Продам двохкімнатну квартиру з ремонтом з меблями та технікою. Чудовий варіант для себе чи під інвестицію

можливий продаж по єОселя
Коріатовичів, 114/5
rieltor.ua

Чудова квартира з ремонтом, меблями та побутовою технікою! Є все для комфортного проживання! Велика світла спальна кімната, зручна кухня-вітальня, ванна кімната, вмістка гардеробна, тепла підлога в кухні, санвузлі та в прихожій. Підключений інтернет. Будинок оснащений технічними засобами, що забезпечують електропостачання під час відключення світла.

власник
600-річчя вул., 3
rieltor.ua

Продам!!! Двох кімнатну квартиру у мікрорайоні Академічний . Квартира з євроремонтом, індивідуальним газовим опаленням. Зручний другий поверх, некутова. Санвузол роздільний. Затишний двір. Меблі та техніка залишаються. Дуже комфортний та спокійний район- є вся необхідна інфраструктура: садочок, торгівельний центр, пошти, три види транспорту. Запрошую на перегляд. Телефонуйте!!!

можливий продаж по єОселя
Миколаївська, 17
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається однокімнатна квартира в ЖБК Барський. Квартира з євроремонтом. Автономне газове опалення. Можна під Є Оселю. Квартира не кутова. Запрошую на перегляд!!!

можливий продаж по єОселя
Одеська, 3
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру з євроремонтом та АГВ. Новобудова, ЖК "Затишне", повністю заселений будинок. Укомплектована всіма необхідними меблями та технікою, залишається за домовленістю. Автономне газове опалення, встановлено теплу підлогу на кухні, балконі, коридорі та у ванній. Будинок утеплено, балкон утеплено окремо, гарний двір, хороші сусіди. Шлагбуми на вїзд. Поруч вся необхідна інфраструктура. Дитячий майданчик, магазини, аптеки, транспорт та інше. Запрошуємо на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Степана Тимошенка, 7
rieltor.ua

Ексклюзивний продаж 1к квартири в ЖК Династія, квартира в новому будинку з ремонтом, залишаються всі меблі та техніка, автономне опалення, тепла підлога , на все встановлені лічильники, квартира не кутова, тихий закритого типу двір. Також розглядають по програмі , , Є оселя, ,

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6
rieltor.ua

Продам квартиру з ремонтом та технікою і меблями

Порика Василя вул., 48
rieltor.ua

ЦІНА ЗНИЖЕНА ДО 59000$ ! (СТАРА ЦІНА 65000$) ВІННИЦЯ . АКАДЕМІЧНИЙ. Продам 1 кімнатну квартиру в Вінниці, в сучасному мікрорайоні Академічний. Квартира площею 40/18/12 , розташована на 1 поверсі 5 поверхового цегляного будинку, з високим цоколем. Під квартирою є великий власний підвал, площею 14 кв.м., вхід до якого можна зробити безпосередньо з квартири. Квартира з ремонтом та меблями. Автономне опалення (АГВ).Газ. Центральні міські комунікації. Інтернет. Кабельне ТБ. Дуже зручне місцезнаходження будинка, в районі ТЦ “Барбара”, а тому, поряд: всі магазини, дитячий садочок, спортивні та дитячі майданчики, сімейна медична амбулаторія, кафе, салони краси,зупинка транспорту. Мікрорайон новий, сучасний, стрімко розвивається, але разом з тим, тихий та комфортний для проживання. Запрошую на перегляд !

Миколаївська вул., 8
rieltor.ua

Продається затишна смарт-квартира на Вишенці, в районі загальноосвітньої школи N 35. Квартира тепла, не кутова, комфортний третій поверх. В квартирі окрема кімната з ремонтом, коридор з гардеробною, кухня та санвузол. У вартість квартири входять меблі та побутова техніка. Квартира продається через агентство нерухомості "Альма". Деталі за телефоном.

Миколи Ващука, 5
rieltor.ua

НОВА ПРОПОЗИЦІЯ!!! ТЕРМІНОВО! З АВТОНОМНИМ отопленням 3 к. квартира на 9 поверсі. Будинок не над дорогою. Квартира дуже тепла, світла, маленькі ком. платежі, не кутова, утеплена, з ремонтом. 10 поверх житловий, + бонусом на тех поверсі велика кладовка, + подвал. Гарний доглянений, благоустрій прибудинкової території. Поруч школа, дитячий садочок, магазини, парк.

А. Первозваного, 2А
rieltor.ua

Житлові комплекси у Вінниця

Чудова квартира, якісний ремонт робився для себе а не під продаж, є автономне газове опалення. Тепла підлога, якісні меблі, поруч транспорт, садочок, школа. Всі зручності в радіусі 500м. Підвал з ремонтом входить у вартість.

