Новобуд, чудове планування, світла і простора. Кухня-їдальня 22 м2. Можна під Є-оселю

К.Василенка, 15
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру під ремонт, можливо під комерцію

Пирогова вул., 77
rieltor.ua

Продам чорнову двохкімнатну квартиру

Немирівське шосе, 94Л
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Від власника, без комісії! Продаж квартири в новому ЖК Central Park Vinnytsia . ЖК Централ парк - це сучасний комплекс бізнес-класу в центрі Вінниці, має вигідне місцерозташування, поруч знаходиться Центральний парк, центр міста ,безліч магазинів, розважальних центрів та рекреаційних зон. Унікальна екосистема "Живи! Працюй! Відпочивай!". На території комплексу для мешканців передбачені SPA-Wellness комплекс із 25-метровим басейном та тренажерним залом, пять зручних вїздів-виїздів з території комплексу та понад 100 обєктів різної інфраструктури. Охорона 24/7, вїзд на територію лише для мешканців, встановлять камери відеоспостереження та забезпечать пультову охорону. Сучасні паркінги. Розташовані сучасні наземні та багаторівневі підземні паркінги з відеонаглядом та охороною. Два навчальні заклади на території комплексу: власна школа та дитячий садочок з доступом прямо із житлового комплексу. Телефонуйте! Дешевше ніж у забудовника! перша секція, будинок побудовано!

Цегельний пров., 12
rieltor.ua

Продам двух кімнатну квартиру на дві сторони. Великі просторі кімнати. Роздільний санвузол. Кухня та кімната в двір, а друга кімната на Келецьку. Квартира кутова

Юності просп., 16б
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру на Юності. Вікна виходять на задній двір. Скрізь зроблено теплу підлогу. Показ в будь який час

Юності просп., 16б
rieltor.ua

Новий будинок, на Вишеньці. Біля Вишеньки кафе.

Миколи Ващука, 50
rieltor.ua

Продам 2 к.к. вул. Павла Тичини 13. Квартира знаходиться на 10 поверсі, поверховість 10. Загальна площа квартири 48.1. житлова 27.6, кухня 7.5 Центральне опалення, квартира не кутова. Квартира простора, є балкон з чудовим краєвидом. Поруч знаходиться дитячий садочок, магазини, неподалік школа. На всі питання відповім по телефону. Присутній ТОРГ!!!

Павла Тичини, 13
rieltor.ua

Продається чудова двокімнатна квартира 65,97 кв. м., в ЖК Західний, Барське шосе, на шостому поверсі, велика кухня 15,18 кв. м з панорамною заскленою лоджією, з якої відкривається неймовірний краєвид , кімнати виходять на дві сторони будинку, просторий коридор. Показ в будь який зручний для вас час ! На всі питання з радістю відповім по телефону !

Барське шосе, 7
rieltor.ua

Терміново!!! Без комісії для покупця!!! Дешевше, ніж у забудовника !!! Продам двокімнатну квартиру ЖК Барський «Нова Хвиля». Квартира з гарним плануванням, зручний другий поверх, вікна в двір, некутова! Вікна у двір. 8 секція, здача 3 квартал 2024 року Квартира продається по переуступці. Запрошую на перегляд! Телефонуйте !

Одеська, 3
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Вінниця

Продаж нової однокімнатної квартири, загальною площею 37, 39 м², розміщеної на 10 поверсі 11-поверхової новобудови у ЖК Волошковий, що на Замості. Квартира з індивідуальним опаленням, виконані чорнові роботи, не кутове розташування. Хороше місцезнаходження житлового комплексу, красивий двір.

Волошкова, 4в
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири (42,3 м²) у ЖК Форест, розміщеної на 9 поверсі 10-поверхового цегляного будинку. Секція здана Вікна з виглядом на ліс.

Максимовича вул., 21
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в цегляному будинку. Комфортний четвертий поверх. В квартирі замінена повністю проводка, труби, нова стяжка, штукатурка. Виконані усі чистові роботи.

ексклюзив
Князів Коріатовичів, 157
rieltor.ua

Секція здана ! продам однокімнатну квартиру в новому житловому комплексі Forest Home . вікна квартири виходить в двір. Квартира велика, простора, можна переплановувати за своїм баченням.

