Продам 1 кімнатну квартиру на Вишенці, по вул. Василя Порика. Це гарна квартира, як для власного проживання, так і здачі в оренду. Стан квартири по фото. Комфортний середній поверх, не кутова. В доброму жилому стані, ремонт в ванній кімнаті, пластикові вікна, балкон, бойлер, меблі. Інтернет та кабельне ТБ. В підвалі є комора 3 м.кв. Будинок знаходиться в самому центрі спального района, біля будинка є школи №33 та 23, дитячий садочок №52, спортивні та дитячі майданчики, сучасний спортивний стадіон, багато різноманітних магазинів та торгових центрів, та багато всього іншого. Ціна:38000 доларів. Продається через АН. Запрошуємо на перегляд!

Василя Порика, 19
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира. Вінниця, Вишенька, вул. Василя Порика. Відмінне місце для проживання. Стан квартири по фото. Квартира продається з меблями. Інтернет та кабельне ТБ. В підвалі є комора 2,3 м.кв. Поблизу є абсолютно все, що потрібно для комфортного проживання: школи, дитячі садочки, магазини, ринок “Юність” та ТЦ “МагіГранд” та багато іншого. Документи готові до продажу. Ціна: 38000 доларів. Продається через АН. Задавайте питання та запрошуємо на перегляд!

Порика Василя вул., 21
rieltor.ua

Продам квартиру з ремонтом та технікою і меблями

Порика Василя вул., 48
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж квартири на Вишеньці 1 кімнатна квартира з новим, сучасним ремонтом, меблями та побутовою технікою. Квартира в котеджі, 1 поверх 3-х поверхівки, новобудова- 51 кв.м., кухня- 17кв.м. Двохконтурний газовий котел, тепла підлога- економія коштів на комунальних платежах. Своя лаунжзона. Ви купуєте можливість мати свій дворик, не виходячи з квартири.

Юності 2-й пров., 16
rieltor.ua

Продам сучасну дизайнерську квартиру з новим ремонтом у ЖК Лісопарковий у серці Мікрорайону Вишенька. Якісний ремонт, вся техніка та меблі, ніхто не проживав . Поруч вся необхідна інфраструктура! Запрошую на перегляд! Телефонуйте!

Келецька вул., 3
rieltor.ua

Продаж 1к кв в одному з найкращих районів Вінниці. Новобуд до 3років. Ремонт з якісних матеріалів. Меблі та техніка залишаються.

Келецька вул., 32
rieltor.ua

Пропонується до продажу квартира з нестандартним плануванням у житловому стані. Вона приваблює своєю унікальністю та функціональністю. Балкон, що засклений, доступний з кухні, надає зручність для відпочинку та відкритих сніданків на свіжому повітрі. Кімната з еркером, обладнана двома великими вікнами, заповнює простір світлом і пропонує чудовий куточок для відпочинку та перегляду видовищних краєвидів. Санвузол окремий, що додає комфорту та забезпечує зручність в повсякденних ритмах життя. Просторий коридор забезпечує відмінну роздільну зону для життя та роботи. Підїзд обладнаний новими ліфтами, що гарантує комфортне переміщення між поверхами. Розташування квартири вражає своєю зручністю, близькість до шкіл, дитячих садків та торгово-розважального центру "Вишенька" робить її ідеальним варіантом для сімейного проживання. Ця пропозиція особливо приваблива для тих, хто розглядає варіанти здавання квартири в оренду, оскільки вона ідеально підходить для квартирантів та забезпечує їм комфортне проживання.

Келецька вул., 122
rieltor.ua

Продається чудова 1кімнатна квартира в чудовому районі Вишенька. Квартира знаходиться в будинку закритого типу. В квартирі зроблений чудовий ремонт з якісних матеріалів, є велика засклена лоджія, індивідуальне газове опалення, чудове планування з великим просторим коридором, дуже світла і затишна квартира з великою простором кухнею. В квартирі залишається кухонна мебель, все інше за домовленістю.

Келецька, 99
rieltor.ua

Продаю 1-кімнатну квартиру на зручному 2-му поверсі цегляного будинку. Квартиру простора, адже була дуже зручно перепланована. Продається з меблями та технікою. Вид з вікна на Сакури, які цвітуть. Не пропустіть свій шанс, телефонуйте, домовимось про перегляд.

