Секція здана ! продам однокімнатну квартиру в новому житловому комплексі Forest Home . вікна квартири виходить в двір. Квартира велика, простора, можна переплановувати за своїм баченням.

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул., 21
rieltor.ua

Будинок 2015 року побудови. Окремий вхід на 6 квартир. Продається разом з меблями (окрім плетеного комплекту на лоджії) та з габаритною технікою. Простора кухня-вітальня. Кабінет рівнем нижче обладнано шафами та робочими поверхнями. З лоджії вид на лісопарк та захід сонця. Додатково можна придбати гараж.

Хмельницьке шосе вул., 57А
rieltor.ua

МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Продається простора 2-кімнатна квартира площею 65, 5 кв. метри, розташована в самому центрі міста. Це чорнова робота, що означає можливість додаткового оздоблення та власного дизайну. Запрошую звязатися для отримання деталей та перегляду

Князів Каріатовичів, 44
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

📣 ПРОДАЖ 1к видової квартира в новобудові ‼️ ✅️ ЖК Авалон 5 (3 кільце) 44 м² 5/ 7 п Залишають меблі та техніку ⚫️ Індивідуальне газове опалення Є гардеробна кімната + балкон + 🔵 Внутрішній двір (закрита територія) Більше фото скину за запитом ! Якщо відсутній звязок пишіть на вайбер або телеграм ( можливо друга лінія) дякую за розуміння

Трамвайна, 3
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в новобудові В самому центрі Словянки поруч з ЖК Авалон Закритий паркінг та вільна парковка Характеристика квартири: В квартирі зроблено чистові роботи Зстановлено керамічну плитку на підлогу та в санвузол Встановленно душову( інсталяція) Стіни оздоблені венеціанською штукатуркою! Зроблено нішу для встановлення бойлера для додаткового нагріву води В квартирі квартирі функціонує тепла підлога та було здійснено перепланування для розширення ніші гардеробної Також на даному єтапі здійснюється завершення ремонту та встановлення міжкімнатних дверей та усіх необхідних деталей для комфортного втілення інтерєру та ідей майбутніх Власників Найвигідніша ціна в даному ЖК комплексі та взагалом в даному районі з таким ремонтом та умовами продажу !!! Ідеальна пропозиція для купівлі квартири як для власного проживання такі здачу в оренду! !

Трамвайна, 36
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в новобудові ЖК Цетрал Парк Зроблено електро- розводку та підігрів підлоги. Вигляд з вікон в двір та частково в місто. Будинок вже збудовано та ведуться загальнобудинкові ремонтні роботи Запрошую до перегляду та співпраці.

Цегельний пров., 4
rieltor.ua

Продам двохкімнатну квартиру з ремонтом з меблями та технікою. Чудовий варіант для себе чи під інвестицію

можливий продаж по єОселя
Коріатовичів, 114/5
rieltor.ua

Продаю простору 2-кімнатну квартиру на Вишенці. Продаю 2-кімнатну квартиру на зручному 2-му поверсі з індивідуальним опаленням. В квартирі цікаве планування, яке дозволяє розділити коридор на зону кабінета і міні-вітальню і ще є кладова. Кімнати та кухня правильної прямокутної форми, роздільний санвузол, два балкони. Квартира на дві сторони, не кутова. Телефонуйте, домовимось про перегляд.

первозваного, 4а
rieltor.ua

Пропоную до продажу 3к. в центрі Вишеньки. Гарний стан, 3 окремих кімнати, велика мебльована кухня, лічильники на все, засклені балкон і лоджія. Вислухаємо усі цінові пропозиції. Телефонуйте.

Келецька вул., 81
rieltor.ua

Чудова квартира з ремонтом, меблями та побутовою технікою! Є все для комфортного проживання! Велика світла спальна кімната, зручна кухня-вітальня, ванна кімната, вмістка гардеробна, тепла підлога в кухні, санвузлі та в прихожій. Підключений інтернет. Будинок оснащений технічними засобами, що забезпечують електропостачання під час відключення світла.

власник
600-річчя вул., 3
rieltor.ua

Дуже терміновий продаж !!!! Продаю велику 1- кімнатну квартиру в одному з престижних районів міста, р-н Слов`янка!!! Житловий комплекс зданий у вересні 2023! Простора, світла квартира з панорамними вікнами, з яких відкривається гарний краєвид на місто. В будівництві використані якісні будівельні матеріали та застосовані передові технології. Заведені водопровідні та каналізаційні труби в санвузол. Квартира продається в чорновому варіанті, що дає можливість Вам зробити ремонт саме по Вашим вподобанням. Якщо Вас зацікавила наша квартира, не відкладайте на потім. Ласкаво просимо на перегляд!

К.  Василенка, 14-Б
rieltor.ua

Квартира в самому центрі міста. Зроблений сучасний ремонт. Працював дизайнер. Всі меблі та техніка.

Пирогова вул., 11
rieltor.ua

Квартира в гарному житловому стані, меблі та техніка, зручне місце розташування, розвинена інфраструктура, тихий двір, не кутова, тепла, світла, поруч школа та дитячий садочок.є підвальне приміщення та комора.

