Продаж 2-х кімнатної квартири, БАМ. Квартира розташована по вулиці Дунайська, на 8 поверсі, 9- поверхового будинку. Для зручності мешканців цього чистого підїзду, в наявністі сучасний ліфт. Сусіди тіхі та спокійні. Квартира ідеально підходить для сімї ,яка мріє створити авторськмй ремонт на свій смак. Чудовий вид з вікон цієї квартири не залишить Вас байдужим . Власник вже повністтю замінив електрику, сантехнику. Встановив водонагрівач. На воду, світло встановлені лічильники. На 2-х балконах та інших вікнах, трипакетні, металопластикові вікна. Для сзручного зберегання речей, в квартирі обладнені дві додаткові кладові. Зручна інфраструктура в радіусі будинка: дитячий садок; школа; супермаркети; транспортна зупинка; лікарні; зоомагазини. За додатковою інформацією, або домовитись на просмотр, дзвоніть за номером 050-950-71-70. З повагою, агент з нерухомості Даря Перова. АН AVANGARD. Наша адреса: м.Камянське, пр-т. Свободи,2. Наші філіали: Дніпро, Запоріжжя, Київ, Черкаси.

Дунайська вул., 45
rieltor.ua

Продається 2х кімнатна квартира ,на 5 поверху,5 поверхового будинку.квартира затишна,світла,труби помічені,вікна металопластик, счетчики на все є.інтернет,кабільне тв є.сігналізація стоїть в квартирі,двухконтурний котел,стріха нова,не тиче. Поряд школа,спортивна школа,лікарня 7,зупинки транспорту,магазини,базар. Квартира чекає на нових хазяїв Дзвоніть,МАРИНА 0957121913

Польська, 278
rieltor.ua

У продажу 3 к квартира вул Бурхана рн Зорі .Квартира з меблями та технікою. Чистий та доглянутий підїзд та двір. 1-й високий поверх. Квартира знаходиться в середині будинку. Кімнати житлові, просторі, світлі. Вікна МПО 3 камерні,замінені комунікації. Добротні вхідні двері. Лічильники світло, газ,вода. Місце розташування відмінне. Поруч зупинка, школа, магазини, готель зоря. До центру міста 10-15 хв. Телефонуйте та записуйтесь на перегляди.

Бурхана, 15
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатна квартира; 2-МКР; Лівий берег. До Вашої уваги пропоную 1 к.кв на 2-му поверсі, 9-ти поверхового будинку. В квартирі встановлені металопластикові вікна, лічильники. Централізоване опалення. Ця пропозиція чудово підійде для здійснення індивідуального ремону на свій смак. В квартирі є невеличкий борг за комунальні послуги. За додатковою інформацією звертайтесь за номером 050-950-71-70. З повагою, агент з нерухомості Даря Перова. Наша адреса: м.Камянське, пр-т. Свободи,47. Наші філіали: Дніпро,Київ, Запоріжжя, Черкаси.

Героїв бульв., 12
rieltor.ua

Пропонується на продаж 2-кімнатна квартира в тихому районі міста Камянське, розташована на проспекті Гімназичному на другому поверсі чотириповерхового будинку з класичним плануванням, що відзначається архітектурним стилем Сталінки. Квартира орієнтована на дві сторони та розташована в середині будинку. Вона має дві окремо суміжні кімнати та квартира потребує ремонту. Система опалення центральна, санвузол обєднаний, а на кухні встановлена газова колонка . Будинок має чистий та доглянутий підїзд, якісні вхідні двері та обладнані всіма необхідними комунальними лічильниками. Розташована в непосредній близькості від зупинок маршруток та трамва, а також школи, дитячого садка і поліклініки. До центру міста - всього 5 хвилин. Добра сталінка за гарну ціну ! Ціна - 15500 доларів торг. Телефонуйте зараз, обговоримо всі деталі.

