Продається квартира-студія 31 кв.м з гарним плануванням та панорамним вікном, великим с/в в ЖК "Гостомельські Липки -5" 6 секція. Будинок введений в експлуатацію, квартира вже з документами. Наразі ведуться прибудинкові роботи. На території велика парковка, озеленення, пішохідні доріжки. Поруч вся необхідна інфраструктура- магазини, аптека, зупинка транспорту, кавярня, школа початкових класів та інше.

Молодіжна вул., 11/9
rieltor.ua

Продається квартира-студія 21 кв.м з гарним плануванням та панорамним вікном, великим с/в в ЖК "Гостомельські Липки -5" 6 секція. Будинок введений в експлуатацію, квартира вже з документами. Наразі ведуться прибудинкові роботи. На території велика парковка, озеленення, пішохідні доріжки. Поруч вся необхідна інфраструктура- магазини, аптека, зупинка транспорту, кавярня, школа початкових класів та інше.

Молодіжна вул., 11/9
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Смарт по акційній ціні 10 500$ , від забудовника дорожче ! Готовнсть на 4 квартал 2024 року! Продам квартири в закритому житловому комплексі біля Бучанського міського парку! Матеріали будівництва: стіни з червоної цегла, утеплення фасада 100мм. Індивідуальне газове опалення, центральне водовідведення, водопостачання . Дзвоніть!!! Встигни придбати житло своєї мрії. Є безліч варіантів підбору квартир для вас. Ірина 0989133357

Мирна вул., 3
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную Вашій увазі, однокімнатна квартира з новим сучасним ремонтом, меблями та технікою в передмісті Києва. Гостомель. Заходь і живи! Біля Бучанського парку. Квартира розташована на 1 високому поверсі з 3. Повністю облаштовано новими меблями та технікою (телевізор, холодильник, пральна машинка, посудомийна машина, мікрохвильова піч, варильна поверхня, духовий шкаф). В квартирі зроблений дуже якісний ремонт в світлих сучасних відтінках. На стінах зроблена декоративна штукатурка. Led підсвідка стелі. Інсталяція. Панорамні вікна. Зроблений вивід під кондиціонер. Квартира дуже красива, світла та затишна. Опалення індивідуальне газове. Комунікації центральні. Будинок цегляний, якісно побудований і утеплений. Зданий в експлуатацію! Поруч з будинком є все, що потрібно для комфортного проживання: школа, дитячий садочок, магазини, кафе, кавярні, дитячий майданчик, салон краси, зупинка громадського транспорту і ін. В пішій доступності центр м.Бучі і великий Бучанський парк. Квартира дійсно дуже красива і варта Вашої уваги!

Ярова вул., 214
rieltor.ua

Продам квартиру-студію, вул. Мирна, 3, ЖК Сенсація, м. Гостомель, Бучанський район (Києво-Святошинський). Переуступка! Свої податки сплачуємо самі! Здача будинку - 4 квартал 2024 р. ІІІ черга будівництва (попередні будинки здані, там вже живуть люди). На сьогодні збудовано всі поверхи будинку. Площа 20,42м (після замірів БТІ площа може трішки змінитися). 4/7 поверх Планування – студія. Стан квартири після будівельників: чорнова стяжка. Вікна – двокамерні склопакети. Лічильники на комунікації. Проведено газ. Вода та каналізація централізовані. Якісне будівництво від ДБК -1: будинки побудовані з червоної цегли та утеплені полістиролом. Висота стелі – 2.7м. Затишний житловий комплекс закритий, з охороною. В ЖК буде всього 8 будинків. Вже є дитячий майданчик. Також - паркомісця та бомбосховище. За генпланом планується спортивний майданчик та набережна р.Рокач. Чудове розташування: чисте повітря, навколо ліси, річки та водоймища. Поруч декілька житлових комплексів – поселення активно забудовується та розвивається. В пішому доступі - продуктові магазини, аптека, пошта, риночок. Зупинка транспорту на Київ та Бучу – 3 хвилини пішки. Пропозиція ідеально підійде для орендного бізнесу, або для студентів, тощо. Без комісії. Дзвоніть за більш детальною інформацією.

