Двокімнатна з Меблями та Технікою. Квартира розташована за адресою проспект Металургів. 2-ий мкрн. Квартира тепла та суха. Квартира на середньому поверсі, в середині будинку, тому Вам в ній буде тепло і комфортно. В квартирі встановлені всі лічильники. По квартирі є заборгованість, яка йде плюсом до ціни. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. Агенція Нерухомості Авангард

Металургів просп., 48
rieltor.ua

Трьохкімнатна. Середній поверх. Соцмістечко. Квартира знаходиться на Соцмістечку по вулиці Менделєєва. Квартира в цегляному будинку на другому поверсі, тому вона тепла і суха. Квартира Без боргів. В пішій досутпності знаходяться магазини. дитячий садок, школа. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. Агенція Нерухомості Авангард.

Менделєєва вул., 11
rieltor.ua

Трикімнатна. Середній поверх. 4-й мкрн. Квартира розташована в середині будинку, тому вона тепла і суха. Квартира в жилому стані,тому одразу після угоди Ви зможете заїхати і жити. В квартирі встановлені всі лічильники. Також на підїзд встановлений лічильник на тепло. Максимальна платіжка за тепло складає 2 тис. гривень. Квартира Без боргів. В пішій доступності є все необхідне для комфортного проживання. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. Агенція Нерухомості Авангард.

Металургів просп., 74А
rieltor.ua

Двокімнатна в районі Центра. Вулиця Республіканська. Квартира з окремими кімнатами в житловому стані, тому одразу після угоди Ви зможете заїхати і жити. В квартирі встановлені всі лічильники. Квартира Без боргів. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній АН Авангард.

Республіканська, 55
rieltor.ua

ПРОДАМ 2-комнатную квартиру в Каменском. ✅Квартира находится на 11 микрорайоне. ✅Очень удобное месторасположение. ✅Рядом АТБ, Варус, детский садик и школа. рынок, Кинотеатр МИР. ✅Ресторан и кафе. ✅Красивая набережная. Общая площадь 45 м.кв. Расположена на 5 этаже (5/9) Цена 20 000 $ 067 155 17 92 Олеся

40 років Перемоги вул., 2
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира в самому серці міста з усією необхідною інфраструктурою поруч. Розташована на першому поверсі, що забезпечує зручний доступ та комфортне проживання. Квартира зі свіжим ремонтом та вбудованою кухнею, готова стати вашим оазисом комфорту і затишку в міському шумі. Насолоджуйтесь простором та відчуйте близькість до всіх центральних міських зручностей. Забезпечте собі тепло та комфорт завдяки центральному опаленню та індивідуальним лічильникам. Звертайтеся вже сьогодні для перегляду!

Йосипа Манаєнкова вул., 20
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири. Лівий берег, 4 мікрорайон. Розвинена інфраструктура, зупинка, транспорту, школа, дитячий садок, автостоянка, поруч ліс, все що необхідно для комфортного проживання. Квартира розташована на шостому поверсі із косметичним ремонтом з меблями та технікою, все що на фото- залишається новим власникам. Дві лоджії з капітальним ремонтом засклені металопластиком. Всі коммунікації замінені. Санвузол роздільний. Гаряча вода завдяки електричному бойлеру. Опалення автономне, електричне. На всі енергії встановлено лічильники. На світло день- ніч. Квартира без боргів. Чистий та охайний під’їзд . Запрошую на перегляд в зручний для Вас час! Ваш агент з нерухомості-Тюріна Оксана АН Авангард.

Металургів просп., 74
rieltor.ua

м. Камянське, Лівий берег. Продається простора 3 кімнатна квартира по бульв. Героїв, 1 поверх. Відмінне місце розташування: затишне, поряд ринок, дитячі садки, школи, лікарня. Шикарне планування, все раздільно, великий коридор, дві лоджії, погріб. Металлопластикові вікна, паркет. Є меблі, лічильники. Жилий стан.

Героїв бульв., 4
rieltor.ua

Продам ДВОкімнатну квартиру в центрі міста по проспекту Свободи біля фонтана. 3-й поверх із 5-ти. Замінена повністю проводка, трубопровід, радіатори, поміняні вікна на МП. У квартирі все вже відшпатльовано і готове до чистового ремонту під фарбування стін або поклейку шпалер. Балкон виходить у двір. Залишається: болер, пральна машина, газова плита та телевізор. Сама сильна транспортна розвязка, поруч авто та зд вокзали, у дворі дитячий садок, школа, поруч ценральній сквер та дитячі майданчики, розвинена інфраструктура. ТОРГ Є! Телефонуйте та підемо на перегляд.

