Продам квартиру в новобудові на Вишеньці. Світла квартира з ремонтом. Можливий продаж під єОселя. Перевірений забудовний Розвинута інфраструктура. Запрошую на перегляд. Телефонуйте

можливий продаж по єОселя
Келецька вул., 99
rieltor.ua

НОВИНКА НА РИНКУ НЕРУХОМОСТІ! Продам 1к. квартиру в новому будинку з новим сучасним, молодіжним ремонтом. Дорогі меблі та техніка все нове ніхто не жив. Будинок не над дорогою, від якісного забудовника, зданий та заселений, чудовий район. Квартира на дві сторони, не кутова, світла, тепла. В квартирі ніхто не жив. Оздоблений двір, квітниками, молодими деревами, дитячий майданчик, парковка. Школа, садочок, ринок, магазини все поруч. За додатковою інформацією звертайтесь.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6 п
rieltor.ua

НОВИНКА НА РИНКУ НЕРУХОМОСТІ! Продам 1к. квартиру в новому будинку з новим сучасним, молодіжним ремонтом. Дорогі меблі та техніка все нове ніхто не жив. Будинок не над дорогою, від якісного забудовника, зданий та заселений, чудовий район, зручний поверх. Квартира на дві сторони, не кутова, світла, тепла. В квартирі ніхто не жив. Оздоблений двір, квітниками, молодими деревами, дитячий майданчик, парковка. Школа, садочок, ринок, магазини все поруч. За додатковою інформацією звертайтесь.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6 П
rieltor.ua

Я Власник. Ріелторам - Прохання не турбувати! Продам простору квартиру в новобудові, заг. площею 90 кв.м. Найкращий забудовник м.Вінниці, компанія "Вінницябуд". Знаходиться на вул. А.Янгеля 6г., 4та секція, перший поверх. Виходить на дві сторони. Всі роботи від забудовника повністю завершені. Стан внутрішнього оздоблення - чистовий (Розведена електрика, всі лічильники, встановлено АГВ, радіатори, тепла підлога, стіни - гіпсова штукатурка, залита самовирівнююча підлога). Дві просторі окремі спальні(одна з окремою гардеробною), великий коридор, простора ванна кімната, лоджия і перлина квартири - кухня-студія на 33м.кв. До комплектації забудовника добавлено багато електрики, додатково розведено ТВ та інтернет кабелі, розеток та освітлення Вам точно вистачить. Виведено електрику на підключення камери відеонагляду у підїзд. Тепла підлога також добавлена на всі приміщення крім спалень, з можливістю регулювати кожен контур окремо (5 контурів). Автоновне опланення - двохконтурний котел. Всі комінукації заведені в квартиру, встановлені лічильники на газ, воду та освітлення. На вікнах встановлено грати. В телефонному режимі не торгуюсь. Продаж по договору переуступки. По документам Ви будете перший власник квартири, процес продажу в офісі забудовника займає 20хв.

власник
Квартира в новобуді 90м.кв. Чистовий ремонт.
olx.ua

Квартира в новобудові ЖК Андорра. Зроблений якісний, сучасний ремонт. Тепла підлога, плитка, ламінат, дорога кухня, меблі та техніка залишається. На території комплексу садочок, супермаркет, магазини, територія під відео-наглядом. Поряд транспорт.

2-к квартира в новобудові ЖК Андорра
olx.ua

Пропоную вашій увазі дуже класнючу квартиру з вдалим плануванням; дві кімнати, кухня з панорамним вікном, гардеропна, санвузол. Усі вмонтовані меблі і техніка залишається. Ця квартира варта вашої уваги. Запрошую на перегляд.

Шимка Максима улица, 38Б, Военный городок, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

Квартира з якісним ремонтом , на підлозі кахлі та ламінат на стінах декоративна штукатурка , залишаються вбудовані меблі .є підвальне приміщення .

