Продам нову двох кімнатну квартиру у центрі міста Городенка, вул Шевченка 71а. навпроти Укртелекому. Квартира не була заселена. Звертатись за телефоном 09******65.

власник
Продам квартиру у центрі міста Городенка
olx.ua

Пррдам 2 кімнатну квартиру. Площа 70 м2. Велика кухня. Є веранда . Розташована в 1 поверховому будинку. Вхід окремий. Є світло, вода, газ, каналізація.. Потребує ремонту. Є гараж. Продаж терміновий

власник
Продам 2 кімнатну квартиру
olx.ua

Продам 2_ох кімнатну квартиру в центрі міста Городенка, поблизу школа, базар та спортивна школа Всі комунікації присутні!+ (підвал) Деталі по номер тел_06******97 (veber)

власник
Продам квартиру 2-ох кімнатну центрі міста
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається квартира по вул Винниченка В.Будинок94 Квартира35.В Місті Городенка. Детальна інформація 09******40.

власник
Продається квартира
olx.ua

Продається чотирикімнатна квартира в м. Городенка, розміщена в новому будинку в районі міського озера. Будинок введено в експлуатацію в 2005 році. Третій поверх з чотирьох. Загальна площа 86 м² Ремонт зроблено пять років тому. Всі кімнати окремі, два закритих балкони, окремий гардероб. Наявне індивідуальне опалення, тепла підлога в кухні, ванній та коридорі. Квартира світла та простора, варта Вашої уваги. З приводу перегляду можна звертатись в будь-який час. Вартість-40000$. 38********50.

власник
Продається чотирикімнатна квартира з ремонтом в м.Городенка
olx.ua

Продається 2 кімнатна квартира у Городенці у новому будинку по вул. Братів Окуневських. З ремонтом, хорошими меблями виготовленими на замовлення, кухня дубова, дерев‘яні міжкімнатні двері, броньовані вхідні двері. Під’їзд чистий, тільки після ремонту. Велика парковка, поряд школа та садочок. Адекватний торг. Різні варіанти продажу та переоформлення. Дзвоніть, домовимось 09*********50

власник
Продається квартира у Городенці
olx.ua