дубовецька, 35
rieltor.ua

Продаю простору 1-кімнатну квартиру на Словянці в новому цегляному будинку. Продаю 1-кімнатну квартиру з ремонтом, меблями та технікою в ЖК Словянський на зручному 6-му поверсі. Квартира не кутова. В квартирі стіни з венеціанською штукатуркою в приємних світлих кольорах. Правильної прямокутної форми кімната та кухня. Просторий коридор. Телефонуйте, домовимось про перегляд.

можливий продаж по єОселя
Заболотного вул., 30
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру з новим капітальним ремонтом. В оселі повністю замінені комунікації, вставлені нові вікна, двері. Кімнати роздільні, просторі та світлі. Є засклена лоджія. Кухня з нішею, куди можна поставити холодильник, наприклад. Санвузол роздільний, теж з ремонтом. Є бойлер для підігріву води. Опалення централізоване. В квартирі взимку тепло. Оселя чекає на нових власників! Телефонуйте та станьте ними вже зараз!

Келецька, 126
rieltor.ua

Простора двокімнатна квартира з ремонтом , вікна виходять на дві сторони на дитячий і спортивний майданчик! Автономне газове опалення з підігрівом підлоги. Простора світла кухня з якісною технікою і гарними меблями. Все залишається. З кухні вихід на великий засклений балкон з панорамними вікнами де можна облаштувати додаткову зону відпочинку. Світла затишна спальня стане чудовим місцем відновлення сил. Основна кімната велика правильноі прямокутноі форми. Квартира дуже затишна з чудовою енергетикою та атмосферою. Підходить під програму кредитування Єоселя. Телефонуйте допоможемо швидко оформити!

можливий продаж по єОселя
Миколаївська вул., 27
rieltor.ua

Продається 2к квартира в центрі Вінниці. Квартира розташована в цегляному будинку на березі р. п Буг. Зручна і світла кухня-студія з виходом на балкон, окрема кімната і суміжний санвузол. З балкона вид на річку і в затишний двір. Квартира з ремонтом і повністю вмебльована, встановлено бойлер, нову душову кабіну. Є газові конвектори, лічильники на все. Електроенергію в даному будинку не вимикають!!! Чудове розташування будинку, оскільки він знаходиться в центрі міста, але в тихому місці. Прекрасно підійде для покупки під довгострокову чи подобову здачу в оренду. Поруч є все: магазини, медичні заклади, ТЦ, кавярні, школа. Власник готовий розглянути ваші пропозиції стосовно вартості квартири. Запрошую до перегляду! Пишіть, дзвоніть!

Провулок Селянський, 7
rieltor.ua

Якщо потрібно вирішити питання заїхати і жити в нову квартиру з новим ремонтом, то ось вам пропозиція! Новобудова 2018 року з благоустроєм прибудинкової та навколобудинкової території. Мікрорайон вже насичений всією необхідною інфраструктурою та автозаїздами до нього. Квартира має гарне планування: 2 санвузла з душовою кабіною та ванною, окрема кладова-гардеробна, велика кухня- студія, балкон - лоджія з панорамними вікнами, кімнати з нішами для вбудованих меблів. Дах другого поверху квартири власниками утеплений окремо (мінеральною ватою), встановлені якісні металопластикові вікна. Розведено якісну електрику, встановлено двоконтурний конденсаційний котел, враховуючи непередбачені обставини є додатково бойлер для підігріву води. Для додаткового обігріву - тепла підлога на кухні, в коридорі та ванній кімнаті. Насьогодні вартість квадратного метра чорнової квартири у даного забудовника становить не набагато вище ніж вартість квадратного метра квартири, яку ми вам пропонуємо придбати вже з ремонтом та частково з меблями. Ще більше переваг ви побачите при перегляді, зробите правильний вибір! А документи всі готові до продажу.

Озерна, 3
rieltor.ua

Продам 2 кім квартиру з ремонтом ,меблями та технікою

можливий продаж по єОселя
Олександрівська, 1
rieltor.ua

Продаж 1к квартири з євроремонтом, тепла підлога скрізь окрім кімнати. Квартира не кутова.

Тимофіївська, 18
rieltor.ua

Однокімнатна квартира з євроремонтом. Загальна площа 39 м2, кухня 12 м2. Власне місце для паркування авто. Сучасний ремонт, все нове. Поруч школа, дитячий садок, лікарня, магазини, транспорт. Для отримання додаткової інформації - дзвоніть, пишіть.

