Продам 1-кімнатну квартиру по вулиці Стельмаха. Чудовий варіант як для власного проживання так і під оренду, до речі можемо продати з орендарем. Квартира в нормальному житловому стані, продається з меблями та технікою. Вікна металопластикові, стеля вирівнена, частково на підлозі плитка, частково лінолеум. Дуже доглянутий, непроїздний двір. В під’їзді новий ремонт, ОСББ. Продаж терміновий, торг можливий!

Стельмаха вул., 53
rieltor.ua

Продаж 3 кімнатної квартири на Стельмаха!!! Загальна площа 64/39/8.3. Зручний 2 поверх, кімнати та санвузол роздільний, є балкон засклений, квартира потребує ремонту. Будинок утеплений зовні. Панель 9 поверховий. За більш детальною інформацією телефонуйте за номером телефону:0978337734 ан .нерухомості

Стельмаха вул., 17
rieltor.ua

Продається 2- кімнатна квартира на Вишенці по вулиці Стельмаха Квартира розташована на 6 поверсі 9- поверхового будинку Ліфт, чистий охайний під"їзд Власне паркомісце під під"їздом Влавсне підвальне приміщення Квартира світла, з дизайнерським ремонтом, вікнами в двір Комфортне місце для проживання з гарно розвиненою інфраструктурою престижного району міста.

Стельмаха вул., 3
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира з власним ПАРКОМІСЦЕМ та 2 кладовками в найкращому районі міста ВИШЕНЬКА! Квартира розташована на ручному 4- му поверсі. Дуже вдала локація будинку поруч уся необхідна інфраструктура: супермаркети, школи, садочок. Тихий двір з дитячим майданчиком та зеленими насадженнями. Вона чекає саме на ТЕБЕ!

Стельмаха вул., 17
rieltor.ua

Пропонується Вашій увазі чудова квартира в одному з найрозвиненіших районів нашого міста! Квартира розташована на зручному 4-му поверсі. Дуже вдала локація будинку- поруч уся необхідна інфраструктура - магазини, супермаркети, школи, садочок. Тихий двір з дитячим майданчиком та зеленими насадженнями. У вартість входить паркомісце та 2 кладовки. Реальному покупцю - приємний торг! Запрошуємо на перегляд!

Стельмаха вул., 17
rieltor.ua

Пропонується Вашій увазі квартира в топовій локації міста- поруч уся необхідна інфраструктура - школи, садочок, супермаркети, зручна транспортна розвязка. Чудово підійде, як для проживання, так і під здачу в оренду. Меблі та техніка по домовленості. Запрошуємо на перегляд!

Стельмаха, 53
rieltor.ua

2-х кімнатна квартира від Власника ! 
 Вишенька, вул.Стельмаха 1 
 Гарна світла квартира, з свіжим ремонтом який робився для себе. Загальна площа 52 кв.м. 
- Нова сантехніка 
- Нова електрика 
- Нові пластикові вікна з двокамерними склопакетами (енергозберігаючі) 
- Нові батареї (з можливістю перекриття опалення в квартирі і при цьому не перекриється потік по будинку) 
- Натяжні стелі та всюди енергозберігаюче освітлення - завдяки чому комунальні платежі не високі. 
 - опалення будинку централізоване (взимку регулюється, для зберігання коштів мешканців будинку) 
- Сучасна зроблена душова кабіна ( не пластикова) плитка вложена «конвертом» щоб був ухил та перекрита каленим склом 
- Ламінат вистелений гарної якості (водостійкий) 
- Балкон засклений та утеплений із середини 
- Вхідні двері відкриваються з : відбитку пальця, паролю або ключа (налаштовується на вибір власника) 
- Додатково до квартири є власне паркомісце перед підʼїздом та кладовище в підвалі 
- Квартира не вуглова в середині будинку 
- Сусіди чудові (за будинком доглядають) 
Поряд школа, садочки, торгові центри, лікарня, магазини, аптеки та гарна транспортна розвʼязка
Що також важливо в цьому районі ніколи немає заторів.

власник
Стельмаха вул., 1
rieltor.ua

Продаж 1 к квартири на Вишеньці Стельмаха Хороший житловий стан. Квартира тепла, не кутова. Залишаються меблі, холодильник. Засклений балкон. Будинок не над дорогою. Поруч зупинки транспорту, дві школи, садочок, ринок Вишенька. Західний автовокзал. Метро.

Стельмаха улица, 17, Вишенка, Винница, Винницкая 39000.0 USD
dom.ria.com

51096 Нова пропозиція! Продаж квартири у найзручнішому районі міста. Квартира затишна, не кутова. Засклений балкон. Є містка кладова. Поруч магазин, зупинка транспорту, школа, дитячий садок.

Стельмаха улица, 53, Вишенка, Винница, Винницкая 45000.0 USD
dom.ria.com

Квартира не кутова, має високий цоколь. Кімнати окремі, велика площадь, гарне планування. Металопластикові вікна, капитальный ремонт санвузла. Тихій двір, поруч дитячий садок, школа. Запрошуємо на перегляд.