Николаевская улица, 16, Академический, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира в новобудові по вулиці Острозького. Будинок з закритою територією, з відеонаглядом, парковкою. Квартира з дизайнерським ремонтом, чудове планування, залишаються всі меблі та техніка, автономне газове опалення. Перегляди в зручний для Вас час, всі фото і інформація відповідають дійсності

ул. Острожского, 2, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

Ви у пошуках нестандартної квартири? Ця трикімнатна не схожа на жодну, яку Ви могли бачити. Будинок 2010 року побудови, надійний, з білої цегли. В квартирі індивідуальне опалення, дуже тепло та комфортно. Всі кімнати окремі, санвузол роздільний, а кухня - з виходом на величезний балкон. Причому є свій окремий вхід у квартиру з внутрішнього дворику, що додає зручності та відокремленості. Надзвичайно зручний район - до центру міста 12 хвилин. Поруч набережна, та фонтан Рошен. Показ квартири за попередньою домовленістю! (98505)

Дубовецкая улица, 37А, Старый город, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

Квартира з гарним ремонтом. Знаходиться на проспекті Юності біля АТБ

Юности проспект, 59, Вишенка, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Вінниця

НОВИНКА НА РИНКУ НЕРУХОМОСТІ! Продам 1к. квартиру в новому будинку з новим сучасним, молодіжним ремонтом. Меблі та техніка все нове ніхто не жив. Будинок від якісного забудовника, зданий та заселений, чудовий район, зручний поверх. Квартира на дві сторони, не кутова, світла, тепла. В квартирі ніхто не жив. Оздоблений двір, квітниками, молодими деревами, дитячий майданчик, парковка. Школа, садочок, ринок, магазини все поруч. За додатковою інформацією звертайтесь.

Академика Янгеля улица, 6Г, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

Євроремонт, все продумано до дрібниць. Автономне газове опалення, тепла підлога, квартира під охороною.Вмонтовані меблі та техніка. Вікна в двір.Комфортний 8- мий поверх. Квартира варта Вашої уваги.

Антонова Олега улица, 13В, Замостянский, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

НОВИНКА НА РИНКУ НЕРУХОМОСТІ! Продам 1к. квартиру в новому будинку з новим сучасним, молодіжним ремонтом. Дорогі меблі та техніка все нове ніхто не жив. Будинок не над дорогою, від якісного забудовника, зданий та заселений, чудовий район, зручний поверх. Квартира на дві сторони, не кутова, світла, тепла. В квартирі ніхто не жив. Оздоблений двір, квітниками, молодими деревами, дитячий майданчик, парковка. Школа, садочок, ринок, магазини все поруч. За додатковою інформацією звертайтесь.

Академика Янгеля улица, 6Г, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

Продається простора 4-кімнатна квартира площею 82 кв.м на 5-му поверсі 9-поверхового цегляного будинку. Ідеальне розташування в ОСББ. Квартира не кутова, з плануванням на дві сторони, що забезпечує оптимальне використання простору. У квартирі роздільний санвузол з ванною, автономне газове опалення. Можливий обмін на меншу квартиру з доплатою.

Антонова Олега (Карла Маркса) улица, 70А, Военный городок, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

Продаж сучасної 1кімнатної квартири в новому ЖК Престиж-Холл в самому центрі Вишеньки. Новий будинок з закритою територією та відеонаглядом. Квартира з автономним опаленням, зроблено новий сучасний ремонт, укомплектована меблями та побутовою технікою. Ніхто не проживав.

Юности проспект, 16А, Вишенка, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

Пропоную до продажу 3к. в центрі Вишеньки. Гарний стан, 3 окремих кімнати, велика мебльована кухня, лічильники на все, засклені балкон і лоджія. Вислухаємо усі, цінові пропозиції. Телефонуйте.

Келецкая улица, 81, Вишенка, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

Квартира "не за всі кошти світу" вже із РЕМОНТОМ! ️ Простора квартира із двома окремими кімнатами та з великою вітальнею в першій обжитій секції, певна кількість сусідів вже проживають більше пів року. ЖК Комфорт з документами на правовласності та технічним паспортом. Використана максимально площа, продуманий до дрібниць. Ремонт новий, завершений весь, крім санвузла (чистова обробка стін, електрика проведена. Його можна зробити зразу по Вашим побажанням в короткі терміни). Вікна на дві сторони. ️ Відмінне транспортне сполучення. Знаходиться в зручному і комфортному районі міста, поруч розвинена інфраструктура. Щоб прогулятися по парку або набережній нашої мальовничої річки вам досить 3 хв ходьби. ️ Вже можна домовлятися за покази! ️ Телефонуйте - нехай здіснюються Ваші мрії! Відповімо на всі запитання! ️ Лише реальні обєкти! Разом до перемоги!

