Улюблений куточок у цьому світі! Завдяки гарному ремонту кожна деталь цієї квартири переливається чистотою та свіжістю. Квартира не кутова, що забезпечує більше тепла та комфорту! Нові вхідні та міжкімнатні двері гармонійно доповнюють інтерєр, додаючи йому елегантності та стилю. Відкрийте двері до вашого нового дому, де кожен куток пронизаний затишком та комфортом! Телефонуйте!

Литвиненка вул., 29
rieltor.ua

Квартира з косметичним ремонтом. Металопластикові вікна. Засклений балкон. Некутова. Нові вхідні та міжкімнатні двері. Кахлі, лічильники.

Марии Литвиненко-Вольгемут улица, 29, Урожай, Винница, Винницкая 41000.0 USD
dom.ria.com

Квартира продається з меблями та технікою , поруч школа та ринок «урожай «

ул. Матроса Кошки, 59, Урожай, Винница, Винницкая 46000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Марии Литвиненко-Вольгемут улица, 46В, Урожай, Винница, Винницкая 43000.0 USD
dom.ria.com

Пропоную для придбання цікаву простору 1 кімнатну квартиру по вул. Литвиненко. Будинок цегляний, гарне планування, велика кухня, роздільний санвузол. Підлога паркетна дошка, стіни фарбувані. Ремонт косметичний. Квартира світла, затишна, з приємною атмосферою. Розвинена інфраструктура, транспорт, зупинка, садочок, школа, магазини, ТЦ -все поруч. Замінено стояк та електропроводку. Показ оперативний, квартира точно варта вашої уваги

Марии Литвиненко-Вольгемут улица, 31А, Свердловский массив, Винница, Винницкая 52500.0 USD
dom.ria.com

Квартира доглянути поміняні труби, стояки. -не кутова -тепла та затишна -друга -друга лінія від дороги -не чути шуму машин -є місця для паркування -розвинена інфраструктура -поруч школа, дитячий садок, лікарня, пляж Спартак. Чудовий вибір для інвестицій!

Марии Литвиненко-Вольгемут улица, 42, Урожай, Винница, Винницкая 39999.0 USD
dom.ria.com

Однокімнатна квартира в центрі Вінниці! Поруч ринок Урожай, Медичний університет. Спокійне місце, будинок розташований в стороні від шумних вулиць. Квартира не кутова, затишна, тепла, світла. В гарному житловому стані. Чудовий варіант як для власного проживання, так і в якості інвестиції. Будинок дуже популярний для оренди! Меблі, техніка, бойлер залишаються як бонус!

Марии Литвиненко-Вольгемут улица, 42, Урожай, Винница, Винницкая 40990.0 USD
dom.ria.com

Житловий стан. Залишається усі меблі та техніка. Гардероб. Не кутова. Фото відповідають дійсності. Показ у зручний час.

Марии Литвиненко-Вольгемут улица, 29, Урожай, Винница, Винницкая 38500.0 USD
dom.ria.com

Продам 1 к квартиру на вул Матроса Кішки. 8/9. Кімната - велика, світла. Будинок в кроковій досяжності від ринку Урожай. Біля будинку школа /16. Поруч магазин, відділення банку, санаторій і т. д. Квартира чиста, охайна, тепла. Для молоді - дуже гарний варіант. В квартирі - залишається все!!! Телефонуй!

Матроса Кошки улица, 40, Свердловский массив, Винница, Винницкая 45000.0 USD
dom.ria.com

Ідеально під квартирантів. Завжди є попит на оренду . Топове місце для студентів медичного університету. Здача в липні . Готовність 80% Запрошую на перегляд!

Марии Литвиненко-Вольгемут улица, 18, Урожай, Винница, Винницкая 30000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Вінниця

Продам квартиру в НОВОБУДОВІ Чорнова, зроблена розводка електрики. Стяжка, встановлені радіатори. Індивідуальне опалення. 2 ЛОДЖІЇ Додатково є підвал - 8 кВ.м. Закритий ДВІР. Зручне місцерозташування. Школи, дитячий садок, ринок «Урожай», аптеки та магазини. Всі комунікації повністю ПІДКЛЮЧЕНІ. ГАЗ також. Нотаріальне оформлення. Ключі Запрошую Вас на перегляд!

Марии Литвиненко-Вольгемут улица, 46В, Ленинский, Винница, Винницкая 43000.0 USD
dom.ria.com

житловий стан

Марии Литвиненко-Вольгемут улица, 40, Свердловский массив, Винница, Винницкая 41000.0 USD
dom.ria.com