Продаж квартири з якісним ремонтом на дві сторони з чудовим плануванням. В квартирі зроблено ремонт з якісних матеріалів. Індивідуальне газове опалення. Велика вітальня, два балкони. Хороша локація поряд усе необхідне: транспорт, магазини, школа, дитячий садочок, кафе, ресторани. Великий двір, багато паркомісць. Цікава пропозиція на ринку нерухомості, деталі за телефоном. Запрошуємо на перегляд у зручний для Вас час.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 58
rieltor.ua

Пропозиція від власника. Квартира за адресою вул. Стрілецька д.56. 5й та 6й поверхи 6ти поверхового будинку Будинок 2004 року. Ремонт 2014 року. У квартирі залишається техніка та меблі ті що на фотографіях. Складається з 4-х окремих кімнат: три по 12 квадратних метрів і одна 27 , окремої великої кухні-їдальні 28 квадартних метрів, та 2ух ванних кімнат 4.8 та 5.6 метрів квадартних. Одна лоджія та два балкони. Автономне опалення У передпокої та ванних кімнатах підлога з підігрівом. Двоконтурний котел та посудомийка віком близько 1 року. Квартира дворівнева. Додатково над квартирою знаходиться тех поверх що відноситься до квартири, площею близько 20 квадратних метрів та висотою 2 метри.

власник
Червоноармійська вул., 56
rieltor.ua

Продам двокімнатну квартиру на Стрілецькій. Одна кімната прохідна, квартира без балкону. У кухні зроблений ремонт ( нові меблі та техніка), у ванній теж непоганий ремонт, власний бойлер.

Стрілецька, 31
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається однокімнатна квартира в м. Вінниця по вулиці Стрілецькій в ЖК "Зоря", в двох хвилинах від МПМ "Зоря" площею 42 кв. м на зручному 6 поверсі 10 поверхового нового, сучасного будинку. Квартира не кутова, не біля ліфту, має простору кухню, майже 13 кв.м, з виходом на балкон, де ви одразу зможете спостерігати, як ваші діти бавляться на закритому спортивному майданчику чи на дитячому ігровому ! Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура : зупинка трамваю, громадського транспорту, великий супермаркет, школа, дитячий садочок, прозорий офіс ! Показ в зручний для вас час, телефонуйте, з радістю відповім на всі ваші питання!!!

стрілецька, 23в
rieltor.ua

Терміновий продаж! Ціна двокімнатної квартири за ціною однокімнатної! Будинок побудований одним з кращих забудовників нашого міста. Унікальні особливості житлового комплексу: зручне місцерозташування, розвинена інфраструктура автономне газове опалення (двухконтурний котел) Поряд школа, дитячий садочок, магазини та супермаркети. Телефонуйте будемо домовлятися про перегляд.

Стрілецька, 23
rieltor.ua

Продаж квартири по гарній ціні . Електроопалення (вхід в квартиру). Якісні вхідні двері. Поруч уся інфраструктура : школи, садочки, Педуніверситет. Також супермаркети, новий Епіцентр, спортивний комплекс, ринок. Зручна транспортна розв`язка, поруч зупинки трамвая та тролейбуса. Оформлення - ПЕРЕУСТУПКА.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6п
rieltor.ua

Продаж відмінної квартири від перевіреного забудовника "Вінницябуд". Буд-к зданий. Електроопалення ( вхід) Якісні вхідні двері. Поруч уся інфраструктура : школи, садочки, Педуніверситет. Також супермаркети, новий Епіцентр, спортивний комплекс, ринок. Зручна транспортна розв`язка, поруч зупинки трамвая та тролейбуса.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6п
rieltor.ua

Продаж квартири від відмінного забудовника Вінбуд. Будинок зданий , є можливість робити ремонт. В квартирі зроблене опалення, тепла підлога в коридорі санвузлі та кухні. Зроблена електропроводка, чистова шпаклівка, суха ідеальна стяжка. В кімнаті є гардеробна. Ключі , показ в любий зручний час.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6П
rieltor.ua

Хочете змінити своє життя і знаходити комфорт кожен день? У нас є пропозиція, яка зробить ваш вибір очевидним-це квартира віж ЖК,, Вінниця буд""! Основні переваги квартири: Простора планування: 2 кімнати, простора кухня, ідеально для створення вашого улюбленого куточку. Стяжка, та чистові роботи вже виконані: Забудьте про непорозуміння та ремонтні турботи - все готово !. Підігрів підлоги: комфорт у ванній кімнаті, навіть у найхолодніші дні. Індивідуальне газове опалення: Ваш затишок та економія на опаленні в одному пакеті. Розташування: Зручне місце розташування на вулиці А. Янгеля 6п, в ЖК ВІнницябуд, забезпечить вам швидкий доступ до всієї інфраструктури міста.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6 П
rieltor.ua

