Швидко продам повноцінну 1к.кв в Дергачах на вулиці Садова, р-н Ізраїль. 8/9, 33 м.кв. з ремонтом, мпо, балкон, ліфт працює, підїзд на кодовому замку. Ціна 24 тис. з торгом!

Продам 1к.кв в Дергачах
olx.ua

Однокімнатна квартира з євро ремонтом, залишається все, окрім дивану, телевізора і пральної машини! Посередників прошу не турбувати! Поміняно повністю все, проводка, труби, і тд. Телефонуйте.

власник
Продам однокімнатну квартиру в Дергачах Ізраіль
olx.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в Дергачах по вул. Садовій, квартира продається з меблями та частково с технікою, тепла, суха квартира, не кутова, автономне опалення! Є Відновлення!

Продам 1 кімнатну квартиру в Дергачах
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам однокімнатну квартиру в Дергачах по вулиці Садовій частково з меблями та технікою. У квартирі замінені вікна, сантехніка, проводка, гарні вхідні двері. Санвузол та ванна кімната в плитці. Гарні сусіди. Можна за сертифікатом!

Продам 1 кімнатну квартиру в Дергачах по вулиці Садовій
olx.ua

Новий обєкт в продажу - однокімнатна квартира, р-н Вокзал. МПВ, опалення електро, газова піч. Житловий стан, гарний варіант.

Квартира Дергачі
olx.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в Дергачах в найкращому районі. (Ізраїль) Акуратна, доглянута. 1/9, індивідуальне газове опалення, МПВ, балкон. Подвійні двері, поміняна електропроводка, бойлер. Вбудована кухня, холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина - залишаються. Ціна 18 000. Торг.

Продам 1 кімнатну квартиру в Дергачах в найкращому районі. (Ізраїль)
olx.ua

Житлові комплекси у Дергачі