Продаж затишної однокімнатної квартири! Ваша мрія про власне житло може стати реальністю! Продається затишна однокімнатна квартира, в якій є все необхідне для комфортного життя. Вдале розташування: Поруч магазини, школа, дитячий садок, зупинки громадського транспорту. Район з розвиненою інфраструктурою, де все необхідне завжди під рукою. Переваги квартири: Простора кімната з гарним освітленням. Затишна кухня, де можна з радістю готувати для себе та близьких. Функціональний санвузол. Гарний ремонт. Це чудова можливість: Для молодих сімей, які прагнуть розпочати самостійне життя. Для тих, хто цінує комфорт та затишок. Для інвестицій, адже квартира завжди буде в ціні. Не зволікайте, телефонуйте вже зараз!

Князів Коріатовичів, 184
rieltor.ua

Продам однокімнатну простору квартиру з дизайнерським ремонтом. У вартість входить комора на першому поверсі. Квартира знаходиться в новому ЖК "Рівєра" по вул. Князів Кориатовичів 116. Повністю укомплектована квартира продається зі всіма меблями та технікою. Автономне опалення, тепла підлога.

Князів Коріатовичів, 116
rieltor.ua

Новинка на ринку нерухомості! Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Рівʼєра , вул. Коріатовичів 116. Комфортний 6 поверх . Не ліфтова, не кутова! Залишається все ! Дуже світла затишна квартира . Чистесенька . Чудова пропозиція як для особистого проживання , так і під інвестицію з подальшою здачею орендарям . Запрошуємо на перегляд! Пропозиція від АН

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Рівʼєра
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

До вашої уваги новинка ринку нерухомості - простора 1 кімнатна квартира в ЖК Рівʼєра , що на вул. Коріатовичів 118 . Все як ви любите : комфортний шостий поверх , не ліфтова , не кутова ! З балкону відкривається приємний вид на зелену зону. Квартира підходить під програми є- оселя , є -відновлення , для особистого проживання , або ж прибуткова інвестиція, що працюватиме на вас! В оселі залишаються всі меблі та техніка , зроблений професійний клініг ! Квартира вільна ! Запрошуємо на перегляд ! Ця квартира неодмінно варта вашої уваги ! Ми відкриті для ваших пропозицій !

Князей Кориатовичей улица, 118, Свердловский массив, Винница, Винницкая 62999.0 USD
dom.ria.com

Продаж однокімнатної квартири з гарним ремонтом.Залишається уся техніка та меблі.Новий котел на гарячу воду.Дуже тепла , затишна квартира, зручне транспортне сполучення .Поруч школа, садочок та магазини.106364

Князей Кориатовичей улица, 186, Свердловский массив, Винница, Винницкая 36000.0 USD
dom.ria.com

Продаю 1- кімнатну квартиру в престижному районі ЖК "Резиденція" Світла, простора квартира з панорамними вікнами. Зроблена розводка сантехніки і теплі поли. Ремонт Ви маєте можливість зробити на свій смак. Будинок заселений. Територія закрита. У дворі є стоянка, дитячий майданчик , поруч дитячий садок, транспорт, магазини. В кроковій доступності річка Південний Буг, де Ви можете милуватися красою природи! Запрошую Вас на перегляд!!! Агенція нерухомості "INVEST GRAND " Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірені обєкти нерухомості. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею з нами!

Князей Кориатовичей улица, 114, Центр, Винница, Винницкая 58000.0 USD
dom.ria.com

Продам однокімнатну простору квартиру з дизайнерським ремонтом, у вартість входить комора на першому поверсі. Квартира знаходиться в новому ЖК "Рівєра" по вулиці Князів Коріатовичів 116. Повністю вмебльована кухня, сучасна сантехніка, якісна вбудована техніка, тепла підлога. неймовірний вигляд з вікна. В будинку на першому поверсі є супермаркет. На території комплексу є стоматологія. Поруч садочки, школи. Запрошую на перегляд.

Князей Кориатовичей улица, 116, Ленинский, Винница, Винницкая 100000.0 USD
dom.ria.com

Квартира з ремонтом, автономним опаленням, кондиціонером, тепла підлога, є додатково кладовка 7 м кв на поверсі, меблі та техніка за домовленістю.

Князей Кориатовичей улица, 114/2, Центр, Винница, Винницкая 56000.0 USD
dom.ria.com

В квартирі зроблений якісний ремонт. Індивідуальне газове опаленя, тепла підлога, встановлені датчики регулювання тепла, Кондиціонер. Меблі та техніка брендових виробників (купували для себе)залишаються . Гарний вигляд з вікна на р.Буг. Не кутова . Двір закривається, відеогнагляд по периметру. Зручна локація все поряд , центр города 2 хвилини пішки, навчальні заклади, магазини, транспорт. Запрошуємо на перегляд в зручний для вас час.

Князей Кориатовичей улица, 114, Свердловский массив, Винница, Винницкая 73000.0 USD
dom.ria.com

Продам супер квартиру з якісним ремонтом. Все робили для себе , не шкодували коштів на матеріали, меблі та техніку. Все дуже якісне!!! Тепла підлога в зоні лоджії, на кухні та в санвузлі. Наявний контроль температури у кварирі. Вигляд з вікон на річку - це фантастично!!! Якісна шумо, термо, гідро ізоляція даху. Квартира ніколи не здавлася квартирантам. Ще один плюс - закритий двір. Поруч центр міста і відповідно вся інфраструктура. Запрошую на перегляд, переконєтесь що квартира варта уваги.

Князей Кориатовичей улица, 114, Свердловский массив, Винница, Винницкая 72000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Вінниця

Продаж однокімнатної квартири в сучасній новобудові в самому центрі міста по вул. Степана Бандери ( Льва Толстого). Квартира з хорошим плануванням, ремонтом, чудовим виглядом, залишаються усі меблі та побутова техніка.Будинок з закритою територією , відеонаглядом, цілодобовою охороною та підземним паркінгом

Продаж 1 квартири в сучасній новобудові в центрі міста
olx.ua

Продаж квартири у самому центрі міста. Сучасний ремонт зроблений з якісних матеріалів. АОГВ, засклена лоджія.Поруч дитячий садок, школа, маркети, магазини, зупинка громадського транспорту. 100589

Продаж 1к квартири  на вул. Владислава Городецького 8680
olx.ua

Продаж великогабаритної 1-к. кв., 40 кв.м. По вул. Князів Коріатовичів, біля супермаркету Форум, навпроти військового санаторію. Цегляний будинок. Некутова, Велий балкон. Вікна у двір. Санвузол роздільний. Кімната 25 кв.м. Поряд транспорт, школа, садочок, супермаркети.

Продаж 1-к.40кв.м.Князів Коріатовичів,біля ТЦ Форум.Некутова,житл.стан
olx.ua

Продаж 1-ної квартири по вул . Л. Толстого. Квартира в хорошому житловому стані: кахель, ламінат, електроопалення, бойлер, гардиробна.

Продаж 1-к в Центрі
olx.ua