Стельмаха улица, 41, Вишенка, Винница, Винницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Вінниця

Чудова двокімнатна квартира з паркомісцем, з сучасним ремонтом на 4 поверсі. Кімнати окремі. Квартира дуже тепла взимку, не кутова. Є тепловий лічильник на підїзд. Вдала локація будинку, поруч трамвайна зупинка, супермаркети, школи, садочки. Зелений тихий двір з великим дитячим майданчиком. У вартість входить 2 кладовки ( одна з яких знаходиться між поверхами). 107320

Стельмаха улица, 17, Вишенька, Винница, Винницкая 72000.0 USD
dom.ria.com

Стельмаха улица, 43А, Вишенка, Винница, Винницкая 45000.0 USD
dom.ria.com

Продаю 2к квартиру на Вишеньке! Квартира розташована на 1 поверсі (високий цоколь). Велика та простора квартира з окремими кімнатами. Великий балкон з погрібом. Квартира тепла та світла. Поруч є все: школа, садочок, магазини, зупинка, ринок. Запрошую на перегляд!

Стельмаха улица, 43А, Вишенка, Винница, Винницкая 45000.0 USD
dom.ria.com

Нова пропозиція! Продаж однокімнатної квартири. Тихий, затишний двір. Поруч дві школи, дитячі садочки, магазини, аквапарк, ринок Вишенька, зупинка громадського транспорту. Квартира світла, затишна та тепла. Не потребує додаткових вкладень. Комора між поверхами входить у вартість квартири. Чудовий варіант, як для власного проживання, так і для орендарів. Запрошую на перегляд!

Стельмаха улица, 21, Вишенка, Винница, Винницкая 38700.0 USD
dom.ria.com

Однокімнатна квартира в центрі Вішенці , поруч дві школи 34, 35. садочки, вся інфраструктура .Неподалік зупинка транспорту Квартира повністю підходить як для проживання, так і для здачі нерухомості Запрошуємо на перегляд

Стельмаха улица, 15, Вишенка, Винница, Винницкая 40000.0 USD
dom.ria.com

Стельмаха улица, 45, Вишенка, Винница, Винницкая 130000.0 USD
dom.ria.com

Стельмаха улица, 23, Вишенка, Винница, Винницкая 49500.0 USD
dom.ria.com

Гарний жилий стан, кахель в кухні і санвузлі, бойлер, центальне теплове опалення, встроєна мебль, кладовка, балкон засклений, тихий закритий двір, місце під авто, шлагбаум, документи готові, ніхто не прописан, все поруч

Стельмаха улица, 53, Вишенка, Винница, Винницкая 40000.0 USD
dom.ria.com

Прекрасна квартира для молодої сімї з дітьми. За рахунок локації, унікальна пропозиція зі зручностями неможливими в заміському будинку. В пішій доступності, буквально під вікнами, два дитячих садочки, дві школи, стадіон, спорт зал, центр розвитку дитини Дивосвіт, церква ПЦУ. В пішій доступності ринок Вишенька, Плаза парк, аквапарк Маяк, лікарня, громадський транспорт. В квартирі залишаються всі меблі та вся техніка. Хороший добротний ремонт з утепленням. По квартирі розведено канальний кондиціонер. Індивідуальне опалення, за рахунок додаткового утеплення, мінімальні витрати газу. Якісні меблі та техніка в хорошому стані. Закритий тихий двір, у вас не буде проблем з паркуванням авто. Відеонагляд та охоронна сигналізація. Телефонуйте, запрошую до перегляду.

Продаж квартири Стельмаха (закритий двір поруч з садочками та школами)
olx.ua

Найкраща пропозиція в р-н Вишеньки для студента -ки молодої пари , зрілої людини Доречна під інвестицію Розвинута локація- Західний автовокзал , Метро,Епіцентр, ринок , лікарні ,аптеки ,атб та все інше в кроковій доступності Комфортний 3 поверх. Квартира в хорошому стані - просто заїхати та жити . Меблі та техніка- після покупки залишеться завести особисті речі Хороша транспортна розвʼязка в будь-яку точку міста ,зупинки поруч Детальніше за телефоном

Продаж 1к квартири | Вишенька ,Стельмаха
olx.ua

квартира у двоповерховому чотирьохквартирному котеджі на Академічному!!! Центральні комунікації!!! Власна парковка у закритому дворі!!! Поруч дитячий садочок, торгівельний центр, муніципальний трансп орт. Гарна природа!!!

Интеллигентный переулок, 17, Гниванское шоссе, Винница, Винницкая 89900.0 USD
dom.ria.com

увазі затишну двокімнатну квартиру без комісії агентства в сучасному житловому комплексі, який знаходиться поруч з зупинкою громадського транспорту. Характеристики квартири: - Площа: 66 кв.м. - Планування: квартира на дві сторони. - Будинок: зданий, підходить під програму Є-Оселя. - Ремонт: вже зроблено ряд робіт, включаючи чорнову штукатурку не несучих стін, встановлено двоконтурний котел, радіатори, проведено розводку електрики. - Вигляд з вікна: прекрасний вид на оточуючі місцевості. - Розташування: поруч зупинка транспорту, зручна транспортна розвязка. - Стан: ключі на руках, квартира готова до перегляду. Не пропустіть можливість стати власником затишної квартири в престижному житловому комплексі!

Радужная улица, 105, Барское шоссе, Винница, Винницкая 55000.0 USD
dom.ria.com