Продам 3 кімнатну квартиру під ремонт, можливо під комерцію

Пирогова вул., 77
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в Тяжилові по вул. Москаленко 67. Квартира в хорошому стані. Замінені стояки. Балкон засклений пластиковий. Запрошую на перегляд.

Москаленка вул., 67
rieltor.ua

Продаж 1к.квартири по вул. Генерала Григоренка. В будинку відремонтовано дах, замінено труби. Квартира тепла, затишна та охайна. У дворі є дитячий майданчик. Вдале розташування поруч дитячий садочок, школа, магазини, аптеки, зупинка, поліклініка і т.д.

Генерала Григоренка, 67
rieltor.ua

Двухкомнатная квартиры на 1 этаже 4-этажного дома. Два громадных окна на фасад, дав во двор. 60/м2+35-подвал, который внесён в тех.план.Дом строили немцы. Очень прочный. Толстые стены, высокие потолки.Очень оживлённое проходное место. требует ремонта.

власник
Янгеля 45 в центре Винницы Лучшее место для офиса, магазина
olx.ua

Продаж 1квартири від власника. Будинок здається з чорновими роботами, автономне опалення(двоконтурний газовий котел), з комплектацією лічильників обліку води, газу і електроенергії, мідна електропроводка, металопластикові енергозберігаючі вікна WDS , металеві вхідні двері. Індивідуальне планування однокімнатної квартири не кутова. Тихий двір, поруч транспорт,садок,школа, АТБ, магазини. Здача будинка 4-квартал 2024р.

власник
Продаж. Власник 1кімн.квартири43кв.м.Волошковий
olx.ua

Продається квартира біля Вінниці в ЖК Кемпінг Сіті.

власник
Продам квартиру в Кемпінг Сіті
olx.ua

Продаж - від власника вул. Владислава Городецького (Центр ) Тип будинку – кооперативний 2к квартира 4 поверх з 4х Стіни з цегли Кімнати окремі Загальна площа 44.2 м²  Висота стелі 2.90 Індивідуальне опалення

власник
Продаж 2к квартира Вінниця Центр
olx.ua

Продається 1 кімнатна квартира в ново збудованому та зданому в експлуатацію ЖК Зоря. Стрілецька 23В. В квартирі зроблений ремонт на 20%. Розведено електрику, виводи під сантехніку, мийку, встановлено котел, батареї. Є свій тамбур на декілька квартир.

1 кімнатна квартира в ЖК Зоря. Терміново
olx.ua

Продается 1к. квартира по переуступке. Новострой на Славянке Проверенный застройщик с хорошей репутацией. Утепленный снаружи кирпичный дом, квартира с хорошим видом (окна выходят на частный сектор), не угловая. Черновая штукатурка, индивидуальное газовое отопление, качественные металлопластиковые окна.

Продажа 1к кв-ры 44 кв.м по ул.Ляли Ратушной,23
olx.ua

Сучасна квартира з новим ремонтом. Поміняні всі труби, проводка, стіни венеціанська штукатурка, натяжна стеля. Балкон з двома великими шафами.Лічильник світла день/ніч, газова колонка, кондиціонер. ОСББ. Залишаються всі меблі і техніка. Поряд Нова пошта, магазини, сімейний лікар, зупинка автобуса. Гарний ставок з пляжем, стадіон, фонтан.

Подсолнечная (Гладкова) улица, 3, Масложир комбинат, Винница, Винницкая 40000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Вінниця

Поруч Медуніверситет, Медколедж, мікрорайон Поділля.Будинок не над дорогою, транспорт поруч.Хороший житловий стан.Залишаються меблі і техніка, бойлер.

Пирогова улица, 97А, Урожай, Винница, Винницкая 40000.0 USD
dom.ria.com

Продається 1-но кімнатна квартира в р-ні Тяжилова. В квартирі свіжий косметичний ремонт. Натяжні стелі. Новий ремонт у ванній кімнаті. Є кладова. Тамбур на 2 квартири. Перший поверх, цоколь високий. Вікна пластикові. На вікнах є грати. Всі внутрішні каналізаційні труби замінені разом зі стояком. Поряд вся необхідна інраструктура: зупинка громадського транспорту, школа, садочки, поліклініка, два озера, східний автовокзал, паркові зони, дитячі майданчики, банк, відділення нової пошти, укрпошта, магазини, аптеки, заклади харчування.

