Вражаюча оглядова квартира в центрі Вінниці. Вул. Монастирська, 41. ЖК "Правильний вибір" З усіх сторін вид на Південний Буг. Дуже вдале розташування, поруч є все необхідне для комфортного проживання. Все в пішій доступності, до McDonalds 2-3 хвилини, до Sky Park 4-5 хвилин пішки... Має 2 спальні, велику кухню-вітальню, затишну терасу. В квартирі всюди панорамні вікна, тому вона дуже світла і простора. Прокладено всі комунікації: електрика, водопровід, каналізація, газ. Встановлено радіатори, а в кухні, санвузлах та передпокої - тепла підлога. Всі стіни оштукатурені та прошпакльовані, також змонтовано натяжні стелі. Ви маєте можливість зробити чистове оздоблення на свій смак і першими жити в цій квартирі. Додатково до квартири можна придбати: - 2 комори (одна на поверсі, інша в паркінгу) - 2 паркомісця Документи в повному порядку. Запрошую на перегляд.

Монастирська, 41
rieltor.ua

Вражаюча оглядова квартира в центрі Вінниці. Вул. Монастирська, 41. ЖК "Правильний вибір" З усіх сторін вид на Південний Буг. Дуже вдале розташування, поруч є все необхідне для комфортного проживання. Все в пішій доступності, до McDonalds 2-3 хвилини, до Sky Park 4-5 хвилин пішки... Має 2 спальні, велику кухню-вітальню, затишну терасу. В квартирі всюди панорамні вікна, тому вона дуже світла і простора. Прокладено всі комунікації: електрика, водопровід, каналізація, газ. Встановлено радіатори, а в кухні, санвузлах та передпокої - тепла підлога. Всі стіни оштукатурені та прошпакльовані, також змонтовано натяжні стелі. Ви маєте можливість зробити чистове оздоблення на свій смак і першими жити в цій квартирі. Додатково можна придбати : - 2 комори (одна на поверсі, інша в паркінгу) - 2 паркомісця Документи в повному порядку. Запрошую на перегляд.

Продам квартиру в центрі з видом на Буг
olx.ua

Продам велику двохрівневу квартиру із якісним ремонтом у одному з найкращих районів міста. Невеликий будинок на два підїзди із закритою територією із охороною. Поруч вся інфраструктура: школа, садочок магазини та ресторани. Також є хороша кладовка на поверсі яка входить у вартість. Окремо можна придбати цегляний гараж біля підїзду. Запрошую на перегляд.

Продаж 3к квартири 119 кв. м на просп. Юності 6А
olx.ua

Відмінна квартира з якісним ремонтом і меблями.Все робилося для себе.Два балкони, один з яких панорамний.Автономне опалення.Нові меблі в залі.Квадратний коридор з місткою шафою-купе створює відчуття простору, комфорту і затишку, як тільки заходиш в квартиру.Просто потрібно прийти і подивитися своїми очима.Запрошуємо на перегляд!!!

Вячеслава Черновола улица, 29, Киевская, Винница, Винницкая 120000.0 USD
dom.ria.com

Квартира знаходиться в новому районі міста, мікрорайон молодий перспективний, кожен двір має свою зону відпочинку. Гарно розвинена інфраструктура: садочок, амбулаторія, магазини, трц, хороша транспортна розвязка.Можливо під Є Оселя 94379

Николаевская улица, 27, Академический, Винница, Винницкая 120000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-кімнатна квартира на 3 поверсі чотириповерхового монолітно-блочного будинку з сучасних матеріалів у центрі Вінниці. Закритий двір, консьєрж, місце у паркінгу на нульовому поверсі цього будинку. Зроблено професійне розведення всіх комунікацій, теплу підлогу. Затишне місце при розвиненій інфраструктурі.

Архитектора Артынова улица, 37А, Центр, Винница, Винницкая 120000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3 к. квартира, 1/9, район Поділля, з хорошим ремонтом. Квартира простора, тепла з балконом. Велика та простора кухня, з гарно продуманим куточком для відпочинку. Квартира продається зі всіма меблями та технікою що на фото. Шкіряний диван(розкладний) та крісло(розкладне). В кухонних меблях вся фурнітура фірми Blum. Броньовані вхідні двері з якісною італійською фурнітурою. А також наявність приміщення(кладова) поряд з квартирою(входить у вартість). Будинок під відеонаглядом. Все дуже в гарному стані. Деталі за телефоном!

