Продам однокімнатну простору квартиру з дизайнерським ремонтом. У вартість входить комора на першому поверсі. Квартира знаходиться в новому ЖК "Рівєра" по вул. Князів Кориатовичів 116. Повністю укомплектована квартира продається зі всіма меблями та технікою. Автономне опалення, тепла підлога.

Князів Коріатовичів, 116
rieltor.ua

Продаж просторої квартири в престижному районі міста! Якісний ремонт, зручне планування, вже облаштована меблями та технікою! Є комора в підвалі. Деталі та перегляд за телефоном

Зодчих вул., 16
rieltor.ua

Продам квартиру 2+1 (дві спальні +кухня студія) в новобудові недалеко від центру міста. В квартирі виконаний якісний ремонт, який робили для себе, але ніхто в квартирі не жив. Зручний 3 поверх. Цю нерухомість можна розглядати під програму Єоселя під 3%. Запрошую на перегляд, дзвоніть, це супер пропозиція на сьогодні.

можливий продаж по єОселя
Коріатовичів, 114а
rieltor.ua

Продається велика 3 кімнатна квартира в одному з найкращих районів м.Вінниці. Квартира, світла, чиста ,кімнати роздільні, є 2 засклених балкони, своє індивідуальне газове опалення, дуже тепла і простора, ремонту 10 років.В будинку створене давно осбб яке налагодило правельну роботу, є чудова прибудинкова територія з новим великим дитячим майданчиком, зручне місце розташування, всі магазини, кафе, нова школа, дитячі садочки, підземна парковка.

можливий продаж по єОселя
Зодчих вул., 8
rieltor.ua

Чудова квартира, якісний ремонт робився для себе а не під продаж, є автономне газове опалення. Тепла підлога, якісні меблі, поруч транспорт, садочок, школа. Всі зручності в радіусі 500м. Підвал з ремонтом входить у вартість.

дубовецька, 35
rieltor.ua

Продам 2 кім квартиру з ремонтом ,меблями та технікою

можливий продаж по єОселя
Олександрівська, 1
rieltor.ua

До Вашої уваги 2-кімнатна квартира в молодіжному районі міста "Академічний". Квартира світла, простора, з новим сучасним ремонтом і вдалим плануванням, технікою і усіма запущеними комунікаціями. Поруч є садок та будується школа, аптека, ТЦ. Чудова транспортна розвязка. Запрошую на перегляд, за детальною інформацією звертайтесь за телефоном

можливий продаж по єОселя
олександрівська, 3
rieltor.ua

Продам простору та світлу квартиру в Академічному Газове автономне опалення. Зручний середній поверх. Будинок знаходиться в престижному районі. Запрошую на перегляд. Телефонуйте.

Тимофіївська, 8
rieltor.ua

Продається двохкімнатна квартира із дизайнерським ремонтом в районі Академічний. Район з уже розвиненою інфраструктурою: ТЦ Барбара, супермаркет Грош, Солодка Мрія, дитячий садок, поліклініка, а в будинку є зоомагазин, дитячий центр та магазин. Квартира площею 78 м2 розташована на 4 поверсі. Наявний великий тамбур на 2 квартири. Зручне планування дозволило втілити 2 гардеробні кімнати та 2 балкони із вітальні та кухні. Квартира на дві сторони світу. Ремонт виконаний у ніжних тонах із використанням якісних матеріалів. Вхідні двері замінені. Стіни покриті венеціанською штукатуркою, а підлога ламінатом. Тепла підлога в ванній кімнаті. Установлені електро радіатори. На кухні вся техніка вбудована: витяжка та індукційна поверхня Interline; холодильник з морозильною камерою; духова шафа; також є вихід під посудомийну машину. Санвузол із уже встановленою пральною машинкою Indesit, бойлером та сушкою. Чудовий варіант оселі, в якій уже є все комфортного проживання. Для більш детальної інформації телефонуйте. Оперативний показ у будь-який зручний для Вас час!