Степана Тимошенка улица, 5А, Тяжилов, Винница, Винницкая 40000.0 USD
dom.ria.com

Чудова квартира в чудовому районі Словʼянка! Квартира перепланована під кухню-студію, простора, світла! Залишаються всі меблі і техніка! В квартирі встановлений кондиціонер. На балконі облаштована відпочинкова зона. Інфраструктура розвинена- все поряд! Запрошую на перегляд!

Пирогова улица, 89, Славянка, Винница, Винницкая 40000.0 USD
dom.ria.com

Пропоную вашій увазі квартиру в затишному районі нашого міста.ЖК закритого типу, власне паркомісце, зона відпочинку з альтанками.Поруч зупинка громадського транспорту, школа, садочок, 5хв до центру міста.Запрошую на перегляд в зручний для вас час.105761

Пластовой переулок, 27, Старый город, Винница, Винницкая 40000.0 USD
dom.ria.com

Будинок розташований на Словʼянці. Комплектація: - чорнова штукатурка, - чистова стяжка, - м/п вікна (профіль 5 камер, склопакет 2), - вхідні двері, - двоконтурний газовий котел + радіатори, - лічильники (усі комунікації міські), - комунікації заведено у квартиру, - ремонт підʼїзду; - благоустрій прибудинкової території. БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ ВІД ЗАБУДОВНИКА.

Болгарский (Константиновича) 1-й переулок, 13, Славянка, Винница, Винницкая 40000.0 USD
dom.ria.com

Келецька р-н «Сільпо». Квартира в хорошому стані, меблі, техніка, балкон, колонка. Чистий підʼїзд, затишний двір. Звільнена. Ключ, показую в будь який час.

Келецкая улица, 109, Вишенка, Винница, Винницкая 40000.0 USD
dom.ria.com

Пирогова улица, 77, Подолье, Винница, Винницкая 40000.0 USD
dom.ria.com

Продаж квартири з ремонтом. АГВ.

Сергея Зулинского улица, 49А, Винница, Винницкая 40000.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо простору квартиру після ремонту , на зручному 2 поверсі в оновленому, утепленому будинку в тихому затишному дворі з підвалом у подарунок !

Антонова Олега улица, 12, Военный городок, Винница, Винницкая 40000.0 USD
dom.ria.com

Квартира за низькою ціною! готова до ремонту!. Неподалік транспортна розвязка, школа, дитячий садочок, магазини, лікарня. Не вимикають світло!!!!!) 79195

Пирогова улица, 129, Ленинский, Винница, Винницкая 40000.0 USD
dom.ria.com

Продам 1 кімнатну квартиру!!! Все залишається! Сантехніка замінена, газове опалення!!!

Павла Тычины улица, 11, Военный городок, Винница, Винницкая 40000.0 USD
dom.ria.com

Квартира знаходиться в затишному місці, без ремонту, дійсно 2 поверх. Можливий торг!!!

ул. Андрея Первозванного, 72, Вишенка, Винница, Винницкая 40000.0 USD
dom.ria.com

Продається однокімнатна квартира в 9 ти поверховому цегляному будинку. Ремонт робився для себе, нова мідна електрика, утеплений балкон, тепла підлога, все якісно. Дах повністю зроблений. Чудовий район, всі транспортні сполучення, аптеки, різні магазини та усе необхідне для комфортного проживанням поряд. Всі деталі по телефону.

Академика Янгеля улица, 53, Замостье, Винница, Винницкая 40000.0 USD
dom.ria.com

Продається затишна 1- кімнатна квартира. Житловий стан, чиста, охайна, світла. Тихий двір, відмінна інфрастуктура. Меблі залишаються за домовленістю. Телефонуйте, домовимось про огляд у зручний час.

Князей Кориатовичей улица, 149, Свердловский массив, Винница, Винницкая 40000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 568 результатів