Продаю 3х-кімнатну квартиру в смт Глеваха по вул. Вокзальній. Кутова квартира на третьому поверсі з повним утепленням, є балкон. Вікна металопластикові у всіх кімнатах та на балконі. Централізоване опалення, бойлер, лічильники (газ, світло, вода), замінені радіатори опалення. Квартира з частковим ремонтом. А саме дві менші кімнати - повна заміна проводки, ламінат, міжкімнатні двері, натяжні стелі та точкове освітлення. Решта квартири в житловому стані. До квартири йде комірка (2,5х2,5) в підвальному приміщенні. Меблі залишаються в квартирі, окрім дитячої кімнати.

власник
Вокзальна, 37
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в смт. Глеваха Київської області, масив Глеваха, 52/29.7/8.4 , 1/5, високий поверх, квартира тепла та суха. Лiчильники на електроенергiю, газ та воду. Бойлер, санвузол розділений, склопакети, балкон з погребом , домофон. Квартира під ремонт, але на перший час стан жилий. Дуже хороша інфраструктура і транспортна розвязка. Нова школа, поліклініка, новісінький стадіон та парк - 5 хвилин пішки, дитячий садочок - 3 хвилини пішки. Супермаркети та магазини на будь який смак. Для тих хто поважає та любить домашні продукти Продовольчий базар -15 хвилин пішки. В селищі є чудове озеро, хто полюбляє рибалку та купання. Дуже швидко і легко дістатись Києва без пробок, зупинка : три маршрутних таксі на Київ - пішки 5 хвилин від квартири, електричка - пішки 15 хвилин від квартири. Поряднi сусiди. Ціна 36499 $. Торг. Беремо завдаток! Показ квартири кожного дня! Дзвонимо ,приходим на показ, не соромимось. Продаж від господаря! Швидке звільнення квартири. +38***********98 Анна, +38***********70 Вiра.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру від власника без комісії,  Глеваха
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Вокзальна центр! 5/5 поверхового панельного будинку! Кімнати всі окремі і санвузол! Великий балкон із зали!

Продаж 3-кімнатної квартири
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю 3-х кімнатну квартиру в містечко Глеваха , 5 поверховий будинок -1 поверх. Всі кімнати окреми, санвузол спільний , вбудована техніка- загальна площа 63 кВ метри. Зроблене не значне перепланування кухні . Є балкон. Поруч садок , школа , ЦНАП, бомбосховище. Зроблю додаткові фото за потребою - а взагалі приїздіть ) Власник.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру смт Глеваха (масив )
olx.ua

Продам власну 2-х кімнатну квартиру на першому поверсі в смт. Глеваха Київської області, масив Глеваха, 52 кв.м. У квартирі частково зроблено ремонт, заведено нову електрику, встановлено нові меблі й техніку (відремонтовано кухню та кімнату), утеплено фасад та встановлено подвійні зовнішні двері та металопластикові склопакети, квартира тепла та суха. Санвузол роздільний, є балкон з погребом, домофон. Квартира у гарному жилому стані. Дуже хороша інфраструктура і транспортна розвязка. Школа, поліклініка, футбольний стадіон та парк, дитячий садочок . Супермаркети та магазини на будь який смак. Поруч продовольчий базар -15 хвилин пішки. В селищі є чудове озеро. Дуже швидко і легко дістатись Києва без пробок, зупинка : три маршрутних таксі у бік Києва - пішки 5 хвилин від квартири, електричка - пішки 15 хвилин. У підʼїзді є вихід у підвал, що можливо використовувати як бомбосховище. Торг, квартира звільнена й готова до заселення нових власників.

власник
Продам квартиру у Глевасі (масив)
olx.ua

Житлові комплекси у Глеваха

Географія Глеваха