Продаж 2-к квартири в ЖК На Прорізній, загальна площа 81 м², кухня-вітальня 22 м² Дві окремі спальні кімнати, роздільний санвузол, гардеробна. Квартира продається з усім, що показано на фото, побутовою технікою та меблями. Ремонт робили для себе за дизайн проектом із використанням високоякісних матеріалів. - техніка ванна Bosch, Franke; - тепла підлога по всій квартирі (крім спальні); - котел Bosch, внутрішньопідлоговий конвектор опалення; - встановлений кондиціонер у вітальні та є виводи в кімнатах; - якісне освітлення та багато розеток; - меблі відомих брендів, кухня за індивідуальним замовленням, шпоновані фасади, гранітна стільниця, двері прихованого монтажу. - на кухні вся необхідна вбудована побутова техніка; - фільтри очищення води; Квартира видова, чисте повітря, ліс. Комплекс закритого типу посеред сосен, із зручною транспортною розвязкою! На території комплексу розвинена інфраструктура, доглянута територія, працює фонтан, цілодобовий відеонагляд та охорона. Вартість 112000$! Без комісії! Оформлення - 2%! Розглядаємо продаж за державними програмами!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Прорізна вул., 7
rieltor.ua

Повністю нова однокімнатна квартира з свіжим ремонтом в ЖК "Лайф"! Однокімнатна квартира зі свіжим ремонтом, у якій ще ніхто не проживав. Квартира розташована на 9-му поверсі і має площу 35 м². Особливості: • Новий ремонт з використанням сучасних матеріалів та підходу. • Вигідне розташування з чудовим видом з вікон, де Ви не бачите сусыдны квартири/будинки • Квартира продається необхідними меблями. Ціна: $31990 Додатково: МОжливість оформлення на першого власника за 700$ Не пропустіть унікальну можливість мати своє власне житло з СВІЖИМ ремонтом! Для отримання додаткової інформації або для організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами за контактним номером : 096 063 91 18 Дмитро

можливий продаж по єОселя
Остромирська вул., 49
rieltor.ua

Пропоную Вам простору та світлу 2-кімнатну квартиру в сучасному ЖК Покровський, розташованому в самому центрі м. Гостомель. Квартира має функціональне планування і ідеально підійде для комфортного проживання. Площа: 58,8 м² Розміри кімнат: 12,7 м² та 18,8 м² Кухня: 10,2 м² з достатньою площею для обідньої зони Санвузол: 3,9 м² Коридор: 9,6 м², що забезпечує зручний розподіл простору Стан квартири: Квартира підготовлена будівельниками під ремонт. Стіни штукатурені, підлога – фінішна стяжка, що дозволяє вам одразу розпочати внутрішні роботи та втілити свої дизайнерські мрії. Опалення: Індивідуальне газове опалення забезпечить тепло та комфорт у будь-який час року (встановлений газовий котел Protherm Jaguar) Переваги: Можливість дизайну: Створіть інтерєр своєї мрії з нуля! Парковка: На прибудинковій території є місця для паркування авто. Розвинена інфраструктура: Поруч з будинком розташовані магазини, аптеки, ринок, відділення банку, пошта та інші зручності для вашого комфорту. Природа: Поблизу знаходяться озеро та ліс, які стануть ідеальними місцями для прогулянок та відпочинку. Транспорт: Зручне транспортне сполучення дозволяє швидко дістатися до Києва -15 хв на авто. Квартира підходить під державні програми та іпотеки! Не пропустіть можливість стати власником цієї чудової квартири! Зателефонуйте зараз для отримання додаткової інформації та організації перегляду.

