🔺️Продаж 2 кімнатної квартири на Поділлі, квартира знаходиться на 8 поверсі 9 поверхового цегляного будинку, автономне газове опалення, кімнати окремі, санвузол суміжний, продається з усією мебелью, 2 засклених балкони. Загальна площа 66/32/12.

Зодчих вул., 18
rieltor.ua

Чудова квартира практично в центрі м.Вінниці з ШИКАРНИМ ВИДОМ НА МІСТО, РІЧКУ, ФОНТАН, ЛІС І Т.Д.. Можна перепланувати в однокімнатну квартиру з кухнею-студією. Будинок сучасний, стильний, побудований по сьогоднішніх вимогах будівництва. Будинок монолітно-каркасний, утеплений мінватою, з панорамними вікнами, з індивідуальною котельнею на даху будинку, з тепловими лічильниками, на кожному поверсі та навколо будинку вмонтовані відеокамери і у кожного власника квартири є доступ до системи відеонагляду, на вхідних дверях будинку працює система розпізнавання обличчя, а також через гаджет можна дистанційно відкривати і закривати вхідні двері. Є простора підземна автопарковка, два ліфта - пасажирський та вантажний. На першому поверсі будинку - комерція з супермаркетом, в який можна спуститися з квартири на ліфту прямо на І поверх. Показ в любий зручний для Вас час. ТЕЛЕФОНУЙТЕ. З ЧАСОМ ВАРТІСТЬ ЛИШЕ БУДЕ ЗБІЛЬШУВАТИСЯ. 99706

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 54
rieltor.ua

Продам трикімнатну квартири район Вишенька, вул. Стельмаха Житло повністю облаштовувалося для себе. В квартирі дві окремі кімнати, велика кухня-студія, балкон, кладовка та роздільний санвузол. Квартира видова, вікна виходять на дві сторони. Нова, повністю поміняна сантехніка і вбудовані меблі. В дворі, зовсім поруч, школа і садочок, зупинка муніципального транспорту одразу біля будинку. Поруч магазини і все, що необхідно для комфортного проживання. Показ у зручний для час! Телефонуйте!

Стельмаха вул., 41
rieltor.ua

Продаю готову до заселення 3-кімнатну квартиру в затишному районі Вишенька, яка чекає на своїх нових власників. Квартира має відмінне розташування: Дитячий садок прямо у дворі; Школа, ринок «Вишенька» та супермаркети «Сільпо», «АТБ» - всього 5 хвилин пішки; Басейн для активного відпочинку - також поруч; Зручний доступ до громадського транспорту, що забезпечить швидке сполучення з будь-якою частиною міста; Поліклініка у сусідньому будинку для вашого спокою та здоровя. Розташована на першому поверсі, квартира включає: Три ізольовані кімнати: залу, батьківську та дитячу спальні; Простору кухню для сімейних обідів; Два балкони з видом на внутрішні дворики; Підвал з дверима та вентиляцією для зберігання. Продається з меблями, які знаходяться у залі, кухні, коридорі, батьківській спальні, та у ванній кімнаті. Стіни у кімнатах готові до оновлення на ваш смак без великих затрат. Коридор прикрашений натуральним каменем, що додає особливого шарму. Ця нерухомість ідеально підійде для комфортного проживання будь-якої сімї. Запрошую оглянути цю чудову квартиру. Можливий розумний торг для серйозного покупця.

Келецька вул., 14
rieltor.ua

Квартира, яка варта Вашої уваги! Знаходиться у ЖК Лісопарковий преміум класу. Будинок зданий та має велику кількість переваг: +розташування біля лісу +закрита територія із паркомісцями та дитячим майданчиком +є підземний паркінг +поруч ТРЦ Мегамол, ринок Лісопарк +розвинена транспортна розвʼязка Квартира є 1-кімнатною на 45м2 із зручним плануванням. При вході простора гардеробна, а з кухні та спальні відкривається чудовий панорамний вигляд на внутрішній двір та місто. Новий ремонт у світлих відтінках. Спальня з панелями в зоні телевізора, в санвузлі уже встановлена інсталяція. Тепла підлога в коридорі та санвузлі. В квартирі бойлер фірми ARISTON та автономна котельня на будинок.

