Просторная, светлая, аутентичная! Для ценителей классики! Продам 2х комнатную квартиру на ж/м Тополь 3 дом 2. "Чешка", две раздельные комнаты, раздельный санузел, застекленный балкон. Седьмой этаж, не угловая, тройной стеклопакет на окнах. Отреставрированный паркет, ренновация ремонта в 2021 году. Кондиционер есть, стиральная машина есть, духовой шкаф есть. Есть ценный газ. Подогрев воды бойлером. Счетчики на всё. Отопление центрлизованное, при этом есть счетчик на два подъезда. Отличный интернет Фрегат. Тополь-3 это точка отправления маршруток в любой район города. Садики, школы, детские площадки - всего достаточно. Супермаркеты, гипермаркеты, базарчики - все тут. Фото оригинальные, видео по запросу. Без комиссии для покупателя. Приглашаю на просмотр. Звоните.

Тополя-3 вул., 2
rieltor.ua

Все уже сделали ремонт, и получают доход от аренды в самом востребованном районе города. Продам квартиру в кирпичном доме 2011 года постройки. Литейная 2. Рядом- Всё! Рядом-Все! Свободная планировка, окна - алюминевый профиль, стены- кирпич, дом газифицирован. Площадь 56 м2, планируется в спальню, санузел и кухню- гостиную, или просто кухню. Вид из окон на Литейную Есть возможность купить соседнюю квартиру, и получать двойной доход. Звоните, подробности по телефону!

Ливарна вул., 2Г
rieltor.ua

С новым ремонтом, в новом доме! Купи просторную квартиру в ЖК на улице О. Гончара. Тот самый тихий центр, с пятиминутной пешей доступностью. Цивилизация с университетами, академиями и торговыми центрами очень рядом. Одна спальня, один санузел, и одна кухня-гостиная. Кухня укомплектована всей техникой: Встроенный холодильник, индукционная плита, духовой шкаф, вытяжка, и посудомоечная машина. В гостиной раскладной диванчик. В спальне двуспальная кровать и встроенный гардеробный шкаф. Средний этаж, индивидуальное электро отопление, панорамный вид на город. Современный трендовый ремонт в светлых тонах. Самая Приятная Цена на квартиру с ремонтом в этом доме. Приглашаю оценить по достоинству старания собственника. Звоните!

Олеся Гончара вул., 40
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

River Rark ЖМ Победа. Новострой, сдан в эксплуатацию. 10 секция Планировка узаконена. Состояние после строительства. Счётчик девственные. Документы прошли юридическую проверку. Готовы показать в удобное время.

Набережна Перемоги вул., 42 Ш
rieltor.ua

2 к квартира ЖК Моцарт Премиальный класс в самом центре города. Дом веден в эксплуатацию Этаж -10, этажность - 12.. Площадь – 52,4 м2, лоджия. Высота потолка - 3,3 м. Состояние после строителей. Свободная планировка. Планируется в кухню студию и спальню. Панорамное остекление Автономное отопление. Закрытый двор. Цена 74 000$ С уважением, Анастасия Коломиец Consulting Agency "KB" Рада Вас слышать, звоните

Короленка вул., 2к
rieltor.ua

В продаже 2-х комнатная квартира в новом ЖК Лагом. Квартира спланирована в отдельную спальню, кухню-гостиную, санузел, находится на 15 этаже, с видом на Днепр и город, 55 м2. Квартира готова к чистовой отделке по вашему вкусу, сделана разводка проводки, по всей квартире подогрев полов и межкомнатные перегородки. Квартира подходит как для жизни, так и под инвестицию с доходом от 500$ Жду Ваших звонков!

Космична вул., 5
rieltor.ua

У продажу 2-х кімнатна квартира з ремонтом в ЖК ДУБІНІНА з видом на річку. Квартира знаходиться в 3 секції, 4/9 поверх, 77 м2, частково мебльована, спланована в простору кухню-вітальню з робочою зоною та балконом, гардеробну, санвузол та окрему спальню. Сам ЖК з закритою територією із відеоспостереженням, підземний/наземний паркінг. Автономне газове опалення. Висота стелі 2,8 м. Є ГАЗОВА плита! Комплекс невеликий, лише 3 секції. Поруч школи, сади, в пішій доступності магазини, до проспекту 7 хвилин пішки. Телефонуйте, покажу в будь-який зручний для Вас час.