Свято-Покровська вул., 73Б
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную до вашої уваги простору та комфортну квартиру в ЖК Покровський, розташованому в самому центрі міста Гостомель. Це ідеальне рішення для тих, хто цінує якість, комфорт та зручність. Квартира має продумане планування з кімнатами правильної форми площею 15,7 м². Це забезпечує максимальну функціональність і комфорт. Простора кухня, з якої є вихід на балкон, стане улюбленим місцем для родинних обідів і затишних вечорів. У квартирі вже виконано штукатурку стін та стяжку підлоги, що дозволяє вам швидко приступити до фінального оздоблення за власним смаком. Квартира обладнана індивідуальним газовим котлом, що забезпечує автономне опалення і дозволяє економити на комунальних платежах. Особливості будинку: Будинок зведено за новітніми технологіями, використано якісні матеріали. Утеплення мінеральною ватою забезпечує комфортну температуру в квартирі в будь-яку пору року. Будинок знаходиться в тихому місці, поруч з мальовничим парком і озером. Це ідеальне місце для прогулянок та відпочинку. Завдяки швидкому виїзду на Київ, ви зможете легко добратися до столиці. Поруч знаходяться школа та дитячий садок, що робить це житло ідеальним для родин з дітьми. Всі необхідні магазини, аптеки, кафе та інші обєкти інфраструктури знаходяться в пішій доступності. Квартира підходить для участі в державних програмах підтримки житла та для оформлення іпотеки, що робить її доступною для більшості покупців. Телефонуйте зараз 096 273 22 04

можливий продаж по єОселя
Свято-Покровська вул., 73Б
rieltor.ua

Однокімнатна квартира в клубному будинку. Опалення індивідуальне газове, комунікації міські. Площа квартири 34 кв.м. Уже виконана штукатурка та шпакльовка стін під шпалери, розведена тепла підлога, лазерна стяжка підлоги. Магазин, дитячий садок, школа, аптека, кавярня, зупинка транспорту - в 5 хв пішки. В оголошені вказана повна вартість, а не перший внесок. Пропозиція дуже вигідна. Можливе розтермінування з першим внеском 400 тис.грн. Телефонуйте, пишіть. На звязку у всіх месенджерах.

Українська вул., 12/1
rieltor.ua

Пропонуємо Вам чудовий варіант комфортного житла - 2-кімнатна квартира у сучасній новобудові у самому центрі м.Гостомель - ЖК Покровський. Загальна площа: 57,8 м2. Квартира простора, світла та затишна. Підготовлена будівельниками під ремонт. Індивідуальне газове опалення, стіни штукатерені, підлога -фінішна стяжка. У вас є чудова можливість втілити свої дизайнерські мрії і облаштувати інтерєр за своїм смаком та вподобаннями! На прибудинковій території є парковка для авто. Поруч з будинком знаходиться вся необхідна для комфортного життя інфраструктура : магазини, аптеки, ринок, відділення банку, пошта та інше. Поблизу також є чудове озеро та ліс. Ми працюємо! Є багато різних вариантів. Звертайтеся! Будемо раді допомогти Вам обрати квартиру своєї мрії!

Свято-Покровська вул., 73
rieltor.ua

Без комісії для покупця! Класна квартира з газом (котел вже встановлений) Квартира знаходиться на 7-му поверсі та має 2 круті балкони Наповнення: газовий котел, тепла підлога + виводи під радіатори, розводка сантехніки, стяжка та штукатурка Будинок зданий та обжитий в центрі міста з мега розвинутою інфраструктурою та зручним виїздом до столиці Мінімальне оформлення Телефонуйте