Мирна вул., 3
rieltor.ua

Дешевше ніж у забудовника ! Гостомель, ЖК Гостомель Сіті в самому центрі міста! 1 кКВ без ремонту Поверх 9/10 Загальна площа - 34,м2 Кухня - 17 м2 Житлова - 12 м2 . Будинок повністю готовий! Отриман сертифікат . Можливо заходити на ремонт з квітня ! Ціна 21500(під ключ)

Свято-Покровська вул., 73 в
rieltor.ua

Продам квартира у будинку біля озера місто Гостомель. Цегляний будинок з газовим опаленням. Чудова локація зі зручним виїздом до Києва маршрутка 389 до Академістечка ! Поруч 2 озера та центральна вулиця. Поруч дитячий майданчик, магазин Будинок з документами! Ціна при 100% оплаті 25 000 грн\м2 В наявності є 21,3 м2, 24,2 м2 68,4м2

Ватутіна вул., 1
rieltor.ua

В мене є КЛЮЧІ від ВАШОЇ квартири! 1к у ЖК Лайф. Буча смт.Гостомель ЖК Лайф, Остромирська 49, Світла затишна 1-кімнатна квартира. Теплий цегляний будинок (пінопласт 100 мм) вікна виходять на тихий двір, на захід. 2/7 поверх. Загальна площа 35 м² кімнати 12,29 м² кухня-вітальня 14,28 м² Індивідуальне опалення. У квартирі передбачено: - Лічильники на газ, воду, електрику. - Двоконтурний газовий турбо котел на 24кВт - Стіни чистова штукатурка, - Підлога - тепла підлога у санвузлі, лазерна стяжка. Великою перевагою є розташування в кроковій доступності - Бучанського міського парку (15-20 хв.) Школа відразу біля комплексу, Супермаркет Novus у центрі Бучі У сусідньому будинку магазин «Лоток» та аптека, кавярні, стоматологія, салон краси. У дворі дитячий майданчик, зона відпочинку, паркінг. Зовнішні комунікації: • підключення води, каналізації, газу та електрики – міські Будинок зданий можна робити ремонт. Переуступка З будь-яких питань та перегляду дзвоніть +380676071223 Іванна. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!

Остромирська вул., 49
rieltor.ua

Будинок клубного типу на 3 поверхи. В будинку вже підключено всі комунікації, роблять сусіди ремонти. Індивідуальне опалення (котел). Є балкон. Біля будинку зупинки транспорту до Києва та Бучі. Поряд Бучанський парк. Цей населений пункт є передмістям Києва. Приблизно за 30 хвилин їзди на автомобілі розташовані станції столичного метро “Академмістечко” та “Житомирська”. До цих же станцій метро можна доїхати і громадським транспортом, який курсує з Гостомелю до Києва досить часто. Уся необхідна для життя інфраструктура знаходиться в пішій доступності. Тут є: школа, дитячий садок, кафе, ресторани, аптеки, поштові . Зателефонуйте за номером, вказаним на оголошенні, та дізнайтеся більше про умови продажи. Відчуйте себе вдома з першого дня перебування!

Ярова вул., 216/2
rieltor.ua

В продажу дуже гарна квартира в сучасному житловому комплексі Світлий ремонт, повністю укомплектована мебля та технікою Дуже розвинена локація, все що треба під рукою. Всього 33000уо Весь ринок нерухомості Ірпінського регіону: Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель. Великий досвід та наявність усіх актуальних обєктів нерухомості у регіоні Повний супровід за нотаріальною угодою або від забудовника

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Свято-Покровська вул., 73б/5
rieltor.ua

Житлові комплекси у Гостомель

Продам гарну студію загальною площею 19 м2. Квартира в зданому будинку з документами, клубного типу. В квартирі є можливість відділити кухню від кімнати. Будинок новий та комфортний для життя. Сучасний дизайн місць загального користування, тамбур на декілька квартир. Поруч зупинка транспорту на Київ, безліч магазинів, садочок та школа. Купуйте квартиру за найкращою вартістю та записуйтеся на перегляд вже зараз!

можливий продаж по єОселя
Мирна вул., 3 а
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири, Гостомель, ЖК Бучанський, вул. Вереснева 22 3 поверх / 8 поверхового будинку загальна 35 кв.м., житлова 17 кв.м., кухня 8 кв.м. с/ вузол сумістний, ванна балкон не засклений Квартира повністю укомплектована меблями, холодильник, пральна машина, кондиціонер. Світла та тепла, цегляний будинок. Інфраструктура, поруч магазин, аптека, пошта, салон краси. Транспорт поряд, маршрутки до Києва та Бучі. Разом з квартирою продається комора, яка знаходиться поруч Можливий продаж по програмі Є-оселя, Є-відновлення (сертифікату) Ціна 36000 у.е Без комісії для Покупця

