Двохкімнатна квартира в найпрестижнішому мікрорайоні міста! Хороший ремонт, два балкони, простора мебльована кухня, індивідуальне опалення, тепла підлога к кухні, на обох балконах, в коридорі та санвузлі. поряд нова школа, дитячий садочок, парк, магазини, кафе, зупинка громадського транспорту. Є велика комора у тамборі.

власник
Пирогова вул., 103Б
rieltor.ua

Ця квартира - ідеальний вибір для комфортного життя вашої сімї. Загальна площа квартири складає 68 квадратних метрів. Закрита лоджа, з якої є вихід на дах, що слугує відкритою терасою яка дозволяє насолоджуватися достатньою кількістю простору. Квартира має простору вітальню, зручну кухню, а також дві затишні спальні. Готова до проживання, з якісним ремонтом, меблями та технікою- створеним для вашого комфорту та затишку. Розташування цієї квартири - великий плюс. Вона знаходиться в зручному районі з розвиненою інфраструктурою: поруч знаходяться школи, дитячі садки, магазини та ресторани. Зручна транспортна розвязка дозволить легко дістатися до будь-якої точки міста. Не упустіть свій шанс стати власником цієї чудової квартири. Телефонуйте зараз, щоб дізнатися більше та організувати перегляд - це може бути вашим затишним куточком у цьому місті!

власник
Хмельницьке шосе вул., 53
rieltor.ua

Адрес: г. Винница, ул. Академика Ющенка, дом 5 характеристика здания: год постройки 2016, III кв. состояние дома и подъезда: отличное тип перекрытия: железобетонное характеристика помещения: планировка: раздельные комнаты высота потолка: 2.7 состояние квартиры: черновые работы / строительная отделка утепление: внешнее ближайшая парковка до 5-ти минут пешком коммуникации: газ: есть TV: кабельное интернет: проводной телефон: есть внутренняя отделка: черновая штукатурка пол (покрытие): стяжка отделка потолка: нет двери и окна: входная дверь: металлическая тип окон: металопластиковые количество камер стеклопакета: 2 защита окон: решётки окна выходят на восток помещения: санузел: 2 балконы - застекленные: 2 количество спален: 2 оборудование / мебель / удобства: счетчик на электричество, счетчик на газ, счетчик на воду подъезд: домофон, пассажирские лифты: 1, грузовые лифты: нет положение и окружение: тип двора: внутренний до центра города: удаленность: до 10-ти минут на транспорте школа: удаленность: до 10-ти минут пешком детский сад: удаленность: до 5-ти минут пешком больница: удаленность: до 10-ти минут на транспорте магазин / рынок: удаленность: до 5-ти минут пешком ближайшая зона отдыха: тип: парк удаленность: до 10-ти минут пешком жд вокзал: удаленность: до 20-ти минут на транспорте автовокзал: удаленность: до 15-ти минут на транспорте аэропорт: удаленность: от 30-ти минут до часа на транспорте вода: централизованное (водопровод) отопление и подогрев воды: двухконтурный котел можна приходить как самим так и с посредниками, все зависит от того хотите вы сэкономить или нет), решение принимать вам! По всем интересующим вопросам Звонить, писать на Viber, telegram!

власник
Продам свою 3-х комнатную квартиру в г. Винница, р-н Подолье, 115кв.м
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира расположена в комфортном жилом районе, 1 этаж. Перепланировка и достройка узаконены, малолетние дети не прописаны, документы на руках. С квартиры есть выход в отстроенный подвал. Подойдёт как для комфортного проживания, так и для коммерческих целей. Фото реальные.