можливий продаж по єОселя
Свято-Покровська вул., 73б/6
rieltor.ua

Затишна квартира в самому серці Гостомеля! Шукаєте ідеальне місце для життя, яке поєднує в собі комфорт та зручне розташування? Запрошуємо вас до однокімнатної квартири за адресою вул. Свято-Покровська, 141-В! Простора однокімнатна, загальна площа – 37 м², з великою кухнею 9 м² Цегляний будинок збудований в 2017 році, забезпечує надійність і тепло в холодну пору року Економний двоконтурний газовий котел для максимального комфорту В квартирі зроблений ремонт з мінімальним експлуатаційним зносом та облаштована вбудованими меблями Також присутнє власне паркомісце біля будинку Переваги квартири: • Квартира знаходиться на центральній вулиці Гостомеля, що забезпечує легкий доступ до всієї інфраструктури • Швидке і зручне сполучення з Києвом, ідеально для тих, хто працює в столиці • Поруч знаходиться мальовниче озеро з відпочинковою інфраструктурою, де ви зможете насолоджуватися природою та спокоєм Малоквартирний будинок з окремою територією гарантує спокій і приватність Інфраструктура: Все необхідне: школи, садочки, амбулаторія, магазини, базар, ТЦ, аптеки і пошта знаходяться в безпосередній близькості Громадський транспорт: зручний доступ до зупинок громадського транспорту Ця квартира – відмінний вибір для тих, хто цінує комфорт і зручність. Не втратьте свій шанс – звяжіться з нами і запишіться на перегляд!

Свято-Покровська вул., 141
rieltor.ua

можливий продаж по єОселя
Некрасова, 1Ж
rieltor.ua

ЖК Park Town, Буча, Гостомель. Продаж просторої 3- кімнатної квартири в сучасному ЖК комфорт класу. Будинок введено в експлуатацію у 2018 році, заселений. Загальна площа 84.6, велика кухня- вітальня, дві спальних кімнати, два санвузла (один з ваною, в другому- душова кабіна). В квартирі зроблено сучасний ремонт в 2024 році, з використанням якісних матеріалів. Індивідуальне опалення: котел 2-х контурний Bosh, тепла підлога, замінені вікна на більш якісні, ніж були від забудовника. Тож Вам залишиться тільки облаштувати квартиру на свій смак. Зелена зона . На території майданчики, зони відпочинку та зони барбекю - розташованими посеред соснового лісу. Вся необхідна інфраструктура : ресторан, маркети, , мотузковий міні- парк, салони краси, шезлонги, кавярні, дитячий садок, піцерія, стоматологічний кабінет, зоомагазин, фонтани . Комплекс знаходиться під охороною, є відеоспостереження. ЖК Парк Таун - це сучасне європейське містечко. Поруч з ЖК зупинка громадського транспорту, 15км до Києва, гарний виїзд на Варшавську трасу. Квартира вільна, право власності більше 3 років, можливий продаж за Державною програмою ( е- оселя, постанова 280, тощо). Квартира вільна. Перегляди в зручний для Вас час.

можливий продаж по єОселя
Мисливська вул., 3
rieltor.ua

Житлові комплекси у Гостомель

Відмінна видова 2-кімнатна квартира, площею 60,5 м2 на 6-му поверсі в 9-ти поверховому ЖК комфорт класу "На Прорізній". Квартира під чистове оздоблення, виконана стяжка, штукатурка, обладнана ефективним двоконтурним газовим котлом Bosh для обігріву приміщення та нагрівання води, тепла підлога від газового котла. У квартирі вітражні вікна з чудовими видами з вікна, комфортне планування, світла квартира, балкон. Квартиру можна перепланувати на 2 окремі спальні та вітальню. Житловий комплекс розташований на початку Бучі/Гостомелю в лісовій зоні, де розташовуються чудові дитячі майданчики, паркова зона з алеями, фонтан, бігові доріжки, спортивні майданчики, зони відпочинку з барбекю, тренажерна під відкритим небом, магазини, кафе, аптека, медичні заклади , салони краси, школа, та багато іншого. Поряд з комплексом озера, парки Бучі та Ірпеня, також готові нові житлові комплекси зі своєю інфраструктурою. Зручна транспортна розвязка, до Мінська 30 хв. до м.Академмістечко 20 хв. на маршрутному автобусі. Продаж без комісії для покупця!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Прорізна вул., 9
rieltor.ua

