, ремонт, МПО, все поменяно, счетчики, день-ночь, 2 высокий этаж АТБ, поликлиника, аптека, остановка общественного Все в пешей доступности, садик, школа. Пишите в личные сообщения, не всегда могу ответить. Все остается, по договоренности.

власник
Олександра Поля просп. (Кирова), 59
rieltor.ua

Продам 2-к квартиру с автономным отоплением , хорошее жилое состояние, кафель, МПО, кондиционер, продается с мебелью и техникой. Хороший тихий, безопасный район, рядом РОВД, магазин, аптека, рынок, ТРЦ. Отличный вариант как для жилья, так же и под инвестицию.

власник
Василя Жуковського вул., 4
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ВЛАСНА КВАРТИРА. БЕЗ КОМІСІЇ. ОДИН ВЛАСНИК. ВСІ ДОКУМЕНТИ. БЕЗ БОРГІВ. Продається двокімнатна квартира загальною площею 65,66 кв.м. Квартира з ексклюзивним плануванням, , світла, видова, балкон 12м х 2м !!! Знаходиться на 3 поверсі 5-поверхового будинку, розташованого на пл. Соборній в історичному центрі м. Дніпра. Закритий двір. Є можливість паркувати авто. Поряд знаходиться вся інфраструктура, необхідна для комфортного проживання (учбові заклади всіх типів, торгові центри, магазини, аптеки, розважальні заклади, зупинки громадського транспорту, парки та ін.).

власник
пр. Дмитра Яворницького, 20
rieltor.ua

Квартира в жилом доме и близким расположением к центру на Набережной Победы 1, в р-не ресторана «Хутор» остановка общественного транспорта «Воднолыжный стадион». Изолирована от городского шума. 3 детские площадки. Состояние - после строителей. Все коммуникации заведены в квартиру, счётчики на свет и воду. Можно спланировать в две спальни и кухню-студию. Не угловая. Дизайн проект в подарок. Отопление автономное электрическое, стены из кирпича марки 250, утепление по фасаду минеральной ватой. Гостевой паркинг. В соседнем здании продаются паркоместа в 6-уровневом паркинге. Создано ОСМД (оплата 8 гривен за метр) Консьерж, видеонаблюдение. Своя подстанция . Набережная, магазины, кафе, аквапарк, садик и школа в пешей доступности

власник
Мандриківська, 51Л
rieltor.ua

ЄОселя 3% Розглядаю продаж 2 кімнатної квартири під пільгову ЄОселю 3% Підїзд сдано в експлуатацію в 2017 придбали в кінці 2018 го ремонт зробили в 2019 + без 5% ПДФО бо я володію 5 років і не продавав нічого + без % ріелтора (принаймні з мого боку) + на першому поверсі, є пандус + не кутова доволі тепла! + в гарному стані є все що треба заходь і живи + також є пів комори додаткової, на сходовій площадці між першим і другим поверхом (з сусідкою навпіл) + поруч АТБ, дит.садок, школа, парк з озером, річка, метро... все є посилання на відеотур www.youtube.com/watch?v=wqiUUyPOwhk Є інтернет GPON (оптика без світла) Зараз квартира здається за 9,5тис грн, але розглядаю продаж - Квартира в росрочці (близько 300тис не торопимось виплачувати бо россрочка безвідсоткова) - зараз в оренді Але якщо буде реальний покупець то вирішемо питання і з кредитом і з арендатором

власник
можливий продаж по єОселя
Савкіна вул., 6
rieltor.ua

Продам чудову квартиру у стилі сканді від власника По вулиці Івана Багряного Зручна транспортна розвʼязка. Поручні магазини, школи, дитячі садочки. Через дорогу ліс. поверх 8, кутова, утеплена пінопласт 100., Новий ремонт, можна заходити та жити. Світла, тепла квартира 42кв.м Підлога з підігрівом у ванній та дитячій кімнаті. Зроблено перепланування, у квартирі дві повноцінні кімнати, гардеробна, кухня і суміжний санвузол! Зміненні батареї, та каналізація. Встановлена дорога сантехніка, та кухня є відділ для духової шафи. Проведена нова електрика., Опалення централізоване, квартира тепла, і завжди є можливість увімкнути теплу підлогу.

