Простора двокімнатна квартира покращеного планування. Якісний цегляний будинок. В 2021 році замінено всі комунікації у будинку і квартирі. Квартира утеплена ззовні. Економне індивідуальне газове опалення (АГВ), малі комунальні платежі. Тепла підлога (кухня, ванна, коридор). Зручне місцерозташування, поруч уся інфраструктура для комфортного життя. Дзвоніть, пишіть - із задоволенням надам додаткову інформацію.

Талаліхіна вул.,
rieltor.ua

️ продаж , 2-х кімнатна квартира в цегляному будинку , 9 поверх, загальна площа 47, 5 м, житлова 26, 8 , кухня 7, 6 м . ️Квартира сонячна , тепла з гарним краєвидом з вікна , вікна в двір . Чистий підїзд , локація топова вулиця КЕЛЕЦЬКА біля ТРЦ " МАГІГРАНД" поряд школа 18, 25 . Квартира в житловому стані . ️На поверсі є велика кладова , є технічний поверх . Звертайтеся показ в любий зручний для вас час!

Келецька вул., 81
rieltor.ua

Продам квартиру середній поверх. Тепла, не кутова. Готова до заселення. Все залишається Квартира чекає саме на вас

Київська вул., 108
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира варта Вашої уваги! Добротна квартира з сучасним ремонтом! Квартира нова, ще ніхто не проживав. Ремонт якісний, техніка вся нова: посудомийна та пральні машини, холодильник, телевізор! Дві просторі окремі кімнати, квартира на дві сторони будинку, гарна гардеробна, кухня зручна та простора з балконом, два санвузли, коридор та кухня, в санвузлі тепла подлога! Продається з усіма меблями! Індивідуальне опалення. Хороший двір, зручний підїзд, у дворі дитячий майданчик, поруч дитячий садок, нова школа! (91298)

Зодчих вул., 17
rieltor.ua

Окремі кімнати, меблі, холодильник, пральна машина, бойлер. Є кладовка, підвал.

Станіславського вул., 18
rieltor.ua

‼️продається 2-х кімнатна квартира в Центі міста Вінниця. Житловий комплекс « Резиденція» Новий цегляний утеплений будинок. Закрита прибудинкова територія із відеонаглядом на території та в будинку. ОСББ , яке обслуговує саме цей будинок , відповідно завжди чисто , доглянуті клумби і тд . В кроковій доступності все найкраще, що можна зустріти в Центрі міста Вінниця. 🌸78,9 м2 🌸2 роздільні кімнати та роздільний санвузол. 🌸2 панорамні лоджії із неймовірним краєвидом на місто та річку Південний Буг. ‼️доречі, вікна на схід сонця!!! 🌸індивідуальне газове опалення, тепла підлога . 🌸якісний ремонт 🌸меблі та техніка залишаються Ціна 115000$  097 573 6717 агенція нерухомості « Лелека»

можливий продаж по єОселя
Князів Коріатовичів, 114
rieltor.ua

Продам квартиру на 6 поверсі. Квартира не кутова. Пластикові вікна. Велика ванна кімната.

Зодчих вул., 14
rieltor.ua

ВІТАЮ, МИРНОГО НЕБА !!! ПРОПОНУЮ НА ПРОДАЖ 2 Кім. КВАРТИРУ район Можайка по вулиці 1- й Провулок Київський , 8/9 цегляний будинок , загальна 48/28/8 м. стан квартири житловий охайний , світла, сонячна сторона , приємна аура , ( хороші сусіди ) с/в окремий, чудове розташування будинку велика прибудинкова територія є 2 дитячих майданчика, безліч тренажерів. Тихий спальний район . Для людей які обожнюють комфорт і тишу. Пропозиція від АН ( ключі на руках, перегляд за домовленістю ) ТЕЛЕФОНУЙТЕ та ЗАВІТАЙТЕ !!! ВАРТІСТЬ 45800 $ 0965703517 0633630895 АН ( Ексклюзив)

1 провулок Київський, 64
rieltor.ua

Продам чудову двокімнатну квартиру по вулиці Миколаївська, мікрорайон Академічний. Будинок розташований на першій лінії, дуже зручно все поруч ТЦ, громадський транспорт та все інше для комфортного проживання. Квартира розташована на першому поверсі і на дві сторони, у дворі є місце для відпочинку та дитячий майданчик. Квартира гарна, простора, світла, ремонт виконано в класичному стилі. Меблі і техніка залишаються, стоїть система сигналізації. Є підвал 4 кВ м, також зроблений як для себе. Запрошую на перегляду, телефонуйте!

Миколаївська вул., 12
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира покращеного планування. Розташована в самому центрі міста. Високий цоколь, не кутова, вікна виходять в двір. Простий житловий стан, кімнати роздільні, роздільний санвузол, 2 кладовки для зберігання речей, засклений балкон, є підвал, всі лічильники. Поруч вся інфраструктура, центральний ринок та ринок Маки, зупинка громадського транспорту, магазин, аптека, школа та дитячий садок. Документи готові до продажу. Розглянемо обмін на частину будинку. Реальному покупцю - торг!Телефонуйте, запрошую на перегляд, за більш детальною інформацією пишіть у Viber, Telegram, WhatsApp. (9531)

Михайла Малишенка (Короленка), 35
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Вінниця

Продаж 2 кімнатної квартири по вулиці Янгеля 6П. Загальна площа квартири 64.2 м². Без мебелі. Тепла підлога: коридор, кухня, ванна кімната. Стіни:поклеїні шпалери, потолок -фарбований. Підлога : керамічна плитка, ламінат. Підігрів води: двох контурний котел. Роздільний санвузол. Підїзд з кодовим замком, відеодомофон. Є пасажирський ліфт. Запрошую на перегляд.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6П
rieltor.ua

Продам чорнову двохкімнатну квартиру

Немирівське шосе, 94Л
rieltor.ua

Сделанный капитальный ремонт ( для себя). Окна не на дорогу. Не угловая

Юності просп., 14
rieltor.ua

Срочно продам двух комнатную квартиру в 2 минутах от остановки городского транспорта. С очень качественным ремонтом. Не угловая. Документы готовы к продаже.

