Ця неймовірна квартира закриє всі ваші потреби і побажання. Як тільки Ви зайдете до неї, зрозумієте що це сама така квартира яку Ви так довго шукали. Квартира має дуже зручне планування, якісний ремонт, функціональність, безпеку та атмосферу, це все Ви отримаєте з купівлею цієї квартири. Локація Вишенька не потребує додаткової реклами, все поруч. А ще до цієї квартири є додатково комора на поверсі і зручний гараж прям у будинку, що на вагу золота. Всі меблі, техніка, будматеріали преміум якості які завозили з Європи під замовлення. Абсолютно все залишається і входить у вартість квартири. Запрошую на перегляд, Ця квартира достойна найкращих покупців! Продаж терміновий, реальний, готові почути Ваші пропозиції! Дзвоніть!

можливий продаж по єОселя
Келецька вул., 45б
rieltor.ua

Новинка на ринку нерухомості м.Вінниця продаж 3-кімнатної квартири р-н «Вишенька» в цегляному будинку Найбажаніша локація міста, поруч навчальні заклади, садочки, дитячі майданчики, новий спортивний стадіон, супемаркети, ринок, зупинка транспорту, абсолютно все в кроковій доступності. Загальна площа квартири 81, 5 м2, житлова 47, 5 м2, кухня 12м2 Шикарне планування, всі кімнати окремі виходять на дві сторони будинка, має балкон із спальні та велику лоджію з вітальні. Самий найкращий 3-ій поверх, квартира знаходиться в середині будинку. В квартирі замінені, труби, стояки, встановлений бойлер, кондиціонер, кахлі в санвузлі, двері та вікна. На кухні вбудовані меблі, холодильник та пральна машина, все залишається. В кімнатах є великі шафи-купе, в коридорі-гардеробна, штори та люстри , диван залишаються для нової родини! Запрошую на перегляд та до купівлі, вам все сподобається. Ексклюзивне планування, документи готові, квартира звільнена та чекає на нових власників! Якщо Ви давно мріяли про 3-ку в цеглі, некутову на 3-ому поверсі, швидко звертайтеся, такий варіант квартири продається швидко!!! Все для комфорту Вашої родини!

Келецька вул., 111
rieltor.ua

Терміновий продаж від представника власника, без комісії! Продаж неймовірної квартири в елітній новобудові преміум класу. Власне лобі на першому поверсі з консьєрж-сервісом, дизайнерська обробка холів, коридорів та інших місць загального користування. клінінг-сервіс, доставка їжі з ресторану комвласне лобі на першому поверсі з консьєрж-сервісом, дизайнерська обробка холів, коридорів та інших місць загального користування. Клінінг-сервіс. Система очищення води. Два швидкісних вантажопасажирських ліфти з системою «ліфт-паркінг» у кожному підїзді. Будинок опалює власна автономна дахова котельня. Дворівневий підземний паркінг (надійне укриття!) з власної автомийкою. Система димовидалення та пожежна сигналізація, у тому числі й у підземному паркінгу. Закрита територія з цілодобовим відеоспостереженням, карткова система доступу на територію комплексу. Супер-маркет "Сільпо", кафе, кавярні, магазини косметики та одягу, аптеки, тур.фірма та інше на 1 та 2 поверсі - комфортне життя не виходячи з будинку! Квартира простора 111кв.м на 10 поверсі, зручне планування, неймовірний вид на місто. Висота стелі 3м, якісні металопластикові вікна з системою мікропровітрювання, , броньовані вхідні двері. Квартира повністю готова для втілення найсміливіших дизайнерських рішень! Більше деталей та перегляд за телефоном

Космонавтів просп., 49
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3х кімнатна квартира в центрі одного з кращихмікрорайонів міста Вінниця - Вишеньки, на проспекті Юності, поруч школа та садочок, непотрібно переходити дорогу. Затиштий двір з новим дорожнім покриттям. Сучасний ремонт, нова мідна проводка, ламінат, збільшена кухня, залишається пральна машина та кухня. Телефонуйте за деталями, запрошую на перегляд.