власник
Агнії Барто вул., 18
rieltor.ua

Продам неспешно СВОЮ, без комиссии, 2- комнатную квартиру на Парусе, Диевская 52, 1 этаж, хорошее жилое состояние, все остается, садик, через 10 метров, школа-через 100 метров, АТБ-100 метров. МПО на окнах, везде решетки, счетчики, нет прописанных. Можно под бизнес, сейчас живут квартиранты.

власник
Велика Діївська вул. (Братів Трофімових), 52
rieltor.ua

Продам свою большую двухкомнатную квартиру на 9-м этаже 10-го кирпичного дома. Территория огорожена, охраняемая, ОСМД. Находится по ул. Бажова, д.30. Квартира с отличным дизайнерским ремонтом, очень теплая и просторная, все комнаты раздельные. Солнечная сторона с прекрасным видом на город. Полы в квартире из пробки.Дизайнерский ремонт. Общая площадь 68,6 м2 и кухня 10,3 м2. Плюс лоджия 12 х 2м и балкон 3 х 1,6м. Металлопластиковые окна в квартире, лоджии и балконе. Лоджия утеплена в полкирпича и батарея. Индивидуальное отопление (двухконтурный котел). На кухне встроенная мебель, которая остается новым хозяевам. По остальной мебели можно говорить. Санузел совмещенный, практичный и красивый. Перед входом в квартиру сделан небольшой тамбур с соседями. Проведено кабельное ТВ, интернет. В большой комнате (24,2 м2) установлен кондиционер. Удобная транспортная развязка, трамвай 50м, маршрутки 150м, электричка 300м. Квартира ждет своих новых хозяев. Звоните, отвечу на все вопросы.

власник
Собственник. Продам уютную 2-х комнатную квартиру в Днепре.
olx.ua

Продаж 2-кімнатної квартири в центрі міста, розташованої на вулиці В. Вернадського 7: 1. Опис квартири: • Просторна та світла квартира. • Двостороння. • Планування: дві окремі кімнати, санвузол, кухня і балкон. • Загальна площа 50 кв.м. • Розташування на 3 поверсі з 5. • Теплий будинок із червоної цегли. 2. Капітальний ремонт: • Заміна всіх комунікацій. • Вирівнювання підлоги за допомогою лазерного рівня. • Заміна каналізації, стояків опалення і батарей. • Проведення холодної і гарячої води у ванній і кухні. • Підігрів підлоги у туалеті і на кухні. • Готовність стін до обклеювання шпалерами або фарбування. • Капітальний ремонт балкона з встановленням панорамних вікон. • Встановлення алюмінієвих вікон у кімнатах. 3. Зручності та сервіс: • Затишний доглянутий під’їзд і закритий двір. • Місця для паркування авто. • Розташування поруч з АТБ, парком ім. Шевченка, Єкатеринославським бульваром, набережною, школою, ліцеєм, зупинкою громадського транспорту, відділенням НП, продуктовими магазинами і ресторанами.

власник
Продам 2 -к квартиру Центр Вернадского (Дзержинского), парк Шевченко.
olx.ua

Житлові комплекси у Дніпро

Продам свою квартиру в ЖК Бартоломео , после строителей

власник
Квартира в ЖК Бартоломео
olx.ua

продам 2-к квартиру пр. Богдана Хмельницкого 40 2 этаж 2-х этажного дома (крыша домиком) автономное газовое отопление(двухконтурный котел) комнаты раздельные(не проходные) с.у. раздельный состояние жилое 30 метров до маршрутки и до АТБ. школы и садики 10 мин пешком

власник
продам 2-к квартиру пр. Богдана Хмельницкого 40
olx.ua

Продам свою квартиру, состояние жилое под ремонт. Просторная, светлая, комнаты и с/у раздельные, долги по коммуналке только текущие… Дом кирпичный. Находится на ул. Фурманова, сейчас Героев Крут 14. Двор закрыт, подъезд ухоженный.

