Будинок 2015 року побудови. Окремий вхід на 6 квартир. Продається разом з меблями (окрім плетеного комплекту на лоджії) та з габаритною технікою. Простора кухня-вітальня. Кабінет рівнем нижче обладнано шафами та робочими поверхнями. З лоджії вид на лісопарк та захід сонця. Додатково можна придбати гараж.

Хмельницьке шосе вул., 57А
rieltor.ua

Квартира некутова, чудовий район , все поруч

Хмельницьке шосе вул., 71
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру, на Вишеньці в районі проспекту Юності- Хмельницьке шосе! Простора квартира, гарне планування, не кутова тепла і суха, кімнати окремі, житловий стан, зроблено новий шатровий дах. Вартість: 39500 $

Хмельницьке шосе вул., 89
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Хороша світла,затишна,тепла квартира з індивідуальним опаленням.Все в квартирі залишається. ПОруч ринок Урожай,Медуніверситет,центральний парк.Гарний торг,паркомісця

Збишка вул., 6
rieltor.ua

Продається простора та затишна квартира у престижному районі Вишеньки (р-н пр. Космонавтів). Квартира не кутова, тому завжди залишається теплою. Роздільні та просторі кімнати створюють відчуття свободи і комфорту. З балкону відкривається приємний вид, ідеальний для ранкових кавових перерв або вечірнього відпочинку. У квартирі зроблено свіжий косметичний ремонт, готовий для проживання. Для вашої зручності, додатково є підвал, який може служити для зберігання речей. Ця квартира підійде для людей будь-якого віку, які цінують комфорт, затишок і чудове розташування.

Хмельницьке шосе вул., 75
rieltor.ua

Новобудова Словянка Вул. Болгарська (Константиновича) 16 Будинок зданий в експлуатацію та частково заселений Неймовірний та комфортний ЖК закритого типу (будинок утеплений) + поруч вся необхідна інфраструктура - велика та простора кухня - 2 окремі кімнати - АГВ, Електрика, Лічильники, Тепла підлога, Радіатори, Якісні Металопластикові вікна та Двері. До квартири в будинку Є Сучасний Гараж з ремонтом (20.4 м2) Деталі будь ласка за номером Торг присутній на місці

2 кімКв Новобуд+ Гараж Словянка
olx.ua

Новобудова Словянка Вул. Болгарська (Константиновича) 16 Будинок зданий в експлуатацію та частково заселений Неймовірний та комфортний ЖК закритого типу (будинок утеплений) + поруч вся необхідна інфраструктура - велика та простора кухня - 2 окремі кімнати - АГВ, Електрика, Лічильники, Тепла підлога, Радіатори, Якісні Металопластикові вікна та Двері. До квартири в будинку Є сучасний Гараж з ремонтом (20.4 м2) за окрему ціну. Деталі будь ласка за номером Торг присутній на місці

2 кімнатна квартира Новобуд Словянка
olx.ua

ПРОДАЖ ДВОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ НА СЛОВʼЯНЦІ ! * 78,4 м2 , 3/3 цегла * Вул. Дмитра Майбороди 12 * індивідуальне електричне опалення * будинок зданий Компанія «Профіт»

Двокімнатна квартира на Словʼянці !
olx.ua

Продається двокімнатна квартира по вулиці Хмельницьке шосе, 4, на 4 поверсі в пятиповерховому будинку. Загальна площа квартири 60 кв. м, 2 кімнати, кухня, ванна кімната, коридор. Квартира в гарному стані, ремонт, кімнати роздільні та світлі. Простора кухня, залишається кухонна мебель, техніка. Також залишаються меблі, що на фото. Замінена вся проводка, каналізація (стояк). Броньовані двері. Затишний двір, поряд міський парк, філармонія, в 10 хв. пішки ринок Урожай, університет ім. Пирогова, магазини, міський транспорт. Під будинком є підвал, де залита підлога, побіляні стіни, заведена електрика.

Продається 2к квартира по вулиці Хмельницьке шосе
olx.ua

Продаж двокімнатної квартири. Точна адреса Хмельницьке шосе,4. Кімнати роздільні. Авторський ремонт. Фото відповідають дійсності. Локація шикарна як для власного проживання так і під орендний бізнес. Ціна за квадратний метр 1130 доларів за метр. Залишаються всі меблі та техніка. Автономне газове опалення. Тепла підлога. Перегляд по домовленості, ключі на руках. Ексклюзивний варіант. Проходь і все побачиш.