можливий продаж по єОселя
600-річчя вул., 3
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ!! Пропозиція від власника! Будинок введено в експлуатацію в 2015 році. Закритий двір. 200 метрів до школи. Тепла підлога, в квартирі залишається велика шафа-купе.

власник
Якова Галчевского улица, 39, Старый город, Винница, Винницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

ВЛАСНИК. ПОДІЛЛЯ. Продаж 3 кімнатної квартири з ремонтом і меблями Тепла та затишна Чудове місцерозташування Поруч вся інфраструктура Кімнати роздільні 8 поверх з 10 Квартира може бути облаштована всім необхідним для переїзду (меблі, техніка) Центральні комунікації Рекомендую!

власник
Пирогова улица, 103А, Подолье, Винница, Винницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Квартира в новому будинку Тимофіївська 14 1 кімнатна ,будинок з газом,зроблений якісний ремонт є всі меблі та техніка,кондиціонер,теплий пол Всі питання по телефону

власник
Квартира Академічний
olx.ua

Пропонуємо до Вашої уваги, чудовий варіант однокімнатної квартири з великою кухнею-вітальнею, у чудовому спальному районі Академічний. Квартира в новому будинку, побудованому по сучасних технологіях теплозбереження, чудове планування, кімнати правильної форми, сонячна сторона, не над дорогою, також квартира не кутова. У квартирі зроблено новий, сучасний ремонт, електрика, залишаються вбудовані меблі та техніка . Всі фото і інформація відповідають дійсності

Николаевская улица, 31, Академический, Винница, Винницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

1 кім на Поділлі , по вул. Бульвар Свободи 1, 8/9ц, 43/18/13, балкон з кухні , зроблений ремонт , залишаються всі меблі , індивідуальне опалення, є кладовка між поверхами 4, 5м2 з документами , є технічний поверх над квартирою 43м2, узаконений за цією квартирою , можна робити 3 рівень . Чому пишу 8/9, тому що на 9 поверсі є квартири в 10 тех , ціна 70000$ за все

Свободы бульвар, 1, Подолье, Винница, Винницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Вінниця

Продам 1 кім на Поділлі , по вул. Бульвар Свободи 1, 8/9ц, 43/18/13, балкон з кухні , зроблений ремонт , залишаються всі меблі , індивідуальне опалення, є кладовка між поверхами 4, 5м2 з документами , є технічний поверх над квартирою 43м2, узаконений за цією квартирою , можна робити 3 рівень . Чому пишу 8/9, тому що на 9 поверсі є квартири в 10 тех , ціна 70000$ за все

Свободы бульвар, 1, Подолье, Винница, Винницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Продам 1-но кімнатну квартиру з сучасним ремонтом. Панорамні вікна, бойлер, меблі Встановлені:лічильник-регулятор на опалення в квартирі, лічильники на воду, електрику. Будинок 2020 року.

Пирогова улица, 89Б, Подолье, Винница, Винницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Продається гарна трикімнатна квартира в двоповерховому будинку на власній закритій території. У дворі є місце для автомобілів, встановлені бесідки для вашого відпочинку і гральний куток для дітей. Автономне опалення з теплою підлогою в кухні, ванній, коридорі та спальні з можливістю налаштувати комфорт під себе. В пішій доступності знаходиться все необхідне для задоволення ваших потреб. Не зволікайте і дзвоніть.