Свободи просп., 74
rieltor.ua

Пропоную до Вашої уваги у продажу чудова 2 кімнатна квартира в районі Баму. В квартиру можна заїзджати і жити. Також, встановлено автономне газове опалення, що навіть у випадку відключання електроенергії дозволяє організувати автономію та підтримувати комфортну температуру в квартирі, користуватися гарячою водою. Квартира знаходиться в середині будинку та утеплена з зовні, це дозволяє додатково економити на опалені. В доступності всі магазини, садок, школа, транспорт. Неймовірно приваблива квартира з комфортом для Вас.

Нікопольська вул., 32
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Кам’янське

🏡 Продаётся уютная 3-комнатная квартира площадью 82 кв.м. на улице Воробьева с автономным газовым отоплением! 🌟 Расположена на 3 этаже 3-этажного дома. 🏢 Квартира светлая, сухая, полностью в жилом состоянии - просто зайди и начни жить! 💫 Установлены счетчики на свет, воду и газ. Балконный блок заменён на металлопластик, все остальные окна тоже новые деревянные, а трубы обновлены. 🔧 🌿 Отличное расположение: всего 15 минут пешком до центра города! 🌇 А также всего 10 минут до авто и железнодорожных вокзалов. 🚶 ♂️🚆 🔑 Не упустите свой шанс! Запишитесь на просмотр прямо сейчас, и эта просторная квартира может стать вашей! 📞 067-901-901-7 Виктория 🌺 🏠 Живи уютно, в центре города, с комфортом и удобствами! ✨

Воробйова вул., 23
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру в центрі міста по проспекту Свобода. Квартира дуже світла, з вікон відкривається вид на центральний проспект та сквер з сучасним дитячим майданчиком. Знаходиться на 3 поверсі 4-го будинку, сталінка. Опалення централізоване. Квартира в житловому стані, можливий продаж з меблями та технікою (холодильник, пральна машинка та бойлер). По квартирі є борг 10 000 грн. Сама сильна транспортна розвязка, поруч школи, дитячі садки, магазини, лікарні та ТРЦ. Телефонуйте та підемо на перегляд

Свободи просп., 71
rieltor.ua

Продам ТРИкімнатну квартиру по Гетьмана Сагайдачного (наближена до пр. Свободи). Кімнати розділені вітальнею. Гарний косметичний ремонт. Всі вікна МП. Санвузол роздільний. Залишається кухня та частково інші меблі. Квартира утеплена. Опалення централізоване. Будинок наближений до проспекту Свободи. Тихий зелений район з гарной транспортной розвязкой, поруч магазини, школи та дитячі садки... Квартира БЕЗ боргів, документи готові до швидкого продажу. Телефонуйте вже сьогодні та підемо на перегляд

Гетьмана Сагайдачного вул., 14
rieltor.ua

Продається гарна, простора двокімнатна квартира. Квартира знаходиться у затишному р-ні міста, вул.Колеусівська. Поруч є магазини, зупинка транспорту та дитячий садочок. В квартирі зроблено ремонт, поміняна проводка та замінені всі труби. Квартира затишна, суха і тепла. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд!

Колеусівська вул., 100
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира. 1 мкр по вулиці Харківській.5/9 поверх. У квартирі житловий стан , але потребує ремонту. Меблі залишаються. Чудове розташування, зручна транспортна розвязка.Гарний вид з вікна. Є борг Телефонуйте для детальної інформації та запису на перегляд.

Харьківська вул., 35
rieltor.ua

Продам ДВОкімнатну квартиру в центральній частині міста по вулиці Воробйова. Квартира не кутова в середині будинку, вікна замінені і виходять на 2 сторони будинку. Кімнати роздільні, опалення централізоване, для підігріву води встановлений бойлер. Є лічильники на газ, воду та світло. 3-й поверх із 3-х , дах відремонтований. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання, поруч: у пішій доступності –школа та садки., магазини, центральний проспект з парковою зоною, дитячими майданчиками, центральній ринок, лікарня. Телефонуйте та підемо на перегляд.

Воробйова вул., 18
rieltor.ua

Тенміново продається затишна 1-кімнатна квартира на вулиці Нікопольській. Квартира суха та тепла. Сухий та доглянутий підвал, високий перший поверх. Ціна всього 12000 $. У квартирі є санвузол та балкон. Ідеальний варіант для молодої сімї або для здачі в оренду. Чудова інфраструктура, зручна транспортна розвязка, поруч з будинком дитячий садок, школа, озеро з чудовим пляжем.. Телефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд!