власник
Квартира, 4к, ул. Шевченка, 29, Винница
olx.ua

ВЛАСНИК! БЕЗ КОМІСІЇ, можливо під "Є-оселя". Переоформлення без додаткових витрат (податки обговорюються окреммо)! Зданий будинок! Підключені комунікації (електрика, водопостачання). Право власності вже зареєстроване, можливо під "Є-оселя" Продам 3 - кімнатну квартиру на 3- му поверсі. Загальна площа 77 кв.м. Адреса: Вінниця вул. Костянтина Василенка 14 В. (недалеко від Податкової по вул. Стахурського) Дуже гарне планування, 3 спальні кімнати, кухня + величезна лоджія з панорамними вікнами, вікна виходять на дитячий майданчик. Тихий двір у якому є дитячий майданчик, в будинку внизу підземний паркінг, поруч "Вишенське озеро" з парком. До мікрорайону Поділля, школи, садочку, зупинок громадського транспорту, магазинів та ін - 5 хв пішки.

власник
Продам 3-кімнатну квартиру р-н 600-річчя
olx.ua

Новий, чистий та тихий район. Чорнова квартира, є стяжка, електро батареї, проведена електрика, виведено багато розеток, встановлені двохтарифні лічильники, якісні, утеплені металеві двері на два замки, хороші металопластикові вікна, засклений великий балкон. Чудовий вид з вікон в двір. Проведений інтернет в будинок, домофон, дзвінок. Тихий двір з відеонаглядом, дитячий та спорт майданчик, багато парко-місць навколо будинку. Документи на руках, готова до переоформлення.

власник
Чорнова квартира у Вінниці вул. Миколаївська 29
olx.ua

Продам власну квартиру 2-кімнатну загальною площею 75,13км в ЖК Родинний маєток. Одна кімната вигляд в двір, інша кімната та кухня вигляд на Піденний буг. Розташування на Івана Богуна, 2. Квартира знаходиться в секції №3 поверх 7 з 8-ми, не кутова. 1-ша та 2-га секція здана в експлуатацію, секція №3 здача 4-й квартал 2024р Два дитячих майданчика. Спортивний комплекс. На території ЖК Родинний маєток заплановано будівництво дитячого садочку. Зовнішні (гостьові паркомістя на 170 автівок). Підземний паркінги. Закрита територія з охороною.

власник
Вінниця 2-кімнатна в центрі новобуд власник
olx.ua

Найкраща велика трикімнатна квартира у місті Вінниця, вул. Зодчих 1А (будинок напроти ТЦ "Поділля Сіті") Квартира здається подобово через Booking по 2600 грн в день Ви можете роздивлятись цю квартиру, як бізнес, який приносить чистий прибуток - 65000 грн у місяць. Зручності у квартирі: - обладнана кухня - холодильник, електрочайник, мікрохвильова піч - посуд та столові прибори - обідня зона: столик і чотири стільці - гардероб - дві спальні - зал з розкладним диваном - підігрів підлоги - два балкони для куріння та відпочинку - LED телевізори зі Смарт TV - Wi-Fі - кондиціонери - санвузол з душовою кабіною - столик, дзеркало для макіяжу - пральна машина та сушарка - зручна локація, вид на місто Я власник, ТОРГ присутній! По всім питанням - дзвоніть або пишіть. Оперативний показ, в будь який день та час. Рієлторам, прохання = НЕ ТУРБУВАТИ!

власник
Трикімнатна квартира з доходом 65000 грн в місяць у Вінниці на Поділлі
olx.ua

Пропонуємо квартиру в Муніципальному житлі. Знаходиться на етапі будівництва, в елітному районі Вінниці (ринок Урожай). Поруч знаходиться все для комфортного життя: підземний паркінг, магазини, заклади харчування, школи, дитячі садочки. Можливий торг! За подробицями телефонувати: Валерій -+38********68

власник
Продаж 1к квартири 56 кв. м на вул. Родіона Скалецького 29
olx.ua

Продається однокімнатна квартира у м. Вінниця, вул. Генерала Гандзюка, 17, площею 45,9 кв.м. Зроблено розводку електрики по квартирі, сантехніки та стяжку. Чудове місце та гарний краєвид з квартири. Право власності оформлено.