можливий продаж по єОселя
Володі Дубініна вул., 6а
rieltor.ua

Продам 2-х комнатную квартиру ж/м Победа, пер.Штабной 2 этаж в 9 этажном доме 46 м2 общей площадью, комнаты раздельные. Квартира в жилом состоянии, мебель и техника как на фото. Звоните.

Штабний пров., 2
rieltor.ua

Средний этаж. НЕ угловая. Очень хороший подъезд. Раздельные комнаты. Состояние заходи и живи. Мебель техника обсуждаются.

Беляєва вул., 10
rieltor.ua

Вигідна вартість 1770$\м2! У продажу 2-х кімнатна квартира в ЖК Женева, 4 секція (1 черга), 9/12 поверх, 52 м2, 3 вікна. Квартира спланована в окрему світлу спальню, простору кухню-вітальню, балкон, санвузол. Є підігрів підлоги, газовий двоконтурний газовий котел. Вся техніка і мебля у наявності, в даний час квартира знаходиться в оренді 500$\місяць. ЖК Женева розташований на вулиці Костомарівська, 1а, закрита територія від машин, є двоповерховий підземний паркінг, дитячі майданчики, лобі, охорона цілодобово. Телефонуйте та заздалегідь записуйтесь на перегляд.

Костомарівська вул. (Щорса), 1а
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Дніпро

У продажу 2-к квартира в ЖК Женева, 5 секція, 1/12 поверх, 50 м2. Квартира ідеально підходить як для життя, так і під інвестицію з доходом від 550$ Продаж по єОселі обговорюється. Сам ЖК знаходиться в центральній частині міста по адресі: вулиця Короленко, 22А Закрита територія, цілодобове відеоспостереження, три рівні підземного паркінгу, доглянута територія, тренажери та дитячий майданчик. Запрошую Вас на перегляд, телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Короленка вул., 22а
rieltor.ua

Перемога – один із найкращих житлових масивів міста Дніпро. Набережна, сучасні парки та сквери, супермаркети, торгові центри, школи та дошкільні заклади, спортивні клуби, аквапарк! Тут є все, що потрібно людині для повсякденного активного життя і навіть більше. У самому центрі Перемоги в новому ЖК продається сучасна 2-кімнатна квартира ЖК «Салют» один із гідних та найбезпечніших житлових комплексів Двір упорядкований, закритий, цілодобова охорона, відеоспостереження. Квартира розташована на середньому поверсі, двостороння 54 м - грамотно сплановані: простора кухня-вітальня з виходом на балкон та 2 окремі кімнати Світла, функціональна та комфортна Якісний ремонт-власники робили для себе. Будинок газифікований, Автономне опалення - безперечно одна з переваг сьогодні! Продається з меблями та побутовою технікою за домовленістю Варіант для тих, хто цінує свій час та любить комфорт. Вартість обєкту 80000 у.о.

можливий продаж по єОселя
Слави бульв., 2А
rieltor.ua

Продам повноцінну 2-кім квартиру на 3 вікна, квартира ЖК комфорт класу. Планування: дві великі окремі кімнати, простора кухня, два санвузли, дві великі лоджії. Поверх 6/11 поверх, 76 м2. + Квартира з меблями та технікою. + Панорамні вікна, автономне газове опалення, тепла підлога. + Закрита територія, концепція двір без машин. + На прибудинковій території є дитяча та спортивна площадка, ландшафтний дизайн. + В нічний час територія охороняється та патрулюється. + Будинок введений в експлуатацію 2018 року, реально працююче ОСББ.

Свєтлова, 42а
rieltor.ua

Ласкаво запрошуємо вас ознайомитися з цією пропозицією на ринку нерухомості! У продажу пропонується затишна та простора квартира з двома окремими спальнями, розташована на середньому поверсі. Цей простір ідеально підходить як для сімейного проживання, так і для здачі в оренду. Хоча ремонт у цій квартирі звичайний, вона пропонує безліч можливостей для створення вашого особистого затишку та комфорту. Ви зможете втілити власні ідеї та фантазії, створивши простір, який відповідає вашим потребам. Актуальна локація цієї квартири робить її ідеальним варіантом для здачі в оренду. Район дуже популярний серед орендарів, що гарантує вам стабільний потік потенційних орендарів та стабільний дохід. Не пропустіть цю вигідну можливість і зробіть перший крок до успішного інвестування у нерухомість! Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб дізнатися більше та запланувати особистий перегляд.

