Будинок 2015 року побудови. Окремий вхід на 6 квартир. Продається разом з меблями (окрім плетеного комплекту на лоджії) та з габаритною технікою. Простора кухня-вітальня. Кабінет рівнем нижче обладнано шафами та робочими поверхнями. З лоджії вид на лісопарк та захід сонця. Додатково можна придбати гараж.

Хмельницьке шосе вул., 57А
rieltor.ua

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул., 21
rieltor.ua

Миколаївська, 19
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається однокімнатна квартира в м. Вінниця по вулиці Стрілецькій в ЖК "Зоря", в двох хвилинах від МПМ "Зоря" площею 42 кв. м на зручному 6 поверсі 10 поверхового нового, сучасного будинку. Квартира не кутова, не біля ліфту, має простору кухню, майже 13 кв.м, з виходом на балкон, де ви одразу зможете спостерігати, як ваші діти бавляться на закритому спортивному майданчику чи на дитячому ігровому ! Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура : зупинка трамваю, громадського транспорту, великий супермаркет, школа, дитячий садочок, прозорий офіс ! Показ в зручний для вас час, телефонуйте, з радістю відповім на всі ваші питання!!!

стрілецька, 23в
rieltor.ua

Вигідна ціна за квартиру в найкращому районі міста! Продаж просторої квартири в будинку 2011року побудови! Вул. Келецька, 51а. Найвигідніше розташування: в будинку нова пошта, ресторан, салон краси.. поруч безліч магазинів, супермаркетів, шкіл та дитячих садочків. Квартира з якісним ремонтом, індивідуальним опаленням, облаштована меблями та технікою (за домовленістю залишаються). Вигідна ціна!

Келецька вул., 51А
rieltor.ua

🔺️Продаж 2 кімнатної квартири на Поділлі, квартира знаходиться на 8 поверсі 9 поверхового цегляного будинку, автономне газове опалення, кімнати окремі, санвузол суміжний, продається з усією мебелью, 2 засклених балкони. Загальна площа 66/32/12.

Зодчих вул., 18
rieltor.ua

Продаж 2к картини з кабінетом, Академічний, вул.Миколаївська 33 Маємо: 69 кВ м 5/7 поверх Кімнати роздільні, квадратної зручної форми. Є підвал в будинку. Роздільний санвузол Є розводка електрики, встановлені розетки, радіатори. Доступно по єОселі! Телефонуйте, ключі на руках, покажемо у зручний для вас час!

можливий продаж по єОселя
Миколаївська, 33
rieltor.ua

Продаж 1к кв в одному з найкращих районів Вінниці. Новобуд до 3років. Ремонт з якісних матеріалів. Меблі та техніка залишаються.

Келецька вул., 32
rieltor.ua

Квартира, яка однозначно ВАРТА ВАШОЇ УВАГИ! Якщо коротко: якісно оздоблена, максимально стильна, продумане планування до дрібниць, простора та світла, з неймовірним краєвидом з вікон. 63, 4 кв.м надзвичайно естетичного простору. Окремо спальня, суміщений санвузол, пральна кімната+гардеробна, окремо місце для зберігання технічних речей, відкритий балкон з неймовірним краєвидом та величезна кухня-студія з грамотним плануванням. Всюди підігрів підлоги, окремо 2 бойлери, вся необхідна якісна вбудована техніка, продумана електрика по всій квартирі та надзвичайно вдало обладнане освітлення. Простір, який надихає, а краєвид з вікон доповнює цю квартиру та робить її ще більш привабливою. Телефонуйте - перспективна квартира на купівлю в сучасному ЖК нашого міста. Оздоблення зроблено не під продаж, тож Вас неодмінно вразить якість виконання та стан ремонту в живу! Запрошую на перегляд в зручний час, ключики на руках!

600-річчя вул., 3В
rieltor.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири в сучасному районі новобудов - ЖК Академічний. Квартира - 52, 5 кв.м Можлива купівля під ЄОСЕЛЮ! Дві кімнати, роздільні. Двостороння. Одна зі спалень має вид на пішохідну алейку, інша - в великий затишний двір. Тепла підлога всюди, де кахель. Санвузол - суміщений, який буде доукомплектувано усім потрібним. Туалет - інсталяція + є гігієнічний душ. Запрошую на перегляд, чудовий варіант для покупки. Телефонуйте, ключі, покажу в зручний для Вас час.

можливий продаж по єОселя
Миколаївська, 31
rieltor.ua

Житлові комплекси у Вінниця

Продається чудова 1кімнатна квартира в чудовому районі Вишенька. Квартира знаходиться в будинку закритого типу. В квартирі зроблений чудовий ремонт з якісних матеріалів, є велика засклена лоджія, індивідуальне газове опалення, чудове планування з великим просторим коридором, дуже світла і затишна квартира з великою простором кухнею. В квартирі залишається кухонна мебель, все інше за домовленістю.

Келецька, 99
rieltor.ua

Продається великогабаритна 1 кімнатна квартира, чорнова, панорамний балкон, електробудинок, комфортний 7 поверх, вид з вікон на місто, гарне планування, стяжка підлоги. Квартира підходить під Є Оселя. Телефонуйте з радістю покажемо вам цю супер квартиру.

