МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Продається простора 2-кімнатна квартира площею 65, 5 кв. метри, розташована в самому центрі міста. Це чорнова робота, що означає можливість додаткового оздоблення та власного дизайну. Запрошую звязатися для отримання деталей та перегляду

Князів Каріатовичів, 44
rieltor.ua

Продам двохкімнатну квартиру з ремонтом з меблями та технікою. Чудовий варіант для себе чи під інвестицію

можливий продаж по єОселя
Коріатовичів, 114/5
rieltor.ua

Квартира в самому центрі міста. Зроблений сучасний ремонт. Працював дизайнер. Всі меблі та техніка.

Пирогова вул., 11
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Продається простора 2-кімнатна квартира площею 85 кв. метри, розташована в самому центрі міста. Це чорнова робота, що означає можливість додаткового оздоблення та власного дизайну. Запрошую звязатися для отримання деталей та перегляду

Князів Каріатовичів, 44
rieltor.ua

2-кімнатна квартира в центрі Вінниці Вул. Владислава Городецького 2 ✅ Ціна - 55 000$ ✅ Кварита - житлова ✅ Поверх - 4й ✅ Цегляні стіни – 69см товщина ✅ Стеля - 2.90м ✅ Оновлений дах будинку ✅ Перекриття - бетонні балки ✅ Індивідуальне опалення ✅ Балкон - є + з можливістю розширення +38 067 954 8918

власник
Владислава Городецького вул. (Червоних Партизанів), 2
rieltor.ua

Продається квартира в центрі міста з чудовим краєвидом. Великогабаритна квартира, з чорновими роботами, пресованою стяжкою на підлозі, тепла підлога, зроблено сантехнічне розгалуження , вмонтовані інсталяції, автономне опалення, двухконтурний котел, мідна електрика, на все встановлені лічильники, велика гардеробна кімната, ванна кімната з великим вікном, закритий двір, дитячий майданчик , відеоспостереження. Всі фото відповідають дійсності.

Пушкіна вул., 25
rieltor.ua

Тільки для поціновувачів центра міста! Квартира розташована в цегляному будинку на 8-му поверсі з 9; Площа 68 м² + велика лоджія на дві кімнати та балкон; Три окремі кімнати - ідеально для сімї або тих, хто цінує особистий простір; Вид з вікон на місто; Квартира під ремонт - дайте волю своїй фантазії та втіліть мрії про ідеальне житло в життя; Вже замінені стояки - економте час та кошти на ремонтних роботах. Відчуйте себе в епіцентрі життя!

Пирогова вул., 3-А
rieltor.ua

Продаж затишної однокімнатної квартири! Ваша мрія про власне житло може стати реальністю! Продається затишна однокімнатна квартира, в якій є все необхідне для комфортного життя. Вдале розташування: Поруч магазини, школа, дитячий садок, зупинки громадського транспорту. Район з розвиненою інфраструктурою, де все необхідне завжди під рукою. Переваги квартири: Простора кімната з гарним освітленням. Затишна кухня, де можна з радістю готувати для себе та близьких. Функціональний санвузол. Гарний ремонт. Це чудова можливість: Для молодих сімей, які прагнуть розпочати самостійне життя. Для тих, хто цінує комфорт та затишок. Для інвестицій, адже квартира завжди буде в ціні. Не зволікайте, телефонуйте вже зараз!

Князів Коріатовичів, 184
rieltor.ua

Продаж 2к квартири в ЖК «Резиденція»-можливо під Е-Оселю, податків не має. 76/43/12м2, 9/12 цегла. Сучасний ремонт.Автономне опалення з теплими підлогами. Двір закритого типу з власним дитячим майданчиком-заїзд з центру(вул. Л.Толстого). Панорамний вигляд на р.Південий Буг. Власний гардероб і лоджія. Техніка і меблі залишаються по домовленості. Дизайнерський ремонт, висота стелі 2.8 метри. Квартира з меблями, з утепленням та натяжною стелею. Покриття підлоги - керамічна плитка та ламінат. Є газ, Wi-Fi, вентиляція. Металеві подвійні вхідні двері та металопластикові вікна. Усі необхідні меблі та побутова техніка: пральна машина, газова плита, духовка, мебльована кухня, диван, холодильник, кондиціонер. Внутрішній двір.

Толстого Льва пров., 114
rieltor.ua

Продам однокімнатну простору квартиру з дизайнерським ремонтом. У вартість входить комора на першому поверсі. Квартира знаходиться в новому ЖК "Рівєра" по вул. Князів Кориатовичів 116. Повністю укомплектована квартира продається зі всіма меблями та технікою. Автономне опалення, тепла підлога.