власник
Однокімнатна квартира в ЖК Перлина Поділля
olx.ua

Продається від власника 1 кімнатна квартира , яка розташована в чудовому місці на Вишенці (Келецькій 124) Велика простора квартира(40/20/8) розміщена на 3 поверсі 16 поверхового будинку . Меблі залишаються, є на все лічильники і кладовка. Перегляд квартири в зручний час. Дзвоніть по ном.телефону 09******68

власник
Від власника 1 кімнатна квартира в м. Вінниця
olx.ua

Ул. Пирогова, 117а. Квартира уютная, заезжай и живи. Свежий ремонт в ванной, кухня и мебель в комнате в хорошем состоянии. Кондиционер, интернет, , кладовка, балкон-лоджия. Чистый подъезд и лифт, в подъезде установлен домофон и шкаф-отправки Новой почты. До остановок транспорта 2 минуты, рядом также супермаркет АТБ и Гродно, аптеки, кафе банк,парикмахерская, храм, озеро, парковая зона, зал фитнеса, медцентры и многое другое. Покупатель сможет заехать не раньше конца августа - начала сентября после выезда собственника Квартира от хозяина, без комиссии. Агентства просьба не беспокоить.

власник
Продам квартиру в хорошем районе
olx.ua

Продам 3 к квартиру. Хозяин. Ул. Пирогова 27. Цент города, центральная улица, дом сразу на остановке троллейбусной и трамвайной.На первом этаже ресторан " Марсель", салон красоты " Водолей", и др. Все комнаты отдельные, закрываются на ключ. Высота потолков 3 м. Окна выходят на центральную улицу. Благодаря своей уникальной локации квартира так же может быть использована для ведения бизнеса. Рядом находятся Центральный парк Горького, медицинский университет, рынок Урожай, ТРЦ Анастасия, и вся инфраструктура уентра города. Квартира в данный момент сдаётся, приносит 13.5 тым. грн в месяц + коммунальные. Предложение от хозяина.

власник
Пирогова улица, 27, Ленінський, Винница, Винницкая 63500.0 USD
dom.ria.com

Продам власну квартиру, без посередників !

власник
Зодчих улица, 17, Поділля, Винница, Винницкая 117000.0 USD
dom.ria.com

Квартира варта уваги: класний дизайнерський ремонт, залишаються майже усі меблі, крім дитячої кімнати. Будинок 2014 року. Квартира простора, виконана у біло-чорних тонах, коридор у довжину 7 метрів, оздоблений венеціанкою, кухня велика зєднана з гостиною для великою сімї, стіл розкладний на 10-12 людей. З особливостей: 1) Замінений котел на німецький Volf - двохконтурний надійний, дороговартісний (проект заміни присутній - задокументовано). 2) Встановлена система опалення типу клімат контроль, тобто ви можете встановити комфортну температуру і котел буде вмикатися та вимикатися по команді датчика. Також можна задавати час обігріву, день, встановлювати час нагріву води, щоб зранку не гаяти зайвий час 3) Встановлено кондиціонери у кількості 2 штуки. 4) Система запобігання підтоплення з датчиками та електроклапаном - в кожному санвузлі та кухні розташовані датчики, при потрапляні води вони подають команду на електоклапан і він перекриває воду на вхід у квартиру. 5) Замінена проводка на нову - повністю замінено весь проект по електриці, все набагато якісніше та оснащено на вході системою стабілізації напруги - проміжок якої ви також можете задати самостійно. 6) Встановлено систему сигналізації бездротову Ajax з інформацією про температуру в квартирі з датчиками руху та нічним режимом - при потребі все підключається на пульт охорони. 7) Квартира знаходиться на 3 поверсі, що уже є перевагою у наш час. 8) Усі двері внутрішні виготовлені з дерева. 9) Кухня - виробник Roda - хто знає той знає. Двостороннє фарбування. Техніка whirlpool та bosch. Холодильник Samsung з морозилкою, великий, економний, зручний. Двір великий, просторий, 2 дитячих майданчики, вїзд закритий (шлакбаум). Будинок під відеонаглядом. У дворі оздоблено ландшафтний дизайн. Поблизу знаходиться майже уся інфраструктура - школи, магазини, садочки, зупинки, лікарні. Прохання бізнесменів-рієлторів не турбувати! Продаж від власника, без комісії

