Продаж 3 кім.квартири на Вишенці. Капітальний ремонт. Кімнати окремі. Замінені труби, стояки, мідна проводка, сучасні батареї, пластикові вікна, зроблений капітально балкон. Квартира не кутова, на 2 сторони. Чудове місце розташування, поруч школа, садочок, магазини, тц. Телефонуйте домовимось про перегляд!!! Ольга АН ЕТАЛОН.

проспект Юності, 11
rieltor.ua

Вигідна ціна за квартиру в найкращому районі міста! Продаж просторої квартири в будинку 2011року побудови! Вул. Келецька, 51а. Найвигідніше розташування: в будинку нова пошта, ресторан, салон краси.. поруч безліч магазинів, супермаркетів, шкіл та дитячих садочків. Квартира з якісним ремонтом, індивідуальним опаленням, облаштована меблями та технікою (за домовленістю залишаються). Вигідна ціна!

Келецька вул., 51А
rieltor.ua

Терміново!!! Продам простору теплу квартиру в престижному районі Вишенька. Зручний перший поверх, можна придбати як для житла, так і для комерційного призначення. Квартира кутова, але дуже тепла. В двох кімнатах по два вікна, всі кімнати роздільні, просторі. Є балкон. Зроблено частково ремонт, підлога - паркет. Меблі по домовленності. Додатково є два великих підвали. Запрошую на перегляд!

Ващука, 33
rieltor.ua

Третя секція, третій поверх, вікна виходять в двір. Оформлення на власника по переуступці. Продаж від власника.

власник
Праведников мира (Максимовича) улица, 21, Винница, Винницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Пропозиція від власника. Двокімнатна квартира в центрі міста. Гарний варіант, як під оренду, так і для власного проживання. Можливий варіант продажу, як з меблями, так і без. Від цього залежить ціна. Можливий торг. На сьогодні є квартиранти, які погодилися б укласти договір із новим власником. ПРОХАННЯ ПОСЕРЕДНИКІВ НЕ ТУРБУВАТИ)

власник
Пирогова улица, 11, Центр, Винница, Винницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Чудова 1к квартира в новобудові на Максимовича. Зручне розташування, панорамні вікна, 7 повер, неймовірний вид. Ключі на руках, осбб створене, можна починати ремонт. Я власник.

власник
Forest home квартира
olx.ua

Продається 1кімнатна квартира з індивідуальним опаленням на Соборній. Квартира з власним входом, додатково є підсобні приміщення(кладовка, погріб), також закритий двір з відеооглядом, є парковочні місця для авто у дворі (закритий двір). Поряд з квартирою школи, ТЦ Скайпарк, аптеки, зупинки міського транспорту( Можна викорстовувати як комерцію, адже є свій власний вхід та 2 поверхи. Власник, торг.

власник
Продаж квартири вінниця
olx.ua

Продам 2х кімнатну квартиру. З новим ремонтом, тепла простора. Власник, деталі по телефону! Є підвал, • стан квартири: євроремонт • новий ремонт натяжна стеля, керамічна плитка, ламінат, шпалери

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру
olx.ua

1 кімнатна квартира 56кв.м ! Чорнова ! АОГВ! Дім зданий , створено ОСББ !Велика кухня з виходом на балкон , велика гардеробна .Всі комунікації підведені , можна розпочинати ремонт вашої мрії ! Зручне місце розташування ! Запрошую на перегляд в зручний для вас час !

власник
Продаж  1 кімнатної квартири.
olx.ua

Можлива продаж під Є Оселя ціна 58000$

власник
Праведников мира (Максимовича) улица, 21Г корпус 1, Славянка, Винница, Винницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Вінниця

Під "Є Оселя" підходить податку немає!Продається чудова квартира! Будинок побудований 2016 забудовник Вінниця Буд, закрита територія під охороною, парко місця, хороша локація поруч громадський транспорт, ринок, магазини. В квартирі газове автономне опалення, велика кухня з лоджією, тепла підлога ваній кімнаті, велика кімната, хороші сусіди. Телефонуйте показ в зручний для Вас час!ід

Продається квартира Вінниці вул. Академіка Янгеля 6а
olx.ua

Простора, світла, охайна квартира в десяти поверховому будинку яка розташована на девятому поверсі. Не кутова та не ліфтова. З автономним опаленням. Є тепла підлога. На підлозі паркет. Є тамбур. Меблі залишаються. Всі деталі по телефону та на перегляді