Князів Коріатовичів, 116
rieltor.ua

Житлові комплекси у Вінниця

Продам квартиру 46 кв м. в центрі вінниці, великий панорамний балкон, мідна проводка, будинок утеплений мінватою. Зручний 6-й поверх. Квартира в чорновому варіанті. Заселено 90% квартир. Пропозиція від представника власника, без комісії. Переоформлення за рахунок покупця. Перегляд безкоштовний. Ріелторам прохання не турбувати.

власник
Продам квартиру 46 кв м. в центрі вінниці, Коріатовичів 116
olx.ua

БУДИНОК ВВЕДЕНО В ЕКСПЛУАТАЦІЮ. Розташований близько центру - вул. Князів Коріатовичів, 42-А, орієнтир кільце на старогородський міст. 2-кімнатна квартира площею 85, 5 кв. метри. Комплектація: - чорнова штукатурка, - чистова стяжка, - м/п вікна (профіль 5 камер, склопакет 2), - вхідні двері, - двоконтурний газовий котел + радіатори, - лічильники (усі комунікації міські), - комунікації заведено у квартиру, - ремонт підʼїзду; - благоустрій прибудинкової території.

Продаж 2к квартири єОселя
olx.ua

ПРОДАЖ 2-кімнатної елітної квартири в центрі міста. 87 м з ремонтом ЖК Golden House, Князів Коріатовичів 70-А (Пушкіна) - 8/8 - у білих тонах - дворівнева - панорамні вікна Висота стелі 7 метрів - з видом на річку Південний Буг зроблена якісна кухня за індивідуальним дизайном та всією необхідною побудовою технікою. - за квартирою є паркомісце у підземному паркінгу

Продається дворівнева 2к квартира в ЖК Golden House
olx.ua

Пропонується до продажу 1-кімнатна квартира на третьому поверсі в самому центрі міста. Чорнова робота, що дає можливість новому власнику втілити свої ідеї та внести особисті зміни у внутрішнє оздоблення. Ця квартира розташована в самому серці міста, забезпечуючи легкий доступ до усіх ключових обєктів та зручностей, таких як магазини, ресторани, кафе, парки та громадський транспорт. Ви будете мати унікальну можливість насолоджуватися поблизу всіх центральних подій та атмосфери міста. Чорнова робота надає можливість новому власнику вирішити всі деталі внутрішнього оздоблення та обладнання, створюючи комфортне та стильне житло за своїм смаком. Будь-яка ідея щодо планування та дизайну може бути реалізована з урахуванням вашого власного візіонерського підходу.

Продаж 1к квартири 54 кв. м на вул. Малиновського 20
olx.ua

УВАГА продється ексклюзивна великогабаритна квартира, незвичайного планування, яка знаходиться у дуже зручному місці, а саме біля санаторію ВПС.квартира має чотири окремих кімнати, два балкони та простору лоджию, зовнішні стіни утеплені, у дворі своє паркомісце ЗАПРОШУЄМО ДО ПЕРЕГЛЯДУ

Князей Кориатовичей улица, 157А, Свердловский массив, Винница, Винницкая 100000.0 USD
dom.ria.com

Унікальна пропозиція на ринку Вінниці: повністю готова до експлуатації квартира з дизайнерським ремонтом і меблями та системою "Розумний будинок".В квартрі є автономне опалення (одноконтурний газовий котел та комбінований бойлер), інверторний кондиціонер з можливістю нагрівання приміщення взимку, тепла підлога по всій площі квартири, розумне управління кліматом в квартирі. Можливість підключення теплового насосу. Охоронно-пожежна сигналізація. Система відеонагляду та домофонії. Система безперебійного електричного живлення з резервом на 5-6 годин. Аварійне освітлення. Система хімводоочистки води. Система захисту від потопу. Вбудовані меблі на замовлення. Вся вбудована побутова техніка (пральна машина, сушильна машина, посудомийна машина, холодильник, плита, духовка, витяжка). Тобто, квартира продається повністю укомплектована меблями та технікою і готова до експлуатації. Перепланування узаконене (технічний паспорт виданий на початку 2022р). Є підвал. Більш детальна інформація, більше фото та специфікація обладнання- за запитом.