власник
Келецкая улица, 140, Вишенка, Винница, Винницкая 133000.0 USD
dom.ria.com

Пропозиція від власника. Двокімнатна квартира в центрі міста. Гарний варіант, як під оренду, так і для власного проживання. Можливий варіант продажу, як з меблями, так і без. Від цього залежить ціна. Можливий торг. На сьогодні є квартиранти, які погодилися б укласти договір із новим власником. ПРОХАННЯ ПОСЕРЕДНИКІВ НЕ ТУРБУВАТИ)

власник
Пирогова улица, 11, Центр, Винница, Винницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Бистрий виїзд. Дукументи готові.

власник
Юности проспект, 13, Вишенка, Винница, Винницкая 47000.0 USD
dom.ria.com

Третя секція, третій поверх, вікна виходять в двір. Оформлення на власника по переуступці. Продаж від власника.

власник
Праведников мира (Максимовича) улица, 21, Винница, Винницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Секція здана Панорамні вікна Можливість перепланування в студію+спальню

власник
Праведников мира (Максимовича) улица, 21, Ленинский, Винница, Винницкая 52500.0 USD
dom.ria.com

Дуже затишне місце , прекрасний вигляд на ліс з панорамних вікон, поруч центр міста .

власник
Праведников мира (Максимовича) улица, 21, Винница, Винницкая 75000.0 USD
dom.ria.com

Будинок зданий, переуступка, 4 поверх, площа 42, 2м, чудовий вигляд з вікон на ліс, практичне планування

власник
Праведников мира (Максимовича) улица, 21, Винница, Винницкая 52000.0 USD
dom.ria.com

Продаж від власника

власник
Ляли Ратушной улица, 23, Славянка, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Продаж ВЛАСНОЇ квартири, без посередників. Досить ПРОСТОРА квартира з кімнатами ПРАВИЛЬНОЇ форми, дозволяє втілити широкий перелік дизайнерських рішень, в тому числі перепланування на трикімнатну. Квартира НЕ КУТОВА та тепла, утеплення мінеральною ватою. ВІДМІННА ІНФРАСТРУКТУРА, все в кроковій доступності - громадський транспорт, школи, садочки, супермаркети, продуктовий ринок, ТРЦ "Мегамолл", фітнес-центри, медичні заклади, розважальні центри, ресторани тощо, також додатково в самому будинку на першому «комерційному» поверсі облаштовані продуктовий магазин, кафе та багато іншого. Впритул до ЖК головна особливість та перевага ЛІС, сім гектарів незайманої первозданної природи. Будинок уже здано в експлуатацію, в значній мірі заселений. В квартирі облаштоване опалення із монтажем радіаторів, заведена електрика, домофон, пожежна сигналізація, в підїзді наявний швидкісний оптоволоконний інтернет. Крім лічильника на електрику та воду, встановлено лічильник на опалення. ЗАКРИТИЙ двір в сучасному стилі, автоматичні ворота, є два дитячих майданчика, зони відпочинку, спортивний майданчик. Уся територія під відеоспостереженням, а також відеонагляд у ліфтах та підʼїздах. Будинок оснащено системою резервного живлення електроенергії, встановлено потужний ГЕНЕРАТОР. В будинку ДВА ліфти, ВЛАСНА ТП трансформаторна підстанція, автономна дахова будинкова котельня. Наявне УКРИТТЯ, в будинку на цокольному поверсі знаходиться паркінг, поряд з будинком - дворівневий паркінг.

власник
600-летия улица, 3Б, Славянка, Винница, Винницкая 86900.0 USD
dom.ria.com

Продам свою квартиру по переуступці. Будинок зданий.Терміново

власник
Праведников мира (Максимовича) улица, 21, Корея, Винница, Винницкая 49500.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 75 результатів