Продається 1-но кімнатна квартира на 3-му поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку по вул. Янгеля (на перехресті з Замостянською). Квартира не кутова. Лічильники на світло, воду та газ наявні. Вільна. Запрошуємо на перегляд.

Академіка Янгеля пров. (Фрунзе), 30
rieltor.ua

Продам квартиру в житловому стані.

Київська вул., 164
rieltor.ua

Окремі кімнати, меблі, холодильник, пральна машина, бойлер. Є кладовка, підвал.

Станіславського вул., 18
rieltor.ua

Сделанный капитальный ремонт ( для себя). Окна не на дорогу. Не угловая

Юності просп., 14
rieltor.ua

Срочно продам двух комнатную квартиру в 2 минутах от остановки городского транспорта. С очень качественным ремонтом. Не угловая. Документы готовы к продаже.

Зулинсого, 37
rieltor.ua

Новий будинок, на Вишеньці. Біля Вишеньки кафе.

Миколи Ващука, 50
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира по вулиці Князів Коріатовичів. Цегляний будинок, другий поверх з девяти. Високий цоколь. Вікна виходять у двір. Вся інфраструктура у шаговій доступності : школа, садочок, магазини, аптеки. Продається з меблями і технікою. Не кутова. Неподалік знаходиться ринок Урожай

Князів Коріатовичів, 149
rieltor.ua

Продам 3 комнатную квартиру с евро ремонтом.

Рыбное хозяйство
rieltor.ua

Продам трех комнатную квартиру в тихом спокойном районе. Сделан капитальный качественный ремонт. Санузел совмещен. Остается мебель и техника за дополнительную цену. Документы готовы к продаже.

Складська вул.
rieltor.ua

Лялі Ратушна, 22
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Вінниця

Продаж від забудовника! Смарт квартира на стадії будівництва.Здача 2-3 квартал 2024 року.Можливе розтермінування. В квартирі розведено електропроводку.Стіни поштукатурено.Нанесено чорнову шпаклівку.Встановлено металопластикові вікна,якісні вхідні двері.Газовий котел.Лічильники на світло та газ.Заведено водопостачання та водовідведення.На території бруківка постелена. До зупинки ,магазину,лісу 400 м.До ліцею та садочка 3 зупинки.Більш детальна інформація по телефону.

Хмельницького Богдана вул., 175а
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру, на Вишеньці в районі проспекту Юності- Хмельницьке шосе! Простора квартира, гарне планування, не кутова тепла і суха, кімнати окремі, житловий стан, зроблено новий шатровий дах. Вартість: 37000 $

Хмельницьке шосе вул., 89
rieltor.ua

Вид із балкону зачаровує , а із філіжанкою смачної кави ви захочете затриматись на довше.

Айвазовського вул., 39
rieltor.ua

Сучасний житловий комплекс Сімейний комфорт

Немирівське шосе, 94
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру на Замості, в районі Тяжилів, біля "Мрії"! Житловий стан, не кутова, тепла суха, великий заселений балкон, поруч школа, садочок, магазини, аптеки, зупинка громадського транспорту. Вартість: 29800 $

Ватутіна вул., 65
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі затишну 1-кімнатну квартиру на продаж по вулиці Київська. В квартирі зроблений косметичний ремонт, а за домовленістю можуть залишитися меблі, що додасть затишку вашому новому житлу. Це ідеальний варіант для молодої сімї або для здачі в оренду. Поруч абсолютно все! Зручна транспортна розвязка, магазини, школи та зони відпочинку. Район також багатий на розвиваючі заклади, що зробить проживання тут комфортним та цікавим. Якщо вас зацікавила ця пропозиція, запрошуємо на перегляд цієї чудової квартири. Не втрачайте можливості стати власником такого затишного житла!

Київська вул., 56
rieltor.ua

Автономне опалення.Деревяні перекриття .В наявності великий підвал , можна використовувати під майстерню.Вікна металопластик, Не кутова.Хороший торг.

Першотравнева вул., 20
rieltor.ua

НОВИНКА! ТЕРМІНОВО! Продам 1к. квартиру на ближньому замості. Квартира в житловому стані, засклений балкон, металопластикові вікна, не кутова, дуже тепла та сонячна. Будинок цегляний не над дорогою. В квартирі залишаються всі меблі та техніка, є подвал.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 95
rieltor.ua

Пропоную до продажу 1к. квартиру в р-н. Центрального ринку. Квартира не кутова, дуже тепла, світла, але потребує ремонту. Поміняні пластикові вікна, стояк, та труби. За додатковою інформацією звертайтесь за номером телефона. Показуєм в вільний для Вас час.

Короленка, 35
rieltor.ua

Квартира покращенного планування , пластикові вікна, не кутова , середній поверх , тамбур на 2 квартири. Перегляд по домовленості

Майбороди, 40
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира в Тяжилові, на вулиці Левка Лукяненка 35, загальною площею 44 м2 . Квартира розташована на третьому поверсі, не кутова. Замінені стояки води та каналізації, встановлені лічильники. У будинку знаходиться супермаркет АТБ. Поруч з будинком знаходяться дитячий садок, школа, ринок та зупинка громадського транспорту. Телефонуйте та домовляйтесь про перегляд

Ватутіна вул., 35
rieltor.ua

Продаж 1к квартири в ЖК «Волошковий» Вікна виходять у двір. Надійний забудовник. Здача в кінці літа 2024 року Пропозиція від АН «Альма» Олександр 0964204988

Немирівське шосе, 26а
rieltor.ua

Продам малогабаритну, але дуже затишну однокімнатну квартиру на вулиці Сергія Зулінського (район ГПЗ). Гарна світла чистенька квартира. Опалення централізоване, бойлер, електроплита. Газу немає, будинок електричний. Поруч зупинка громадського транспорту, в самому будинку знаходиться продуктовий магазин. Є технічний поверх, там можливо зберігати речі. А також можливість виходу на дах. Поруч ліс, новий стадіон. Спокійний і тихий район. Вигідна ціна. Оперативний показ. Телефонуйте.

Сергія Зулінського, 39
rieltor.ua

Продам частину будинку по вулиці Чернігівській (хутір Шевченка). Дві кімнати, кухня, пластикові вікна, криниця в дворі, є котел, газ, світло. Будинок всередині у хорошому стані, охайний, доглянутий. Зручності на вулиці, а також поруч сарай, але через те що давно ніхто не проживав, не було відповідного долгяду, там необхідні ремонтні роботи. Запрошую на перегляд, деталі за телефоном.

Чернігівська вул., 9
rieltor.ua
1 - 24 з 398 результатів