Олександрівська, 1
rieltor.ua

Пропонується на продаж 2-кімнатна квартира у ЖК "Пироговський" площею 66 квадратних метрів. Вікна виходять у внутрішній двір, що забезпечує тихість та спокій. Квартира оснащена автономним опаленням і теплою підлогою по всій площі, що забезпечує комфортне та затишне перебування в будь-яку пору року. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтеся за вказаним номером телефону. 105661

Продається 2 кімнатна квартир в ЖК "Пироговський" 1348
olx.ua

Житлові комплекси у Вінниця

Продаж 2к квартири по вул. Покришкіна 8Г, ЖК Європейський Квартал. Даний ЖК розташований на ближньому Сатрому Місті, до центру місті 7 хв на транспорті. Розвинена інфраструктура в будинку, до зупинки транспорту 3 хв. Сама квартира дуже тепла та затишна, зроблений якісний ремонт в світлих тонах. Вдале та зручне планування, 2 окремі кімнти, великий коридор, 2 санвузла, що також зручно для великої сім‘ї. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою, практично все залишається та входить у вартість. Простора, 87,5 м2. Також вликим бонусом для покупця є комора площею 6,4 м2, яка також входить у вартість квартири. Цей варіант дійсно вартий Вашої уваги. Більше інформації за номером телефону

Продам чудову 2к квартиру
olx.ua

Новобудова Словянка Вул. Болгарська (Константиновича) 16 Будинок зданий в експлуатацію та частково заселений Неймовірний та комфортний ЖК закритого типу (будинок утеплений) + поруч вся необхідна інфраструктура - велика та простора кухня - 2 окремі кімнати - АГВ, Електрика, Лічильники, Тепла підлога, Радіатори, Якісні Металопластикові вікна та Двері. До квартири в будинку Є Сучасний Гараж з ремонтом (20.4 м2) Деталі будь ласка за номером Торг присутній на місці

2 кімКв Новобуд+ Гараж Словянка
olx.ua

Продам велику 3 кім. квартиру на Поділлі, вул. Пирогова, 115А. Квартира має індивідуальне газове опалення, окремі кімнати, три балкони (в тому числі з кухні), роздільний санвузол. Зі спальні є вихід в гардероб (але в документах він не значиться та в площу не входить). Все залишається. Хороше розташування будинку, поряд школа, дитячий садочок, магазини, транспорт. Двір не проїзний. Окремо до квартири можна придбати гараж, поряд з будинком.

Продам 3 кім. на Поділлі
olx.ua

Адрес: г. Винница, ул. Академика Ющенка, дом 5 характеристика здания: год постройки 2016, III кв. состояние дома и подъезда: отличное тип перекрытия: железобетонное характеристика помещения: планировка: раздельные комнаты высота потолка: 2.7 состояние квартиры: черновые работы / строительная отделка утепление: внешнее ближайшая парковка до 5-ти минут пешком коммуникации: газ: есть TV: кабельное интернет: проводной телефон: есть внутренняя отделка: черновая штукатурка пол (покрытие): стяжка отделка потолка: нет двери и окна: входная дверь: металлическая тип окон: металопластиковые количество камер стеклопакета: 2 защита окон: решётки окна выходят на восток помещения: санузел: 2 балконы - застекленные: 2 количество спален: 2 оборудование / мебель / удобства: счетчик на электричество, счетчик на газ, счетчик на воду подъезд: домофон, пассажирские лифты: 1, грузовые лифты: нет положение и окружение: тип двора: внутренний до центра города: удаленность: до 10-ти минут на транспорте школа: удаленность: до 10-ти минут пешком детский сад: удаленность: до 5-ти минут пешком больница: удаленность: до 10-ти минут на транспорте магазин / рынок: удаленность: до 5-ти минут пешком ближайшая зона отдыха: тип: парк удаленность: до 10-ти минут пешком жд вокзал: удаленность: до 20-ти минут на транспорте автовокзал: удаленность: до 15-ти минут на транспорте аэропорт: удаленность: от 30-ти минут до часа на транспорте вода: централизованное (водопровод) отопление и подогрев воды: двухконтурный котел можна приходить как самим так и с посредниками, все зависит от того хотите вы сэкономить или нет), решение принимать вам! По всем интересующим вопросам Звонить, писать на Viber, telegram!

власник
Продам свою 3-х комнатную квартиру в г. Винница, р-н Подолье, 115кв.м
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру по вулиці Миколаївська б.31, район АКАДЕМІЧНИЙ, в 8-ми поверховому будинку на 3-му поверсі. Загальна площа квартири 84, 6 кв. м, кухня 15 кв. м. Дві просторі та світлі кімнати. З кухні вихід на балкон, а також у невелику кімнату-комірчину, яку можна використовувати як кабінет або ігрову кімнату. У вітальні та спальні - панорамний балконний блок. У ванній кімнаті бойлер для підігріву води. Просторий коридор та кланова. Новий будинок, сучасний стильний ремонт, кімнати роздільні і світлі. Тепла підлога, в кожній кімнаті регулятор тепла. Затишний двір, поряд дитячий садок, стоматологія, бібліотека, навчальні центри, торговий центр Барбара, аптеки, магазини, міський транспорт. Запрошуємо на перегляд в зручний для Вас час.

