Завораживающая квартира ждет своего нового хозяина на улице Глаголева! Этот прекрасный дом располагается в самом лучшем районе города. Квартира расположена на среднем этаже, обеспечивая идеальное сочетание приватности и удобства. После капитального ремонта каждый элемент пространства олицетворяет стиль, уют и современность. Балкон застекленный пластиком, приглашает вас насладиться утренним кофе с великолепным видом. Внутри вас ждут лишь самые лучшие инновации: новая проводка, все счетчики, электроотопление для комфортного проживания в любое время года, и роскошный ламинат, который придает помещению особый шарм. Раздельный санузел в кафеле обещает вашему утру начало в стиле роскоши, а встроенная кухня и новые люстры подчеркивают уровень вашего вкуса и стиля. Квартира светлая и уютная! Район Украины просто идеально подходит для жизни: супермаркеты, рынок, школа и детский сад - все в шаговой доступности. А удобная транспортная развязка с автобусами, маршрутками и трамваем делает путешествия по городу легкими и приятными. Это не просто квартира, это место, где рождаются воспоминания. Не упустите свой шанс обрести идеальное жилье без долгов и проблем!

Глаголева вул., 11
rieltor.ua

В продаже уникальная двухкомнатная квартира на Левом Берегу в районе Диспетчерской, Дружбы Народов. Этот участок города, окруженный зеленью, предлагает экологически чистое пространство с развитой инфраструктурой и множеством мест для отдыха, включая лесные зоны, водоемы, парки и набережные. В квартире отдельные комнаты, санузел, и застекленный балкон. Просторная кухня станет идеальным местом для семейных посиделок и праздников. Кроме того, наличие кондиционера обеспечивает комфорт в жаркое время года, а лифт делает доступ к квартире на третьем этаже легким и удобным. Закрывающийся тамбур обеспечивает приватность и безопасность. Цена квартиры 25 000 долларов, хозяева готовы рассмотреть предложения. Документы на квартиру в полном порядке, без долгов.

Дружби Народів просп., 25
rieltor.ua

У продажу 3 к квартира вул Бурхана рн Зорі .Квартира з меблями та технікою. Чистий та доглянутий підїзд та двір. 1-й високий поверх. Квартира знаходиться в середині будинку. Кімнати житлові, просторі, світлі. Вікна МПО 3 камерні,замінені комунікації. Добротні вхідні двері. Лічильники світло, газ,вода. Місце розташування відмінне. Поруч зупинка, школа, магазини, готель зоря. До центру міста 10-15 хв. Телефонуйте та записуйтесь на перегляди.

Бурхана, 15
rieltor.ua

Чотирьохкімнатна з Автоном Газ Опаленням. Район: Соцмісто. пр. Конституції. В квартирі три окремі просторі кімнати. Квартира БЕЗ боргів. Поруч з квартирою є все необхідне для комфортного проживання. Одразу після угоди Ви зможете заїхати і жити. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. АН AVANGARD.

Конституції просп., 55
rieltor.ua

Однокімнатна на середньому поверсі. Бонус: Техніка та Меблі. Вулиця Богдана Хмельницького. Квартира Без боргів. Поруч є все необхідне для комфортного проживання. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. Агенція Нерухомості Аванагрд.

Богдана Хмельницького вул., 25
rieltor.ua

Однокімнатна. Цегдяний будинок. Район Дніпробуд. Квартира тепла і суха. В квартирі зроблений косметичний ремонт, тому одразу після угоди Ви зможете заїхати і жити. В квартирі є Газова колонка, у Вас не буде обмежень на гарячу воду. Квартира БЕЗ боргів. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про переляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. АН AVANGARD.

Дніпробудівська, 31
rieltor.ua

Очень хороший торг присутствует Трёх комнатная квартира-Коттедж , продается по выгодной цене 18500$ +в подарок участок + большой подвал который можно переделать под гараж чистый сухой , забетонированный +отдельный вход в квартиру ... Счётчики все есть , электроэнергия день и ночь ..Стены ровные, +чугунные батареи. +Планировка очень удачная для вашего дальнейшего ремонта и дизайна под вас.. +Солнечная сторона... Площадь общая квартиры 57, 9 кв.м, житловая 36, 8 кв.м, кухня 7, 3кв.м + балкон ( терраса ) 0, 8 кв.м Адрес : Ухтомского 33