Нікопольська вулиця, 34
rieltor.ua

Продаж 2к квартири в центрі міста, на Аношкіна Місцезнаходження Проспект Аношкіна проходить через центральну частину міста, що робить його зручним для проживання завдяки близькості до різних інфраструктурних обєктів. Будинок за цією адресою знаходиться поруч із зупинками громадського транспорту, що забезпечує легкий доступ до інших частин міста. Неподалік є магазини, аптеки, школи та інші важливі заклади, що робить цю локацію зручною для життя. Біля будинку є невеликий внутрішній двір, де є лавки та дитячий майданчик. Стан квартири Квартира знаходиться у житловому стані косметичного ремонту, заміненні окна на пластикові, у кухні зроблен якісний ремонт. Квартира без боргів! Дзвонить, питайте з повагою Данил АН Авангард!

Аношкіна просп., 106
rieltor.ua

СРОЧНАЯ ПРОДАЖА 2-ком.кв Левый Берег 3 мкр р-н Эпицентра. Не угловая, пластиковые окна, теплая, установлены на всё счётчики, комнаты раздельные, лифт работает, лоджия застеклена пластиком, в/бак, крыша с ремонтом. Вид с окна на лес. Удобная транспортная развязка. Рядом дет.сад, школа, Варус, поликлиника, рынок. Имеется долг 2000$, который можно выплачивать в течении нескольких лет (плюсуется к стоимости квартиры). По документам полный порядок. За дополнительной информацией звоните, на все вопросы отвечу по телефону

Будівельників бульв., 45
rieltor.ua

До Вашої уваги пропоную трикімнатну квартиру на Черемушках у затребуваному районі- район України, розвинена інфраструктура, у кроковій доступності все необхідне: зупинка транспорту,ринок,супермаркети,аптеки,цна,школа,дитячий садок. Квартира розташована в цегляному будинку на восьмому поверсі дев`яти поверхового будинку, Проспект Василя Стуса, 27. Квартира складається із двох непрохідних кімнат, вітальні, кухні ,коридору ,прихожої та роздільного санвузла із вітальні вихід на балкон з прекрасним краєвидом на проспект та ріку Дніпро. Квартира в гарному житловому стані, вікна та балкон металлопластикові, всі комунікації та проводку замінено, на всі енергії встановлено лічильники. Квартира без боргів. Частково залишаються меблі. За деталями звертайтеся за вказаним номером телефону.. Не зволікайте-телефонуйте та записуйтесь на перегляд! Ваш агент з нерухомості- Тюріна Оксана.

Василя Стуса просп., 27
rieltor.ua

Продам ДВОкімнатнау квартиру яка знаходиться по вулиці Чиженка, квартира під ремонт. Кімнати прохідні, але є можливість зробити перепланування на 2 окремі. У квартирі залишаються ванна, туалет, бойлер, газова плита. Квартира на 1 поверсі, опалення централізоване, на вікнах є решітки. Вікна виходять у тихий двір. На дверях підїзду домофон. Площа квартири: 41 кв.м. Жила площа: 28,9 кв.м. Дім розташований поруч із зупинкою громадського транспорту. До зупинки трамвая пішки 5-7 хвилин. Поруч вся інфраструктура: мясні, ковбасні, господарські, рибні, кондитерські, овочеві магазини, аптеки, Єва, АТБ, взагалі все. Поруч дитячий садочок, школа та ДК ім. Горького. Телефонуйте 050 309 83 89 Вікторія АН АВАНГАРД

Матросова вул., 70
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру Лівий берег 2 м-н. Поряд: магазини,аптека, пошта, дит. садок, школа, транспортна зупинка. Квартира світла,суха. Замінені металопластикові вікна і вхідні двері. Зверніть увагу! Зручний поверх і район,економічне житло для невеликої сімї. Ціна 13500+500 борг по комун.послугам

Героїв бульв., 12
rieltor.ua

2х комнатная квартира в хорошем районе, рядом все магазины, остановки, аптеки, школа и т.д, стоянка, 1й этаж угловая, утеплена снаружи,

власник
Василя Стуса просп., 27
rieltor.ua

Квартира знаходиться на лівому березі, на 3 мкр, не стандартне планування. Металопластикові вікна, труби.

Дружби Народів просп., 1
rieltor.ua
1 - 24 з 531 результатів