Видова квартира з террасами, розташована на 9 поверсі 9-ти поверхового будинку по вул. Прорізна 1 в Найкращому сучасному житловому комплексі «НА ПРОРІЗНІЙ». Квартира складається з 3-х спальних кімнат, кухні- вітальної, 2-х великих терас, 2-х санвузлів. Загальна площа 98 м2 (без урахування терас). Квартира з новим дизайнерським ремонтом, меблями, новітніми технологіями, побутовою технікою, оздобленням з дорогих та сучасних матеріалів. Ремонт виконувався із застосуванням новітніх технологій. Кухня оздоблена технікою Electrolux (газова індукційна поверхня, духова шафа), Bosch (посудомийна машина, 2-х контурний газовий котел ), Whirlpool (холодильник, морозильна камера). Влаштована система сигналізації. Два санвузола, з ванною, функціональним наповнюванням.бойлер на 120 л, система Аква-Стоп, пральна та сушильна машини, система очищення води, "тепла підлога". Броньована вхідні двері фірми Straj, інтерьерні двері зі схованою лиштвою. Кондицінування : є розводка у всіх кімнатах, установлено блок у вітальні. Високі стелі, вікна в підлогу, світлі кольори стін, та контрастні кольори меблів, з застосуванням декору з натурального дерева дають індивідуалізм, характер та вишуканість інтер’єру. В квартирі є дві тераси по 20м2 та 15м2 з чудовими крайовидами на дві сторони. Терраса облаштована меблями, є можливість встановлення барбекю, підлога з терасної дошки. Ідеально для сім’ї з дітками, бо вже об лаштовані дитячі кімнати. Відмінна локація 20-25 хв. М Академмістечко або Мінська. ЖК На Прорізній- це сучасний, комфортний комплекс у лісі. В комплексі працюють продовольчі крамниці, кафе, дитячі заклади. Територія комплекса доглянута, багато місць для дитячих розваг, занять спортом дітей та дорослих, місця для пікніка та прогулянок, є фонтан, гостьові та звичайні парко місця, алеї для прогулянок, приватна школа у комплексі. Також у продажу окрема кладочка, а також приватний паркінг під навісом. Продаж без комісії %.

ексклюзив
Прорізна вул., 1
rieltor.ua

Продаж квартири в сучасному та комфортному ЖК в передмісті столиці. Квартира має простору спальню з видом на ліс. Кухня укомплектована меблями та всією необхідною технікою. Ремонт в світлих , приємних оку, палітрах . Встановлений кондиціонер. В коридорі велика шафа. У санвузлі пральна машинка Опалення - індивідуальне газове за рахунок двоконтурного газового котла. Поверх середній. Є ліфт. На території є гарна зона відпочинку для дорослих та дітей, великий спортивний майданчик . Безпеку забезпечує цілодобова охорона , відеонагляд. Власна обслуговуюча організація. Дуже зручний виїзд в Київ. Комплекс розташований вздовж траси в зеленій зоні. З усіх питань, а також для запису на перегляд , телефонуйте з 9 до 21 без вихідних

Прорізна, 9
rieltor.ua

Супер пропозиція! Гостомель Residence! 1-к квартира 37 м.кв в тихому місці біля озера з максимальним наповненням ( лазерна стяжка, штукатурка, котел, радіатори ). Кухня 17м.кв, санвузол ( унітаз, тумба з умивальником, душова кабіна, пральна машинка), панорамні вікна, 3 поверх із 6. Ліфт, домофон, прибудинкова територія, вся потрібна інфраструктура поруч. Заходьте на ремонт. Ціна 28000 у.о. Без комісії!

можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького вул., 1з
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в Житловому Комплексі На Прорізній. Будинок розташований за адресою: м. Гостомель, вул. Прорізна. Комплекс бізнес класу включає в себе : закриту територію з домофоном та відео наглядом, охорона комплексу, на території є наземний гостьовий паркінг. На території велика кількість діючої комерції. Переваги даного комплексу: якісні матеріали будівництва, розташування поруч з Парком та лісом, зручний виїзд на трасу до м. Києва, поруч з комплексом є вся необхідна інфраструктура, Новус, Фора, фітнес центри, спорт зали, салони краси, барбершопи, кав’ярні, ресторани, аптеки, медичні центри. Квартира розташована на 6 поверсі 8ми поверхового будинку, загальна площа її складає: 47 м2, кухня 16м2, спальня кімната 17 м2, санвузол 4.4 м2, коридор з гардеробом 6 м2, балкон з якого відкривається вид на ліс та озеро. В комплектацію квартири входить: розведення труб під опалення та чистова штукатурка стін, всі лічильники, газовий котел. За додатковою інформацією звертайтесь по телефону

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Прорізна вул., 9
rieltor.ua

Видова квартира в ЖК «На Прорізній» на 6-му поверсі. Загальна площа 46м2, зроблено перепланування. Квартира складається з кухні-студії, спальні, гардеробної з прасувальною машиною, ванної кымнати. Кухня обладнана газовою поверхнею, духовкою, холодильником, витяжкою, мийкою.У квартирі автономне газове опалення та нагрів води за допомогою котла BOSCH, "тепла підлога". Є балкон. У спальні велике ліжко з ортопедичним матрацом, кондиціонер. Вікна квартири в підлогу, виходять на схід-південь, на лісову зону. ЖК На Прорізній – це найкращий комплекс регіону. Лісова зона, спортивні та дитячі майданчики, доглянута територія, кафе, магазини, салони, дитячі розвиваючі студії, зручний виїзд на трасу, близькість до Києва - роблять комплекс дуже зручним та привабливим для життя, громадський транспорт ходить до. М. Академмістечко. Гостомель, Буча, Ірпінь – це повноцінна інфраструктура - спортивні та загальноосвітні школи, басейни, спортивні центри, супермаркети, торгові центри, парки, ресторани, міські, приватні клініки .По Є-Оселя та аналоги не буде розгдядатися. Показ за домовленістю з 08.07.24, продаж з вересня 2034 року. Без %

Прорізна вул., 15
rieltor.ua

Терміново! Продаж 2к квартири, смт. Гостомель, вул. Свято-Покровська, 73 Затишна, простора, тепла, готова до заселення! 1/5 пов. 54,7/37/8,1 кв. м., стіни цеглі, утеплені Загальна площа 54,7м.кв. Кухня 8,1м.кв. Житлова площа 37м.кв. Дім 2014 року цегляний утеплений будинок, кодовий замок, дитячий майданчик. В квартирі якісний ремонт 2021р, підлога ламінат/кахель, по всій площі квартири підлога з підігрівом, індивідуальне опалення, система зворотного осмосу, подрібнювач харчових відходів, 2 кондиціонери, санвузол окремий, металопластикові вікна, балкони засклені. Продаж з меблями та технікою. В квартирі встановлено лічильники на воду, електроенергію, газ. Документам більше 3х років, 1 власник Розвинена інфраструктура, поруч зупинка громадського транспорту, дитячий садок та загальна школа в 5 хвилинах, магазини, салони краси, кофейні, та інше 58 000у.о. Без комісії (%) для покупця, ЕКСКЛЮЗИВ