Юності просп., 11
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру в одному з найбажаніших ЖК Вінниці. р-н Вишенька, ЖК Premier tower. Дуже терміновий продаж! Тому у Вас є чудова можливість придбати ексклюзивну квартиру по нижчій ціні. Район та будинок не потребують додаткової реклами, Ви і самі все знаєте. Квартира має індивідуальне планування, всього декілька таких квартир в цьому будинку! Від забудовника таких квартир вже не має. Маємо 3 окремі квартири та велику кухню. Такж є кімната з екрером з панорамними вікнами на проспект Космонавтів та вулицю Келецьку. Запрошую на перегляд, в будь-який зручний час для Вас. Дзвоніть! Є терміновість в продажі, готові розглянути пропозиції.

Космонавтів просп., 49
rieltor.ua

Продаж 3 кім.квартири на Вишенці. Капітальний ремонт. Кімнати окремі. Замінені труби, стояки, мідна проводка, сучасні батареї, пластикові вікна, зроблений капітально балкон. Квартира не кутова, на 2 сторони. Чудове місце розташування, поруч школа, садочок, магазини, тц. Телефонуйте домовимось про перегляд!!! Ольга АН ЕТАЛОН.

проспект Юності, 11
rieltor.ua

Продам шикарну 3-кімнатну квартиру в одному з найбажаніших ЖК Вінниці. Дуже терміновий продаж! Тому у Вас є чудова можливість придбати ексклюзивну квартиру по нижчій ціні. Район та будинок не потребують додаткової реклами, Ви і самі все знаєте. А от квартира наша має індивідуальне планування, всього декілька таких квартир в цьому будинку! Еркерна кімната з панорамними вікнами на проспект Космонавтів та вулицю Келецьку, простір, світло, розкіш, пафос, це все про цей об`єкт. Запрошую на перегляд, в будь-який зручний час для Вас. Дзвоніть!

можливий продаж по єОселя
Космонавтів просп., 49
rieltor.ua

Новий обєкт на ринку нерухомості- світла, дворівнева 3-х кімнатна квартира з великою кухнею- студією Всі кімнати окремі, є два санвузли. Будинок збудований з червоної цегли та ззовні утеплений пінопластом та покритий короїдом. В квартирі індивідуальне опалення- двоконтурний газовий котел Тепла підлога на кухні, у санвузлі та коридорі. Зроблений стильний ремонт з якісних матеріалів.

Юності 2-й пров., 18
rieltor.ua

Продається чудова акуратна квартира в хорошому стані в спокійному для проживання районі міста - на Вишеньці. Зручне місцерозташування 2 хвилини пішки до зупинок громадського транспорту. Поряд дві школи, садочки, університет, поліклініка, супермаркети, аптеки, кафе та ресторани. Квартира утеплена ззовні, у будинку поміняний дах. Квартира кутова, але тепла. Всі вікна металопластикові, балкон засклений. Дві кімнати окремі, одна прохідна. Роздільний санвузол. Поміняні труби на холодну воду та каналізаційні. Є газова колонка і газова плита, тому в разі блекаутів ви будете з гарячою водою та їжею. Комунальні послуги невеликі. Є всі лічильники - на воду, газ, а на електрику стоїть двохтарифний - тож ви зможете економити значну суму за користування електрикою вночі. У квартирі багато місць для зберігання, додатково є кладовка в одній з кімнат (узаконена). У будинку створено ОСББ, підїзд акуратний, чистий, замінені вікна на металопластикові, двері з домофоном. Сусіди порядні, тихі, не конфліктні. Стан квартири житловий, за домовленістю можуть залишитися меблі. Це чудова покупка для житла собі, або ж для здачі в оренду.