Ухтомського вул., 33
rieltor.ua

Пропонується на продаж 2-кімнатна квартира в тихому районі міста Камянське, розташована на проспекті Гімназичному на другому поверсі чотириповерхового будинку з класичним плануванням, що відзначається архітектурним стилем Сталінки. Квартира орієнтована на дві сторони та розташована в середині будинку. Вона має дві окремо суміжні кімнати та квартира потребує ремонту. Система опалення центральна, санвузол обєднаний, а на кухні встановлена газова колонка . Будинок має чистий та доглянутий підїзд, якісні вхідні двері та обладнані всіма необхідними комунальними лічильниками. Розташована в непосредній близькості від зупинок маршруток та трамва, а також школи, дитячого садка і поліклініки. До центру міста - всього 5 хвилин. Добра сталінка за гарну ціну ! Ціна - 15500 доларів торг. Телефонуйте зараз, обговоримо всі деталі.

Гімназичний просп., 67
rieltor.ua

У продажу двокімнатна квартира на Черемушках. Район України вул. Гайдамацька 7. Зручний район з розвиненою інфраструктурою, поруч є все необхідне для комфортного проживання: школа, дитячий садок, АТБ та безліч інших магазинів, гарна транспортна розвязка. Квартира знаходиться на найзручнішому третьому поверсі, з окремими кімнатами та чудовим видом із вікна. В кімнатах натяжні стелі, пластикові вікна, є бойлер для гарячої води. Залишається все що на фото. Квартира в жилому стані, з незавершеним ремонтом ви зможете жити та доробляти ремонт на свій смак. Є борг по комунальним платежам 2500$ який йде плюсом до вартості. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд.

Гайдамацька вул., 7
rieltor.ua

Продам 2х кімнатну квартиру, затишного планування в найпривабливішому районі міста, Лівий берег, 10 мкр. на комфортному 4 поверсі ! Квартира розташована на 4 поверсі теплого будинку з встановленим газовим опаленням, що гарантує теплу атмосферу квартири в холодну погоду і цілий рік гаряча вода. Особливості цієї квартири включають в себе: просторе планування з роздільними кімнатами, житловий стан на перших порах, броньовані двері для вашої безпеки, роздільний санвузол, і наявність всіх лічильників (Газ, Світло, Вода). Відмінне розташування квартири з усіма зручностями і пішою доступністю до транспортних розвязок. Поруч знаходяться річка Дніпро, + обладнана для прогулянок набережна Дніпра, прекрасний хвойний ліс для прогулянок, тенісні корти і спортивний майданчик, елітний ліцей, дитячий садок, поліклініка, ЦНАП, кінотеатр "Мир", а також зупинки громадського транспорту та різні магазини для вашої зручності. Ця квартира ідеально підійде як для сімї, так і для пари, що цінують комфорт і затишок. Телефонуйте поки ще в продажу Якщо у вас є нерухомість, яку ви бажаєте продати або здати в оренду, обовязково телефонуйте мені зараз! У нас завжди багато клієнтів які в пошуку нерухомості. Ми активно залучаємо потенційних покупців і орендарів! Ми завжди працюємо оперативно у ваших інтересах, забезпечуючи безкоштовні юридичні консультації, займаємося оформленням всіх необхідних документів. ДІЄ ЗНИЖКА 10% ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ ТА ЇХНІХ РОДИН НА ПОСЛУГИ АГЕНТСТВА НЕРУХОМОСТІ

Наддніпрянський просп., 17
rieltor.ua

У продажу чудова двокімнатна квартира на Черемушках. вул. Костромська Зручний та тихий район для проживання, гарна транспортна розвязка, поруч школа, садок та магазини. Квартира знаходиться на найзручнішому другому поверсі, з виконаним косметичним ремонтом. Пластикові вікна, засклений балкон, міжкімнатні двері. Гарна пропозиція, за вигідною ціною. За більш детальною інформацією, телефонуйте.

Костромська вул., 23
rieltor.ua

У продажу 3 кімнатна квартира на Матросова (Максима Чиженка). Квартира в цегляному будинку з гарним краєвидом. Поруч є все необхідне для комфортного мешкання: школа, садок, магазини, нова пошта, зупинка транспорту під домом. В кроковій доступності залізничний та авто вокзал. Квартира має три окремі кімнати, роздільний санвузол, балкон та лоджію. Ліфт працює, дах не тече. Є технічний поверх. Квартира потребує ремонту, ви зможете зробити ремонт на свій смак. Є борг по комунальним платежам який іде плюсом до вартості квартири. За більш детальною інформацією, телефонуйте.

