Квартира в гарному житловому стані, меблі та техніка, зручне місце розташування, розвинена інфраструктура, тихий двір, не кутова, тепла, світла, поруч школа та дитячий садочок.є підвальне приміщення та комора.

Литвиненка вул., 27
rieltor.ua

Продається кондиціонер від будь-якої жари. А квартира в подарунок. Без послуг агентству. Можна під всі види оформлення. Документи підготовлені. Сучасна квартира від провідного забудовника ВінницяБуд. Закритий двір із майданчиком та стоянкою. Один із найкращих ОСББ. По всій території відеонагляд. Безпека та комфорт - це думка про даний будинок. Гарне місце розташування. Залишаються всі вбудовані меблі та техніка, в тому числі кондиціонер від жари. Гарний вид з вікна, гарне освітлення. В бонус до квартири відмінна шумоізоляція. За окрему вартість можлива покупка комори у підвальному приміщенні. Зацікавило? 35344

можливий продаж по єОселя
Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6Ж
rieltor.ua

Квартира в новобуді ,гарне планування,індивідуальне опалення.Будинок зданий ,введено в експлуатацію.Краще один раз побачити і придбати нове ,сучасне житло..Гарна пропозиція ,гарна ціна..!!!.

Польова вул., 8
rieltor.ua

Пропоную до вашої уваги квартиру з новим, якісним ремонтом. Квартира гарна та затишна, кухня під замовлення. Житловий фонд 1990-2000 роки, лише 2 власника, в хорошому стані. Квартира тепла, не кутова, балкон засклений. Меблі залишаються по домовленості. Для вашої безпеки та зручності домофон,закритий тамбур на 2 квартири. Також є додатковий балкон під ключ для двох квартир, приємні сусіди. Зручна транспортна розвязка, поблизу лікарня, школа, супермаркети. За детальною інформацією дзвоніть, пишіть.

Станіславського вул., 34
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру з чудовим ремонтом. Район Київська (Провулок Станіславського. 9поврхівка середній підїзд 4 поверх. Тихий район, гарне місце. Житловий фонж 2000 років. Без посередників , від власника.

власник
Продам чудову двокімнатну квартиру
olx.ua

Власник,продам 2х кімнатну квартиру з ремонтом.,Вул.Пирогова 103а,(зупинка Зодчих) зручна локація до усього транспорту. етаж 7/10. Площа 50.5м2. Паркет,лічильники (вода,газ),домофон,сигналізація,бойлер. Залишаються майже уся техніка та меблі.

власник
ВЛАСНИК продам 2х квартиру,зупинка Зодчих
olx.ua

Продаж від власника

власник
Ляли Ратушной улица, 23, Славянка, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

власник
Николая Оводова улица, 27, Центр, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Продаж від власника. Комфортний третій поверх. Тихий двір. Вікна мп, колонка, санвузол окремий. Близько до транспорту, школи та торгівельного центру. За бажанням покупця залишиться все що бачите на фото (без додаткових витрат).

власник
Кропивницкого улица, 16, Центр, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Власник, без комісії. Продаю гарну, стильну квартиру. Ремонт продуманий, сучасний, матеріали якісні, майстри професійні. Все робилось з розумом і по технології. Вдале планування з великою кімнатою і кухнею правильної форми, автономне газове опалення, гарний двір і сусіди. Розгляну варіант єоселя. Готов говорити по ціні з нормальним покупцем. Ріелторів запрошую з покупцем, ексклюзиви не підписую.

власник
Немировское шоссе, 94/4, Дальнее замостье, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Вінниця

Продам квартиру від власника. Квартира з новим євроремонтом, вікна пластикові, центральне опалення, є велика кладова на тех поверсі і підвал. Квартира продається з усією обстановкою, що на фото, заходь і живи! Хороша транспортна розвязка, поряд зупинка громадського транспорту, ринок "Урожай" в пішій доступності, поряд ЖК "Пироговський". З рієлторами не співпрацюю!!!

власник
Продам 2х кімнатну квартиру
olx.ua

1-к квартира в центрі Вінниці.

власник
1-к Квартира центр
olx.ua

Власник . Продається 2 кімнатна квартира.Квартира перепланована,планування є на фото,одна кімната прохідна без вікна,але все продумано в переплануванні.Квартира розташуванна на 3 поверсі.В квартирі є гардеробна,що добавляє простору в квартирі.Всі деталі за телефоном.

