Двокімнатна з Меблями та Технікою. Квартира розташована за адресою проспект Металургів. 2-ий мкрн. Квартира тепла та суха. Квартира на середньому поверсі, в середині будинку, тому Вам в ній буде тепло і комфортно. В квартирі встановлені всі лічильники. По квартирі є заборгованість, яка йде плюсом до ціни. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. Агенція Нерухомості Авангард

Металургів просп., 48
rieltor.ua

Трикімнатна. Середній поверх. 4-й мкрн. Квартира розташована в середині будинку, тому вона тепла і суха. Квартира в жилому стані,тому одразу після угоди Ви зможете заїхати і жити. В квартирі встановлені всі лічильники. Також на підїзд встановлений лічильник на тепло. Максимальна платіжка за тепло складає 2 тис. гривень. Квартира Без боргів. В пішій доступності є все необхідне для комфортного проживання. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. Агенція Нерухомості Авангард.

Металургів просп., 74А
rieltor.ua

Трьохкімнатна. Середній поверх. Соцмістечко. Квартира знаходиться на Соцмістечку по вулиці Менделєєва. Квартира в цегляному будинку на другому поверсі, тому вона тепла і суха. Квартира Без боргів. В пішій досутпності знаходяться магазини. дитячий садок, школа. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. Агенція Нерухомості Авангард.

Менделєєва вул., 11
rieltor.ua

Двокімнатна в районі Центра. Вулиця Республіканська. Квартира з окремими кімнатами в житловому стані, тому одразу після угоди Ви зможете заїхати і жити. В квартирі встановлені всі лічильники. Квартира Без боргів. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній АН Авангард.

Республіканська, 55
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира в самому серці міста з усією необхідною інфраструктурою поруч. Розташована на першому поверсі, що забезпечує зручний доступ та комфортне проживання. Квартира зі свіжим ремонтом та вбудованою кухнею, готова стати вашим оазисом комфорту і затишку в міському шумі. Насолоджуйтесь простором та відчуйте близькість до всіх центральних міських зручностей. Забезпечте собі тепло та комфорт завдяки центральному опаленню та індивідуальним лічильникам. Звертайтеся вже сьогодні для перегляду!

Йосипа Манаєнкова вул., 20
rieltor.ua

ПРОДАМ 2-комнатную квартиру в Каменском. ✅Квартира находится на 11 микрорайоне. ✅Очень удобное месторасположение. ✅Рядом АТБ, Варус, детский садик и школа. рынок, Кинотеатр МИР. ✅Ресторан и кафе. ✅Красивая набережная. Общая площадь 45 м.кв. Расположена на 5 этаже (5/9) Цена 20 000 $ 067 155 17 92 Олеся

40 років Перемоги вул., 2
rieltor.ua

м. Камянське, Лівий берег. Продається простора 3 кімнатна квартира по бульв. Героїв, 1 поверх. Відмінне місце розташування: затишне, поряд ринок, дитячі садки, школи, лікарня. Шикарне планування, все раздільно, великий коридор, дві лоджії, погріб. Металлопластикові вікна, паркет. Є меблі, лічильники. Жилий стан.

Героїв бульв., 4
rieltor.ua

2х комнатная квартира в хорошем районе, рядом все магазины, остановки, аптеки, школа и т.д, стоянка, 1й этаж угловая, утеплена снаружи,

власник
Василя Стуса просп., 27
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру, на лівому березі Кам‘янського. Розташована на 5 поверсі 9ти поверхового ЦЕГЛЯНОГО будинку. Квартира в гарному житловому стані, тепла та затишна, дуже охайна. На всі енергії встановлено лічильники. Санвузол роздільний. В квартирі залишається вбудовані кухонні меблі. Головною перевагою даного об‘єкту є район, поверх та розвинена інфраструктура. Поруч із будинком набережна, сквер, кінотеатр, супермаркет, зупинка транспорту в усі напрямки городу та на Дніпро. Дитячий садок та школа розташовані безпосередньо у дворі будинку. Квартира призначена для зручного проживання. Не зволікайте- телефонуйте та записуйтесь на перегляд! З повагою Тюріна Оксана АН Авангард Адреса нашого офісу: м. Камʼянське, Пр-т Свободи, 2

Наддніпрянський просп., 1д
rieltor.ua

Продам ДВОкімнатну квартиру в центрі міста по проспекту Свободи біля фонтана. 3-й поверх із 5-ти. Замінена повністю проводка, трубопровід, радіатори, поміняні вікна на МП. У квартирі все вже відшпатльовано і готове до чистового ремонту під фарбування стін або поклейку шпалер. Балкон виходить у двір. Залишається: болер, пральна машина, газова плита та телевізор. Сама сильна транспортна розвязка, поруч авто та зд вокзали, у дворі дитячий садок, школа, поруч ценральній сквер та дитячі майданчики, розвинена інфраструктура. ТОРГ Є! Телефонуйте та підемо на перегляд.