Матросова вул., 49
rieltor.ua

☝️Пропонуємо Чудову 1-кімнатну квартиру на лівому березі міста Камянське! Затишне житло знаходиться за адресою проспект Металургів 4. ✅️У квартирі для економії на комунальних послугах встановлені всі лічильники, також хороші встановлені броньовані вхідні двері і утеплений комфортний балкон. Це чудовий варіант для тих, хто цінує комфорт та зручність. 🏠Квартира розташована на 8-му поверсі з 9, і вона не кутова, що забезпечує додаткову приватність. Площа квартири складає 36 квадратних метрів. 👍Тут є все необхідне для комфортного проживання: центральне опалення з баком, кондиціонер, окремий санвузол, пральна машина, холодильник, плита, духовий шкаф. Всі вікна виконані з якісного пластику, що забезпечує тепло у зимовий період. ❗️Особлива перевага цієї квартири - це розташування. Вам не доведеться йти далеко за всім необхідним, оскільки поруч знаходяться ліс, річка, магазини, зупинка громадського транспорту, лікарня, ТРЦ та ринок. ✅️Весь цей інфраструктурний розмаїття робить життя тут ще більш комфортним і зручним. Вартість 💥18.000 $ торг ✅️Не пропустіть свій шанс на придбання цієї прекрасної квартири, де все готово для вашого комфорту та затишку! ☝️Якщо у вас є нерухомість, яку ви бажаєте продати або здати в оренду, обовязково телефонуйте мені зараз 🙋! У нас завжди багато 👨 👩 👧 👦клієнтів які в пошуку нерухомості. Ми 🏃 ♂️активно залучаємо 🎯потенційних покупців та орендарів! Ми завжди працюємо оперативно у ваших інтересах , забезпечуючи безоплатні юридичні консультації, займаємося оформленням усіх необхідних✍️ документів. ДІЄ ЗНИЖКА 10% ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ ТА ЇХНІХ РОДИН НА ПОСЛУГИ АГЕНТСТВА НЕРУХОМОСТІ.

Металургів просп., 4
rieltor.ua

У продажу двокімнатна квартира в районі 9 лікарні. Цегляний будинок. Затишне та зручне розташування. Квартира в жилому стані, гарна кухня. Продається з усіма меблями та технікою. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд.

Аношкіна просп., 58
rieltor.ua

Продам 2х кімнатну квартиру вул.Дорожня, на 1 поверсі, Загальна площа 43 кв.м, зручне перепланування, добре центральне опалювання, встановлена газова колонка, зроблений євроремонт скрізь, проводка вся поміняна, стоять всі лічильники, світло день-ніч, металеві грати, вікна металопластикові, сигналізація, простора ванна, кухня -ванна підлога плитка, кімнати - коридор лінолеум. Квартира без боргів. Доглянутий підїзд, хороші сусіди, поруч церква. Залишаються меблі в кухні, шафа в спальні. Зручна транспортна розвязка! Хороший виїзд на трасу Дніпро Телефонуйте на перегляд

Дорожна вул., 32
rieltor.ua

До вашої уваги пропоную великогабаритну 2-х кімнатну квартиру в ЦЕНТРІ правого берега міста Камянське, 59м2 розташована на проспекті Свободи у будинку Світлана. Квартира має розвинуту інфраструктуру. Погодьтесь район має велике значення. Просторі роздільні кімнати, високі стелі та великі вікна забезпечують багато природного світла.Тут простору достатньо всім. Квартира з капітальним ремонтом з заміною електрики та сантехніки, встановлено металопластикові вікна та енергозберігаючі склопакети. Опалення та гаряча вода забезпечуються газовим котлом, а комунальні витрати контролюються через лічильники. Приміщення утеплено і вирівняно, а в підїзді є бомбосховище. У кожній кімнаті встановлено кондиціонер для комфортного перебування. Поруч знаходиться громадський транспорт, легко дістатися до міста Дніпра.Також неподалік знаходиться дитячий садок та зелений сквер з фонтанами та дитячими майданчиками. Поблизу знаходяться школи, автостоянка в 50 м ,технікуми, магазини, лікарня, ринок та інші зручності, все в пішій доступності.Ця квартира варта вашої уваги . Телефонуйте прямо зараз та записуйтесь на перегляди!