Келецька вул., 79
rieltor.ua

Продаю готову до заселення 3-кімнатну квартиру в затишному районі Вишенька, яка чекає на своїх нових власників. Квартира має відмінне розташування: Дитячий садок прямо у дворі; Школа, ринок «Вишенька» та супермаркети «Сільпо», «АТБ» - всього 5 хвилин пішки; Басейн для активного відпочинку - також поруч; Зручний доступ до громадського транспорту, що забезпечить швидке сполучення з будь-якою частиною міста; Поліклініка у сусідньому будинку для вашого спокою та здоровя. Розташована на першому поверсі, квартира включає: Три ізольовані кімнати: залу, батьківську та дитячу спальні; Простору кухню для сімейних обідів; Два балкони з видом на внутрішні дворики; Підвал з дверима та вентиляцією для зберігання. Продається з меблями, які знаходяться у залі, кухні, коридорі, батьківській спальні, та у ванній кімнаті. Стіни у кімнатах готові до оновлення на ваш смак без великих затрат. Коридор прикрашений натуральним каменем, що додає особливого шарму. Ця нерухомість ідеально підійде для комфортного проживання будь-якої сімї. Запрошую оглянути цю чудову квартиру. Можливий розумний торг для серйозного покупця.

Келецька вул., 14
rieltor.ua

ТЕРМІНОВО!!! Продається ексклюзивна 3-кімнатна квартира в ЖК Premier Tower в одному з самих екологічних районів Вінниці. Вільне планування, дозволить вам створити квартиру мрії. Квартира знаходиться на 7 поверсі, тому у Вас є можливість насолоджуватися захоплюючим краєвидом. Телефонуйте! Запрошую на перегляд!

Космонавтів просп., 49
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру з новим капітальним ремонтом. В оселі повністю замінені комунікації, вставлені нові вікна, двері. Кімнати роздільні, просторі та світлі. Є засклена лоджія. Кухня з нішею, куди можна поставити холодильник, наприклад. Санвузол роздільний, теж з ремонтом. Є бойлер для підігріву води. Опалення централізоване. В квартирі взимку тепло. Оселя чекає на нових власників! Телефонуйте та станьте ними вже зараз!

Келецька, 126
rieltor.ua

Продаж просторої квартири , район Вишенька, вулиця Келецька 130а. Можливо по сертифікату Є відновлення, субвенції. Роздільні кімнати, 2 балкона , простора зала- коридор. Над квартирою є технічний поверх , який є у власності, що дає можливість зробити 2-х рівневу квартиру. Індивідуальне газове оп. Відмінний житловий стан. Залишаються кухонні меблі та техніка. Кладовка на поверсі. Тихий озеленений двір закритого типу. Поряд , в кроковій доступності магазини, школи, дитячі садки, торгово-розважальні центри, транспорт.

Продаж 3 кімнатноі квартири Можливо під Є відновлення , субвенціі
olx.ua

Продаємо 3к квартиру на Вишенці. Проспект Космонавтів, 79. 2/14ц., площа 68/39/8м2., 2 балкони. + комора на поверсі. Комунікації централізовані, роздільний санвузол, кухня студія+ 2 спальні. Все залишається. Фото дійсні. Хороше розташування: транспорт, школа, садочок, магазини, супермаркет. Поруч парк та Вишенське озеро.

Продаж 3 кім. на Вишенці
olx.ua

Продаж 3 к.квартири по вулиці Келецька 126 7/9, 64кв.м , кухня 10кв.м Чудова квартира з найкращою локацією в місті. Навпроти ТЦ "Plaza Park". Закінчений капітальний євро ремонт квартири місяць тому. Все нове і в білих тонах. Кімнати просторі і дуже теплі. Все поруч в двох хвилинах пішки: школи, дитячі садочки, супермаркети, ринок, весь міський транспорт. Квартира не кутова. За більш детальною інформацією звертайтесь в особисті повідомлення Ціна 73000$ Пропозиція від агентства нерухомості Альма 09******48 Ангеліна

Продаж 3к.квартири на Келецькій 126
olx.ua

Продам велику двохрівневу квартиру із якісним ремонтом у одному з найкращих районів міста. Невеликий будинок на два підїзди із закритою територією із охороною. Поруч вся інфраструктура: школа, садочок магазини та ресторани. Також є хороша кладовка на поверсі яка входить у вартість. Окремо можна придбати цегляний гараж біля підїзду. Запрошую на перегляд.