Гімназичний просп., 67
rieltor.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири; 1-МКР. Якщо в пошуках квартири під ремонт, тоді це буде краща пропозиція на ринку нерухомості. Чудовий вид із вікна. Квартира розташована на Лівому березі, 1-мкр. Вулиця Харківська 25. 9 поверх, 9-ти поверхового будинку з працюючим ліфтом. В квартирі централізоване опалення. Встановлені металопластикові вікна, труби. Є лічильник на газ, світло, воду. Електрика стара. Зручна локація, школа во дворі будинку, дитячий садочок поряд. Розважальний парк близько 500 метрів. Транспортні зупинки, ринок, магазини-все в кроковому доступі. Ця пропозиція підійде для тих, у кого мета зробити свій ремонт на своїй смак . За додатковою інформацією , або записатись на огляд телефонуйте за номером телефону 050-950-71-70. З повагою, агент з нерухомості Дарʼя Перова. Наша адреса: м.Камʼянське, пр-т Свободи, 47. Наші філіали: Дніпро, Запоріжжя, Київ, Черкаси.

Харківська, 25
rieltor.ua

Однокімнатна на середньому поверсі. Бонус: Техніка та Меблі. Вулиця Богдана Хмельницького. Квартира Без боргів. Поруч є все необхідне для комфортного проживання. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. Агенція Нерухомості Аванагрд.

Богдана Хмельницького вул., 25
rieltor.ua

Однокімнатна. Цегдяний будинок. Район Дніпробуд. Квартира тепла і суха. В квартирі зроблений косметичний ремонт, тому одразу після угоди Ви зможете заїхати і жити. В квартирі є Газова колонка, у Вас не буде обмежень на гарячу воду. Квартира БЕЗ боргів. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про переляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. АН AVANGARD.

Дніпробудівська, 31
rieltor.ua

Очень хороший торг присутствует Трёх комнатная квартира-Коттедж , продается по выгодной цене 18500$ +в подарок участок + большой подвал который можно переделать под гараж чистый сухой , забетонированный +отдельный вход в квартиру ... Счётчики все есть , электроэнергия день и ночь ..Стены ровные, +чугунные батареи. +Планировка очень удачная для вашего дальнейшего ремонта и дизайна под вас.. +Солнечная сторона... Площадь общая квартиры 57, 9 кв.м, житловая 36, 8 кв.м, кухня 7, 3кв.м + балкон ( терраса ) 0, 8 кв.м Адрес : Ухтомского 33

Ухтомського вул., 33
rieltor.ua

У продажу двокімнатна квартира на Черемушках. Район України вул. Гайдамацька 7. Зручний район з розвиненою інфраструктурою, поруч є все необхідне для комфортного проживання: школа, дитячий садок, АТБ та безліч інших магазинів, гарна транспортна розвязка. Квартира знаходиться на найзручнішому третьому поверсі, з окремими кімнатами та чудовим видом із вікна. В кімнатах натяжні стелі, пластикові вікна, є бойлер для гарячої води. Залишається все що на фото. Квартира в жилому стані, з незавершеним ремонтом ви зможете жити та доробляти ремонт на свій смак. Є борг по комунальним платежам 2500$ який йде плюсом до вартості. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд.

Гайдамацька вул., 7
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кам'янське

Продам 2х кімнатну квартиру, затишного планування в найпривабливішому районі міста, Лівий берег, 10 мкр. на комфортному 4 поверсі ! Квартира розташована на 4 поверсі теплого будинку з встановленим газовим опаленням, що гарантує теплу атмосферу квартири в холодну погоду і цілий рік гаряча вода. Особливості цієї квартири включають в себе: просторе планування з роздільними кімнатами, житловий стан на перших порах, броньовані двері для вашої безпеки, роздільний санвузол, і наявність всіх лічильників (Газ, Світло, Вода). Відмінне розташування квартири з усіма зручностями і пішою доступністю до транспортних розвязок. Поруч знаходяться річка Дніпро, + обладнана для прогулянок набережна Дніпра, прекрасний хвойний ліс для прогулянок, тенісні корти і спортивний майданчик, елітний ліцей, дитячий садок, поліклініка, ЦНАП, кінотеатр "Мир", а також зупинки громадського транспорту та різні магазини для вашої зручності. Ця квартира ідеально підійде як для сімї, так і для пари, що цінують комфорт і затишок. Телефонуйте поки ще в продажу Якщо у вас є нерухомість, яку ви бажаєте продати або здати в оренду, обовязково телефонуйте мені зараз! У нас завжди багато клієнтів які в пошуку нерухомості. Ми активно залучаємо потенційних покупців і орендарів! Ми завжди працюємо оперативно у ваших інтересах, забезпечуючи безкоштовні юридичні консультації, займаємося оформленням всіх необхідних документів. ДІЄ ЗНИЖКА 10% ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ ТА ЇХНІХ РОДИН НА ПОСЛУГИ АГЕНТСТВА НЕРУХОМОСТІ