Максима Шимка,
rieltor.ua

Продам нову, якісну з ремонтом 1к квартиру у новому будинку (2022 рік). АГВ. Квартира знаходиться на найзручнішому третьому поверсі. У квартирі ніхто не проживав. Зроблений якісний ремонт. Домофон, лічильники. Затишний двір. Документи готові для продажу. Запрошую на перегляд. Дзвоніть, пишіть, надам додаткову інформацію.

Сергія Зулінського,
rieltor.ua

2-кімнатна квартира від хазяїна по вул. М.Шимка (К.Маркса), буд. 24. Тихий район, кілька варіантів транспортного сполучення, в тому числі до Залізничного вокзалу 5 хвилин пішки, прямо під будинком зупинка маршрутки 3А, 3 хвилини пішки до всіх тролейбусів і маршруток, що йдуть з Чехова. В будинку Грош-експрес, інші магазини, банкомати. Поруч супермаркет АТБ, НоваПошта, дитячий садок. Дві школи через дорогу (100метрів). Четвертий поверх 5-поверхової цегляної хрущівки. Площа 45 квадратних метрів, що є оптимальною, так як удобно для життя, але не бє по кишені ціною опалення і квартплати. Квартира не кутова і дуже тепла. Пластикові вікна, балкон засклений. В кімнатах паркетна підлога. Ванна і кухня з ремонтом, на кухні і в коридорі ремонт тільки-но зроблений, в тому числі новий лінолеум. Труби водопостачання поміняні на поліпропіленові вічні. Газова колонка, тому гаряча вода присутня завжди, тієї температури, яка вам подобатиметься і не по 100грн/куб, а значно дешевше. Тихий підїзд, тихі сусіди. Ціна опалення найнижча в місті, так як мікрорайон обладнаний індивідуальними теплопунктами, обігрівається новою сучасною екологічною тяжилівською котельнею. З техніки в наявності холодильник, телевізор з приставкою Т2. Лічильники на все: вода, електрика, газ, а також загальнобудинковий лічильник опалення. Меблі входять в ціну (два розкладних дивани, дві тумбочки, стінка, шафа, прихожа, трюмо, кухня, холодильник). Все для життя є. Заїзжаєте і живете. Реальний продаж.

власник
2-кімнатна квартира на М.Шимка (К.Маркса)
olx.ua

Власник. Без комісії. Продається 3-кімнатна квартира на 14-му поверсі 15-ти поверхового будинку в центральній частині міста. Стрілецька, 1 Поруч Набережний квартал, готель Оптіма. В пішій доступності набережна Південного Бугу. Поруч школа номер 6, дитячий садок, музична школа, школа мистецтв. В будинку медичний центр та стоматологія Вінінтермед, перукарня та магазин. Поруч великий медичний центр та 2-га міська лікарня В дворі новий дитячий майданчик та спортивний майданчик. Поруч два великі супермаркети. Зручна транспортна розв’язка в будь-які частини міста. Можливий продаж із великим гаражем, який знаходиться в гаражному кооперативі неподалік Квартира умебльована, заходь і живи! Дві великі лоджії, дві кладові. Два туалети, душова кабіна. Просторий коридор. Посудомийна машина, холодильник, морозильна камера, пральна машина. 3 телевізори. Лічильник на опалення, що дає можливість заощаджувати. Гарні привітні сусіди

Без комісіі. Центр. Продам Видову 3к кв-ру 112м2 з Ремонтом.
olx.ua

Новобудова Словянка Вул. Болгарська (Константиновича) 16 Будинок зданий в експлуатацію та частково заселений Право власності на руках Неймовірний та комфортний ЖК закритого типу (будинок утеплений) + поруч вся необхідна інфраструктура - велика та простора кухня - 2 окремі кімнати - АГВ, Електрика, Лічильники, Тепла підлога, Радіатори, Якісні Металопластикові вікна та Двері. До квартири в будинку Є сучасний Гараж з ремонтом (20.4 м2) за окрему ціну. Деталі будь ласка за номером Торг присутній на місці

2 кімнатна квартира Новобуд Словянка/Чистова
olx.ua

Трьох кімнатна квартира По вул. Лялі Ратушної ️ З ремонтом ️ Загальна площа 88 М² ️ 2й поверх із 9 ️Планування на дві сторони ️ Індивідуальне газове опалення ️ Теплі підлоги ️ Балкон з кухні та кімнати ️ Не кутова ️ Будинок цегляний ️Поруч з будинком трамвайна зупинка! ️Поряд школа та садочок

Продаж 3к квартири 88 кв. м на вул. Лялі Ратушної 18
olx.ua
123...8
1 - 24 з 173 результатів