можливий продаж по єОселя
Вереснева вул., 22
rieltor.ua

Давно мрієте про власне житло? Тоді ця квартира саме для вас! Однокімнатна квартира за вигідною ціною - всього за 682 $ за кв.м.! Площа помешкання 34,46 кв.м., індивідуальне газове опалення. В квартирі вже є штукатурка стін, стяжка підлоги, встановлений газовий котел, заведена електрика. Також є тепла підлога у кухні, санвузлі та коридорі. ЖК Life закритого типу, має доглянуту прибудинкову територію. Будинок повністю зданий в експлуатацію, вже живуть сусіди. Поруч є парк, магазини, салон краси, аптека, зупинка громадського транспорту, дитячий садок, школа, бювет, дитячий майданчик. Оформлення мінімальне, по переуступці. Покупець не сплачує жодних комісій! Телефонуйте, або пишіть у зручний для вас месенджер. Квартира дійсно варта вашої уваги! Вероніка, сімейна агенція нерухомості Liberty

Остромирська вул., 49г
rieltor.ua

Продаю 1-комн. квартиру по адресу Бучанский район, пгт Гостомель, ул.Мирна 3Д. ЖК Сенсация. Квартира 21,1 кв.м. после строителей, стены оштукатурены. 3-тий этаж 4-х эт. дома , есть лифт, работает. ГАЗ, электричество, вода , все есть. Дом сдан в 2023 году, практически заселен. Территория огорожена и охраняется.

можливий продаж по єОселя
Мирна вул., 3Д
rieltor.ua

Гостомель, вул Вереснева - новий квартал з клубними будинками та гарною інфраструктурою. Продаж сучасної квартири, в новому зданому в експлуатацію будинку. Площа 30 квм, розміщена на 3 поверсі. Опорядження: чорнова штукатурка, стяжка, ввід всіх необхідних комунікацій (світло, вода, газ, каналізування). Вже можна заходити на ремонт. Додаткова інформація по телефону. Є відеоогляд- відправлю по запиту. Можливий продаж під держпрограми та в іпотеку.

Вереснева вул., 25
rieltor.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири в Гостомелі. Загальна площа- 34 м2, яка розташована на 7 пов./10. Будинок вже зведений, є вода та каналізація. Квартири на електриці. В найближчий час можна буде оформлювати право власності. Комплектація: вхідні двері, металопластикові вікна, лічильники, ввід коммунікацій в квартиру. Будинок знаходиться в зручній локації, де поруч супермаркет Фора, зупинка маршруток, магазини, ринок, тощо. Ціна квартири: 25 000$ По питанням перегляду телефонуйте.

Свято-Покровська вул., 73 в
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира студія. Київська область, смт. Гостомель, вулиця Богдана Хмельницького, 3є. Продаж квартири студії 21 кв.м. у Гостомелі ЖК "Гостомель Резіденс" вул. Богдана Хмельницького, 3є. Будинок зданий в експлуатацію. Переуступка. Квартира для поціновувачів тихого, комфортного, заміського життя поряд з озером. Другий будинок, з 5-ти запланованих забудовником, побудований по монолітно-каркасній технології, утеплений мінератьною ватою. На закритій території комплексу обладнаний наземний гостьовий паркінг, ігрові зони для дітей, а також планується облаштування спортивного майданчика, велосипедної доріжки та набережної. Площа квартири 21кв.м.. 1 поверх, ліфт, домофонна система. В квартирі встановлено радіатори, заведений електрокабель, встановлені лічильники на воду та електирику. Поруч з комплексом зупинка маршрутного транспорту до Києва, Бучанський парк. Вартість квартири 17000 долларів. Без комисії.

Богдана Хмельницького вул., 3
rieltor.ua

Всього 23000уо! Будинок зданий. Документи готові. Гарненька однокімнатна квартира 30 м кв. в новому розвиненому районі Гостомеля. Поруч вся необхідна інфраструктура. Планування дуже розумне. Окрема кухня 10,6 м кв., кімната 9,6 м кв, гарний передпокій з нішою для шафи-купе, просторий санвузол - 4,4м кв., БАЛКОН!!! Бонусом до цієї красуні є власний простір на горищі, вихід до якого є прямо з квартири - 15 м кв. Опалення індивідуальне газове. Вже встановлено котел, зроблена чорнова штукатурка і стяжка. Перегляд - завжди! 0954095918

можливий продаж по єОселя
Ярова вул., 214
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в Гостомелі , район Баланівка , - навпроти Бучанський парк, магазини, маршрутки на Бучу і Київ - 4 поверх з 5, площа 35 м.кв. вул. Б.Хмельницького 2а. - новий ремонт в кімнаті і ванній з туалетом, в кухні частковий ремонт, - нові вікна, двері, пралка , меблі залишаються - Ціна 29 500 дол. Держпрограми ТАК ! - Запрошую на перегляд.

