Продається двох рівнева квартира в новому будинку, будинок введений в експлуатацію, квартира з чорновими роботами, автономним опаленням, тихий закритого типу двір, поруч транспорт

Острозького вул., 4
rieltor.ua

ПРОДАЖ ідеального простору для життя! Дворівнева квартира в серці Вінниці в сучасному та якісному ЖК Туркіш Сіті з красивим видом на місто! Простір - це про цю квартиру. Максимально продуманий по функціоналу простір - це про цю квартиру. 109 кв.м., де кожна зона вже ідеально розпланована! Здійснено та узаконено перепланування під дизайн проект. На фото додаю декілька прикладів, це реально розроблений дизайн під конкретну нашу площу. Враховано усі технічні моменти та продумані ключові моменти в плануванні квартири. Усунена зайва некорисна площа та використана для збільшення санвузлів та інших приміщень! На першому поверсі розмістилась велика простора кухня-студія площею 53, 3 кв.м. з виходом на лоджію. А які тут світанки! Це східна сторона, і кімнати зранку заливає сонячне проміння, надзвичайно вдале розташування і в подальшому комфортне для життя. Також на 1-му поверсі гостьовий туалет площею 2, 1 кв.м. та комора площею 3 кв.м. При перегляді поясню яким чином задумано використовувати цю площу. Але одразу хочу відмітити, що це дуже вдале рішення для кухні-студії. На другому поверсі маємо дві спальні. Величезний санвузол з окремою кімнатою - пральнею. Це в практиці надзвичайно зручно, теж при перегляді зі всім детально ознайомлю. Також одна зі спалень має свій власний санвузол та гардеробну, що теж дуже комфортно для життя. Бажаєте проживати в просторій квартирі з максимально зручним розташуванням будинку в сучасному ЖК, тоді цей варіант точно шукав саме Вас! Телефонуйте!

Проспект Коцюбинського, 43А
rieltor.ua

Продаж від власника. Простора світла квартира, автономне опалення. Якісний ремонт, меблі, техніка, повна очистка та помякшення води на всю квартиру, захист від затоплення. На дві сторони планування, два балкони. Телефонуйте.

власник
Продам квартиру ЖК Туркіш Сіті
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Нова пропозиція квартира в хорошому житловому стані ... У кімнатах по два вікна, дуже світла ... Високі стелі 3, 20 .. санвузол роздільний ванна з вікном. Перекриття залізо-бетонні. Стіни стелі вирівняні. Два засклені балкони. Квартира на дві сторони ... Показ у зручний для Вас час!

Ширшова улица, 48, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 65000.0 USD
dom.ria.com

3-к квартира з ремонтом по вулиці Ширшова варта Вашої уваги! 2 поверх з 5 78 кв.м., 3 кімнати, кухня ( 8.5 кв.м) , балкон Висота стелі - 2.75 м Централізована вода, централізоване опалення, лічильники є 2 бойлери (кухня, ванна) Є кладова на 3 сусідів Подробиці по телефону! Запрошуємо на перегляд! АН Благоустрій Каріна Олександрівна

Варшавская (Ширшова) улица, 33, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 74900.0 USD
dom.ria.com

Академика Янгеля улица, 71, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 65000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3- кімнатна квартира в районі Замостя, вул Академіка Янгеля 65 квадратів 6/9 ц Велика світла , простора квартира. Підлога паркет. Опалення централізоване. Залишається кухня, шафа гардероб. Розвинена інфраструктура: Поруч дитячий садок, школа, магазини, супермаркети, аптеки. Транспортна розвязка.

Академика Янгеля улица, 71, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 68000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира від власника!! Ви можете поклеїти шпалери чи пофарбувати стіни на свій смак. Чудова локація, поруч річка, фонтан, центр міста .Зроблений новий ремонт, чистові роботи. Замінена електропроводка , замінені труби в ванній та санвузлі. Кімнати на 2 сторони. В кухні робоча зона - кафель. В ванній кімнаті зроблений вихід на полотенцесушку. , та пральну машинку. По всій квартирі натяжні стелі. Підлога - ламінат, стильні двері. Також 2 балкони на дві сторони. Прекрасний вигляд з одного балкону на Південний Буг, на фонтан. Поруч центр міста, поруч центральний ринок , лікарня, школи та садочки. Збільшена кухня, узаконено. Квартира тепла, не кутова. Чудовий район для проживання, реальному покупцю подарунок.

Брацлавская улица, 62, Замостянский, Винница, Винницкая 67300.0 USD
dom.ria.com

Квартира у тихому районі, поряд уся необхідна інфраструктура , для комфортного проживання. До центру міста 5 хвилин на авто. Три окремі кімнати та 2 лоджії.

Стеценко улица, 44, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Test

Коцюбинского проспект, 43А, Винница, Винницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Вінниця

Велика квартира з трьома окремими кімнатами. Капремонт ..чистова ..замінені труби елпроводка пл вікна утеплений балкон.Автономне опалення Тепла підлога а кухні ванні с/в.Поряд набережна транспорт садок школа .