Порика Василя вул., 12
rieltor.ua

В продажу однокімнатна квартира в житловому комплексі Кельце. Знаходиться в районі Вишенька із розвиненою інфраструктурою Квартира площею 43.86 м2 розташована на 7поверсі із видом на внутрішній двір. Великою перевагою є зручне планування із гардеробною та балконом з кухні. Здача будинку уже влітку 2024р. В будинку є бомбосховище. + знижки для ЗСУ!

Рибацька, 2
rieltor.ua

Без комісії ! Новобуд - Проспект Космонатів 76 Будинок з паркінгом , комерційними приміщеннями , всього 25 квартир , що забезпечить приватність та унікальність Вашої нової оселі. Здача 2024 рік Панорамний вигляд на проспект Автономне опалення Велика кухня , де можливо зробити зону кухні та зону під телевізор, диван. Балкон + лоджія Відеонагляд Поруч абсолютно вся інфраструктура: супермаркети , алея, запинки, школи, озеро Квартира варта Вашої уваги

Жк Park Lake. Просп. Комонавтів. Без комісії
olx.ua

Без комісії! Проспект Космонатів - Новий житловий комплекс Park Lake - Будинок клубного типу Один з найкращих районів міста Панорамний вигляд , видова квартира цілих 5 вікон Автономне опалення Велика кухня , де можливо зробити зону кухні та зону під телевізор, диван. Можна перепланувати в 2 кімнатну Відеонагляд Паркінг Поруч абсолютно вся інфраструктура: супермаркети , алея, запинки, школи, озеро Квартира варта Вашої уваги.

Продаж 1к квартири 48 кв. м на просп. Космонавтів 76
olx.ua

Новобуд - Проспект Космонатів. Будинок з паркінгом , комерційними приміщеннями , всього 25 квартир , що забезпечить приватність та унікальність Вашої нової оселі. Здача 2024 рік Панорамний вигляд на проспект Автономне опалення Велика кухня , де можливо зробити зону кухні та зону під телевізор, диван. Відеонагляд Паркінг Поруч абсолютно вся інфраструктура: супермаркети , алея, запинки, школи, озеро Квартира варта Вашої уваги.

Продаж 1к квартири 42 кв. м на просп. Космонавтів 76
olx.ua

1-но кімнатна на Юності 16а. ЖК Престиж Хол. 3/11. Поруч Сільпо, Макдональс, аптекі, школа. 102100

Продам 1-но кімнатну квартиру на Вишеньці у новобудові 1143
olx.ua

Продається затишна, не кутова 1-кімнатна квартира з індивідуальним опаленням на 4 поверсі 11-поверхового будинку. Зроблений якісний ремонт з дорогих матеріалів. Квартира дуже тепла. Площа квартири - 45, 5 квадратних метрів. Це ідеальний варіант для сімї або одного мешканця. Є тамбур . Квартира знаходиться в зручному місці з розвиненою інфраструктурою. У дворі є дитячий майданчик. Не втрачайте можливість стати власником цього чудового житла! Зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд.

Продаж 1к квартири 46 кв. м на вул. Келецька 50Б
olx.ua

Пропонуємо варіант квартири, який підійде як і для молодої сімї,так і для однієї людини. Квартира з достойним ремонтом та гарним смаком. Власники ремонт робили для себе але у звязку із розширенням сімї продають.В квартирі гарна атмосфера та вигляд з балкону лоджія.Дах відремонтований власниками.Високий техповерх.Некутова.На балконі лоджія можна спокійно жити дитині,є шафи вмонтовані і диван. Металопластикові вікна.Балкон засклений. Квартира чекає своїх люблячих власників. Знаходиться на Юності 73.