Свободи просп., 54
rieltor.ua

✅️ПРОДАЖА 2Х.КОМН,КВАРТИРЫ 2 МКРН, ЛЕВЫЙ БЕРЕГ✅️ 🔑🔑🔑Предлагаем вашему вниманию 2х. комн.квартиру по проспекту Металлургов, расположенную на 1-м этаже 9-ти дома, общей площадью 52 м.кв. Комнаты раздельные, есть 2 лоджие, а так же есть 2 погреба. С/у раздельный. Есть счетчики на воду и свет, что поможет вам контролировать семейный бюджет. ✅️Установлен водонагреватель. Трубы поменяны.Отопление централизованное. Пол паркет, окна дерево.В оконных проемах установлены решетки. Состояние квартиры жилое. ❗️Долгов и зарегистрированных лиц по данному адресу нет. Дом расположен на 2-м микрорайоне с развитой инфраструктурой: гимназия №39, садик, ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА "НАДІЯ", поликлиника, «Новая почта», супермаркет "Варус", "АТБ", рынок, все находится в шаговой доступности. 📞Звоните! Приезжайте, смотрите, оценивайте самостоятельно, предлагайте свой вариант цены! Рассмотрим каждое предложение индивидуально. Если у вас есть недвижимость, которую вы хотите продать или сдать в аренду - Звоните! Мы работаем на Ваших условиях, предоставляем бесплатные юридические консультации, оформляем всю документацию и ищем потенциальных покупателей. 💸💸💸Стоимость 19700 $ + АН%

Металургів просп., 72
rieltor.ua

- ДОДАТКОВЕ ВІДЕО В ОСОБИСТИХ ПОВІДОМЛЕННЯХ! - Унікальність: - АВТОНОМНЕ-ЕЛЕКТРООПАЛЕННЯ! - Квартира повністю з новим ремонтом, робили під себе (зроблений 1 місяць тому) – тому вам не потрібно буде ні на що додатково витрачатися! - У квартирі залишатиметься весь санвузол/ Вбудована кухня (плита/раковина/витяжка/холодильник)/ Диван і т.д - відразу ЗАЇЗЖАЙ І ЖИВИ В ПОВНОМУ КОМФОРТІ! - Чудові, а найголовніше, тихі сусіди! - Чудовий район! У кроковій доступності у вас буде: + Дуже зручна транспортна розвязка! А за 10 хвилин у вас буде залізничний вокзал + Різні продуктові та інші магазини! + Економічний/Музичний та інші КОЛЕДЖІ! Різні ШКОЛІ + Спорт зал «РИМ» + Парковка у дворі або АВТОСТОЯНКА яка охороняється! Додатково є АВТОЗАПРАВКА ДОКУМЕНТИ ГОТОВІ ДО ПРОДАЖУ! Немає жодних боргів та арештів! Кімнат: 1 Район: Правий берег/ вул. Миколи Лисенко Етажність: 5/5 Квадратура: 33м2/ 6м2 Ціна: 19 500$ Зацікавило або потрібно допомога підібрати квартиру вашої мрії? Тоді пишіть/дзвоніть: @Yurll_Alexandrovlch - telegram +380 (63) 416 2777 З повагою Ваш агент у сфері нерухомості Юрій Олександрович! Агентство нерухомості «СВЕТОЧ» Офіси: - м. Дніпро, Шевченка 37, 6 поверх, 603 кабінет; - м. Камянське, Будівельників 17, 2 поверх - (Л/Б); - м. Камянське, Сачко 16 - (П/Б);

Миколи Лисенко, 56
rieltor.ua

Продаётся просторная двухкомнатная квартира на первом этаже пятиэтажного дома. В жилье имеется уютная лоджия, кладовая и погреб для удобства хранения. Квартира в хорошем состоянии после косметического ремонта, без задолженностей. Установлены счетчики на все коммунальные услуги, а также электроотопление для вашего комфорта. Отличное месторасположение обеспечивает быстрый доступ к центру города и парку, а также наличие в шаговой доступности школы №23, детского сада и супермаркета АТБ.

Аношкіна просп., 3
rieltor.ua

До Вашої уваги пропоную 2 кімнатну квартиру в центрі Соцміста, вул. Конституції. Розташована на зручному 1-му поверсі, трьохповерхового будинку. Не кутова, цегляний будинок. Квартира в житловому стані, але більш під ремонт. Встановлено автономне електро опалення, є лічильники на газ, воду, та світло (день-ніч), встановлена нова газова колонка. Зручне місцерозташування. Поруч знаходяться магазини, аптеки, АТБ, зупинки транспорту, та інше. Дзвоніть та домовляйтесь про перегляд, Ваш агент з нерухомості Чиракова Владислава.