Степана Бандеры (Льва Толстого) улица, 6, Центр, Винница, Винницкая 119499.0 USD
dom.ria.com

Унікальна пропозиція на ринку Вінниці: повністю готова до експлуатації квартира з дизайнерським ремонтом і меблями та системою "Розумний будинок". В квартрі є автономне опалення (одноконтурний газовий котел та комбінований бойлер), інверторний кондиціонер з можливістю нагрівання приміщення взимку, тепла підлога по всій площі квартири, розумне управління кліматом в квартирі. Можливість підключення теплового насосу. Охоронно-пожежна сигналізація. Система відеонагляду та домофонії. Система безперебійного електричного живлення з резервом на 5-6 годин. Аварійне освітлення. Система хімводоочистки води. Система захисту від потопу. Вбудовані меблі на замовлення. Вся вбудована побутова техніка (пральна машина, сушильна машина, посудомийна машина, холодильник, плита, духовка, витяжка). Тобто, квартира продається повністю укомплектована меблями та технікою і готова до експлуатації. Перепланування узаконене (технічний паспорт виданий на початку 2022р). Є підвал. Більш детальна інформація, більше фото та специфікація обладнання- за запитом.

Степана Бандеры (Льва Толстого) улица, 6, Центр, Винница, Винницкая 119499.0 USD
dom.ria.com

ЖК Golden House, це новобудова в самому центрі міста, будинок зданий в експлуатацію 29.10.2021 року. (Тобто підходить під програму є оселя). Всього 38 квартир, закритий двір, підземний паркінг, чудові позитивні сусіди. Прекрасний вид з вікон на річку Південний Буг. Будинок підключений на лінію електропостачання яка відноситься до критичної інфраструктури.

Князей Кориатовичей улица, 70А, Центр, Винница, Винницкая 99000.0 USD
dom.ria.com

Продаю 1- кімнатну квартиру в престижному районі ЖК "Резиденція" Світла, простора квартира з панорамними вікнами. Зроблена розводка сантехніки і теплі поли. Ремонт Ви маєте можливість зробити на свій смак. Будинок заселений. Територія закрита. У дворі є стоянка, дитячий майданчик , поруч дитячий садок, транспорт, магазини. В кроковій доступності річка Південний Буг, де Ви можете милуватися красою природи! Запрошую Вас на перегляд!!! Агенція нерухомості "INVEST GRAND " Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірені обєкти нерухомості. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею з нами!

Князей Кориатовичей улица, 114, Центр, Винница, Винницкая 58000.0 USD
dom.ria.com

Новобудова, квартира чорнова, пл.вікна, проводка, бр. дв., стяжка. В дворі є паркомісце.

Малиновского улица, 10, Урожай, Винница, Винницкая 85000.0 USD
dom.ria.com

Продається нова квартира з новим сучасним ремонтом в ЖК , , Резиденція. Верхні секції з заїздом з центу вул. Л. Толстого. Будинок зданний і повністтю заселений мешканцями. Чудовий двір з ландшафтним дизайном і видом на річку . П. Буг В квартирі зроблений надсучасний дизайнерський евроремонт. Підлога з водяним підігрівом. Всі меблі та техніка гармонійно підібрані в гарних тонах до сучасних вимог дизайнером. Є можливість залишити все як є в наявності( по домовленності). Є варіанти заселення з орендою і правом викупу( по домовленності). Квартира вільна і готова зустріти своїх покупців (XXX) XXX-XX-XX

Свердлова улица, 114, Свердловский массив, Винница, Винницкая 100000.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру-студію в центра міста у ЖК Резиденція. Новий дизайнерський ремонт з якісних дорогих матеріалів. Стильна кухня з вбудованою технікою та єксклюзивною поверхнею, натуральний дуб. АГВ з теплою підлогою -кухня, ванна, балкон, вітальня, коридор. Вся техніка провідних брендів ( на гарантії ). Чудовим краєвид на річку Буг. Ціна коригується в залежності від комлектаціі квартири. 65000$ (без техніки і меблів) 75000$ (повна комплектація)

Князей Кориатовичей улица, 114/5, Центр, Винница, Винницкая 74990.0 USD
dom.ria.com

Продам 2-кім квартиру в житловому комплексі Рівєра Поверх 9/12, площа 67, 5м2, вікна у двір. Індивідуальне газове опалення .Зроблена розводка опалення, розводка сантехніки та теплих полів. Можна під Є-оселю 3% Податків не має. торг присутній . По документах 1-кім. Фактично двушка.

Князей Кориатовичей улица, 116, Свердловский массив, Винница, Винницкая 58500.0 USD
dom.ria.com

Князей Кориатовичей улица, 114/1, Центр, Винница, Винницкая 76000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 69 результатів