Продам однокімнатну квартиру на Юності
olx.ua

ПРОДАЖ ОСТАНЬОЇ ОДНОКІМНАТНОЇ ЄЛІТНОЇ КВАРТИРИ В НАЙПРЕСТИЖНІШОМУ ЖИТЛОВОМУ КОМПЛЕКСІ ЖК " PREMIER TOWER " До вашої уваги пропонується продаж великої та світлої однокімнатної квартири в престижному районі міста Вінниці в єлітному ЖК Premier Tower. Квартира без внутрішнього ремонту !!! Чудовий краєвид, квартира світла, не кутова та не ліфтова. Постійно під охороною 24/7, є великий двохповерховий паркінг, консьерж, відеонагляд. Поруч є вся потрібна та необхідна інфраструктура, яка потрібна для вашого комфортного проживання (магазини, ТРЦ, зони для прогулянок та відпочинку, аптеки, відділення банку, торгівельні центри, кінотеатр і т.д). Більш детальну інформацію по телефону. Документ для продажу готові. Більш детальну інформацію по телефону . Квартира чекає на нових власників, не упустіть такий шанс, телефонуйте та поїхали дивитися квартиру своєї мрії, тому, що вона дійсно варта вашої уваги. Також є ще декілька варіантів двухкімнатних квартир в ЖК "Premier Tower " , як з ремонтом так і без ремонту . Запрошую на перегляд квартири в зручний для Вас час.

Космонавтов проспект, 49, Ленинский, Винница, Винницкая 69000.0 USD
dom.ria.com

Продаётся квартира в одном из лучших районов нашего города ! Хорошо развита инфраструктура, рядом весь общественный транспорт, магазины, рынок, супермаркет, школа и детский садик! Сдача дома в третьем квартале 2024 года. ПЕРЕУСТУПКУ ОПЛАЧИВАЕТ ПРОДАВЕЦ!!! Квартира сдаётся с разводкой электроники, стяжкой , штукатуркой. В квартире автономное газовое отопление . Установлен котёл " ARISTON " , батареи. Подробности по телефону

Юности проспект, 16А, Вишенка, Винница, Винницкая 59000.0 USD
dom.ria.com

Проспект Юності. Квартира в новобудові, готова до ремонту. Будинок введений в експлуатацію. Газовий котел Протерм, тепла підлога. Поряд озеро, парк та вся інфраструктура.

2-й пер. Юности, 20А, Вишенка, Винница, Винницкая 51000.0 USD
dom.ria.com

Квартира від надійного забудовника, який збудував і здав вже 5 секцій ЖК Престиж Хол за адресою проспект Юності 16Б, зараз на етапі будівництва, будується 9 поверх, здача планується на 4 квартал 2024року. Квартира знаходиться на середньому 5 поверсі та не кутова(в середині). Квартира продається по переуступці. Гарне планування , кухня 18 метрів з панорамною лоджією, котел буде розташований на лоджії, є окрема гардеробна, кімната 19 метрів з панорамною лоджією. В квартирі виконуються такі роботи: Двухконтурний газовий котел, броньовані вхідні двері, панорамні вікна века, лічильники світло, вода, газ, за додаткову оплату можна зробити чистові роботи та розводку опалення, сантехніки та електрики. Ярослав. 102451

Юности проспект, 16, Вишенка, Винница, Винницкая 59000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1к.квартири в найбажанішому районі Вінниці - на Вишеньці. Квартира розташована на 2 поверсі, вікна з південної сторони. Ремонт робився для себе, замінені усі комунікації, перепланування узаконено. Чиста та доглянута квартира, яка стане ідеальним варіантом, як для власного проживання так і під оренду. В будинку є ОСББ, в підїзді замінені теж усі комунікації. Бонусом до цієї квартири йде підвал. Розташування даної квартири дуже вдале: поруч школи, дитячі садочки, супермаркети, магазини, хороша транспортна розвязка. Більше інформації надам по телефону. Запрошую на перегляд!

Василия Порика улица, 12, Вишенка, Винница, Винницкая 47900.0 USD
dom.ria.com

Василия Порика улица, 48, Вишенка, Винница, Винницкая 68998.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 322974. АН "Атланта".Продам квартиру в кращому районі міста. Зроблений ремонт. Максимально зручна транспортна розв`язка. Розвинена інфраструктура. Поряд школа, дитячі садочки, торгові центри, ринок де ви завжди зможете придбати свіжі домашні продукти. Звертайтеся домовимося про перегляд.

Василия Порика улица, 1, Вишенка, Винница, Винницкая 48000.0 USD
dom.ria.com

2-й пер. Юности, 20А, Вишенка, Винница, Винницкая 51000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 78 результатів