власник
Сімейний комфорт
olx.ua

Продаємо власну 1 кімнатну квартиру з сучасним ремонтом та меблями. Весь ремонт робився для себе з сучасних та якісних матеріалів. В квартирі оснащена тепла підлога в туалеті, кухні, коридорі та гардеробі. Кімната розділена на дві зони: робоча зона та зона відпочинку. На кухні є вся техніка: посудомийна машина, духова шафа, варильна поверхня. Є також гардероб де можна зберігати різні речі. На балконі підлога обкладена плиткою. На кухні є ще додатковий великий шкаф для зберігання різних речей. Ремонт робився як для себе тому були продумані багато деталь для комфортного прожиття. В квартирі ніхто не проживав та ви будете першими власниками.

власник
Продаємо власну 1к квартиру в новобудові жк сімейний комфорт
olx.ua

Квартира з просторою кухнею-студією (23 кв.м), з ГАРАЖЕМ в цокольному поверсі. Триповерховий утеплений цегляний будинок, закритий двір, в районі зупинки "Ющенка". До транспорту, магазинів 2-3 хв. пішки, до парку, Вишенського озера 5 хв. пішки. Торг можливий.

власник
ул. Ивана Дзюбы, 25, Славянка, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Квартира 3 кім , 60 кв м , 3 з 5 , автономне опалення вул якова гальчевського 62, цегляний 105240

Продається квартира район Старе Місто 1348
olx.ua

Продаж комфортної квартири в одному з найкращих районів міста Вінниця, Поділля. Вулиця Пирогова 103-А Будинок має зовнішнє утеплення . Квартира не кутова . Роздільні кімнати та санвузол. Ремонт. Якісні металопластикові вікна, Натяжні стелі , паркетна підлога . Лічильники . Майже всі меблі та техніка залишаються Тихий озеленений двір . Поряд все найкраще для комфортного життя.

Продаж 2-х кімнатноі квартири . Вінниця , район Поділля.
olx.ua

Продається квартира-готовий бізнес! Знаходиться квартира в самому серці нашої Вінниці, поруч з історичною башнею. Поряд сквер, парк, ТЦ. Індивідуальне опалення. Дві окремі кімнати. Чудово підходить під здачу квартирантам. Також в дворі є гараж за додаткову плату (10000$)1681

Оводова улица, 27, Центр, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира в центрі. З ремонтом, в гарному стані. Вікна пластикові, деякі меблі залишаються. Квартира затишна і тепла. Деталі по телефону. 1681

Николая Оводова (Козицкого) улица, 27, Центр, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Терміново!!! Продається 1к квартира в чудовому новому будинку. З територією закритого типу. В квартирі зроблено якісний дороговартісний ремонт. Переплановано на 2к квартиру. І величезним бонусами є підвал, який входить у вартість квартири. Прекрасна квартира чекає на нових власників. Всі інші питання по телефону.

Украинский 1-й переулок, 23/6, Старый город, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

продам 3 кім на Вишинці по Проспекту Юності. середній поверх, не кутова. Всі кімнати та санвузол окремі. Великий квадратний коридор. Вікна виходять у двори. Поряд вся інфраструктура. Ремонт не свіжий але гарний і капітальний. Все з достойної якісної деревини.

Юности проспект, 81, Вишенка, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується до продажу відмінна 3-кімнатна квартира у місті Вінниця. Нерухомість знаходиться на 3 поверсі 5-поверхового будинку. Загальна площа квартири складає 63 кв.м. Стан приміщення хороший, є все необхідне для комфортного проживання. Власником від недавнього часу.Ідеальний варіант для сімї з дітьми або як інвестиція для подальшої здачі в оренду. Затишна квартира зручно розташована у затишному районі міста. Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про перегляд та дізнатися додаткову інформацію!

Павла Корнелюка (Станиславского) улица, 23, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 3 кімнатної квартири по вулиці А. Первозванного.квартира дуже тепла, світла, вікна на 2 сторони( в двір та на парк) поруч розвинена інфраструктура : школи, садочки, магазини, торгівельні центри, парк, а також зупинка міського транспорту. Запрошую на перегляд !!!

Андрея Первозванного улица, 2, Вишенка, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Продам 3к квартиру по вул. Заболотного. Житловий стан, світла , затишна, простора. Високий цоколь, майже на рівні 2-го поверху. - 64 кв.м - 3 окремі кімнати - роздільний санвузол - металопластикові вікна - засклений балкон з входом в особистий підвал/кладову . Окремо є ще 3 підвали з металевими дверима, які відносяться до квартири . Поряд вся інфраструктура, 3 навчальні заклади, до зуп. транспорту 1хв . Деталі за телефоном Оперативний показ. Запрошую на перегляд

ул. Академика Заболотного, 6, Урожай, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 1 432 результатів