Академика Янгеля улица, 68, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Автономне опалення, гарне планування, новий ремонт, не кутова, два санвузли, вбудовані меблі та техніка, тепла підлога!Всі фото відповідають дійсності

Коцюбинского проспект, 43Б, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 124000.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 329151. АН "Атланта".Сучасна та стильна 3к квартира в престижному будинку!Локація просто супер! Поруч є усе необхідне в кроковій доступності!В квартирі новий ремонт. Усе зроблено з любов`ю і зі смаком!Супер планування! Кімнати окремі, балкон з вітальні, лоджія з кімнати.Для більш детальної інформації - телефонуйте!Покажемо в зручний для Вас час!

Петра Запорожца улица, 1, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 109000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 3 кімнатної квартири по вулиці Янгеля. Тихий двір, ремонт, вільна. Заселяємося і живемо

Академика Янгеля улица, 73, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 65500.0 USD
dom.ria.com

Продаж 3-кімнатної квартири на вул. Академіка Янгеля Пропонуємо до вашої уваги простору та світлу 3-кімнатну квартиру на вул. Академіка Янгеля, готову до переїзду! Ця чудова квартира площею 67 м ² стане вашим ідеальним гніздечком. Вас чекає: 3 просторі кімнати, простора вітальня - ідеальне місце для відпочинку всією родиною, перегляду фільмів та дружніх посиденьок. Дві затишні спальні - забезпечить вам спокійний сон та тихий відпочинок. Функціональна кухня, зручний санвузол. Квартира знаходиться на першому поверсі та має теплу підлогу Поряд живуть адекватні сусіди, в квартирі чисто, тепло та уютно. Розвинена інфраструктура : Поруч є все необхідне для комфортного життя: магазини, кафе, аптеки, школи, дитячі садки, парки та зупинки громадського транспорту. Квартира розташована в тихому і спокійному районі з гарною репутацією, далеко від міської метушні, але при цьому в кроковій доступності від усієї необхідної інфраструктури. Якщо у вас зявились будь-які питання, телефонуйте мені в будь-який час.

Академика Янгеля улица, 71, Замостье, Винница, Винницкая 65500.0 USD
dom.ria.com

ШИКАРНА-СТИЛЬНА-ЗАЛИШАЮТЬСЯ УСІ МЕБЛІ ТА ТЕХНІКА ЯК НА ФОТО! ЕКСКЛЮЗИВ АГЕНСТВА! -АГВ-теплі підлоги практично по всій квартирі! Три роздільних і просторих кімнати! -Дві панорамних лоджії! -Кладова яка може бути гардеробною кімнатою або ще одним санвузлом! -Вбудована дорога кухня! Ремонт робили якісно і дорого- так як для Себе !!! -Шикарна і Дорога Спальня! Все зі смаком робилося дорого і Стильно! Не Кутова!Є-тамбур! Приємна аура, хороші власники! Мінусів Немає !!! Будинок -Відмінний і якісний Цегляний новобуд! Заселений та усі задоволені!) ПІДПИСАНО ЕКСКЛЮЗИВ! ТЕЛЕФОНУЙТЕ!Перегляд у зручний для Вас час по домовленності!

Академика Янгеля улица, 6К, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 110000.0 USD
dom.ria.com

Квартира на вул. Академіка Янгеля 68 може стати вашим сімейним гніздечком! Квартира: Площа: 72 кв. м. - простору для життя та творчості всієї родини. 3 кімнати - кожен член сімї матиме свій куточок. Капітальний ремонт - все свіже, оновлене, з якісних матеріалів. Індивідуальне опалення - тепло та комфорт у будь-яку пору року. Тепла підлога в кухні, ванній та туалеті - додатковий затишок та економія енергії. Рушникосушарка з водним та електричним підігрівом - завжди сухі рушники. Виходи для пральної машинки, посудомийки та інших побутових приладів - все продумано для вашого комфорту. Будинок та район: Тихий та спокійний двір - місце для ігор дітей та відпочинку дорослих. Садочок у дворі - зелений куточок для релаксу. Школи за 10 хвилин від будинку - діти завжди будуть поруч. Пляж Хімік в 10 хвилинах - місце для літніх розваг. Кодовий замок та домофон - безпека вашого дому. Звертайтеся! Запрошую на перегляд! Не втратьте шанс створити щасливе життя для себе та своїх близьких! P.S. Квартира пропонується через посередника. Звяжіться зі мною, щоб дізнатися більше та записатися на перегляд!