Чудова квартира практично в центрі м.Вінниці з ШИКАРНИМ ВИДОМ НА МІСТО, РІЧКУ, ФОНТАН, ЛІС І Т.Д.. Можна перепланувати в однокімнатну квартиру з кухнею-студією. Будинок сучасний, стильний, побудований по сьогоднішніх вимогах будівництва. Будинок монолітно-каркасний, утеплений мінватою, з панорамними вікнами, з індивідуальною котельнею на даху будинку, з тепловими лічильниками, на кожному поверсі та навколо будинку вмонтовані відеокамери і у кожного власника квартири є доступ до системи відеонагляду, на вхідних дверях будинку працює система розпізнавання обличчя, а також через гаджет можна дистанційно відкривати і закривати вхідні двері. Є простора підземна автопарковка, два ліфта - пасажирський та вантажний. На першому поверсі будинку - комерція з супермаркетом, в який можна спуститися з квартири на ліфту прямо на І поверх. Показ в любий зручний для Вас час. ТЕЛЕФОНУЙТЕ. З ЧАСОМ ВАРТІСТЬ ЛИШЕ БУДЕ ЗБІЛЬШУВАТИСЯ. 99706

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 54
rieltor.ua

Житлові комплекси у Вінниця

Ексклюзивний продаж 1к квартири в ЖК Династія, квартира в новому будинку з ремонтом, залишаються всі меблі та техніка, автономне опалення, тепла підлога , на все встановлені лічильники, квартира не кутова, тихий закритого типу двір. Також розглядають по програмі , , Є оселя, ,

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира в Вінниці, по вул. Стрілецькій (р-н 6 школи та ЖК “Набережний Квартал”). 33.1 / 14.9 / 9.2 Квартира в доброму стані. Встановлені пластикові вікна. Ремонт в ванній кімнаті. Електроплита. Бойлер. Кондиціонер. Комора. Балкона немає. Кабельне ТВ. Інтернет. Квартира знаходиться на 9 поверсі 9 поверхового цегляного будинку. Над квартирою є технічний поверх. Будинок знаходиться в дуже зручному місці для проживання: Тут дуже гарна транспортна розв’язка, багато магазинів, школи, дитячі садочки та т.п. Купивши цю квартиру, можна зразу заселятися та жити. Ціна: 37000 доларів. Можливий торг! Продається через АН. Ключи на руках. Запрошуємо на перегляд!

Червоноармійська вул., 3
rieltor.ua

НЕ ЖК "КОМФОРТ"!!!!! Продаю простору 2- кімнатну переплановану квартиру в одному з найкращих районів міста ( Ближнє Замостя). У Вас буде ВСЕ поруч: ( автовокзал, ЦЕНТР міста 10-15 хв пішки, магазини, лікарня, школа, садочок , кавʼярні, зупинка транспорту) В квартирі зроблений відмінний ремонт( робився для себе), теплі поли скрізь де плитка. Квартира повністю укомплектована добротними меблями і технікою. Одним словом, заходьте і живіть. Нічого не потрібно більше робити! Приходьте на перегляд і купуйте комфортне житло !!! Запрошую Вас !!! Вам обовʼязково сподобається!!

Стрілецька, 1
rieltor.ua

Продається кондиціонер від будь-якої жари. А квартира в подарунок. Без послуг агентству. Можна під всі види оформлення. Документи підготовлені. Сучасна квартира від провідного забудовника ВінницяБуд. Закритий двір із майданчиком та стоянкою. Один із найкращих ОСББ. По всій території відеонагляд. Безпека та комфорт - це думка про даний будинок. Гарне місце розташування. Залишаються всі вбудовані меблі та техніка, в тому числі кондиціонер від жари. Гарний вид з вікна, гарне освітлення. В бонус до квартири відмінна шумоізоляція. За окрему вартість можлива покупка комори у підвальному приміщенні. Зацікавило? 35344

можливий продаж по єОселя
Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6Ж
rieltor.ua

Без послуг агентству. Продається проблемна квартира.. Сподобався заголовок? Це жарт. Перша секція ЖК Комфорт. Насправді важко назвати дану квартиру проблемною. Оскільки в секції вже проживають 50% людей. Квартира повністю оформлена через нотаріуса й має всі документи. Планування відмінне: велика кухня-студія, є місце для гардеробної кімнати, у санвузлі є вікно невеличке. Вікна у двір. Поверх чудовий до сьогоднішніх реалій. Район прям дуже гарний, одна зупинка до центру. Ціна адекватна по ринку. Ремонт доведений тільки до етапу дизайнера. Що ще потрібно для щастя? Будинок довго здається, але рано чи пізно здасть. Якщо вже 50% проживають. Зацікавило? 35346

Червоноармійська вул., 1
rieltor.ua

Квартира за адресою вул. Стрілецька д.56. 5й та 6й поверхи 6ти поверхового будинку Будинок 2004 року. Ремонт 2014 року. У квартирі залишається техніка та меблі ті що на фотографіях. Складається з 4-х окремих кімнат: три по 12 квадратних метрів і одна 27 , окремої великої кухні-їдальні 28 квадартних метрів, та 2ух ванних кімнат 4.8 та 5.6 метрів квадартних. Одна лоджія та два балкони. Автономне опалення У передпокої та ванних кімнатах підлога з підігрівом. Двоконтурний котел та посудомийка віком близько 1 року. Квартира дворівнева. Додатково над квартирою знаходиться тех поверх що відноситься до квартири, площею близько 20 квадратних метрів та висотою 2 метри. Квартира готова до заселення, телефонуйте!!!