Анатолия Бортняка улица, 4, Подолье, Винница, Винницкая 120000.0 USD
dom.ria.com

Продається велика, простора, сучасна квартира на Поділлі. Поруч вся інфраструктура, тихий, затишний двір. Автономне опалення, кондиціонер, меблі та техніка. Балкон і лоджія. Простора гардеробна. Два великих роздільних санвузли В 2-х хв ходи дитячий садочок, дитячі майданчики. Телефонуйте, розповім усі деталі)

Академика Ющенка улица, 10, Подолье, Винница, Винницкая 120000.0 USD
dom.ria.com

Купуйте меблі та техніку, а квартира в подарунок. Двокімнатна квартира із просторим та розумним плануванням. Люксова кухня-студія. шикарним коридором. Топовою гардеробною. Ванна для великої сімї - є й душ, й ванна. Із величезною стелею. З видовими панорамними вікнами та з мініатюрним французьким балкончиком. По всій квартирі встановлена тепла підлога. Встановлені кондиціонери. Власний авторський проєкт, лише із якісних матеріалів. Широкі міжкімнатні двері. Вікна виходять у двір. НЕ кутова. Встановлена ліпший домофон та відео система. Це ще не всі переваги даної квартири. Телефонуйте та поїхали дивитися. Лише реальні квартири. Разом до перемоги. 31357

Замостянская улица, 34А, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 120000.0 USD
dom.ria.com

Нова сучасна 2 х кімнатна квартира. З новою технікою та меблями. В квартирі тепла підлога, три кондиціонери з функцією обігріву та охолодженя, посудомийна машина, пральна машина, телевізор, холодильник, мікрохвильова піч. Техніка уся на гарантії, нова.

600-летия улица, 66В, Винница, Винницкая 120000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Вінниця

Пирогова улица, 39, Урожай, Винница, Винницкая 120000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується вашій увазі розкішна квартира в серці Вінниці.Якісний ремонт, який робився для себе з дорогих матеріалів.Великі кімнати та простора ванна з джакузі.Неперевершений вигляд на місто.

Марии Литвиненко-Вольгемут улица, 1, Урожай, Винница, Винницкая 120000.0 USD
dom.ria.com

600-летия улица, 66В, Вишенка, Винница, Винницкая 120000.0 USD
dom.ria.com

Хочете жити в центрі міста, але втомилися від постійної метушні? Пропоную вашій увазі ексклюзивну 3к квартиру в престижному котеджному містечку. Новобудова бізнес класу, якісний забудовник ВінницяБуд. Новий класичний євроремонт із якісних матеріалів у теплих пастельних тонах. Відмінне планування на дві сторони: простора кухня з обідньою зоною, 3 окремі кімнати, гардеробна. Поєднаний санвузол облицьований сучасною плиткою європейського виробництва. Кухонні меблі з натурального дерева виготовлені на замовлення за індивідуальним проектом. Індивідуальне газове опалення, двоконтурний котел Viessmann, металопластикові вікна, 3 засклені лоджії, деревяні міжкімнатні двері. Закритий котеджний комплекс з територією, що охороняється, дитячим майданчиком, хвойними деревами, зеленою зоною для прогулянок. У вартість квартири входить гаражний бокс, розташований на цокольному поверсі будинку. Вся необхідна для комфортного життя інфраструктура у пішій доступності. Обєкт пропонується від представника власника - БЕЗ ОПЛАТИ КОМІСІЙНИХ. Покази за попередньою домовленістю.

Продаж 3к квартири в закритому котеджному містечку в Центрі міста.
olx.ua

Продам простору, з якісним дизайнерським ремонтом 3-кімнатну квартиру по вул. Заболотного. Розташована вона на третьому поверсі триповерхового будинку. В оселі простора вітальня, спальня та кімната, яку можна використати, наприклад, під кабінет. Кухня-студія з балконом-терасою. Санвузол тут суміжний. Є і ванна, і душова кабіна. Є кладовка (з ремонтом). Ремонт робили для себе – з якісних матеріалів та "на совість". Меблі залишаються. Вони сучасні та нові. Техніка – теж. В квартирі індивідуальне газове опалення. Є лічильники на воду, електроенергію та газ. Будинок має закритий двір та парковку. Під балконом – домашня зарядна станція для електрокарів. Житло розташоване у спокійному мікрорайоні. Поруч – зупинка громадського транспорту, кафе, магазини, неподалік супермаркети, освітні та медичні заклади. Будинок чекає на нових власників! Телефонуйте та станьте ними вже зараз!

