Продам частину будинку по вулиці Чернігівській (хутір Шевченка). Дві кімнати, кухня, пластикові вікна, криниця в дворі, є котел, газ, світло. Будинок всередині у хорошому стані, охайний, доглянутий. Зручності на вулиці, а також поруч сарай, але через те що давно ніхто не проживав, не було відповідного долгяду, там необхідні ремонтні роботи. Запрошую на перегляд, деталі за телефоном.

Чернігівська вул., 9
rieltor.ua

Продам малогабаритну, але дуже затишну однокімнатну квартиру на вулиці Сергія Зулінського (район ГПЗ). Гарна світла чистенька квартира. Опалення централізоване, бойлер, електроплита. Газу немає, будинок електричний. Поруч зупинка громадського транспорту, в самому будинку знаходиться продуктовий магазин. Є технічний поверх, там можливо зберігати речі. А також можливість виходу на дах. Поруч ліс, новий стадіон. Спокійний і тихий район. Вигідна ціна. Оперативний показ. Телефонуйте.

Сергія Зулінського, 39
rieltor.ua

Продам 2 кім. квартиру на ближнему замості. Гарний якісний ремонт. Поряд зупинка міського транспорта. Вся інфраструктура базари лікарня супермаркети аптеки школи дитячі садки та ін.

Лебединского, 24
rieltor.ua

Не кутова. ОСББ. Дуже тепла та світла.

Ватутіна вул., 54
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру на Замості, в районі Тяжилів, біля "Мрії"! Житловий стан, не кутова, тепла суха, великий заселений балкон, поруч із зупинкою громадського транспорту. Вартість: 31500 $

Ватутіна вул., 65
rieltor.ua

Зулинского, 39
rieltor.ua

Сделанный капитальный ремонт ( для себя). Окна не на дорогу. Не угловая

Юності просп., 14
rieltor.ua

Срочно продам 2 комнатную квартиру в новом доме. Соседняя секция сдана уже как 4 года, почти все соседи живут Шикарное место. Окна во двор. Торг уместен.

Покришкіна вул., 8
rieltor.ua

Продаж від забудовника! Смарт квартира на стадії будівництва.Здача 2-3 квартал 2024 року.Можливе розтермінування. В квартирі розведено електропроводку.Стіни поштукатурено.Нанесено чорнову шпаклівку.Встановлено металопластикові вікна,якісні вхідні двері.Газовий котел.Лічильники на світло та газ.Заведено водопостачання та водовідведення.На території бруківка постелена. До зупинки ,магазину,лісу 400 м.До ліцею та садочка 3 зупинки.Більш детальна інформація по телефону.

Хмельницького Богдана вул., 175а
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру.Вулиця Київська, будинок 156. Загальна площа 30,5 м2, кімната -15,5м2, кухня -6,2 м2. Підігрів води -газова колонка. Лічильники на газ,воду,світло. 1 поверх 3-ох поверхового будинку. Ціна 29 000 $,можливий розумний торг.

Київська вул., 156
rieltor.ua

Житлові комплекси у Вінниця

джерельна, 2
rieltor.ua

Квартира в новому будинку,гарного планування.,та з індивідуальним опаленням ,двоконтурний газовий котел.Кімната з нішею ,що дозволяє облаштувати гардеробну.Кухня з балконом . Така квартира в зданому будинку коштує дорожче..Завершуються упорядкування прилеглої території,і будинок буде здано . Поспішайте!.Деталі за телефоном.

Джерельна, 3
rieltor.ua

Продам трех комнатную квартиру в тихом спокойном районе. Сделан капитальный качественный ремонт. Санузел совмещен. Остается мебель и техника за дополнительную цену. Документы готовы к продаже.

Складська вул.
rieltor.ua

Продам 3 комнатную квартиру с евро ремонтом.

Рыбное хозяйство
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири на першому поверсі з великою кімнатою в районі залізничного вокзалу. Має індивідуальне газове опалення. Можливість добудови. Є місце для автомобіля. Чудовий варіант для творчої реалізації власних ідей.

Станція Вінниця, 3
rieltor.ua

Квартира, район пивзаводу, стрілецька 1, підлога утеплена з ізоляцією, двері якісні, є дизайнерський план. 4 секція, електрика на площадці, вода введена у квартиру. Ліфт вже є! Можливий обмін на будинок, земельну ділянку у місті, двокімнатну кв.з моєю доплатою. Я власниця. Не переуступка. Вікна на набережний квартал. Можна робити ремонт і проживати. Поверхом вище та на нижніх вже проживають сусіди.

власник
Квартира 38 м.кв
olx.ua

Терміново! Продаж без комісії!!! ЖК Нова Хвиля, 1 кк квартира площею 37.54 м2, гарне планування, балкон з кухні 1 секція, 8/9 поверх! Вся інфраструктура в наявності: ТЦ Епіцентр, Метро, магазини, аптека, садочок, зупинки транспорту. Заїзд до ЖК з Вишеньки (Стельмаха), або з Барського шосе (Епіцентр). Оселя вже чекає на своїх власників!Деталі по телефону.