Стрілецька, 56
rieltor.ua

Продаж квартири в чудовому районі м Вінниці, поруч оновлена алея по вулиці Замостянська, з однієї сторони будинку паркова зелена зона, у дворі дитячий садочок. Залишаються всі меблі. Запрошую на перегляд!

Стрілецька, 50
rieltor.ua

Продається світла простора квартира на Ближньому Замості. Квартира в гарному стані з косметичним ремонтом, гарне роздільне планування кімнат, великий квадратний коридор, балкон заселений. Утеплена зсередини, вікна металопластикові, взимку у квартирі тепло, у минулому році був ремонт тепломережі. Сантехніка та проводка у порядку, стоїть захисне реле від перепаду напруги. На всі комунікації стоять лічильники. Частково залишаються меблі та техніка. Чистий охайний підїзд, вікна у підїзді металопластикові, двері з кодовим замком. Поряд вся інфраструктура: транспорт, школи, дитячі садочки, магазини, лікарня, аптеки, салони краси. Гарна пропозиція для великої родини!

Янгеля, 38
rieltor.ua

Продам нову, з сучасним ремонтом 3-кімнатну квартиру по вул. Стрілецькій. Якісний та дизайнерський ремонт виконано в приємних світлих тонах. Оселя буде до вподоби тим, хто цінує та вибирає комфорт і красу. У квартирі є простора вітальня (з кондиціонером), спальня та дитяча кімната. Всі вони умебльовані стильно та зі смаком. У великому коридорі вбудована шафа-купе. Санвузол тут суміжний. Окрім меблів, у квартирі також залишається техніка. Зокрема, три телевізори, посудомийка, духовка, холодильник, пральна машина. Оселя розташована на 9-му поверсі. З вікон відкривається чудовий краєвид на місто. Багатоповерхівка ж розташована у мікрорайоні з розвиненою інфраструктурою. Поруч магазини, ТЦ, аптеки, медичні та освітні заклади, кафе, ресторани, зупинки громадського транспорту. Квартира чекає на нових власників. Телефонуйте!

Стрілецька, 1
rieltor.ua

Роздільна двокімнатна квартира, легкий косметичний ремонт, засклений балкон, вся інфраструктура поруч : магазини, кафе, транспорт, школа, садочок, університет. Запрошую на перегляд! 0939638831 Максим АН Атланта

Стрілецька, 48
rieltor.ua

💰62000$ Продається 3х кімнатна, затишна квартира на Академіка Янгеля, зручна транспортна розвʼязка, до зупинки 3хвилини, до центру - 7хв. Поруч Нова пошта, аптека, лікарня, магазини, супермаркети, 2 дитячих садочка, школа, спортзал, стадіон і ринок, навчальний центр «Зоря». Квартира не кутова, утеплена з середини, роздільні кімнати, тришарові вікна, зроблений євроремонт, автономне опалення, на літо є кондиціонер, повністю укомплектована, підійде для сімʼї. Якісні двері, постелений новий ламінат, є мікрохвильовка, витяжка, пилосос, пральна машина, мізерні комунальні: влітку 450грн, взимку 1000грн. Меблі та техніку по бажанню залишать. Причина продажу - переїзд. Пропозиція від посередника Щодо покупки і перегляду, звертайтесь за номером, буду рада допомогти) 📲0631980062

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 43
rieltor.ua

Квартира продається від перевіренного забудовника Вінбуд. Крайній поверх, електроопалення, будинок введений в єксп. Поруч розвинута інфракструктура, реальний продаж. Можливе розтермінування до червня 2024 року Ключі, показ в любий зручний час.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6п
rieltor.ua

Новобуд, АГВ, забудовник Вінбуд, квартира сдається в чистовій шпаклівці, ідеальна стяжка, всі комунікаціі. Будинок зданий. Поруч вся інфракструтура, вокзал, ринок, 2 школи, поруч зупинка тролейбусного та трамвайного транспорту. ПЕРЕУСТУПКА.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6п
rieltor.ua

НОВИНКА НА РИНКУ НЕРУХОМОСТІ! Продам 1к. квартиру в новому будинку з новим сучасним, молодіжним ремонтом. Дорогі меблі та техніка все нове ніхто не жив. Будинок не над дорогою, від якісного забудовника, зданий та заселений, чудовий район, зручний поверх. Квартира на дві сторони, не кутова, світла, тепла. В квартирі ніхто не жив. Оздоблений двір, квітниками, молодими деревами, дитячий майданчик, парковка. Школа, садочок, ринок, магазини все поруч. За додатковою інформацією звертайтесь.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6 П
rieltor.ua
123...6
1 - 24 з 127 результатів