Менахем-Мендл Шнеєрсона вул. (Мініна), 11
rieltor.ua

Продается уютная 2-комнатная квартира с современным ремонтом на 4 этаже! Эта квартира — идеальное место, где можно сразу же начать новую главу своей жизни! Светлая, комфортная и полностью готовая к заселению. Что вас порадует: Современный ремонт: стильные и качественные материалы — заходите и живите без лишних хлопот. Уют и комфорт: на 4 этаже тишина, свежий воздух и отличные виды из окна! Просторная кухня: идеально подходит как для уютных семейных завтраков, так и для вечерних встреч с друзьями. Светлые комнаты: здесь всегда будет уютно и солнечно, даже в пасмурные дни. Расположение, которое вас вдохновит: Вся инфраструктура в пешей доступности! Вы сможете насладиться комфортом городской жизни: супермаркеты, школы, детские сады, аптеки — все рядом! А удобная транспортная развязка позволит вам легко и быстро добраться до любой точки города. Особенная цена! Не упустите возможность приобрести эту квартиру по очень выгодной стоимости. Звоните прямо сейчас и приходите на просмотр — вам здесь понравится! Рассмотрим все госпрограммы!

Запорізьке шосе вул., 32д
rieltor.ua

В продаже просторная 2к квартира в центре города, по адресу ул. Троицкая 22а Квартира общей площадью 69м2, расположена на 7 этаже кирпичного дома Комнаты спланированы раздельно, санузел раздельный, терраса с прекрасным видом на Днепр В доме собственная крышкая котельная. Подача тепла сверху. Автономность при отключении света Продажа с мебелью и техникой (кроме мелкой бытовой и телевизора) Стоимость 85000$ готовы рассмотреть предложения Звоните записывайтесь на просмотр

Троїцька, 22а
rieltor.ua

Юрия Савченка 5/5 27000$ 41м Продам “Сталинку”. Красная линия пр. Леси Украинки. Раздельные комнаты. Состояние под ремонт. Готовы к быстрой сделке, рассматриваем ипотечное кредитование и постановы 280, 600 и другие.

Юрія Савченка вул., 6
rieltor.ua

Новострой ЖК ULDUZ Закрытый двор, удобное расположение. Высота помещений 3 м Шикарный вид из Окна. Состояние после строителей. Паркинг. Без комиссии для покупателя. Есть возможность увеличения площади до 298 м

ексклюзив
робоча, 166Д
rieltor.ua

Продам уютную 2к квартиру с раздельными комнатами по адресу Юрия Савченко 83 Квартира общей площадью 42м2, расположена на среднем 5 этаже десятиэтажного дома Остается вся мебель и техника Угловая Квартира очень теплая зимой Рядом продуктовый магазин, школа, детский садик, остановка транспорта Отличное расположение, хороший район Отличный вариант как для жизни так и под инвестицию Стоимость 38000$ готовы выслушать ваши предложения Звоните записывайтесь на просмотр, с радостью помогу приобрести лучший для вас вариант

Юрія Савченка вул., 83
rieltor.ua

ЖК Щасливий у Дніпрі Секція 1, право власності Планується в кухню-вітальню + спальня + гардероб + Вид на затишне подвірʼя + Газове Автономне Опалення + Великий підземний паркінг, гостьовий паркінг та гаражні бокси + на подвірʼї багато облаштованих майданчиків та зон відпочинку З повагою - професійний брокер Головченко Олександр