Продам 3-кімн. квартиру на Заболотного
olx.ua

Продам комфортну квартиру в новобудові, в класній локації р-н Словʼянка! Закрита двір, є паркомісце, зарядка під авто, кладовка. Вдале планування квартири: простора вітальня, кухня з виходом на терасу, де можна випити чашечку ароматної кави, спальня, просторий санвузол з ванною та душовою, і ще одна кімната яку можна використовувати як дитячу, кабінет або ж простору гардеробну. В квартирі зроблений ремонт з якісних матеріалів! Є вбудовані меблями та техніка, інше по домовленості, все продумано до дрібниць! Як тільки Ви попадете в цю квартиру Вас окутає затишок і комфорт, телефонуйте!

Продам класну 3-х кімн квартиру р-н Словянка
olx.ua

4-кімнатна дворівнева квартира продається по вулиці Стрілецькій. Розташована вона на 5 та 6 поверхах шестиповерхового будинку. Площа трьох кімнат по 12 кв.м, четвертої 27. Кухня-їдальня в оселі світла та простора 28 кв.м. У квартирі дві ванні кімнати: по 4, 8 та 5, 6 метрів квадартних. Є засклена лоджія та два балкони. Технічний поверх площею близько 20 квадратних метрів та висотою 2 метри відноситься до квартири! Опалення тут автономне газове. На воду, газ та електроенергію є лічильники. На підлозі постелені ламінат та керамічна плитка. У передпокої та у ванних кімнатах підлога з підігрівом. Вхідні двері металеві, вікна металопластикові. Є двоконтурний котел для підігріву води. В оселі залишаються меблі та техніка, зокрема, посудомийка, газова плита, холодильник, пральна машина. Будинок зведено у 2004 році. У квартирі ремонт зроблено у 2014-му. Затишна, простора оселя чекає на нових власників. Телефонуйте!

Продам 4-кімн. дворівневу квартиру по вул. Стрілецькій
olx.ua

Продаж квартири в ЖК Перлина Поділля Авторський ремонт, повна комплектація меблів та техніки, все продумано до дрібниць. Автономне опалення, тепла підлога по всій квартирі. Планування: дві роздільні кімнати, простора кухня, гардеробна, роздільний санвузол і балкон. Вид з вікна на парк. Класна локація. Квартира Вашої мрії чекає на Вас, телефонуйте!

Продам NEW 2-х кімн квартири в ЖК Перлина Поділля
olx.ua

Продажа, комісія входить у вартість квартири!!! Великогабаритна квартира площею 90 м2, ремонт робили для себе з якісних матеріалів, дорога плитка, ламінат, кухня і техніка, 3 телевізора 65ʼ 55ʼ і 42ʼ діагональ. Перероблена електрика та сантехніка. Дорогі вхідні двері встановили. Міжкімнатні двері якісні Родос з безшумними замками, фарбовані та мдф вологостійкі плінтуса. Великий двір з спортивним та дитячим майданчиком, поряд дитячий садочок, будується школа. Зупинка громадського транспорту тролейбус та маршрутка, поряд торговий центр Барбара, магазини та аптека, напроти будинку сімейна амбулаторія, стоматологія та бібліотека

ул. Николаевская, 23, Академический, Винница, Винницкая 119999.0 USD
dom.ria.com

‼️Новинка на ринку нерухомості 📝До вашої уваги пропоную на продаж 2к квартиру в жк Premier Tower 🔹Квартира видова на проспект 🔹загальна площа квартири 76 кв м 🔹11/14 поверховість. ◻️Навколо комплексу є вся необхідна інфраструктура: магазини , кавʼярні тощо. У вартість входить дизайн проєкт. А також є кладовка з виглядом на іншу сторону Вишеньки. Ціна: 119 800 💵 За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону 📲0988968992 Іван Ан

None 119999.0 USD
lun.ua

Увага!! Терміновий продаж видовий пентхаус в самому центрі міста з видами на Південний Буг та Міськраду! Квартира має зручне планування, світлі та просторі кімнати з панорамними вікнами. Ми зробили всю чорнову та чистову роботу, Вам залишається найприємніше зробить дизайн свій або замовити все по проекту, який ми зробили для цієї квартири, і з радістю вам його віддамо, там продумано вже все до дрібниць! Також разом з квартирою Ви можете придбати 2 додаткові комори. Разом з квартирою можна придбати одно або два паркомісця в закритому паркінгу. Дивіться відеоогляд, дзвоніть та приходьте на перегляд!!! Квартира варта уваги! Поспішайте на перегляд.