Стрелецкая улица, 1А, Киевская, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

ЖК Central Park Квартира в кращому жк Вінниці з шикарним виглядом на місто. Квартира на 2 сторони. Це сучасний, продуманий до дрібниць, технологічний житловий комплекс, де є все, щоб щасливо жити, ефективно працювати та яскраво відпочивати. Для вашої зручності передбачені 5 зручних заїздів/виїздів з території комплексу. Ніякого скупчення машин та стояння в пробці. А багаторівневий підземний та спеціальний наземний паркінг подарують мешканцям двір без машин. Безпека мешканців забезпечується службою охорони та цілодобовим відеоспостереженням території.

Кирпичный переулок, 12, Центр, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

Продам 2-кімнатну квартиру з автономним опаленням в одноповерховому будинку на 4 квартири. Центр міста, є фасадні вікна. Підходить як під житло, так і під офіс. Запрошую на перегляд реальних покупців.

Продам 2-кімн. квартиру по Архітектора Артинова
olx.ua

Однокімнатна квартира на Ближньому Замості в сучасному ЖК Набережний квартал! Зроблений новий ремонт. Залишаються меблі та техніка. У квартирі дорогий ремонт та дорога техніка. У квартирі 2 кондиціонери, телевізор, пральна машина, холодильник, плита, духовка, мікрохвильовка, витяжка, диван, стіл, стільці, розкладне крісло, 2 столика для роботи, стінка, 3 шафи - купе. Відеоспостереження, домофон, сигналізація. Поруч розвинена інфраструктура: магазини, кафетерії, зупинки громадського транспорту! Запрошую на перегляд!

Однокімнатна квартира в ЖК Набережний квартал
olx.ua

Терміново Квартира з ремонтом, на дві сторони з шикарним плануванням. Всі кімнати роздільні. Два балкони. В квартирі зроблено ремонт з якісних матеріалів. Індивідуальне газове опалення. Велика вітальня. Поряд зупинка громадського транспорту та магазини. До лікарні та центрального автовокзалу декілька зупинок. Великий двір, багато паркомісць. Деталі за телефоном. Показ у зручний для Вас час. Запрошуємо до перегляду.

Продаж квартири
olx.ua

3к квартира в будинку за чеським проєктом! Дуже вдале планування - роздільні квадратні кімнати, широкий коридор, простора кухня, роздільний санвузол, 2 засклені лоджії! Цегляний будинок, готували для номенклатурних працівників! Тому це дуже якісна забудова з відмінною звукоізоляцією! Дах щойно відремонтований! Квартира в житловому стані, вже вільна, купили і живете одразу !одразу! Або робите ремонт на свій смак! В будинку встановлений лічильник тепла - платите за комунальні по мінімуму! Затишний двір з дитячим майданчиком і парковкою! В трьох хвилинах 2 супермаркети, магазини, школа і дитсадок, кафе, зупинка транспорту та банк! До ринку Урожай десять хвилин пішки! Дуже цікава пропозиція - телефонуйте, покажу в зручний час! Людмила

Продам 3к на Словянці! Цегляний будинок, Чеський проєкт!
olx.ua

Квартира з євроремонтом, електроопалення. Новобудова. Гарний житловий комплекс. Поруч транспортна розвязка , дитячий садочок магазини та школа. Запрошуємо на перегляд. Детальніше пономерутелефону вказоному в оголошенні. (104565)

Продам 1-но кімнатну квартиру на Вишеньці 4532
olx.ua

Продаємо простору квартиру з гарним не стандартним плануванням! Квартира в чорновому стані Агв, суха стяжка, 2 балкони Гарний спальний район

Продаємо простору квартиру в новому мікрорайоні
olx.ua
1 - 24 з 741 результатів