Квартира з автономним опаленням залишаються меблі та техніка.

М.Шимка, 32
rieltor.ua

Продам квартиру на вул. Привокзальна. Будинок будується. Хороше місце розташування. Поруч технікум, базар, зал вокзал. Школа, аптека, магазин. Переуступку сплачує покупець.

Привокзальна, 30
rieltor.ua

У продажі 2-х кімнатна квартира за адресою проспект Юності. Квартира зручно перепланована, не кутова, кімнати на дві сторони, є гардеробна. В квартирі якісні деревяні міжкімнатні двері, доглянута паркетна підлога. Балкон утеплений зсередини. Автономне газове опалення забезпечує комфортну температуру повітря у вашому домі цілий рік. Капітальний ремонт робився 10 років тому, ви за власним бажанням можете просто освіжити і насолоджуватись життям в теплій і комфортній квартирі. В підвалі дві кладовки. Телефонуйте, домовимось про перегляд

Юності просп., 26
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру,зручне місце для проживання. Квартира знаходоться на першому поверсі,тепла не кутува. Поруч магазини,аптеки,транспорт,школа, садочок все поряд. В квартирі хороший житловий стан. Всі меблі що на фото залишаються, крім дивана. Тамбур на двох сусідів,кладовка в тамбурі своя. Під балконом є підвальчик. Опалення централізоване, лічильники встановлено на все. Санвузол окремий. Запрошуємо на перегляд!

Левка Лукяненка, 84
rieltor.ua

2-кімнатна квартира від хазяїна по вул. М.Шимка (К.Маркса), буд. 24. Тихий район, кілька варіантів транспортного сполучення, в тому числі до Залізничного вокзалу 5 хвилин пішки, прямо під будинком зупинка маршрутки 3А, 3 хвилини пішки до всіх тролейбусів і маршруток, що йдуть з Чехова. В будинку Грош-експрес, інші магазини, банкомати. Поруч супермаркет АТБ, НоваПошта, дитячий садок. Дві школи через дорогу (100метрів). Четвертий поверх 5-поверхової цегляної хрущівки. Площа 45 квадратних метрів, що є оптимальною, так як удобно для життя, але не бє по кишені ціною опалення і квартплати. Квартира не кутова і дуже тепла. Пластикові вікна, балкон засклений. В кімнатах паркетна підлога. Ванна і кухня з ремонтом, на кухні і в коридорі ремонт тільки-но зроблений, в тому числі новий лінолеум. Труби водопостачання поміняні на поліпропіленові вічні. Газова колонка, тому гаряча вода присутня завжди, тієї температури, яка вам подобатиметься і не по 100грн/куб, а значно дешевше. Тихий підїзд, тихі сусіди. Ціна опалення найнижча в місті, так як мікрорайон обладнаний індивідуальними теплопунктами, обігрівається новою сучасною екологічною тяжилівською котельнею. З техніки в наявності холодильник, телевізор з приставкою Т2. Лічильники на все: вода, електрика, газ, а також загальнобудинковий лічильник опалення. Меблі входять в ціну (два розкладних дивани, дві тумбочки, стінка, шафа, прихожа, трюмо, кухня, холодильник). Все для життя є. Заїзжаєте і живете. Реальний продаж.

власник
2-кімнатна квартира на М.Шимка (К.Маркса)
olx.ua

Квартира приватизована 52 кв.м Отдельный вход с огороженным двором. Отопление индивидуальное частично меблированная Есть кухня .холодильник.телевизор стиральная машина.микроволновка .пылесос .Состояние квартиры жилое. Подробности по телефону

власник
Продам двухкомнатную квартиру в одноэтажном доме на Старом городе.
olx.ua

Продам квартиру 50 кв.м Додатково є гараж у дворі і комора у підїзді Продаю без ріелторів

власник
Квартира ширшова/варшавська 3
olx.ua

Продам квартиру на Сергія Зулінського 49, гарний охайний стан, є все необхідне для життя, продається повністю з меблями, В квартирі два балкона, гарне планування Поруч транспорт в любий район міста

Продам трикімнатну на С Зулинського
olx.ua

Гарне планування, якісний забудовник, власник виконав розводку електрики по квартирі, тепла підлога, гарний вигляд на місто. Чудові сусіди ! Запрошую на перегляд, ключі на руках. Не пошкодуєте ! Квартира варта Вашої уваги !