можливий продаж по єОселя
Свято-Покровська вул., 73
rieltor.ua

Зниження Ціни! Продаж просторої та затишної однокімнатної квартири у центрі Гостомеля. Площа квартири 44,3 кв.м., функціональне планування. Квартира має простору кухню, окрему велику кімнату з можливістю розмежування на дві частини, суміжний санвузол, гардеробну та балкон з заскленою лоджією.. В квартирі вже зроблений частковий ремонт: - штукатурка стін; - розведено опалення по квартирі, вже встановлені радіатори; - в санвузлі проведено розводку води, встановлена інсталяція Geberit; - встановлений новий колектор на воду та опалення; - нові вхідні двері; - в квартирі індивідуальне газове опалення, встановлений газовий котел Bosch. В самому будинку знаходиться магазин Фора, поруч магазини, сімейна амбулаторія, озеро, зупинка громадського транспорту, зручний виїзд до Києва, Бучі та Ірпеня. З вікон квартири відкривається чудовий вид. В подарунок новому власнику йде розроблений для квартири дизайн-проєкт! Без комісії для покупця! Державні програми – Так! Телефонуйте, або пишіть у зручний для вас месенджер – відповім на всі питання! Вероніка, сімейна агенція нерухомості Liberty

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Свято-Покровська вул., 73в
rieltor.ua

Двухкімнатна квартира роздільної, двохстороннього планування з балконом і видом на ліс загальною площею 74 м. кв. в ЖК на Прорезной в Гостомеле. Комплекс комфорт класу, відеоспостереження, охорона, розташований в основі лісу, відмінна транспортна розвязка, до Києва 15 хв. на машине, розвинена інфраструктура, поруч є все, що надо для комфортного життя. Будинок монолітно-каркасний, кирпичний та утеплений за сучасними стандартами, здан і заселений в 2021 році. Квартира розташована на 8/9 поверсі, зроблений ремонт, залишилося встановити двері, натянути потолки та укомплектувати меблями. Планування квартири двостороння, кімнати роздільні, санвузол роздільний, тепла підлога скрізь де керамогранітна плитка, французький балкон і велика лоджія з панорамним кутовим вікном, з якої відкривається чудовий вид на ліс. На території встановлено фонтани, зони барбекю, дитячі та спортивні майданчики розташовані на прилеглій до комплексу території у лісі, недалеко від комплексу є озеро з пляжами. Перегляди за домовленістю ID: 77841

Прорізна вул., 5
rieltor.ua

Е-Оселя / Сертифікат Великогабаритна, чотирикімнатна, дворівнева квартира з роздільним, двостороннім, плануванням і терасою та балконами на дві сторони з видом на ліс, загальною площею 141 м. кв у ЖК Park Town в Гостомелі. Житловий комплекс розташований в сосново-березовому гаю, 2017 року побудови, монолітно-каркасний, керамоблок, утеплений за сучасними стандартами, є генератор, закрита територія, дворівнева охорона, відеоспостереження, відмінна транспортна розвязка, розвинена інфраструктура, до Києва 20 хв. Квартира з роздільним плануванням, двостороння, на нижньому поверсі балкони на два боки, на верхньому тераса, в кожній кімнаті встановлено кондиціонери, сигналізація і камери відеоспостереження, індивідуальне опалення від двоконтурного котла Bosh. Встановлено систему безперебійного живлення з потужним акумулятором, що дає змогу працювати опаленню навіть у період вимкнення електроенергії, укомплектована всім необхідним, газова плита, фільтрація води, всі вбудовані меблі залишаються, решта обговорюється. 1 поверх: Кухня студія 27,8 м. кв. Кімната 22,8 м. кв. Дитяча кімната 14,3 м. кв. Кабінет 12,8 м. кв. Гардеробна 5,6 м. кв. Ванна кімната 6,2 м. кв. Гостьовий санвузол 2,4 м. кв. 2 поверх: Лаунч-зона 11,2 м. кв. з виходом на видову терасу. Є відео, воно детально передасть всі переваги цього обєкта. ID: 74191