600-річчя, 4б
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі затишну та стильну 1-кімнатну квартиру-студію, ідеальну для тих, хто цінує комфорт та практичність. Квартира розташована на першому поверсі, що робить її доступною та зручною для всіх. Загальна площа квартири складає 38 квадратних метрів, створюючи просторий та відкритий інтерєр. Особливість цієї квартири - індивідуальне електроопалення, яке дозволяє вам регулювати температуру у приміщенні за своїми власними перевагами, забезпечуючи тепло та затишок. Квартира продається з усіма необхідними меблями та технікою, що робить переїзд легким. Ви зможете насолоджуватися комфортом з першого дня! Розташування в спокійному районі гарантує тишу та спокій, а в той же час, всі необхідні сервіси та інфраструктура знаходяться в легкій доступності. Не втрачайте шанс придбати цю чудову квартиру-студію, яка стане ідеальним домом для вас чи вигідною інвестицією. Зателефонуйте нам вже зараз для організації перегляду та отримайте ключі від вашого нового житла!

Миколаївська, 33
rieltor.ua

Квартири в новобудові по «найсмачнішій» ціні! Від забудовника вже немає квартир такої площі у будинках які здаються в 2024 році! Затребувана локація в якій мати нерухомість завжди вигідно! Квартира цікава як для власного використання так і під інвестицію! Надійний забудовник який покращує свої проекти! Звертайтесь!

Одеська, 4
rieltor.ua

Квартира, яка варта Вашої уваги! Знаходиться у ЖК Лісопарковий преміум класу. Будинок зданий та має велику кількість переваг: +розташування біля лісу +закрита територія із паркомісцями та дитячим майданчиком +є підземний паркінг +поруч ТРЦ Мегамол, ринок Лісопарк +розвинена транспортна розвʼязка Квартира є 1-кімнатною на 45м2 із зручним плануванням. При вході простора гардеробна, а з кухні та спальні відкривається чудовий панорамний вигляд на внутрішній двір та місто. Новий ремонт у світлих відтінках. Спальня з панелями в зоні телевізора, в санвузлі уже встановлена інсталяція. Тепла підлога в коридорі та санвузлі. В квартирі бойлер фірми ARISTON та автономна котельня на будинок.

можливий продаж по єОселя
600-річчя вул., 3
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в новому будинку ЖК Джерельний. Зручне планування, роздільні кімнати, квартира в цегляному утепленому будинку з автономним опаленням. Чудова пропозиція купівлі в період росту цін на квартири в новобудовах. Терміновий продаж, ціна нижча ніж у забудовника.

Джерельна, 8
rieltor.ua

Чудова пропозиція для тих, хто шукає уже готову квартиру із дизайнерським ремонтом. Однокімнатна квартира площею 48,6м2 знаходиться у сімейному та спокійному районі Академічний. Розташована на зручному 4 поверсі , із тамбуром на 3 квартири. В будинку домофон із відеонаглядом, а в квартирі охоронна система з датчиком руху. Вікна квартири з видом на захід сонця. Має зручне планування: великий коридор, функціональна лоджія з кухні, зонована кімната у частину для сну та вітальню. На кухні вмонтована техніка: духова шафа, індукційна плита, посудомийна машина, холодильник. У санвузлі установлена пральна машина Whirlpool, бойлер Interlux та інсталяція. У спальні є кондиціонер та телевізор. Тепла підлога по всій квартирі. Ремонт виконувався із якісних матеріалів та були замінені всі труби, електрика та вхідні двері. Запрошуємо Вас на перегляд у зручний для Вас час!

Тимофіївська, 18
rieltor.ua

Продається двохкімнатна квартира із дизайнерським ремонтом в районі Академічний. Район з уже розвиненою інфраструктурою: ТЦ Барбара, супермаркет Грош, Солодка Мрія, дитячий садок, поліклініка, а в будинку є зоомагазин, дитячий центр та магазин. Квартира площею 78 м2 розташована на 4 поверсі. Наявний великий тамбур на 2 квартири. Зручне планування дозволило втілити 2 гардеробні кімнати та 2 балкони із вітальні та кухні. Квартира на дві сторони світу. Ремонт виконаний у ніжних тонах із використанням якісних матеріалів. Вхідні двері замінені. Стіни покриті венеціанською штукатуркою, а підлога ламінатом. Тепла підлога в ванній кімнаті. Установлені електро радіатори. На кухні вся техніка вбудована: витяжка та індукційна поверхня Interline; холодильник з морозильною камерою; духова шафа; також є вихід під посудомийну машину. Санвузол із уже встановленою пральною машинкою Indesit, бойлером та сушкою. Чудовий варіант оселі, в якій уже є все комфортного проживання. Для більш детальної інформації телефонуйте. Оперативний показ у будь-який зручний для Вас час!

Олександрівська, 1
rieltor.ua

2-х кімнатна квартира із видом на дві сторони світу, а знаходиться вона в будинку ЖК Кельце, який буде зданий влітку 2024р. Площа 62.27 м2 вміщує дві спальні, просторий санвузол, кухню із лоджією та гардероб/комору. Будинок із власним бомбосховищем. По закінченню будівництва буде спортивний та ігровий майданчик, зона відпочинку та дитячий садочок на 50 місць. Закритий внутрішній двір та паркомісця. Є можливість розстрочки та знижок для ЗСУ

Рибацька, 2
rieltor.ua

В продажу однокімнатна квартира в житловому комплексі Кельце. Знаходиться в районі Вишенька із розвиненою інфраструктурою Квартира площею 43.86 м2 розташована на 7поверсі із видом на внутрішній двір. Великою перевагою є зручне планування із гардеробною та балконом з кухні. Здача будинку уже влітку 2024р. В будинку є бомбосховище. + знижки для ЗСУ!

Рибацька, 2
rieltor.ua