Продаж 2к квартири 51 кв. м на вул. Пирогова 117а
olx.ua

1-кімнатна квартира в престижному ЖК Forest home! Район Корея Вулиця Праведників світу! Здана секція! 44 кв.м 8 поверх з 10 Не кутова, гарний вид з вікон на озеро та Собор! Панорамні вікна! Поруч ліс, свіже повітря, дитячі майданчики, підземна парковка, достатньо місць для паркування авто! Всі комунікації! Індивідуальне газове опалення двоконтурний котел! Квартира перепланована! Вже є право власності тому нотаріальне оформлення! Можливий торг! Запрошую на перегляд! АН Благоустрій Каріна Олександрівна

Праведников мира (Максимовича) улица, 21, Винница, Винницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Квартира знаходиться в пятиповерховому будинку , розташованому між ринком Урожай та районом Поділля , супер зручне місце розташування , вся транспортна розвязка , школи , садочки магазини, торгівельні центри та ринок урожай 2хв пішки!!! Планування квартири є на фото, більш детальна інформація за телефоном!!!

Родиона Скалецкого улица, 190, Свердловский массив, Винница, Винницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Продається (ПЕРЕУСТУПКА) 1 км квартира в ЖК Лісопарковий, загальна площа 46 м кв, кухня 16 м кв з балконом, санвузол сумісний. Дім розташований в зручному та екологічному районі Вінниці ідеальне місце абсолютно для всіх. Ретельно продуманий дизайн, якісні матеріали, місце розташування й розвинена інфраструктура кожен знайде в ЖК Лісопарковий те, що потрібно для комфорту. Всі деталі по телефону.

600-летия улица, 3, Ленинский, Винница, Винницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Продається добротна квартира з ремонтом та меблями Гарне планування, спокійний район для проживання . В квартирі залишають всі меблі та техніку. Панорамний красивий вид , який зачаровує. Квартира чекає на Вас ! Дзвоніть і ми організуємо перегляд !

Васильковый переулок, 4Б, Замостье, Винница, Винницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Марии Литвиненко-Вольгемут улица, 40, Урожай, Винница, Винницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується на продаж квартира в престижному районі Вінниці. Знаходиться на 8 поверсі 10-поверхового будинку, побудованого в 2016 році. Площа квартири становить 37 кв. м, з яких 18 кв. м припадають на житлову зону і 11 кв. м на кухню. Високоякісні стіни з цегли забезпечують надійність та звукоізоляцію. Квартира від забудовника "Вінницябуд" відзначається гарним краєвидом та автономним опаленням, що забезпечує комфорт протягом усього року. Розташування надає зручний доступ до всіх видів громадського транспорту та супермаркетів, що робить життя максимально комфортним та зручним для майбутніх мешканців. Не втрачайте можливості придбати цю квартиру за вигідною ціною в затишному та престижному районі!

Николая Амосова переулок, 28А, Славянка, Винница, Винницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Продається однокімнатна квартира в молодіжному районі новий будинок. Квартира з гарним ремонтом світла та простора. В ванній кімнаті є тепла підлога та встановлений бойлер. Виведені траси під кондиціонер. Затишний двір з дитячим майданчиком. Поруч громадський транспорт та всі необхідні магазини, центнер сімейної медицини, супермаркет та зони відпочинку.

Николаевская улица, 31, Академический, Винница, Винницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Під є оселю не підходить ! Квартира в новому будинку . Не кутова Автономне опалення Секція не здана

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8В, Винница, Винницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1-кімнатної квартирі в новобудові на Максимовича. Документи на руках, створене ОСББ, можна розпочинати ремонт. Зручне розташування, панорамні вікна, неймовірний вид. Планування: Роздільна Cанвузол: Суміжний Ремонт: Після будівельників

Праведников мира (Максимовича) улица, 21, Винница, Винницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Николаевская улица, 31, Академический, Винница, Винницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Продаж одно кімнатної квартири в ЖК Європейський. Автономне газове опалення, тепла підлога, гарний стан, дві лоджії. Високий цоколь. Продаж з меблями та технікою. За більщ детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8Г, Старый город, Винница, Винницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Продаж хорошої теплої квартири з ремонтом. У будинку поліклініка, продуктовий магазин, нова пошта. Поряд дитячий майданчик, футбольне поле для дітей. Красиве озеро з гарною природою, тихий район. У квартирі усе зроблено. Запрошую на перегляд

Подсолнечная (Гладкова) улица, 3, Масложир комбинат, Винница, Винницкая 55000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 1 181 результатів