Запорізьке шосе вул., 32
rieltor.ua

Продам реальну квартиру ЖК Lagom. Площа 44м2. Планується в кухню-вітальню та спальню з гардеробом. Право власності, будинок введений в експлуатацію. *Посилена стяжка з шумо та вібро ізоляцією. Є відеоогляд квартири. ЖК Lagom знаходиться в Соборному районі міста Дніпро на перехресті вулиць Мандриківська і Космічна. Поблизу є все необхідне для комфортного проживання: школи, дитячі сади, магазини та інше. До центру міста 14 хвилин на авто через вул. Набережна Перемоги. Біля будинку розташована зупинка автобуса №107 та маршрутних таксі №18, №20, №29, №55, №60 та №157А. Безпека мешканців представлена системою автоматизації, яка забезпечує протиаварійний захист обладнання, а також передбачена автоматична пожежна сигналізація. Скрізь встановлені датчики диму. В підїздах встановлені 2 ліфти від компанії "Ozbesler" вантажопідйомністю 1000 і 630 кг. Перевага розташування Lagom для сімей з дітьми полягає в близькості до різних навчальних закладів. Неподалік відкриті НВК №66, середні школи №73 і №140, дитяча музична школа №15, дитячі садки №337 «Пізнайко», №311 «Сонечко», №378 «Гармонія», №7 «Малюк» та інші. У пішій доступності від будинку знаходиться набережна Дніпра, вздовж якої працюють яхт-клуб «Січ», аквапарк Happy Day, вейк-парк Sentosa, курортні комплекси з басейнами і СПА, а також безліч ресторанів. В 1 км від ЖК є парк розваг «ЛАВИНА» — сучасний гірськолижний комплекс з лижними і тюнінговимі трасами. З повагою професійний брокер - Головченко Олександр.

Космична вул., 5
rieltor.ua

Продаж 2х кімнатної квартири провулок Енергетичний 7А, р-н вул. будівельників. Є відеоогляд квартири, надішлю перед переглядом. + Цегляний будинок + Середній поверх 2/5, не кутова + Окремі кімнати, прямокутні та правильної форми + Нова асфальтова дорога та подвірʼя будинку + Обидві кімнати з ремонтом, в гарному стані Безпечна угода з нерухомістю, документи та квартира готова до продажу. З повагою професійний брокер – Головченко Олександр.

Енергетичний пров., 7а
rieltor.ua

Продам перспективну квартиру в новому ЖК ЖК «Sweet Home» один із найдостойніших та затишних житлових комплексів ж/м Перемога Двір упорядкований, закритий, цілодобова охорона, відеоспостереження. Квартира розташована на 2-му поверсі, вікна дивляться у двір-панорамне скління Оптимальна площа-49м,спланована в простору кухню 18м, вітальню-15 м та кімнату Стан «після будівельників», можливо зробити ремонт відповідно до своїх побажань та можливостей. Автономне опалення - безперечно одна з переваг сьогодні! Встановлено двоконтурний газовий котел та прилади обліку. Будинок введено в експлуатацію. Право власності. У кроковій доступності з будинком: Набережна, Коса, сучасні парки та сквери, супермаркети, торгові центри, багато гідних навчальних закладів. Музична школа, спортивні комплекси та річка Дніпро. Відмінний варіант для інвестиції або для себе особисто! Вартість об`єкта 41 000 у.е. Торг доречний.

можливий продаж по єОселя
Маршала Судця вул., 32
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири, вул. Артеківська Планування: спальня, вітальня, кухня, роздільний санвузол, два просторі балкони (вже обладнані як кімнати з робочими місцями), дуже великий коридор з гардеробною. У квартирі дуже багато місць схову, що дозволяє розподілити всі свої речі: гардероб, шафа купе у коридорі, шафа купе у спальні. Кухня простора, дозволяє спокійно розміститися на вечерю з друзями, так само як і вітальня. Квартира готова до заселення: ремонт не новий, але якісний — заїжджай та живи. Вам не потрібно витрачати час і гроші на додаткові роботи. Територія та будинок 1. Тихий двір з дитячим майданчиком 2. Закрита парковка для мешканців — ваш автомобіль завжди під наглядом. 3. Сам будинок чистий, доглянутий, під’їзд завжди прибраний та охайний. 4. У будинку працює консьєрж — контроль та безпека гарантовані. Локація: Вул. Артеківська — це місце, де зручно жити. Вся необхідна інфраструктура поруч: магазини, школи, садочки, транспортні розвязки. Ідеальний баланс між тишею та зручністю міста. Ця квартира чекає саме на вас!

Артекiвська вул., 14
rieltor.ua
1 - 24 з 2 339 результатів