Богдана Хмельницького вул., 2а
rieltor.ua

Без комісії Розглядаємо всі Державні програми Продаж 1к.квартири Гостомель,жк"Покровський Посад",вул.Покровська,73д,9/10пов.,площа 31.1/15.2/7.2,повноцінна 1кімнатна квартира,планування роздільне,балкон з панорамними вікнами,машинна штукатурка стін,лазерна стяжка підлоги,встановлений газовий двоконтурний котел,батареї,зроблене електророзведення по квартирі,підведення води,в сан.узлі є сантехніка,броньовані двері. Поруч є школа, садок, дитячі майданчики, салон краси, поліклініка, магазини, стадіон. У пішій доступності: Набережна, Нова пошта, ринок, зупинка громадського транспорту. Маршрутки до Бучі та Києва( 12 км. м. Академмістечко,Оболонь 20-25 хвилин),30000у.о.

можливий продаж по єОселя
Свято-Покровська вул., 73д
rieltor.ua

ГОСТОМЕЛЬ , Ж/К " Чери-Хауз" новый современный красивый район , преспективный , 1/4 кирп дома ,чистое парадное ,этаж, хороший двор ,парковка, детские площадки ,высокий бельетаж ,документы ,утеплен ,после строителей ,лазерная стяжка ,разводка газа, окна большие до пола ,мпо, 29/10,7/10,8,санузел совмещен 4 метра , высота потолка 2,70м, брони дверь , очень важный момент центральный водопровод ,центральная канализация , рядом ,школа , дом культуры магазинчики , отлично ходит транспорт , очень преспективное место нет городской суеты ,есть все что надо для комфортного проживания .

можливий продаж по єОселя
Вереснева вул., 22
rieltor.ua

Гостомель, ЖК Покровський Смарт з ремонтом (потребує косметики) Залишать кухню (стан задовільний) 26 кв.м, 6/10 Ціна 26000 у.е., оформлення 2% Сертифікат та ін. програми так.

можливий продаж по єОселя
Свято-Покровська вул., 73
rieltor.ua

Продаж 1К квартири в м. Гостомель з власною терасою. Квартира площею 32.7 м , жилої 11.9. Газовий котел. Всі комунікації централізовані . Поруч вся інфраструктура, маршрутка до Києва (20 хвилин) , маршрутка до Бучі/Ірпеня. Школа , садочок та магазин поруч. Для додаткової інформації, телефонуйте . Є відео огляд . ID: 76703

Остромирська вул., 39
rieltor.ua

Повністю готова квартира студія від власника (без комісії, бо я є власником), з документами на право власності у ЖК «Гостомельські Липки-5». Будинок введений в експлуатацію, можна робити ремонт. ЖК розташований в передмісті Києва, до центру Києва, до вул. Хрещатик можна доїхати за 40 хвилин через Гостомельське шосе. Біля будинку знаходяться зупинки маршрутного транспорту, які їдуть через Бучу або Ірпінь до Києва. Безпосередньо біля будинку є кілька продуктових магазинів, міні-маркет «Лоток», кавярні, аптека, поштове відділення, салон краси та інші необхідні речі. У кількох кроках від комплексу відкрито Будинок культури «Чотири Лева», на базі якого працюють вокально-хореографічна студія, секції карате і змішаних видів єдиноборств, тренажерний зал і студія кінопоказів. У 5 хвилинах їзди є Бучанський парк — гарне місце для проведення сімейних вихідних. Тут працює мотузковий парк «Шалена Білка», здають в оренду альтанки для пікніка, можна влаштувати велопрогулянку або покататися на човні по озеру. Для дітей в парку працює розважальна зона з атракціонами, батутами та майданчиками. Якщо захоплюєтеся тенісом, можна відвідати заміський клуб CAMPA — в ньому проводять тенісні турніри і навчають грі, також тут є відкритий басейн для відпочинку в теплу пору року. До шкіл №14 або №1 в Бучі 7 хвилин на авто, під будинком працює приватний сад «Шкодний дворик», а трохи далі — «КульБабочка». Стільки ж часу буде потрібно, щоб дістатися до однієї з медклінік: амбулаторії сімейної медицини в Гостомелі або Бучанської поліклініки для дітей та дорослих. Більш детально готовий відповісти на всі питання по телефону.

власник
можливий продаж по єОселя
Молодіжна вул., 11
rieltor.ua
123...8
1 - 24 з 182 результатів