можливий продаж по єОселя
Мисливська вул., 13
rieltor.ua

Гостомель ЖК Покровський, будинок біля озера 2 кімнатна квартира з ремонтом, меблями і технікою Площа 57.8м2 Поверх 5/10 2 окремі кімнати та велика зала, двоконтурний котел та бойлер на випадок блекауту, у ванній кімнати тепла підлога, приємна по грошам комуналка, будинок 2020 року Інтернет гігабіт оптоволокно, працює без світла, велика парковка в ЖК, місця вистачає всім, дитячі зони та набережна, вікна виходять на поле та озеро Зручний маршрут до Києва, 15хв на машині Практично все що на фото залишається у квартирі Комуналка виведена в нуль Ніхто не прописаний, готові до швидкої угоди

власник
можливий продаж по єОселя
Свято-Покровська вул., 73Б/6
rieltor.ua

До вашої уваги в продажі 2-кімнатна квартири в заміському комплексі комфорт класу ЖК Park town (ПаркТаун), біля Бучі в лісовій частині Гостомеля - дуже популярне місце. Квартира на 1 поверсі, проєкт сітіхаус — квартира з двориком, як Таунхаус тільки зі своєю інфраструктурою. Загальна площа 70 м2. Квартира перепланована під себе, щоб було максимально зручно! В квартирі вітальня, кухня, спальня кімната, великий с/у і гардероб-пральня. Індивідуальне газове опалення. Тепла підлога. Покриття підлоги якісна плитка і вініл. Стіни фарбовані та в спальні поклеєні якісні шпалери. В квартирі залишаємо ліжко з ортопедичним матрасом, кухню(тимчасова), кухонні стіл+ 2 стільці, кухонний консольний столик, холодильник, тимчасова прихожа, дзеркала, котел, пральна і сушильна машини, модем, але якщо щось з цього не потрібно – не проблема забрати. На кухні вже стоїть детектор газу. З кухні у дворик виведено воду та електрику. Обидві кімнати підготовлені під кондиціонери. Дуже ретельно продумана електрика, розеток дійсно дуже багато, але практика ремонтів показує – що їх якраз завжди не вистачає. В гардеробі-пральній планувалась відкидна стаціонарна прасувальна дошка, морозильна камера, зарядна станція для робота-пилососа, розетка для безпровідного пилососа, тому це приміщення дуже велике і максимально продумане, щоб звільнити простір в квартирі. Можна облаштувати приміщення дуже зручно під себе. В квартирі встановлено програматор на тепло. Якісні вікна , Тепла електрична підлога в усіх приміщеннях, крім спальні, щоб мати варіанти по опаленню. У санвузлі вся сантехніка Grohe. Меблі в санвузлі виготовлені на замовлення з якісною фурнітурою. В ЖК облаштована прибудинкова територія, цілодобова охорона та відеонагляд, гостьовий паркінг, комерційні приміщення на перших поверхах будинків, дитячі та спортивні майданчики, зелений двір. Є можливість придбати комору чи паркінг по необхідності, хоча відкритого паркінгу і так достатньо. Квартиру продаємо у звʼязку з виїздом. Все робили якісно, бо планували жити . Телефонуйте, покажемо 24/7. Можливий продаж по сертифікату, або іншим програмам.

можливий продаж по єОселя
Мисливська вул., 13
rieltor.ua

Без комісії! В продажу велика 2-к квартира площею 65м2 з гарним видом на озеро в ЖК Покровський В квартирі встановлений двухконтурний газовий котел, зроблена стяжка підлоги та штукатурка стін Квартира двухстороння з гарними панорамними вікнами За детальними питаннями телефонуйте та записуйтесь на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Свято-Покровська вул., 73-Б/6
rieltor.ua

Без комісії! Чудова 1к квартира з ремнтом та меблями в ЖК Покровський Велика кімната площею 19.5м2, дасть можливість зонувати її під Ваш смак В квартирі газове опалення , санвузол та кухня тепла водяна підлога Будинок цегляний утеплений Оформлення мінімальне Готові на всі держ програми За детальними запитаннями телефонуйте та записуйтесь на перегляд

можливий продаж по єОселя
Свято-Покровська вул., 73
rieltor.ua
1 - 24 з 642 результатів