Продаж 1к квартири 37.54 кв. м на вул. Одеська 4
olx.ua

Продається однокімнатна квартира ЖК Барський, вул. Одеська, 4, корпус 9 від представника забудовника, Житловий комплекс «Барський» у Вінниці знаходиться на околиці міста недалеко від перетину Барського та Хмельницького шосе. Траси проходять на комфортній відстані від новобудови, тому рух автомобілів не створює дискомфорту для мешканців. Будинки ЖК на вул. Одеська, 4 в м. Вінниця споруджуються з керамічних блоків, з подальшим утепленням фасадів плитами пінопласту й оштукатурюванням. Будинки фарбуються в яскраві чисті кольори, що радують око. Запрошую вас на перегляд!

Продається однокімнатна квартира ЖК Барський
olx.ua

Квартира в жилому стані, бойлер, звільнена

Сергея Зулинского улица, 41, Подшипниковый завод, Винница, Винницкая 25000.0 USD
dom.ria.com

Юности проспект, 35, Вишенка, Винница, Винницкая 32000.0 USD
dom.ria.com

Продаж двохкімнатної квартири, квартира під ремонт, замінені вікна, проводка, водовід та каналізація, транспорт, садочки, школи , магазини все поруч, ціна без торгу

Немировское шоссе 1-й переулок, 10, Масложир комбинат, Винница, Винницкая 27500.0 USD
dom.ria.com

Доброго дня! Продаж простора, світла 2-х Кімнатна Квартира, з окремим входом. 1-й поверх 5 поверхівки. Будинок цегляний, поряд зупинка, магазин. Досить близько дитячий садок та початкова школа. Трансорт курсує кожні 10 хв.-маршрутка 2б та 30 автобус. В дворі є місце під авто, також є місця під гараж. Квартира чиста охайна з меблями та технікою, автономне опалення, Кімнати окремі, санвузол роздільний. Є також вхід з підїзду, інтернет підведений. Вікна в двір, двір закритий не проїзний. ! ЧУДОВИЙ і ВИГІДНИЙ ВАРІАНТ ЯК ДЛЯ ВЛАСНОГО ПРОЖИВАННЯ ТАК І ДЛЯ ЗДАЧІ В ОРЕНДУ ! Вартість 23 999 доларів ! Все готово для швидкого продажу, документи в порядку ! Запрошуємо до перегляду. По всіх деталях телефонуйте по номеру телефона в оголошенні або пишіть на Вайбер по тому ж номеру телефона. Завжди раді допомогти вирішити Ваші житлові питання! Мирного Неба і будьте Здорові!

Сергея Зулинского улица, 55, Подшипниковый завод, Винница, Винницкая 23999.0 USD
dom.ria.com

Доброго дня! Продається простора, світла 1-но Кімн. Смарт Квартира з новим Євро РЕМОНТОМ. Ближнє Замостя, провулок Литовський. Цегляний будинок. Тихе та спокійне місце розташування. Нові розетки, Нова ЛЕД Люстра все буде поставлено. Фото робилися по завершенню ремонту. - Загальна площа квартири 25 метри квадратних, - Велика світла простора кімната 20 м2 - 1 поверх 1-но поверховий цегляний будинок. - У Квартирі зроблений сучасний ремонт із високоякісних матеріалів - Повністю Нова електро проводка, електро щиток із роздільними вимикачами напруги, ОЗУ від захисту перепаду напруги - Встановлена вся Нова Сантехніка (Душовий бокс, Унітаз, Бойлер, Умивальник, Рушникосушка, Лічильник на воду) - Кухонні меблі, індукційна плита - Постелений но полу новий ламінат - Надійні металеві броньовані двері Все готово для комфортного та спокійного проживання. ! ЧУДОВИЙ і ВИГІДНИЙ ВАРІАНТ ЯК ДЛЯ ВЛАСНОГО ПРОЖИВАННЯ ТАК І ДЛЯ ЗДАЧІ В ОРЕНДУ ! Вартість 24 500 доларів, розумний торг у квартирі Меблі та техніка за домовленністю. По всіх деталях телефонуйте по номеру телефона в оголошення або пишіть на Вайбер по тому ж номеру телефона. Завжди раді допомогти вирішити Ваші житлові питання! Мирного Неба і будьте Здорові!

Литовский переулок, 5, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 24500.0 USD
dom.ria.com

Квартира не кутова світла , чиста з косметичним ремонтом, продається з меблями.Чисті документи готова до продажу!!!

Андрея Первозванного улица, 54, Вишенка, Винница, Винницкая 30000.0 USD
dom.ria.com
123...7
1 - 24 з 148 результатів