Петра Сагайдачного  улица, 3, Барское шоссе, Винница, Винницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Продаеться 2х кімнатна квартира, в новобудові!АОГВ!підключені всі комунікації!просторі кімнати та коридор!балкон, та лоджія!чистова стяжка!зручне розташування!поряд вся інфраструктура!затишний двір, та добрі сусіди! Перегляд в зручний для вас час, по домовленості ! 83743

Шевченко тупик, 18А, Славянка, Винница, Винницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Вашій увазі, гарна квартира з новим євро ремонтом, всі фото відповідає дійсності. Квартира повністю мебльована всіма необхідними меблями та побутовою технікою для комфортного проживання.. Майже все що є на фото залишається. Є дві шафи купе, каркас двоспального ліжка з підйомним механізмом. Вмонтована кухня, газова поверхня, духова шафа, посудомийна машина, мікрохвильова піч, витяжка, кондиціонер, холодильник та пральна машина(все це залишається)Автономне газове опалення. Квартира вільна, швидке оформлення. Ціна просто пожежа. Реальним покупцям буде приємний бонус.

Нагорная улица, 19М, Старый город, Винница, Винницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

До Вашої уваги пропоную дуже вдале придбання квартири в спокійному районі міста Вінниці Вишенька. Пироговська усадьба поруч.

Пирогова улица, 161, Вишенка, Винница, Винницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Світла трикімнатна квартира, тихий, спокійний двір. Вікна виходять на дві сторони. В квартирі є лоджія та невелика гардеробна. Стоять лічильники, що дозволяє економити на комунальних платежах.

Киевский 1-й переулок, 60, Винница, Винницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Test

Коцюбинского проспект, 43А, Винница, Винницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Якова Галчевского улица, 39, Старый город, Винница, Винницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Продаємо 1 кімнатну квартиру на Поділлі , по вул. Бульвар Свободи 1, 8/9ц, 43/18/13, балкон з кухні , зроблений ремонт , залишаються всі меблі , індивідуальне опалення, є Кладовка між поверхами 4, 5м2 з документами , ціна 70000$

Свободы бульвар, 1, Подолье, Винница, Винницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Пропоную чудову квартиру під комерцію. Зручне місце розташування, всі вікна фасодом на вулицю Пирогова. За детальною інформацією звертайтесь за номером телефону.

Пирогова улица, 127, Электросеть, Винница, Винницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Продається 4 кімнатна квартира в тихому районі міста. Простора квартира з 4 окремими кімнатами на дві сторони. Роздільний санвузол. Кухня з виходом на балкон. Потребує ремонту. Вся інфраструктура та транспорт поруч. Запрошуємо на перегляд.

Антонова Олега улица, 29, Военный городок, Винница, Винницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Продам двокімнатну квартиру на ЖК Форест Хом , сучасний комплекс з закритою територією з виходом до Лісу. Камери по всій тереторії , підземний паркінг, гаражі , система пропуску Смарт-плюс ( управління з телефону) 8 поверх індивідуальне газове опалення. Будинок зданий нотаріальне оформлення.

Праведников мира (Максимовича) улица, 21, Славянка, Винница, Винницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Продається простора та затишна 3-кімнатна квартира з великою площею. Вона розташована у будинку з тільки чотирма квартирами у підїзді, що забезпечує спокій та приватність для мешканців. Квартира вже обладнана металопластиковими вікнами, які забезпечують відмінну теплоізоляцію та звукоізоляцію. Завдяки вікнам на дві сторони будинку, ви будете мати багато природного світла та можливість насолоджуватися видами на обидві сторони. У квартирі є індивідуальне опалення, що дозволяє контролювати температуру у приміщенні відповідно до ваших потреб. Вона не кутова, що забезпечує більше простору та зручності у плануванні меблів. Ремонт у квартирі був проведений близько 8 років тому, що означає, що вона може залишатися у відмінному стані з правильним доглядом. Розташування квартири в тихому та затишному місці робить її ідеальним вибором для спокійного життя або відпочинку.

Продається простора 3-кімнатна квартира на Ближньому Замості
olx.ua
1 - 24 з 1 063 результатів