Квартира знаходиться в сучасному комфортному житловому районі. Гарна інфраструктура, поруч садочок і школа. Через дорогу є парк з озером , дитячі майданчики та вольєр для вигулу домашніх улюбленців. Біля будинку супермаркети, нова пошта, ресторан. Також поруч місце для відпочинку Садиба ім. Пирогова. Двір облаштований, новий асфальт та газоном . Поруч стоянка та гаражний кооператив. Чистий підʼїзд Транспортне сполучення в будь яку точку міста . 2 підвали Труби замінені Середина будинку , тепла квартира , не сира Є лоджія Частково залишимо меблі.

Юності просп., 40
rieltor.ua

Прекрасна можливість придбати затишну 2-кімнатну квартиру на 11-му поверсі в житловому комплексі Prestige Hall на Вишенці! Автономне електричне опалення та новий сучасний ремонт.Розташоване поруч з Макдональдсом та центром мікрорайону, де є школи, садочки, лікарня, торговий центр та спортивний зал. Це ідеальне місце для комфортного життя! Не пропустіть свій шанс на неймовірне житло в серці Вінниці.

Юності просп., 16б
rieltor.ua

Вигідна ціна за квартиру в найкращому районі міста! Продаж просторої квартири в будинку 2011року побудови! Вул. Келецька, 51а. Найвигідніше розташування: в будинку нова пошта, ресторан, салон краси.. поруч безліч магазинів, супермаркетів, шкіл та дитячих садочків. Квартира з якісним ремонтом, індивідуальним опаленням, облаштована меблями та технікою (за домовленістю залишаються). Вигідна ціна!

Келецька вул., 51А
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається хороша тепла квртира у улюбленому районі вінниці Вишенька. по вулиці Клецька район магігранду. кімнати роздільні, санвузол роздільний. житловий стан. всі додаткові питаня о телефону.

Келецька вул., 83
rieltor.ua

Сделанный капитальный ремонт ( для себя). Окна не на дорогу. Не угловая

Юності просп., 14
rieltor.ua

Продається чистова квартира в зданому котеджному будинку на 9 власників. Комфортний 2 поверх з сусідами, які майже всі проживають. Квартира обладнана індивідуальним газовим опаленням, теплою підлогою та зашліфованою стяжкою. Встановлені якісні, сучасні вхідні двері, зроблена розводка всіх комунікацій по квартирі. У дворі є паркомісця для авто, а з спальні відкривається чудовий вид на Вишенське озеро. Поруч розташовані парк, магазини, ресторани, школи та інша інфраструктура. Не пропустіть цю унікальну можливість стати власником такої чудової квартири!

Юності 2-й пров., 18
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ для покупця. МОЖЛИВА РОЗСТРОЧКА ПЛАТЕЖУ, Супер квартира продається в ЖК Dream Lake. Ціна під ключ. Вдале планування, вікна розташовані в двір. 2 секція, здача 2 квартал 2025 року. Це комплекс з восьми 9-поверхових будинків бізнес-класу поблизу ділового кластера Вінниці. Родзинкою комплексу є власне озеро ідеальне місце для вечірніх прогулянок з друзями і близькими. Тут тихо і зелено, проте 5 хвилин і в пішому доступі всі переваги Вишеньки. В комплексі буде сучасна інфраструктура: магазини, кафе, сервіси побутових послуг щоб купити продукти, досить просто спуститися на ліфті. Житлові корпуси формують закритий від машин внутрішній простір. Інфраструктура Житловий комплекс Dream Lake будується по вулиці Келецька. До зупинки громадського транспорту кілька хвилин . Трамваї 2, 3, 6 ( в різні напрямки міста), автобус 16 і маршрутні таксі 29А, 29Б. Також в 10 хв. Пішої ходи розташовані парк Дружби народів, Подільський парк, ботанічний сад «Поділля», Вишенське озеро з пляжами і місцями для риболовлі, супермаркет «Сільпо», ринок Вишня, розважальний центр «Дитяча Планета» і фудкорт. Поруч з ТРЦ на вулиці знаходиться картинг-клуб GT для любителів екстриму. Найближча до комплексу школа «Гарант» в 700 м. Це місце, де дотримуються сучасних та унікальних методик для розвитку інтелектуальних здібностей дітей у віці від 4, 5 до 14 років. Трохи далі відкриті муніципальні школи 35 і 34, та дитячі садки 67, 4, 72, 59 та 74. Телефогуйте, допоможемо з вибором квартири.