ул. Монастырская, 41, Центр, Винница, Винницкая 119900.0 USD
dom.ria.com

Унікальна пропозиція на ринку Вінниці: повністю готова до експлуатації квартира з дизайнерським ремонтом і меблями та системою "Розумний будинок".В квартрі є автономне опалення (одноконтурний газовий котел та комбінований бойлер), інверторний кондиціонер з можливістю нагрівання приміщення взимку, тепла підлога по всій площі квартири, розумне управління кліматом в квартирі. Можливість підключення теплового насосу. Охоронно-пожежна сигналізація. Система відеонагляду та домофонії. Система безперебійного електричного живлення з резервом на 5-6 годин. Аварійне освітлення. Система хімводоочистки води. Система захисту від потопу. Вбудовані меблі на замовлення. Вся вбудована побутова техніка (пральна машина, сушильна машина, посудомийна машина, холодильник, плита, духовка, витяжка). Тобто, квартира продається повністю укомплектована меблями та технікою і готова до експлуатації. Перепланування узаконене (технічний паспорт виданий на початку 2022р). Є підвал. Більш детальна інформація, більше фото та специфікація обладнання- за запитом.

Степана Бандери, 6
rieltor.ua

Терміново! Продається ексклюзивна квартира по вулиці Степана Бандери (Льва Толстого) на 3 поверсі 4х поверхового цегляного будинку. Квартира обладнана системою РОЗУМНИЙ БУДІНОК від компанії LARNITECH (Німеччина). Вона дозволяє централізовано (локально або віддалено) керувати всіма інженерними системами квартири (опалення, вентиляція, освітлення, клімат, безпека, мультімедія). В приміщеннях встановлені датчики вуглекислого газу а в санвузлі - датчик вологості. Вікна квартири виходять на північний-схід та південний-схід. Балкон обєднаний з квартирою в один обєм. Загальна площа квартири складає 50 м2 та підвал 3 м2.В квартирі зроблений дизайнерський ремонт в нідерландському стилі. Витримано кольорову гаму, яка характерна для вищеназваного стилю. Квартира складається з залу з кухнею-їдальнею та балконом в одному обємі, коридора, суміщеного санвузла, спальні та дитячої. Також є підвал. Технологіі, системи та обладнання, яке є в квартирі: 1. Система хімводоочистки. Фільтр очистки технічної води (колона з засипкою) та система зворотного осмосу з мінералізацією води (питна вода). 2. Система захисту від перевищення тиску води на вході в квартиру. 3. Система захисту від потопу (з автоматичним закриванням крану води на вході та надсиланням Push-повідомлень на мобільні пристрої замовника. Автоматичне тестування датчиків затоплення кожні 15 секунд, що підвищує надійність спрацювання системи). 4. Захист від надмірно високої температури гарячої води в системі гарячого водопостачання (так звана антиобпікова система). 5. Резервна ємність для холодної води (60 л). 6. Бойлер непрямого нагріву з електричним ТЕНом, ємність 125 літрів. В звичайному режимі працює від газового котла, за необхідністю може працювати від електрики. 7. В санвузлі змішувачі прихованого монтажу та тропічний душ від компанії REMER (Італія), гігієнічний душ 8. Пральна та сушильна машини від компанії SIEMENS (Німеччина). Пральна машина з функцією i-Dos-автоматичне дозування пральних засобів. Телефонуйте!

Степана Бандеры (Льва Толстого) улица, 6, Центр, Винница, Винницкая 119499.0 USD
dom.ria.com

Унікальна пропозиція на ринку Вінниці: повністю готова до експлуатації квартира з дизайнерським ремонтом і меблями та системою "Розумний будинок".В квартрі є автономне опалення (одноконтурний газовий котел та комбінований бойлер), інверторний кондиціонер з можливістю нагрівання приміщення взимку, тепла підлога по всій площі квартири, розумне управління кліматом в квартирі. Можливість підключення теплового насосу. Охоронно-пожежна сигналізація. Система відеонагляду та домофонії. Система безперебійного електричного живлення з резервом на 5-6 годин. Аварійне освітлення. Система хімводоочистки води. Система захисту від потопу. Вбудовані меблі на замовлення. Вся вбудована побутова техніка (пральна машина, сушильна машина, посудомийна машина, холодильник, плита, духовка, витяжка). Тобто, квартира продається повністю укомплектована меблями та технікою і готова до експлуатації. Перепланування узаконене (технічний паспорт виданий на початку 2022р). Є підвал. Більш детальна інформація, більше фото та специфікація обладнання- за запитом.

Степана Бандеры (Льва Толстого) улица, 6, Центр, Винница, Винницкая 119499.0 USD
dom.ria.com
123...7
1 - 24 з 162 результатів