Продаж квартири Хмельницьке шосе Парк Книжка
olx.ua

Житлові комплекси у Вінниця

Продається чудова квартира . Тихий двір, поруч дитячий садочок, транспорт. Хороший жилий стан. Стіни та потолки вирівняні. Робився ремонт. Пластикові вікна. Лоджія заскляна.Всі труби та сроки помінені. По домовленності можуть залишитись всі меблі та техніка. Квартира звільнена, ніхто не проживає. Немає зареестрованиї осіб. Готова до продажу.

Дмитрия Майбороды улица, 42, Славянка, Винница, Винницкая 58300.0 USD
dom.ria.com

Продається затишна простора двокімнатна квартира в престижному районі Вінниці з новим ремонтом та натяжними стелями. Квартира знаходиться на першому поверсі з девяти, має загальну площу 48 м², включаючи кухню площею 6 м². Є балкон і комора. Комунальні послуги: газ, центральний водопровід, централізоване опалення, бойлер для підігріву води. Пропонується від посередника. Терміновий продаж. Запрошую на перегляд!

Хмельницкое шоссе, 49, Славянка, Винница, Винницкая 75000.0 USD
dom.ria.com

До продажу пропонується двухкімнатна квартира в районі Словянка. В квартирі недавно був зроблений новий евроремонт , замінені труби та сантехніка , а також поміняна проводка вся на мідну. Дуже вдале місцерозташування будинку, поряд є добре розвинена вся інфраструктура в кроковій доступності. Зручний перший поверх , є балкон, цегляний будинок. Документи всі перевірені , тобто квартира повністю готова до продажу. Більш детальну інформацію надам по телефону. Запрошую на перегляд в зручний час. Квартира повністю підходить як для власного проживання так і під інвестицію.

Хмельницкое шоссе, 51, Славянка, Винница, Винницкая 74700.0 USD
dom.ria.com

Неймовірно вигідне місце розташування: поряд медуніверситет, ринок "Урожай". Покращене планування, простий жилий стан. Можлива продаж з меблями. Кімнати окремі. Не кутова квартира. Двір доглянутий. Приємні сусіди. 102780

Болгарский (Константиновича) улица, 27, Славянка, Винница, Винницкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Новобудова Словянка Вул. Болгарська (Константиновича) 16 Будинок зданий в експлуатацію та частково заселений Неймовірний та комфортний ЖК закритого типу (будинок утеплений) + поруч вся необхідна інфраструктура - велика та простора кухня - 2 окремі кімнати - АГВ, Електрика, Лічильники, Тепла підлога, Радіатори, Якісні Металопластикові вікна та Двері. За бажанням До квартири в будинку Є Сучасний Гараж з ремонтом (20.4 м2) за окрему ціну 25 000$ (торг) Деталі будь ласка за номером Торг присутній на місці

Болгарский (Константиновича) улица, 16, Славянка, Винница, Винницкая 75000.0 USD
dom.ria.com

Продаж двокімнатної квартири з можливістю перепланувати у трикімнатну в новобудові! Будинок розташований на Словʼянці поруч з ЖК Авалон! Будинок побудований з цегли ! Автономне газове опалення та центральна каналізація! Житловий комплекс включає в себе 2 підʼїзди, на поверсі всього 4 квартири! Тихий, затишний, не прохідний двір з вільною парковкою та дитячим майданчиком! Поруч з будинком у кроковій доступності знаходиться Грош, безліч магазинів та салонів краси, нова почта, кафе та ресторани, розвиваючі та навчальні заклади, спортивний клуб! Поруч трамвайна, тролейбусна зупинка! Будинок на етапі завершальних робіт, здача 4й квартал цього року! Встигніть придбати Вашу квартиру! Показ квартири безкоштовний!