Конституції просп., 2
rieltor.ua

🏢ПРОДАМ 3Х.КОМН.КВАРТИРУ В ЦЕНТРЕ ГОРОДА ПР.СВОБОДЫ🏙 🔑Предлагаем вашему вниманию отличную 3-х комн. квартиру общей площадью 67 кв.м, в центре города, расположенную на 8–м этаже 9-ти этажного дома, с видом на пр-т Свободы. ✅В квартире все комнаты раздельные, не угловая, очень теплая и светлая. Установлены качественные деревянные окна и межкомнатные двери. Наличие всех счетчиков позволяет вам контролировать семейный бюджет и экономить на коммунальных услугах. ✅Отопление централизованное. С/у совмещен в современном кафеле. Есть водонагреватель, который обеспечит вас горячей водой круглосуточно. Имеется большая кладовка. Большим преимуществом является наличие 2-х больших балконов, где открывается прекрасный вид на центр города. Состояние квартиры хорошее жилое, можно заехать и жить. Квартира продается со всем, что видно по фото. Лифт работает круглосуточно, Вы без проблем доберетесь в свою квартиру. Чистый подъезд, домофон, а так же приветливые и хорошие соседи. Квартира достойна вашего внимания. Касательно инфраструктуры – это центр города и этим все сказано, все в пешей доступности: супермаркеты, остановки, торговые центры, "ЦУМ", городской парк и т.д. Звоните! Приезжайте, смотрите, предлагайте свой вариант цены. 💸💸💸Цена 30 444 $ + комиссия агентства 📲📲📲тел. 098 335 63 71 Наталья

Свободи просп., 30
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру, на лівому березі Кам‘янського. Розташована на 6 поверсі 9ти поверхового будинку. Квартира із косметичним ремонтом, замінені всі коммунікації та проводка.На всі енергії встановлено лічильники, на світло день/ніч. Санвузол роздільний. Головною перевагою даного об‘єкту є АВТОНОМНЕ ЕЛЕКТРИЧНЕ ОПАЛЕННЯ- Що дасть Вам змогу робити погоду в домі власноруч, тепло не покине Вас навідь в міжсезоння, і Ви матимете змогу добре економити на щомісячних платежах. В квартирі залишається вбудовані кухонні меблі. Квартира призначена для зручного проживання. Порадує вдале розташування будинку- поруч все необхідне, а саме магазини, аптеки, АТБ, варус, ринок, школа та дитячий садок, поліклініка. Не зволікайте- телефонуйте та записуйтесь на перегляд! З повагою Тюріна Оксана АН Авангард Адреса нашого офісу: м. Камʼянське, Пр-т Свободи, 2

Металургів просп., 44
rieltor.ua

Срочно продаётся 1-к квартира Левый берег, 1 мкр., 8/9 В квартире заменены все счётчики, поменян на пластик стояк. Светлая, чистая, уютная. Оформление 50/50 Квартира без балкона, но бонусом идёт большая кладовка для хранения различного инвентаря. Рядом находится вся необходимая инфраструктура: школы, детские площадки, стадион, садики, поликлиника, рынок, супермаркеты, мелкие магазины, стоянки, остановки общественного транспорта Стоимость объекта - 15300$ + услуги Риэлтора

Харьківська вул., 27
rieltor.ua

До Вашої уваги 3-кімнатна квартира у серці розвиненого району міста Камянське, Черемушки. Квартира знаходиться за Україною та розташована на комфортному 5/9 поверсі цегляного будинку. Квартира не кутова, тепла, має сучасний та свіжий стан. Подвійні вхідні двері, стильний санвузол у кахелі, сучасна кухня. Більшість меблів залишається при продажу. Квартира продається з меблями та технікою, тож варта уваги та особистого перегляду! За деталями та для запису на перегляд звертайтесь за вказаним номером телефону. З повагою, Ваш агент з нерухомості Таран Іван. Агенція нерухомості «AVANGARD» м.Камянське. Офіс пр-т Свободи, 2 Наші філіали: Київ, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Черкаси

Глаголева вул., 23
rieltor.ua
1 - 24 з 714 результатів