Келецька вул., 125
rieltor.ua

Квартира в котеджному будинку із закритим двором та парковкою. Будинок цегляний утеплений пінопластом, індивідуальне опалення, двоконтурний газовий котел, радіатори по всій квартирі, пластикові вікна, лічильники на світло газ воду, всі міські комунікації, броньовані вхідні двері, стяжка підлоги штукатурка, вся проводка по квартирі, тв.інтернет. Вся інфраструктура, поруч мальовниче озеро, магазини, школи, садки, все, що потрібно для комфорту. Закритий двір безпека для вас і ваших дітей, та паркувальні місця для вашого автомобіля.

Юності 2-й пров., 20
rieltor.ua

Пропоную до вашої уваги 2 кімнатну квартиру з косметичним ремонтом , окремі кімнати, 2 поверх . Квартира не кутова , тепла. В кроковій доступності розташовані дитячі садки та школа, що є дуже зручно для сімї з дітками . Також поруч зупинка усіх видів транспорту та магазини. Варіант вартий уваги , телефонуйте для запису на перегляд

Келецька вул., 109
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири в ЖК Premier Tower Будинок БІЗНЕС класу Нестандартне планування Автономне опалення, тепла підлога Щойно зроблений ремонт Все що на фото залишається Вихід на балкон з кухні та спальні Консьєрж, відеоспостереження, двір під охороною Запрошую на власні очі, оцінити квартиру, краєвиди та інфраструктуру Торг присутній Ключі на руках

Космонавтів просп., 49
rieltor.ua

Житлові комплекси у Вінниця

Продам квартиру в новобудові на Вишеньці. Світла квартира з ремонтом. Можливий продаж під єОселя. Перевірений забудовний Розвинута інфраструктура. Запрошую на перегляд. Телефонуйте

можливий продаж по єОселя
Келецька вул., 99
rieltor.ua

У продажі 2-х кімнатна квартира за адресою проспект Юності. Квартира зручно перепланована, не кутова, кімнати на дві сторони, є гардеробна. В квартирі якісні деревяні міжкімнатні двері, доглянута паркетна підлога. Балкон утеплений зсередини. Автономне газове опалення забезпечує комфортну температуру повітря у вашому домі цілий рік. Капітальний ремонт робився 10 років тому, ви за власним бажанням можете просто освіжити і насолоджуватись життям в теплій і комфортній квартирі. В підвалі дві кладовки. Телефонуйте, домовимось про перегляд

Юності просп., 26
rieltor.ua

Квартира з хорошим якісним ремонтом, автономне опалення, тепла підлога.Повністю мебльована, є вся техніка, кондиціонер.Затишний район, поруч парк, школа садки, магазини, транспорт.є можливість арендувати гараж неподалік від дому

Юності просп., 75
rieltor.ua

Продам двокімнатну квартиру у Вінниці в ЖК Premier Tower, що по проспекту Космонавтів. Оселя без чорної штукатурки. Тут є простора вітальня з виходом на балкон, спальня, кухня, санвузол роздільний. Квартира розташована на 15-му поверсі. З вікон відкривається чудовий краєвид на місто. В будинку автономне опалення (автономна дахова котельня з поквартирним розведенням опалення). Є дворівневий підземний паркінг. У квартирі можна зробити ремонт на власний смак! Телефонуйте та станьте власником просторої та нової оселі вже зараз!

проспект Космонавтів, 49
rieltor.ua

Пропонується Вашій увазі двокімнатна квартира. Будинок розташований в одному з найрозвиненіших районів нашого міста-Вишенька. Поруч уся необхідна інфраструктура та зручна транспортна розвязка. Хороший житловий стан квартири. Квартира готова як для проживання, так і під здачу в оренду. Оперативний перегляд. Реальному покупцю хороший торг. Запрошуємо на перегляд!