Литвиненка вул., 27
rieltor.ua

МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Ця чудова 1-кімнатна квартира знаходиться на другому поверсі і має площу 49, 5 квадратних метрів. Вона пропонує вам затишне та функціональне житло з усіма необхідними зручностями. У цій квартирі розміщена простора спальня, що створює приватний та затишний простір для відпочинку та релаксу. Тут ви зможете насолоджуватись спокоєм та комфортом після напруженого дня. Кухня, обєднана з вітальнею, створює відкритий та просторий приміщення, де ви можете готувати, спілкуватись з родиною та друзями, а також насолоджуватись прийомом їжі. Це ідеальне місце для зустрічей та створення згуртованої атмосфери. Ця квартира має чорнове виконання, що дозволяє вам самостійно втілити свої дизайнерські задуми та створити інтерєр, який відповідає вашому стилю та смаку. Ви можете вибрати матеріали, колірну гаму та декор, що створять унікальну атмосферу вашого простору. Розташування на другому поверсі надає вам зручний доступ до квартири, при цьому забезпечуючи віддаленість від шуму та суматохи міста. Ви зможете насолоджуватись спокоєм і тихістю, одночасно маючи зручний доступ до необхідних зручностей. Не пропустіть цю чудову можливість стати власником цієї чорнової квартири та перетворити її на вашу власну комфортну оселю. За більш детальною інформацією звертайтесь по телефону.

пров. Наскрізний, 31
rieltor.ua

МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Продається простора 2-кімнатна квартира площею 85 кв. метри, розташована в самому центрі міста. Це чорнова робота, що означає можливість додаткового оздоблення та власного дизайну. Запрошую звязатися для отримання деталей та перегляду

Князів Каріатовичів, 44
rieltor.ua

Продаж квартири з якісним ремонтом на дві сторони з чудовим плануванням. В квартирі зроблено ремонт з якісних матеріалів. Індивідуальне газове опалення. Велика вітальня, просторий балкон. Хороша локація поряд усе необхідне: транспорт, магазини, школа, дитячий садочок, кафе, ресторани. Великий двір, багато паркомісць. Цікава пропозиція на ринку нерухомості, деталі за телефоном. Запрошуємо на перегляд у зручний для Вас час.

Шевченка вул., 5А
rieltor.ua

2-кімнатна квартира в центрі Вінниці Вул. Владислава Городецького 2 ✅ Ціна - 55 000$ ✅ Кварита - житлова ✅ Поверх - 4й ✅ Цегляні стіни – 69см товщина ✅ Стеля - 2.90м ✅ Оновлений дах будинку ✅ Перекриття - бетонні балки ✅ Індивідуальне опалення ✅ Балкон - є + з можливістю розширення +38 067 954 8918

власник
Владислава Городецького вул. (Червоних Партизанів), 2
rieltor.ua

Терміновий продаж квартири в нереально зручній локації: поруч зупинка громадського транспорту, школи, дитячі садочки, ринок, лісопарк, торгові центри, алея Космонавтів... Квартира в житловому стані. Ідеально як для власного проживання, так і для здачі в оренду. А ще! Можливість використовувати квартиру в комерційних цілях! Деталі та оперативний перегляд за телефоном

600-річчя вул., 2
rieltor.ua

Квартира в простому житловому стані з меблями та технікою, не кутова, зручне місце розташування, розвинена інфраструктура, тихий двір.

Литвиненка вул., 40
rieltor.ua

Вторинна нерухомість Поруч з парком Новий ремонт Вигідна ціна Продам двоповерхову квартиру з меблями та технікою. На першому поверсі обєдналась кухня і вітальня, де обєднується сімя за обіднім столом . В квартирі 2 санвузла, 2 гардеробні , 2 окремі спальні та кухня -студія . Площа квартири 91, 5 м ². Перегляд можливий в будь який час за попередньою домовленістю.

можливий продаж по єОселя
Миколаївська, 26
rieltor.ua

Квартира з АГВ підходить під програму є Оселя. Також чудовий варіант під здачу в оренду одразу є всі необхідні меблі та техніка. Квартира світла, простора. Зроблений ремонт. У даному районі розвинена інфраструктура, супермаркети, магазини, декілька садочків на вибір, дитячі майданчики. Телефонуйте, домовимося про перегляд у зручний для вас час.

можливий продаж по єОселя
Тимофіївська, 8
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в м. Вінниця по вулиці Стрілецькій в ЖК "Зоря", в двох хвилинах від МПМ "Зоря" площею 42 кв. м на зручному 6 поверсі 10 поверхового нового, сучасного будинку. Квартира не кутова, не біля ліфту, має простору кухню, майже 13 кв.м, з виходом на балкон, де ви одразу зможете спостерігати, як ваші діти бавляться на закритому спортивному майданчику чи на дитячому ігровому ! Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура : зупинка трамваю, громадського транспорту, великий супермаркет, школа, дитячий садочок, прозорий офіс ! Показ в зручний для вас час, телефонуйте, з радістю відповім на всі ваші питання!!!

стрілецька, 23в
rieltor.ua

Продається чудова двокімнатна квартира 65,97 кв. м., в ЖК Західний, Барське шосе, на шостому поверсі, велика кухня 15,18 кв. м з панорамною заскленою лоджією, з якої відкривається неймовірний краєвид , кімнати виходять на дві сторони будинку, просторий коридор. Показ в будь який зручний для вас час ! На всі питання з радістю відповім по телефону !

Барське шосе, 7
rieltor.ua

Терміново !!! Продам трьохкімнатну квартиру в Вінниці! Супер локація, поруч озеро, ботанічний сад. Квартира знаходиться у цегляному будинку. Виконано косметичний ремонт, три окремі кімнати. Комора у квартирі, балкон засклений. Запрошую на перегляд! Телефонуйте!!!!!

Пирогова вул., 161
rieltor.ua
1 - 24 з 2 037 результатів