Своя квартира намного лучше, чем жить с родителями, или на арендной квартире. Если у вас нет полной суммы для покупки жилья, мы вам предлагаем вариант рассрочки на хороших условиях. Дом уже построен, на данный момент заканчивают с остеклением окон, облагораживание придомовой территорией, которая будет закрытой от посторонних. В квартире автономное отопление, котел оплачивается дополнительно, в стоимость не входит. Черновая/чистовая отделка стен, счетчики, ввод коммуникаций и интенета. Квартира внутренняя, теплая. Есть застекленный балкон. В пешей доступности продуктовый супермаркет, школа, остановка, аптека. Звоните, есть выбор планировок и этажей.

Бударина улица, 9, Дымер, Киевская 929285.0 UAH
dom.ria.com

Є можливість розстрочення. У продажу 2 кімнатна квартира в цегляному будинку, швидка здача будинку в експлуатацію. 3 поверх 52 м2, 2 окремі кімнати Балкон Автономне опалення Закрита територія комплексу. Будинок цегляний. Наповнення квартири: чорнова штукатурка стін, введення електрики, каналізації, води, встановлені лічильники. Двоконтурний котел оплачується окремо 15000 грн. Розстрочка без подорожчання у гривні до 12 місяців. Мінімальне оздоблення. Інфраструктура - навпроти школа, поруч продуктовий магазин, відділення Нової пошти, аптека, стадіон. Без комісії для покупця

Бударина улица, 9, Дымер, Киевская 1376640.0 UAH
dom.ria.com

Маленькая, зато своя, уютная квартира. Да еще и в кирпичном доме с автономным отоплением. В квартире хорошая планировка, кухня с выходом на балкон. Двухконтурный котел - счетчики на газ, свет и воду. Черновая штукатурка стен, ввод коммуникаций. Сдача дома уже этим летом 2023 года. Территория закрыта, во дворе площадка для маленьких, парковка на 75 паркомест. Напротив школа, в пешей доступности продуктовый магазин, салон красоты, аптека, отделение Новой почты. Есть вариант рассрочки без удорожания в гривне, до 12 месяцев. Звоните, рада буду более детально рассказать!

Бударина улица, 11, Дымер, Киевская 788900.0 UAH
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЖК Сімейний ВВЕДЕНО в ЕКСПЛУАТАЦІЮ! Отримано декларацію готовності та найближчим часом приступаємо до видачі ключів!! КУПУЙТЕ КВАРТИРУ У РОЗСТРОЧКУ на 18 міс з першим внеском ВСЬОГО 30%! АКЦІЙНА РОЗСТРОЧКА триває ЛИШЕ до кінця місяця! Є вибір по поверхам та площам! ВЕЛИКА євро двокімнатна квартира 50 м2 в НОВОМУ житловому комплексі Сімейний Димер. Велика площа кухні дозволить спланувати кухню з додатковим місцем для відпочинку (диван + телевізор). Напряму від ЗАБУДОВНИКА. Без посередників! Закрита територія комплексу. Паркомісця. Дитячий майданчик на території. Квартира зі стартовим наповненням всередині - гіпсова штукатурка стін, якісні вхідні двері та енергозберігаючі німецькі вікна Rehau. Зручне розташування, поруч прямий виїзд на Київ. Магазини, аптека, відділення Нової пошти. РЕАЛЬНА ЦІНА від ЗАБУДОВНИКА. НЕ АГЕНСТВО! В ПОДАРУНОК оформлення квартири по зниженій ціні! ЛИШЕ 6000 грн замість 40 000!!! Телефонуйте прямо зараз!

Євро 2 кімнатна квартира 50м ЖК Сімейний + подарунок!
olx.ua

Продається 1к квартира в ЖК "Сімейний". Квартира із заскленим балконом (є можливість обрати відкритий балкон. • Територія закрита та облаштована заноми відпочинку із дитячою площадкою та власним парковим місцем. • В квартирі виконана гіпсова штукатурка стін під поклейку шпалерів. • Встановлені якісні вхідні двері та енергозберігаючі вікна. • Опалення - індивідуальне газове. • Лічильники входять у вартість квартири. • Мінімальні витрати оформлення права власності. Інфраструктура міста знаходться в пішій доступності. Якщо необхідно, надаємо індивідуальні умови розстрочки БЕЗ ПЕРЕПЛАТ. Напряму від забудовника, без комісії! Цікавлять деталі, телефонуйте!

1к квартира з балконом. Будинок зданий! Розтермінування БЕЗ %!
olx.ua

Однокімнатна квартира у ЗДАНОМУ житловому комплексі. Терміновий продаж!!! Ціна дуже занижена - ЕКОНОМІЯ 4 200$ Цегляний пятиповерховий будинок клубного типу. Територія закрита, озеленена та облаштована різноманітними зонами відпочинку. ОПАЛЕННЯ - індивідуальне газове. У квартирі виконане чистове оздоблення стін, встановлені якісні вікна та двері, а також засклений балкон. Шикарний 2-й поверх Поруч вся необхідна інфраструктура у пішій доступності. Є квартири у розстрочку. Телефонуйте та дізнайтеся більше деталей, а також записуйтеся на перегляд!

Терміновий продаж! 1 к квартира 2-й поверх! Дуже знижена ціна!
olx.ua

Житловий комплекс клубного типу, побудований по технології цегляної кладки. Своя закрита територія, особистий паркінг. Індивідуальне опалення, всього 5 поверхів. ЗДАНИЙ в експлуатація Індивідуальне ГАЗОВЕ опалення Перший внесок 1000$ Повна ціна 19409$ Можливе БЕЗВІДСОТКОВЕ розтермінування Житловий комплекс Сімейний відрізняється зручним розташуванням, оскільки в безпосередній близькості від нього є: школа, тц, ринок, магазини, ресторани, транспортна розвязка, автостоянка. Інфраструктуру навколо новобудови та відстань від будинку до необхідних обєктів можна оцінити на карті.

1- к вартира в ЗДАНОМУ будинку. БЕЗ % розстрочка. Димер
olx.ua

В продаж 1 квартири у зданому житловому комлексі "Сімейний". Без посередків, від офіційного забудовника. Будинок газифікований. Підключені всі комунікації. Збудований із червоної цегли. У квартирі вже виконано чистове оздоблення стін. Квартира розташована на 1-му висому поверсі, майже, як 2-й поверх. Локація будинка у зручному тихому місці, а поруч у пішій доступності вся необхідна інфраструктура. Є розтермінування, індивідуальне погодження для кожного клієнта. Щоб переглянути квартиру, телефонуйте та записуйтеся на перегляд!

1к квартира 34м2 із заскленим балконом. ЗДАНИЙ ЖК! Є розстрочка без %
olx.ua

Географія Димер