Наддніпрянський просп., 17
rieltor.ua

У продажу чудова двокімнатна квартира на Черемушках. вул. Костромська Зручний та тихий район для проживання, гарна транспортна розвязка, поруч школа, садок та магазини. Квартира знаходиться на найзручнішому другому поверсі, з виконаним косметичним ремонтом. Пластикові вікна, засклений балкон, міжкімнатні двері. Гарна пропозиція, за вигідною ціною. За більш детальною інформацією, телефонуйте.

Костромська вул., 23
rieltor.ua

У продажу двокімнатна квартира в районі 9 лікарні. Цегляний будинок. Затишне та зручне розташування. Квартира в жилому стані, гарна кухня. Продається з усіма меблями та технікою. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд.

Аношкіна просп., 58
rieltor.ua

У продажу 3 кімнатна квартира на Матросова (Максима Чиженка). Квартира в цегляному будинку з гарним краєвидом. Поруч є все необхідне для комфортного мешкання: школа, садок, магазини, нова пошта, зупинка транспорту під домом. В кроковій доступності залізничний та авто вокзал. Квартира має три окремі кімнати, роздільний санвузол, балкон та лоджію. Ліфт працює, дах не тече. Є технічний поверх. Квартира потребує ремонту, ви зможете зробити ремонт на свій смак. Є борг по комунальним платежам який іде плюсом до вартості квартири. За більш детальною інформацією, телефонуйте.

Матросова вул., 49
rieltor.ua

☝️Пропонуємо Чудову 1-кімнатну квартиру на лівому березі міста Камянське! Затишне житло знаходиться за адресою проспект Металургів 4. ✅️У квартирі для економії на комунальних послугах встановлені всі лічильники, також хороші встановлені броньовані вхідні двері і утеплений комфортний балкон. Це чудовий варіант для тих, хто цінує комфорт та зручність. 🏠Квартира розташована на 8-му поверсі з 9, і вона не кутова, що забезпечує додаткову приватність. Площа квартири складає 36 квадратних метрів. 👍Тут є все необхідне для комфортного проживання: центральне опалення з баком, кондиціонер, окремий санвузол, пральна машина, холодильник, плита, духовий шкаф. Всі вікна виконані з якісного пластику, що забезпечує тепло у зимовий період. ❗️Особлива перевага цієї квартири - це розташування. Вам не доведеться йти далеко за всім необхідним, оскільки поруч знаходяться ліс, річка, магазини, зупинка громадського транспорту, лікарня, ТРЦ та ринок. ✅️Весь цей інфраструктурний розмаїття робить життя тут ще більш комфортним і зручним. Вартість 💥18.000 $ торг ✅️Не пропустіть свій шанс на придбання цієї прекрасної квартири, де все готово для вашого комфорту та затишку! ☝️Якщо у вас є нерухомість, яку ви бажаєте продати або здати в оренду, обовязково телефонуйте мені зараз 🙋! У нас завжди багато 👨 👩 👧 👦клієнтів які в пошуку нерухомості. Ми 🏃 ♂️активно залучаємо 🎯потенційних покупців та орендарів! Ми завжди працюємо оперативно у ваших інтересах , забезпечуючи безоплатні юридичні консультації, займаємося оформленням усіх необхідних✍️ документів. ДІЄ ЗНИЖКА 10% ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ ТА ЇХНІХ РОДИН НА ПОСЛУГИ АГЕНТСТВА НЕРУХОМОСТІ.