Продаж 3к квартири 119 кв. м на просп. Юності 6А
olx.ua

Пропонується на продаж трьохкімнатна квартира площею 64 квадратних метри, з роздільними кімнатами у цегляному будинку. Розташована за адресою вул. Келецька, 78, у серці Вишеньки. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся за телефоном. 106634

Продається 3 кінатна квартира район Вишенька 1348
olx.ua

Терміново, лучшее предложение на Вишеньці! Вашему вниманию предлагается на продажу 3-к квартира по адресу: г. Винница, ул. В.Порика б.21. Светлая, просторная и уютная квартира расположена на комфортном 5 этаже. Квартира с АГВ., пл. окна, ремонт, остекленный балкон, мебель, бытовая техника. Есть 2 кондиционера. Подъезд в отличном состоянии.

Продаж 3-кв-ри з АГВ на Юностi! Краща пропозиція на Вишеньці!
olx.ua

Запрошуємо вас стати власником унікальної дворівневої квартири в престижному районі ВИШЕНЬКА, розташованому поруч з мальовничим парком та Вишенським озером. Це ідеальне місце для тих, хто цінує гармонію з природою та комфорт міського життя. Основні характеристики: - Площа: 119 м² - Стан: 80% ремонту виконано !!! Чорнова обробка , стяжка підлоги, розведена електрика, монтаж трас кондиціонера по всій квартирі( кондиціонери вже закуплені ) Встановленні радіатори(6 шт), тепла підлога (97 кв.м), інсталяція, монтаж системи рециркуляції, монтаж змішувачів, утеплення стелі мінватою. - Розташування: Новий житловий комплекс з закритою територією - Вид: Вікна та балкони з видом на зелений парк та озеро - Інфраструктура: Розвинена інфраструктура з школами, дитячими садками, магазинами та кафе Переваги: - Простір: Дворівневе планування забезпечує максимальний комфорт та приватність - Світло: Великі панорамні вікна забезпечують достатньо світла та відкритий простір - Природа: Власний вихід до парку для прогулянок та активного відпочинку - Інвестиції: Вигідна інвестиція завдяки зростанню вартості нерухомості в районі Свіже повітря в ПОДАРУНОК!!!!!

Юности 2-й переулок, 16Б, Вишенка, Винница, Винницкая 123000.0 USD
dom.ria.com

Келецкая улица, 71, Вишенка, Винница, Винницкая 68000.0 USD
dom.ria.com

Пропоную до продажу 3к. в центрі Вишеньки. Гарний стан, 3 окремих кімнати, велика мебльована кухня, лічильники на все, засклені балкон і лоджія. Вислухаємо усі, цінові пропозиції. Телефонуйте.

Келецкая улица, 81, Вишенка, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

Продаж трьох кімнатної квартири з чудовим ремонтом. Дизайнерський ремонт. Квартира вільна. Залишаються меблів і техніка. Показ по домовленості.

Келецкая улица, 142, Ленинский, Винница, Винницкая 130000.0 USD
dom.ria.com

Продаж чудової 3к квартири на Келецькій .Завершений свіжий кап.ремонт, натяжні стелі, ванна суч.кафель, замінені всі труби, обої світлі тона , квартира світла, тепла, зроблено 2 панорамних балкона, які виходять 1 на Келецьку інший в двір.Маємо 2 спальні, та 1 гостеву кімнату., тепла підлога з підігрівом. Квартира готова до переглядів на чекає на свого власника .Деталі по телефону, перегляд по домовленості

Келецкая улица, 104, Вишенка, Винница, Винницкая 75800.0 USD
dom.ria.com

Продаж 3х кімнатної квартири в самому центрі Вишеньки. Все поруч. Локація суперова. Хороший ремонт зроблений два роки тому. Тамбур, два балкони.

Келецкая улица, 78Б, Вишенка, Винница, Винницкая 78900.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 69 результатів