Академика Янгеля улица, 68, Замостье, Винница, Винницкая 63000.0 USD
dom.ria.com

Вашій увазі пропонується чудова квартира в одному з кращих районів міста, Ідеально підходить для сімейного життя. Квартира внутрішня знаходиться на другому поверсі. Встановлене індивідуальне газове опалення, Замінена вся електрика по будинку. Зроблений благоустрій двору, розмічені паркомісця перед будинком. До зупинки громадського транспорту 3 хвилини. Основні характеристики: - Загальна площа: 61 м²; - Кімнати: 3 (спальня, дитяча, вітальня); - Ремонт: Сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів; - Кухня: Повністю укомплектована меблями та технікою; - Інфраструктура: Розвинена інфраструктура з школами, дитячими садками, магазинами та кафе. Не пропустіть можливість стати власником цієї чудової квартири. Звертайтеся за додатковою інформацією та організацією перегляду! У дворі будинку є металевий гараж який можна придбати за 3500$. 106632

Академика Янгеля улица, 43, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 68000.0 USD
dom.ria.com

Продам 3-кімнатну квартиру, загальна площа 64 кв, м., житлова 45 кв.м. кухня 6 кв. м. Поверх 5/5, рік назад був ремонт даху. Стіни - панель, кімнати зсередини утеплені. Сантехніка та проводка у порядку, стоїть захисне реле від перепаду напруги. Квартира у житловому стані з частковим новим ремонтом. Вікна металопластикові, внутрішні двері - деревяний масив. Санвузол роздільний. На всі комунікації стоять лічильники. Зимою у квартирі тепло, у минулому році був ремонт внутрішньої тепломережі. Великий квадратний коридор, є засклений балкон. Вікна виходять у двір та на вулицю Янгеля. Залишаються частково меблі та техніка. Чистий охайний підїзд, вікна у підїзді металопластикові, двері з кодовим замком. Поряд вся необхідна інфраструктура: транспорт (трамвай, тролейбус, маршрутне таксі), школи, дитячі садочки, магазини, лікарня, аптеки, салони краси. Запрошую на перегляд

Академика Янгеля улица, 38, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 53000.0 USD
dom.ria.com

На продажу доступна простора 3-кімнатна квартира, розташована на 3-му поверсі, із загальною площею 128 квадратних метрів. Вона оснащена просторою кухнею площею 21 квадратних метрів. Ця квартира приваблює своїм дизайнерським ремонтом та використанням італійських меблів. Крім того, вона має теплий підлоговий покриття, що розподілене по всьому приміщенню. Крім того, квартира не є кутовою, що дозволяє насолоджуватися більшою приватністю та комфортом.

Коцюбинского проспект, 48, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 195000.0 USD
dom.ria.com

Власник.БЕЗ КОМІСІЇ.БЕЗ 8% податку. ТОРГ з РЕАЛЬНИМ ПОКУПЦЕМ.Всі ФОТО РЕАЛЬНІ.Є всі фото з послідовності ремонту.Квартира Абсолютно НОВА НІХТО НЕ ЖИВ і робилася для себе.Замінено Вікна, Електрику, Каналізаційні і водопровідні труби(Не від Забудовника)Тільки дорогі і натуральні якісні матеріали. Сучасний авторський стиль з новими меблями та технікою! 2 спальні, простора кухня-вітальня, 2 балкони. Автономне Опалення, Кондиціонери, Шумоізоляція, дуже тепла(без опалення в зимку 17-18*) Підігрів підлоги з регулюванням температури по зонах у коридорі, кухні - студії, ванній кімнаті та на лоджії. Хороше розташування, двір з дитячим майданчиком.Все поруч для комфортного проживання: парк, стадіон, школа, садок, магазини, зручна транспортна розвязка. Перегляд в будь який час..

власник
Запорожская (Петра Запорожца) улица, 4, Замостье, Винница, Винницкая 159900.0 USD
dom.ria.com

Продається хороша трьох кімнатна квартира. В якій зроблені всі роботи, вам залишається, завезти меблі та техніку, та обрати шпалери чи фарбування на стіни. В квартирі замінена вся електропроводка та замінено труби у ванній та санвузлі. Кімнати на 2 сторони, в кухні робоча зона-кахель. Більш детально розповім по телефону.

Брацлавская улица, 62, Замостье, Винница, Винницкая 68500.0 USD
dom.ria.com

Продаж чудової 3 к квартири покращеного планування на 1-му поверсі в 9-типоверховому цегляному будинку.В квартирі : 3 окремі кімнати, велика кухня, довгий коридор, гардеробна, 2 санвузли, великий засклений балкон.Опалення централізоване, бойлер на гарячу воду, тепла підлога в ванній кімнаті, лічильники на газ, світло, воду, решітки на вікнах.В квартирі все залишається.Запрошую на перегляд.

Академика Янгеля улица, 71, Ближнє замостя, Винница, Винницкая 65000.0 USD
dom.ria.com

Квартира з дизайнерським ремонтом не закінченим.зручне розташування з гарною інфраструктурою. дві заселенні лоджії. Не кутова, тепла простора квартира Зовнішнє утеплення пінопластом 10 см.додатковий Електро підігрів підлоги.два кондиціонери.

Коцюбинского проспект, 11, Замостье, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 38 результатів