Металургів просп., 4
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується комфортна і затишна квартира в тихому і спокійному районі. В 10 хвилинах набережна і міський пляж. Вікна виходять на школу і садочок. Чистий, відремонтований підїзд і тихі сусіди. Металопластикові вікна і балкон. Замінені труби і сантехніка. Залишаються кухонні меблі і водонагрівач. Чиста, світла, затишна і тепла квартира! Телефонуйте і записуйтесь на перегляд, бо краще один раз побачити все на власні очі! З повагою, ваш ріелтор Анастасія Лаптєва. Агенство нерухомості Светоч. Адреси офісів: бульв. Будівельників 17, вул. Сачка, 16, м. Дніпро вул. Т. Шевченка 37.

Освітня, 34
rieltor.ua

Продам 2х кімнатну квартиру вул.Дорожня, на 1 поверсі, Загальна площа 43 кв.м, зручне перепланування, добре центральне опалювання, встановлена газова колонка, зроблений євроремонт скрізь, проводка вся поміняна, стоять всі лічильники, світло день-ніч, металеві грати, вікна металопластикові, сигналізація, простора ванна, кухня -ванна підлога плитка, кімнати - коридор лінолеум. Квартира без боргів. Доглянутий підїзд, хороші сусіди, поруч церква. Залишаються меблі в кухні, шафа в спальні. Зручна транспортна розвязка! Хороший виїзд на трасу Дніпро Телефонуйте на перегляд

Дорожна вул., 32
rieltor.ua

Запрошуємо вас придбати затишну 1-кімнатну квартиру у гуртожитку на проспекті Юбілейний - ідеальний варіант для комфортного проживання! Поруч авто і жд вокзали. Особливості квартири: Все необхідне залишається: холодильник, телевізор, мікрохвильова піч, диван, стіл, шкаф. Вікно металлопластикове для ефективної ізоляції. Замінені труби, що гарантує надійність системи водопостачання. Спільна душова і кухня для вашого зручного використання. Зручність та комфорт: Гарантована гаряча вода та централізоване опалення забезпечать тепло та затишок у будь-яку пору року. Відмінна транспортна розвязка для легкого доступу до будь-якої частини міста. Не упустіть свій шанс на придбання ідеального житла!

Ювілейний просп., 9
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в самому центрі Черемушок, на вул. Глаголєва. Район з ідеальною інфраструктурою, великий вибір шкіл та дитячих садків, у кроковій доступності 7-а лікарня, АТБ, Єва, продуктові та промтоварні магазини, відділення ПриватБанку, невеликий ринок, зупинки автобусів та трамвая. Біля будинку сквер з фонтанами та дитячими майданчиками. Квартира розташована на 9 поверсі, що забезпечує шикарний вигляд із вікна, а відсутність сусідів зверху дозволить вам насолоджуватися тишею та спокоєм у будь-який час доби. Виконаний сучасний євроремонт, квартира обладнана меблями та побутовою технікою, душовою кабінкою, індивідуальним електроопаленням. Якщо вам потрібна комфортна квартира у хорошому районі, пропоную вибрати саме цей варіант! Чекаю на ваші дзвінки, ваш ріелтор Людмила, АН Авангард.