Продаж 2к квартири 40 кв. м на вул. Келецька 108
olx.ua

Продаж квартири на Юності. Вся необхідна інфраструктура поруч з будинком.

Продаж 2к квартири 44 кв. м на просп. Юності 11
olx.ua

Квартира з балконом видова на проспект Оберіть поєднання вишуканості та елегантності, стилю та комфорту квартири в сучасній архітектурі ЖК Premier Tower. Ексклюзивний комплекс закритого типу, охорона території 24/7, доступ за карткам, консєрж. Підземний паркінг. Автономна дахова котельня, розумне освітлення, спеціальні очисні системи води, швидкісні ліфти. Запрошую Вас на перегляд.

Продаж 2к квартири 82.1 кв. м на просп. Космонавтів 49
olx.ua

Центр Вишенці, елітний ЖК Premier Tower.Двокімнатна квартира з нестандартним плануванням на самому верхньому поверсі з чудовими краєвидами. Будинок має на першому поверсі магазини, кафе. Також можна придбати парко місце Запрошуємо на перегляд

Продаж 2к квартири 82 кв. м на просп. Космонавтів 49
olx.ua

Продам 2-х кімн квартиру в ЖК Prestige Hall на Вишенці, вул. Юності 16. Можна під єОселю! Вже замовили всі вбудовані меблі (входять в ціну!) Вдале планування: простора кухня, дві роздільні кімнати правильної форми, роздільний санвузол, гардеробна кімната, світлий квадратної форми коридор. Новий ремонт, автономне оновлення, тепла підлога в санвузлі. Гарний краєвид з кожного віконечка! Вся інфраструктура до 5 хв! Класна квартира по гарній ціні, телефонуйте!

Продам 2-х кімн квартиру на Юності можна під єОселю
olx.ua

Квартира з окремими кімнатами в цегляному будинку. Некутова. Гарний косметичний стан. Всі вікна металопластикові. Балкон засклений.

Космонавтов проспект, 5, Вишенка, Винница, Винницкая 45999.0 USD
dom.ria.com

Продам чудову 2 кімнатну квартиру в розвиненому районі міста в зданій секції нового житлового комплексу Зроблена проводка, а також є можливість придбання комори між поверхами За детальнішою інформацією звертайтесь за номером телефону 106560

Юности проспект, 16Б, Вишенка, Винница, Винницкая 77000.0 USD
dom.ria.com

Відмінна локація будинку! Затишний, озеленений двір, поруч вся інфраструктура та транспорт.Близько парк, озеро, ліс. 2-й комфортний поверх, окремі кімнати та санвузол, нові труби, газова колонка, металопластикові вікна, натяжні стелі, паркет.Також засклений балкон.

Василия Порика улица, 3, Вишенка, Винница, Винницкая 48000.0 USD
dom.ria.com

Торг!!! Плюс додаткові знижки для ЗСУ!!! Пропонуємо до продажу чудову двокімнатну квартиру у Вінниці з найнижчою ціною за квадратний метр у місті. Квартира вирізняється великою та зручною кухнею, ідеальною для сімейних обідів або вечірок з друзями. Санвузол у квартирі роздільний, що забезпечує додатковий комфорт та приватність. Однією з перлин даної пропозиції є неймовірний вигляд на мальовничий парк, що відкривається з вікон квартири, даруючи заспокійливу атмосферу та ідеальне місце для релаксації. Ця квартира стане чудовим вибором для тих, хто шукає комфорт, красу та вигідне вкладення коштів.

Космонавтов проспект, 76, Винница, Винницкая 93000.0 USD
dom.ria.com

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!! Продам велику двокімнатну квартиру від надійного забудовника в ЖК Престиж Холл. Шикарне місцерозташування в центрі Вишеньки, двір закритого типу. Поруч зупинки всіх видів транспорту, торгові центри, школи, дитячі садочки. Під будинком підземний паркінг. Запрошую на перегляд у зручний для Вас час

Юности проспект, 16Г, Вишенька, Винница, Винницкая 84990.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 86 результатів