власник
Продам 2к центр, нагорка
olx.ua

Продам свою квартиру чешский проект и увеличена кухня.Все поменял.Проводка трубы пол .Рядом река Самара садики школа магазины.В доме магазин аптека и остановка трамвая и маршрутки под домом.До центра 15 минут.Меняю на частный дом.Или продажа.

власник
Продам 2комнатную квартиру Молодогвардейская 45
olx.ua

Пропонується квартира до продажу. Загальна площа 47 квадратних метрів. Другий поверх. Вікна виходять у двір. Не кутова. Висота стін 3 метри. Другий поверх. Друга секція, яку вже введено в експлуатацію. Продаж від ВЛАСНИКА без зайвих комісій за договором відступлення. Можливий варіант продажу після переоформлення права власності. Програма Є оселя. БЕЗ ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ. Покази власником у будь-який час.

власник
ЖК Аржанова від ВЛАСНИКА
olx.ua

Продам дві квартири в новому житловому комплексі Лагом по адресу Космічна, 5. Квартири в стані після забудовника. 7 поверх з 16. В будинку є своя газова котельня. Закрита територія, критий паркінг, зона відпочинку та дитяча площадка. Площа однієї квартири 60м2, іншої 59,7м2. Квартири знаходяться поруч, є можливість обʼєднання в одну квартиру площею 120 м2. Планування квартир дзеркальне. Дуже світлі, в квартирах по 5 вікон. Встановлені батареї та залита стяжка. В подарунок від забудовника до кожної квартири є бойлер на 100 літрів. Дуже розвинена інфраструктура, поруч є школи, дитячі садочки, зупинки транспорту, декілька супермаркетів, ТЦ, МакДональдс. Продаж можливий як по одній так і двох квартир одразу. Я власник, отримані права власності. Пишіть в телеграм, відповім на запитання. +38********12

власник
Продам квартиру в ЖК Лагом
olx.ua

Продам 2-х комнатную квартиру- я собственник, на проспекте ГАГАРИНА 105 ( 3 этаж) дом на перекрестке Казакова , красная линия , автобусная остановка под домом , магазины все рядом , АТБ через дорогу 20 метров. Школа почти во дворе. На против дома парк Гагарина , рядом Университет (ДГУ) , транспортный , пару остановок мединститут. Все блага в пешей доступности. Цена с торгом.

власник
Продам 2-х комнатную квартиру на проспекте ГАГАРИНА
olx.ua

ЖК «Аржанова» – новий житловий комплекс від «Добробут» на проспекті Слобожанський (Лівий берег) – сучасний будинок для комфортного проживання у мегаполісі. Житловий комплекс ідеально підійде для людей, які хочуть бути максимально мобільними у великому місті, жити в комфортних умовах новобудови на безпечній закритій території, мати швидкий доступ до потрібних локацій Дніпра. Інфраструктура дозволить вирішувати різні побутові питання у будинку власного будинку чи пішої доступності від нього. ЖК «Аржанова» зводиться в активному та перспективному районі – на першій лінії найбільшого проспекту Слобожанський, поряд із ТЦ «Наша Правда» та насиченою транспортною розвязкою. За лічені хвилини можна дістатися центру та в будь-яку точку міста. Новобудова «Аржанова» започаткує забудову району новими житловими будинками та сучасним «Технопарком». Энергоэффективность, а также тепло и уют в доме обеспечены технологией строительства: утепленные кирпичные стены, пятикамерный оконный профиль, автономная система отопления европейского уровня. На территории ЖК предусмотрено: благоустройство подъездов и двора, озеленение; современная детская площадка; закрытая территория; коммерческие помещения различного назначения.