Николаевская улица, 31, Академический, Винница, Винницкая 98000.0 USD
dom.ria.com

УВАГА продється ексклюзивна великогабаритна квартира, незвичайного планування, яка знаходиться у дуже зручному місці, а саме біля санаторію ВПС.квартира має чотири окремих кімнати, два балкони та простору лоджию, зовнішні стіни утеплені, у дворі своє паркомісце ЗАПРОШУЄМО ДО ПЕРЕГЛЯДУ

Князей Кориатовичей улица, 157А, Свердловский массив, Винница, Винницкая 100000.0 USD
dom.ria.com

Терміновий продаж трикімнатної кімнати з новим ремонтом. Кімнати роздільні! Тепла підлога: кухня-студія, коридор, ванна кімната! Будинок цегляний, обжитий, ремонти вже всі зробили! Затишний двір з дитячим майданчиком! Вільна парковка у дворі та поруч з будинком! Всі деталі по телефону! Продаж терміновий!

Хмельницкое шоссе, 112А, Барское шоссе, Винница, Винницкая 95000.0 USD
dom.ria.com

Барское шоссе, 20, Винница, Винницкая 100000.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру з дізайнерським, новим ремонтом. В квартирі встановлено нові меблі, техніку. Ремонт виконувався для особистого проживання власника ( тобто не на продаж).

600-летия улица, 3Г, Вишенка, Винница, Винницкая 96000.0 USD
dom.ria.com

Малиновского улица, 20, Центр, Винница, Винницкая 96800.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2-к квартири . Кімнати роздільні . В спальні панорамне вікно за рахунок якого в кімнаті багато світла . Дизайнерський ремонт , з якісних дорого вартісних матеріалів . В усій квартирі теплі поли . Індивідуальне опалення. Є кладова , або кімнатка під гардероб . Тамбур на дві квартири . По всій квартирі зроблено освітлення .

Николаевская улица, 31, Академический, Винница, Винницкая 98000.0 USD
dom.ria.com

До Вашої уваги 2- кімнатна квартира в затишному, новому районі Академічний! Загальна площа - 84, 6 метрів кв. Кухня - 15 метрів кв.з виходом на балкон та вихід в додаткове не велике приміщення, яке можна використовувати як кабінет чи комору. Розташована на зручному 3 - му поверсі. Дві великі просторі кімнати з панорамними вікнами. Гардеробна Тепла підлога з регулятором температури Сучасний, стильний ремонт Бойлер на підігрів води Індивідуальне електроопалення Затишний двір, гарна інфраструктура, все поруч. Квартира чекає нових власників! Запрошуємо на перегляд! Телефонуйте!

Николаевская улица, 31, Академический, Винница, Винницкая 98000.0 USD
dom.ria.com

Пирогова улица, 115А, Урожай, Винница, Винницкая 95000.0 USD
dom.ria.com

ПРОДАЖ КВАРТИРИ ПІД БАНКІВСЬКУ ПРОГРАМУ " Є - ОСЕЛЯ " !!! Новинка на ринку нерухомості. Прпоную продаж двухкімнатної квартири в самому центрі міста , в ЖК " ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР ". Це комплекс преміум-класу, будинок зданий в експлуатацію ще у 2021 році. Квартира достатньо велика та простора, загальна площа 77.4 метра. Квартира продається не так як здався будинок від забудовника, а вже зроблена сама основна частина робіт , можна сказати що залишилось поклеїти обох або покрасити стіни. Все це уже в квартирі зроблено і вам не прийдеться витрачати свій час , а головне, що ви не будете додатково витрачати кошти на матеріали та на роботу майстрам . - Тепла підлога , - Натяжна стеля , -Чистова гіпсова штукатурка , -Розведена елетрика та опалення , -Вже куплені радіатори і уже висять , -Зроблена стяжка і тепла підлога , -Встановлений котел , -Дорогі та якісні броньованні вхідні двері. Все робили для себе та з любовю , і все робили якісно , був повністю контроль кожного єтапа роботи майстрами. На дану квартиру можливе розтермінування, а також працюємо з програмою єОселя. Всі документи для продажу квартири готові. За більш детальною інформацією звертайтеся за номером телефону або телефонуйте та поїхали дивитися квартиру вашої мрії. Запрошую переглянути квартиру в зручний для вас час . Вигідна ціна на дану квартиру, не упустіть таку можливість стати новими власниками цієї новобудови. Квартира дійсно варта вашої уваги. Реальному клієнту можливий торг. Оперативний перегляд.

Монастырская улица, 41, Центр, Винница, Винницкая 97900.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 92 результатів