Глаголева, 15
rieltor.ua

Квартира в житловому стані, можна одразу заїхати та жити. Вікна металопластикові, нова сантехніка. Перший дуже високий поверх! У 5 хвилинах Україна Дуже розвинена інфраструктура з усім необхідним для життя. У квартирі все залишається Ціна 11.500 $ - у вартість входить борг (можна реструкторизувати) Перегляд у будь-який час

Глаголева вул., 8
rieltor.ua

Продається затишна та зручна квартира в Дніпропетровській області, місті Камянське, розташована в Дніпровському районі на вулиці Героїв. Квартира має загальну площу 63 квадратних метри, налічує 3 кімнати та санвузол. Площа кухні складає 8 квадратних метрів. Квартира знаходиться на 3 поверсі 9-поверхового будинку. Є дві лоджії, які дозволяють насолоджуватись гарним краєвидом. Ціна на квартиру дуже приваблива - всього 24000 доларів. Квартира ідеальна для сімї з дітьми або молодих людей, які шукають своє перше житло. Насолоджуйтесь комфортом та спокоєм в новому житлі! Звертайтеся за деталями та оглядом квартири! Агенція нерухомості «AVANGARD » м.Камянське. Офіс пр-т Свободи, 2 Наші філіали: Дніпро, Київ, Запоріжжя, Черкаси, Львів.

Героїв бульв., 6
rieltor.ua

Предлагаем к продаже 3-х комн. квартиру по ул. Харьковская, расположенную на 8-м этаже 9-ти этажного дома, общей площадью 67 м.кв. Комнаты раздельные. Квартира под ваш индивидуальный ремонт, не угловая. Есть счетчик на газ. Пол паркет. Окна металопластиковые на кухне и в зале. Есть 2 балкона. Покупая именно эту квартиру, Вы не переплачиваете за чужой ремонт, чужие идеи. Вы сможете воплотить самые смелые дизайнерские решения и сделать вашу квартиру неповторимой, со своей изюминкой и фишкой! Это уникальный шанс стать обладателем по-настоящему эксклюзивной недвижимости! Дом расположен на 1-м микрорайоне с развитой инфраструктурой: школа 29, садики, автомобильная стоянка, салоны красоты, отделения банков, «Новая Почта», гипермаркет «Эпицентр», супермаркеты «Варус», «АТБ», все находится в шаговой доступности. Чистые ухоженные детские площадки и спортплощадки. Елизаветовский котлован (голубое озеро) в двух километрах от дома. Звоните! Приезжайте, смотрите, оценивайте самостоятельно, предлагайте свой вариант цены! Рассмотрим каждое предложение индивидуально. Если у вас есть недвижимость, которую вы хотите продать или сдать в аренду - Звоните! Мы работаем на Ваших условиях, предоставляем бесплатные юридические консультации, оформляем всю документацию и ищем потенциальных покупателей. Цена 22999 $ + %АН

Харьківська вул., 45
rieltor.ua

Квартира в чудовому місці, кап.ремонт с/вуз. Нові решітки та МПВ балкон. Залишати меблі та техніку. Без них дешевше.

власник
Івана Франка просп., 26
rieltor.ua

Що ви бачите перед собою? -Це скарб. Однокімнатна квартира з неповторним видом на лівобережний сквер та набережну - приходь на перегляд та побачиш сам! Варіант який підійде для власного проживання та здачі в оренду Купуючи цю квартиру вам не потрібно вкладати додаткові кошти, ви зможете заїхати та жити Для вашого комфорту в квартирі стоять металопластикові вікна, нова сантехніка, усі лічильники та нові радіатори. 35.6 м.кв. - затишку та комфорту. Квартира знаходиться в середині будинку, не кутова. Капітальний ремонт покрівлі робили в 2020 році, дах в чудовому стані. Одна із основних переваг квартири, це її місцерозташування! У кроковій доступності є все необхідне для щасливого та повноцінного життя. 3хв. - стоянка 4хв. - до Ліцею № 2 5хв. - до Ліцею № 40 6хв. - до Дитячого садочка 8хв - до к/з «Мир» (усі зупинки транспорту) 10хв. - до АТБ та Варусу Все інше також у кроковій доступності. Новим власником у подарунок залишається все, що є в квартирі: холодильник, кухонний стіл, бойлер, пральна машина, диван в кімнаті та два крісла, робочий стіл, невелика шафа та кондиціонер Досить чекати! Телефонуйте та записуйся на перегляд

Героїв АТО просп., 5
rieltor.ua
1 - 24 з 512 результатів