власник
Продам 2-х комнатную квартиру ЖК Аржанова 2. Собственник.
olx.ua

Продам 2-х ком квартиру,в самом центре города,р-н парка Шевченко,по ул Ивана Акинфеева 11 бывшая ул,Фучика 5-этаж 9-ти этажного дома Общая площадь 61-м2 Планировка:большой коридор,2 раздельные комнаты,раздельный сан-узел,большой балкон В квартире автономное электрическое отопление. Закрытый двор,автоматические ворота. Продажа от собственника!

власник
Продам 2-х ком кватиру,парк Шевчеко(центр)
olx.ua

В продаже квартира 62м2, от собственника с частично выполненным ремонтом. Закуплены стройматериалы (гипсокартон, профиль, проводка, сантехническая труба, инсталляция, система управления отоплением по wifi). Смонтирована система отопления (элетрический тёплый пол Devi (Дания, 20 лет гарантии)) по всей квартире. Сделана стяжка, частично зашиты гипсокартоном стены и перегородки. Периметр стен усилен металической полосой 40*4мм (сейф технология).

власник
Продам свою 2к квартиру в жк Виктори Холл / Victory Hall с част рем
olx.ua

ВЛАСНИК Ексклюзивна квартира 53,8 кв.м. - єдина в комплексі з найкращим плануванням - кухня вітальня та дві окремі спальні (4 вікна одне панорамне). ЖК Янтарний - це найкращий будинок на Лівому березі Дніпра, в якому продумано все до самих дрібниць: -монолітно-каркасний будинок з підземним паркінгом (укриттям); -товщина стін 47 мм. (30 мм газобетон + 12 мм мінеральна вата); -перший поверх комерція (поряд АТБ та місцевий ринок); -опалення електричне власна трансформаторна підстанція 1,2 МВ основна та резервна лінія; -фільтр води AKVANTIS; -японські ліфти MEIZU (вантажний та звичайний); -система вентиляції та пожежотушіння; -закритий двір без машин дитячий майданчик та зона барбекю. -SMART підсвідка фасаду будинку та загальних приміщень всередені Продаж по переуступці

власник
Єдина 2-х кв. ЖК Янтарний власник Клочко 6, Вертикаль, Березинка
olx.ua

Продам 2х комнатную квартиру на ул Янгеля 9. От хозяина. 5/5. Комнаты раздельные, отопление новое. Бойлер, кондиционер. Окна пластик. Паркет. Мебель- диван, 2х спальная кровать, шкаф купе зеркальный, компьютерный стол, холодильник, стиральная машинка. Балкон застеклен, рамы алюминий. Квартира теплая, крыша после капремонта, долгов нет. Рядом Сильпо, АТБ, банки, аптеки, детсад, школа.

власник
Продам 2х комнатную квартиру на ул Янгеля
olx.ua

ЖК Sokolovsky Сокол 2 12/12 этаж, состояние после строителей. Дополнительно произведена гидроизоляция окон и швов. Закрытый двор, беседки и детская площадка. Шикарный вид из окна на ул Космическая и в сторону запорожского шоссе. Рядом атб, розетка, новая почта, Приватбанк, тупик маршруток и троллейбуса. Очень уютный район где есть все, что необходимо для комфортной жизни.

власник
Продам квартиру SokolovSky
olx.ua

Продам свою квартиру в ЖК Central Park. 13 этаж, вторая секция. Дом выведен в эксплуатацию, право собственности оформлено. Квартира после строителей, площадь 53,4 кв.м. Окна выходят на улицу Андрея Фабры.

власник
Квартира 53,4 м в ЖК Central Park Централ Парк
olx.ua
123...8
1 - 24 з 190 результатів