ул. Ляли Ратушной, 23, Барское шоссе, Винница, Винницкая 58000.0 USD
dom.ria.com

Продаж двокімнатної квартири в новобудові! Будинок розташований на Словʼянці поруч з ЖК Авалон! Будинок побудований з цегли ! Автономне газове опалення та центральна каналізація! Житловий комплекс включає в себе 2 підʼїзди, на поверсі всього 4 квартири! Тихий, затишний, не прохідний двір з вільною парковкою та дитячим майданчиком! Поруч з будинком у кроковій доступності знаходиться Грош, безліч магазинів та салонів краси, нова почта, кафе та ресторани, розвиваючі та навчальні заклади, спортивний клуб! Поруч трамвайна, тролейбусна зупинка! Будинок на етапі завершальних робіт, здача 4й квартал цього року! Встигніть придбати Вашу квартиру! Показ квартири безкоштовний!

ул. Ляли Ратушной, 23, Винница, Винницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Продаж двокімнатної квартири з можливістю перепланувати у трикімнатну в новобудові! Будинок розташований на Словʼянці поруч з ЖК Авалон! Будинок побудований з цегли ! Автономне газове опалення та центральна каналізація! Житловий комплекс включає в себе 2 підʼїзди, на поверсі всього 4 квартири! Тихий , затишний, не прохідний двір з вільною парковкою та дитячим майданчиком! Поруч з будинком у кроковій доступності знаходиться Грош , безліч магазинів та салонів краси, нова почта , кафе та ресторани, розвиваючі та навчальні заклади, спортивний клуб! Поруч трамвайна, тролейбусна зупинка! Будинок на етапі завершальних робіт, здача 4й квартал цього року! Встигніть придбати Вашу квартиру! Показ квартири безкоштовний!

Ляли Ратушной улица, 23, Славянка, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна квартира з загальною площею 51 квадратних метрів на 9 поверсі 9-поверхового цегляного будинку в районі Словянка. Терміновий продаж! Квартира має дуже вдале розташування. Встановлені нові металопластикові вікна. Для отримання додаткової інформації та огляду зателефонуйте за номером.

Ивана Николайчука улица, 19, Славянка, Винница, Винницкая 57000.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо вашій увазі затишну двокімнатну квартиру в новобудові. Характеристики квартири: - Площа: 63 кв.м. - Планування: окремі кімнати. - Опалення: автономне газове. - Стан: свіжий, сучасний ремонт. - Ціна: всього 72000$, за ціною однокімнатної квартири. Ключі на руках, готові до показу в зручний для вас час. Звичайно, ось декілька переваг новобудови: 1. **Сучасне планування**: Новобудови зазвичай мають більш функціональне та ергономічне планування, що відповідає потребам сучасного життя. 2. **Якісні матеріали**: Під час будівництва використовуються сучасні та якісні матеріали, що гарантує довговічність та надійність конструкції. 3. **Автономне опалення**: Більшість новобудов оснащуються автономними системами опалення, які забезпечують комфорт та економію на опаленні. 4. **Сучасний ремонт**: Новобудови зазвичай продаються зі свіжим та сучасним ремонтом, що дозволяє забезпечити комфортне переїзд для майбутніх власників. 5. **Гарантія якості**: Новобудови зазвичай мають гарантійний термін на будівельні роботи, що забезпечує вас відповідальністю забудовника за якість робіт. Це лише кілька переваг, які може запропонувати новобудова. Запрошую на перегляд

Хмельницкое шоссе, 122А, Ленинский, Винница, Винницкая 72000.0 USD
dom.ria.com

Терміновий продаж! Покращене планування з окремими кімнатами та кухнею 9кв.м.

Ивана Николайчука улица, 50, Славянка, Винница, Винницкая 44900.0 USD
dom.ria.com

Продам двокімнатну квартиру в новому цегляному будинку (побудова 2019р.), розташованому в одному з кращих районів Вінниці Словянка- по вул. Шевченка. З розвиненою інфраструктурою, поруч школи, садочки, ринок, лікарні, інститути і т.д. Зручний доїзд у будь який район міста. - заг. площа 62 м.кв., кухня 11 м.кв. - велика засклена веранда 3, 3 м.кв. - індивідуальне опалення - відеонагляд - зроблена чорнова стяжка, штукатурка, розводка, лічильники - у Вас буде лише 4 сусіда - закритий двір Запрошую на перегляд.

Шевченко улица, 26, Славянка, Винница, Винницкая 61200.0 USD
dom.ria.com

Болгарский (Константиновича) 1-й переулок, 13, Славянка, Винница, Винницкая 66500.0 USD
dom.ria.com

Дмитрия Майбороды улица, 2А, Славянка, Винница, Винницкая 100000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 51 результатів