Синеводский (Маяковского) 1-й переулок, 96, Старый город, Винница, Винницкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Продається затишна квартира у молодому районі міста, де ви зможете насолодитися і перевагами заміського життя, і можливостями великого міста. Квартира дуже тепла, зовнішнє утеплення 15см. Автономне електричне опалення, можливість зробити кухню-студію. Вікна виходять на невелику лісосмугу (що регулярно прибирається) та приватний сектор. З підїзду є два виходи. Встановлено відеонагляд. Гарні, безпечні дитячі майданчики, садочок в пішій доступності 3 хв, поруч запланована побудова школи. До ТЦ пішки пару хв. До ТРЦ «Поділля Сіті» автомобілем 6-7 хвилин. До центру міста автомобілем 15 хв. Поруч ліс та річка.

Николаевская улица, 29, Академический, Винница, Винницкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Вінниця

Молодежная улица, 37, Гниванское шоссе, Винница, Винницкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Дешево та сердито Великогабаритна однокімнатна квартира вдалому району з чудовим краєвидом! Просторість та комфорт. Чорновий стан після забудовника, дозволить реалізувати ваші найбільш сміливі ідеї та створити власний затишок. Насичене світлом та енергією. Зможемо запропонувати декілька варіантів в даному житловому комплексі, під різний бюджет та параметри. Телефонуйте й поїхали дивитися 34145

Стрелецкая улица, 1, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Квартира чешського планування. Не кутова. Всі кімнати роздільні. Квартира без ремонту але в акуратному чистому стані. Санвузол роздільний. Газова колонка. Великий двір. Тихе, затишне місце. До тролейбуса/трамвая 5 хвилин. Неподалік всі необхідні магазини та інша інфраструктура. Деталі за телефоном. Запрошуємо до перегляду.

Политехническая (Воинов-Интернационалистов) улица, 12, Вишенка, Винница, Винницкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Терміновий продаж!!!! До Вашої уваги простора 3-кімнатна квартира в затишному районі!! Загальна площа квартири - 69, 1 метрів кв. Квартира на 2/2 Велика, простора квартира в якій є все для проживання! Простора кухня з меблями та технікою Автономне електро опалення Бойлер для підігріву води В ванній кімнатні є душова кабіна і ванна В квартири є комора Все залишається: меблі, техніка Квартира знаходиться в тихому, спокійному районі. Гарний краєвид Якщо Ви мрієте про квартиру не далеко від центру, але без шуму, то ця квартира саме для Вас! Квартира чекає нового власника! Запрошуємо на перегляд у зручний час! Телефонуйте!

Пирогова улица, 109А, Винница, Винницкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Квартира з роздільними кімнатами , засклений балкон в коридорі вбудована велика гардеробна , зручний 4й поверх житловий стан ремонту потребує стеля на кухні.В дворі майданчик для дітей Тихий спокійний район.

Болгарский (Константиновича) улица, 27, Славянка, Винница, Винницкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Найсучасніший комплекс у Вінниці В центрі, біля парку. Здача будинку 2024 рік, на території буде вісімнадцять будинків, школа, садочок , магазини . Встигніть придбати квартиру

Кирпичный переулок, 12, Центр, Винница, Винницкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Продаж чорнової квартири . Панорамний балкон . Двоконтурний котел . Броньовані двері в квартиру . Гарний вид з вікна . Хороша транспортна розвʼязка .

Замостянская улица, 34А, Замостянский, Винница, Винницкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Квартира тепла, з автономним опаленням, меблями та технікою, тихий двір, зручне місце розташування, поруч 2 дитячих садочків, 2 школи, ринок, зупинка громадського транспорту, розвинена інфраструктура.

ул. Шимка Максима, 34, Замостянский, Винница, Винницкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Неймовірно вигідне місце розташування: поряд медуніверситет, ринок "Урожай". Покращене планування, простий жилий стан. Можлива продаж з меблями. Кімнати окремі. Не кутова квартира. Двір доглянутий. Приємні сусіди. 102780

Болгарский (Константиновича) улица, 27, Славянка, Винница, Винницкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Продам 2-х кімнатну квартиру в районі Урожай. Квартира знаходиться на 2-му поверсі, не кутова, кімнати роздільні, балкон засклений. Дуже зручне та тихе місце, поруч магазини, ринок, школа, зупинка громадського транспорту та ін.

Марии Литвиненко-Вольгемут улица, 30, Урожай, Винница, Винницкая 50000.0 USD
dom.ria.com

2-кімн.кв. на М. Шимка (К. Маркса), поруч садочок, школа, різні варіанти транспортного сполучення. Хрущовка. Поверх: 4/5 Загальна площа: 45 м, кухня- 6 м

Шимка Максима улица, 24, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Болгарский (Константиновича) улица, 27, Славянка, Винница, Винницкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Тестове оголошення нє звані сюда больше

Академика Янгеля улица, 49, Винница, Винницкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Шевченко улица, 50, Славянка, Винница, Винницкая 50000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 968 результатів