Свободи просп., 74
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Кам’янське

Продам однокімнатну квартиру в центрі міста по проспекту Свобода. Квартира дуже світла, з вікон відкривається вид на центральний проспект та сквер з сучасним дитячим майданчиком. Знаходиться на 3 поверсі 4-го будинку, сталінка. Опалення централізоване. Квартира в житловому стані, можливий продаж з меблями та технікою (холодильник, пральна машинка та бойлер). По квартирі є борг 10 000 грн. Сама сильна транспортна розвязка, поруч школи, дитячі садки, магазини, лікарні та ТРЦ. Телефонуйте та підемо на перегляд

Свободи просп., 71
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру у мальовничому районі Лівого берега.Поряд канал і сосновий ліс. Квартира тепла ,суха, сонячна сторона, не углова. Поряд АТБ, "Велес", Спортклуб "Рим", дітсадок ,школа. Квартира в жилому стані. Замінені усі вікна та труби в санвузлі. Залишаються деякі меблі. Квартира варта вашоі уваги. Торг можливий.

Металургів просп., 68
rieltor.ua

🏡 Продаётся уютная 3-комнатная квартира площадью 82 кв.м. на улице Воробьева с автономным газовым отоплением! 🌟 Расположена на 3 этаже 3-этажного дома. 🏢 Квартира светлая, сухая, полностью в жилом состоянии - просто зайди и начни жить! 💫 Установлены счетчики на свет, воду и газ. Балконный блок заменён на металлопластик, все остальные окна тоже новые деревянные, а трубы обновлены. 🔧 🌿 Отличное расположение: всего 15 минут пешком до центра города! 🌇 А также всего 10 минут до авто и железнодорожных вокзалов. 🚶 ♂️🚆 🔑 Не упустите свой шанс! Запишитесь на просмотр прямо сейчас, и эта просторная квартира может стать вашей! 📞 067-901-901-7 Виктория 🌺 🏠 Живи уютно, в центре города, с комфортом и удобствами! ✨

Воробйова вул., 23
rieltor.ua

Продам ТРИкімнатну квартиру по Гетьмана Сагайдачного (наближена до пр. Свободи). Кімнати розділені вітальнею. Гарний косметичний ремонт. Всі вікна МП. Санвузол роздільний. Залишається кухня та частково інші меблі. Квартира утеплена. Опалення централізоване. Будинок наближений до проспекту Свободи. Тихий зелений район з гарной транспортной розвязкой, поруч магазини, школи та дитячі садки... Квартира БЕЗ боргів, документи готові до швидкого продажу. Телефонуйте вже сьогодні та підемо на перегляд

Гетьмана Сагайдачного вул., 14
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру Лівий берег 2 м-н. Поряд: магазини,аптека, пошта, дит. садок, школа, транспортна зупинка. Квартира світла,суха. Замінені металопластикові вікна і вхідні двері. Зверніть увагу! Зручний поверх і район,економічне житло для невеликої сімї. Ціна 13500+500 борг по комун.послугам

Героїв бульв., 12
rieltor.ua

У продажу 1 кімнатна квартира на Черемушках з автономним опаленням. Квартира знаходиться в найзручнішому районі міста, поруч є все необхідне для комфортного проживання. Школа, дитячий садок, магазини, фітнес центр, базар, лікарня, зупинка транспорту. Найзручніший третій поверх, в середині будинка. Квартира тепла, світла та суха. Встановлено автономне електроопалення. Пластикові вікна, та труби, кондиціонер, надійні вхідні двері. Лічильники на газ, воду та електроенергію. Квартира потребує косметичного ремонта, якій ви зможете зробити на свій смак. За більш детальною інформацією телефонуйте, перегляди вже розпочато.