Зулинсого, 37
rieltor.ua

Двохкімнатна квартира в найпрестижнішому мікрорайоні міста! Хороший ремонт, два балкони, простора мебльована кухня, індивідуальне опалення, тепла підлога к кухні, на обох балконах, в коридорі та санвузлі. поряд нова школа, дитячий садочок, парк, магазини, кафе, зупинка громадського транспорту. Є велика комора у тамборі.

власник
Пирогова вул., 103Б
rieltor.ua

Продаж сучасної квартири в ЖК Резиденція, кухня-столова, вітальня + спальня. В наявності абсолютно усі необхідні меблі і техніка. Є два кондиціонери, посудомийна машина, фільтр для води, подрібнювач харчових відходів, комбінована газова -електинчна і варочна поверхня, вбудована мікрохвильовка і ще багато іншої техніки. Два панорамних балкони відкривають чудовий вигляд на Південний Буг. Квартира з цікавим ремонтом, світла і затишна. Телефонуйте!

Коріатовичів, 114/5
rieltor.ua

Продам квартиру на Вишеньці Хороше місце розташування Кімнати роздільні, кладовка в квартирі. Балкон засклений.

Первозванного, 78
rieltor.ua

Продаж комфортноі 2- х кімнатної квартири. Центр міста Вінниця. ❗️можливий продаж під єОселя, єВідновлення, сертифікати. Новобудова. Житловий комплекс "Рівєра" Придбавши цю квартиру Ви будете насолоджуватись чудовими краєвидами із своїх панорамних вікон на річку Південний Буг, центр міста та зустрічати світанки адже вікна на схід. ❗️❗️площа 78м2 Кімнати роздільні з лоджіями. Кухня 25м2 + лоджія 8 поверх/12 Індивідуальне газове опалення, тепла підлога. Якісний євроремонт. Меблі.Техніка. Ціна 97000$ 097-573-67-17 агенція нерухомості "Лелека"

можливий продаж по єОселя
Князів Коріатовичів, 114
rieltor.ua

Продам двух кімнатну квартиру на дві сторони. Великі просторі кімнати. Роздільний санвузол. Кухня та кімната в двір, а друга кімната на Келецьку. Квартира кутова

Юності просп., 16б
rieltor.ua

Продам 2 к.к. вул. Павла Тичини 13. Квартира знаходиться на 10 поверсі, поверховість 10. Загальна площа квартири 48.1. житлова 27.6, кухня 7.5 Центральне опалення, квартира не кутова. Квартира простора, є балкон з чудовим краєвидом. Поруч знаходиться дитячий садочок, магазини, неподалік школа. На всі питання відповім по телефону. Присутній ТОРГ!!!

Павла Тичини, 13
rieltor.ua

Продається чудова двокімнатна квартира 65,97 кв. м., в ЖК Західний, Барське шосе, на шостому поверсі, велика кухня 15,18 кв. м з панорамною заскленою лоджією, з якої відкривається неймовірний краєвид , кімнати виходять на дві сторони будинку, просторий коридор. Показ в будь який зручний для вас час ! На всі питання з радістю відповім по телефону !

Барське шосе, 7
rieltor.ua

Терміново!!! Без комісії для покупця!!! Дешевше, ніж у забудовника !!! Продам двокімнатну квартиру ЖК Барський «Нова Хвиля». Квартира з гарним плануванням, зручний другий поверх, вікна в двір, некутова! Вікна у двір. 8 секція, здача 3 квартал 2024 року Квартира продається по переуступці. Запрошую на перегляд! Телефонуйте !

Одеська, 3
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира на Словянці, будинок цегляний. Є тех поверх. Також є кладовка між поверхами за додаткову оплату. Квартира в хорошому житловому стані.

Хмельницьке шосе вул., 51
rieltor.ua

До вашої уваги пропонується комфортна та сучасна двокімнатна квартира в новому ЖК "Андорра" на вул. Олега Антонова. Характеристики: • Площа: 52 кв. м.(не кутова) • Тип будинку: цегляний. • Поверх: 8 з 12. • Ціна: 79 500$ торг Переваги: • Новий ремонт: виконаний з використанням високоякісних матеріалів. • Індивідуальне газове опалення: забезпечує комфортну температуру в будь-яку пору року. • Підігрів підлоги: створює додатковий комфорт та тепло в квартирі. • Меблі та техніка: залишаються в квартирі, що дозволяє вам переїхати в готове житло. Комплекс розташований в районі з розвиненою інфраструктурою. Телефонуйте! Більш детальну інформацію ви можете отримати за тел.: (097) 780-14-53

можливий продаж по єОселя
Олега Антонова, 13В
rieltor.ua
1 - 24 з 1 169 результатів