Звенигородська вул., 8
rieltor.ua

Продається затишна 1-кімнатна квартира в місті Камянське, Баглійському районі на вулиці Олеся Гончара. Загальна площа квартири - 38 кв.м, кухня - 6 кв.м. Поверх 2/2. Є санвузол та балкон. Чудове розташування забезпечить зручність. Ціна - 12900 $. Не упустіть свій шанс стати власником цієї прекрасної квартири! Детальніша інформація за телефоном.

Олеся Гончара вул., 2
rieltor.ua

Пропоную до Вашої уваги у продажу чудова 2 кімнатна квартира в районі Баму. В квартиру можна заїзджати і жити. Також, встановлено автономне газове опалення, що навіть у випадку відключання електроенергії дозволяє організувати автономію та підтримувати комфортну температуру в квартирі, користуватися гарячою водою. Квартира знаходиться в середині будинку та утеплена з зовні, це дозволяє додатково економити на опалені. В доступності всі магазини, садок, школа, транспорт. Неймовірно приваблива квартира з комфортом для Вас.

Нікопольська вул., 32
rieltor.ua

У продажу 2 кімнатна квартира на Черемушках по вулиці Звенігородська. Квартира знаходиться в найзручнішому районі міста, поруч є все необхідне для комфортного проживання. Школа, дитячий садок, магазини, фітнес центр, базар, лікарня, зупинка транспорту. Квартира тепла, світла та суха. Встановлені пластикові вікна, та труби, кондиціонер, надійні вхідні двері. Лічильники на газ, воду та електроенергію. В квартирі є косметичний ремонта, можна заїхати і жити. За більш детальною інформацією телефонуйте.

Звенигородська вул., 2
rieltor.ua

2- кімнатна квартира Лівий берег Квартира розташована на 2 поверсі 10 поверхового будинку. Загальна площа 52,5 м2, кухня 8м2, подвійна лоджія із новими стеклопакетами та ремонтом. Квартира в дуже доброму житловому стані, охайна та затишна. Залишаються всі меблі та техніка. Без боргів. Поруч школи та сади. У кроковій доступності автостоянка, зупинка транспорту, магазин, супермаркет - все необхідне для комфортного та зручного проживання. Через дорогу від будинку, ліс та канал. За деталями звертайтеся за вказаним номером телефону. Запрошую на перегляд в зручний для Вас час! З повагою, Тюріна Оксана, АН Авангард.

Металургів просп., 80
rieltor.ua

Продається затишна квартира в місті Камянське, розташована на 6 поверсі 9-поверхового будинку. Загальна площа квартири складає 36 кв.м, з яких 7 кв.м відведено під кухню. Квартира тепла, світла та суха, нема сирості взагалі. Розташована на середньому поверсі, не кутова, що є перевагою. Ще засклений балкон. Чудове розташування забезпечить зручну транспортну розвязку та доступність до необхідних сервісів. Ціна всього 16000 доларів зробить цю квартиру вигідною інвестицією у ваше комфортне майбутнє.Не втрачайте можливість стати власником цієї прекрасної квартири!

Дунайська вул., 45
rieltor.ua

Квартира знаходиться на лівому березі, на 3 мкр, не стандартне планування. Металопластикові вікна, труби.

Дружби Народів просп., 1
rieltor.ua

У продажу 2- кімнатна квартира Лівий берег Квартира в житловому стані, потребує косметичного ремонту. Доглянута, охайна та чиста. Терла та сонячна.Залишаються всі меблі та техніка. Без боргів. Поруч школа та сад. У кроковій доступності автостоянка, зупинка транспорту, магазин, супермаркет, ринок, поліклініка - все необхідне для комфортного та зручного проживання. В 5 хвилинах крокової доступності Лівобережний парк, та пляж. Квартира розташована на 8 поверсі 9 поверхового будинку. Загальна площа 49,1 м2, кухня 8 м2, вікна та лоджія МПО, замінені коммунікації. Дуже охайний під’їзд та прибудинкова територія. За деталями звертайтеся за вказаним номером телефону. Запрошую на перегляд в зручний для Вас час! З повагою, Тюріна Оксана, АН Авангард.

Харьківська вул., 35
rieltor.ua

Продається гарна, простора двокімнатна квартира. Квартира знаходиться у затишному р-ні міста, вул.Колеусівська. Поруч є магазини, зупинка транспорту та дитячий садочок. В квартирі зроблено ремонт, поміняна проводка та замінені всі труби. Квартира затишна, суха і тепла. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд!

Колеусівська вул., 100
rieltor.ua
1 - 24 з 484 результатів