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул., 21
rieltor.ua

Продам 1к квартиру в Центрі міста в престижному ЖК Родинний Маєток. Простора квартира з видом на місто. Двір закритого типу, ведеться відеонагляд, облаштовано дитячий та спортивний майданчики. Якісний цегляний будинок, утеплений мінеральною ватою. Загальна площа квартири 43,1 м2, кухня - 13м2. На даному етапі планування квартири вільне, тобто є змога зручно спланувати свій простір. Розташування квартири просто шикарне!!! Центр міста, але без зайвого шуму і метушні!!! Поруч є все: магазини, ТРЦ, лікувальні заклади, школи, дитячі садочки, кавярні та ресторани. Запрошую до перегляду! Дзвоніть, пишіть!

Богуна Івана вул., 27а
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири у ЖК «Європейський квартал» (можливе перепланування в 3-кімнатну, бо в кімнаті 2 вікна). Здача будинку – кінець року. Загальна площа – 86 м². 10 секція, 3 поверх з 12, чорнова, не кутова, гарне планування.

Марії Приймаченко, 8Б
rieltor.ua

Чотирикімнатна квартира в спальному районі міста. Новий цегляний будинок. Індивідуальне опалення у будинку (власна котельня на даху) - малі комунальні платежі. Електроенергію - не вимикають!!! Квартира дуже простора та світла. Вікна виходять на 2 сторони. Роздільний санвузол. Поруч вся інфраструктура для комфортного життя - супермаркети, школи, дитячі садочки.... Затишний двір з дитячим майданчиком. До зупинки громадського транспорту 5 хвилин. Дзвоніть, пишіть - надам додаткову інформацію.

Олега Антонова,
rieltor.ua

Продам 1к квартиру з автономним газовим опаленням в новобудові на Поділлі . Розташована на зручному 3-му поверсі. В квартирі вже встановлено систему підігріву підлоги в кухні, коридорі та в санвузлі, залита стяжка по всій квартирі. Загальна площа квартири 37м2, площа кухні 15м2. Є засклена лоджія з виходом на кроковий балкон. Вікна виходять в двір. Квартира дуже світла і простора. Розташування -супер! Все поруч: школа, садочок, магазини, кавярні, транспорт. Запрошую до перегляду! Дзвоніть, пишіть!

Генерала Гандзюка, 17
rieltor.ua

Продам 1к квартиру з автономним газовим опаленням в новобудові на Поділлі. Розташована на 7-му поверсі. В квартирі вже встановлено систему підігріву підлоги в кухні, коридорі та в санвузлі, залита стяжка по всій квартирі. Загальна площа квартири 37м2, площа кухні 15м2. Є засклена лоджія з виходом на кроковий балкон. Вікна виходять в двір. Квартира дуже світла і простора. Розташування -супер! Все поруч: школа, садочок, магазини, кавярні, транспорт. Запрошую до перегляду! Дзвоніть, пишіть!

Генерала Гандзюка, 17
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру на Ближньому Замості від забудовника ВінницяБуд. Квартира не кутова, середній поверх. Здача в експлуатацію в кінці 2024 року зі стяжкою, розводкою опалення та електрики. Поряд гарно розвинута інфраструктура. Школа, садочки, ринок, вокзал, супермаркети, ТЦ. Переуступку оплачує продавець.

Вулиця Євгенія Пікуса, 14
rieltor.ua

Площа: 68 м² Кількість кімнат: 2 Поверх: 9 з 10 Стіни: З цегли Тип будівлі: Новобудова Опалення: Індивідуальне Район: Спокійний Оздоблення стелі: Відсутнє Підлога: Без обробки Зовнішня обробка: Декоративна штукатурка Комунікації: Газ, вентиляція Вода: Центральне водопостачання Двері та вікна: Металеві вхідні двері, металопластикові вікна Опалення: Двоконтурний котел Підігрів води: Двоконтурний котел Приміщення: Санвузол (суміжний), 1 засклена лоджія, комора, 1 балкон Обладнання та зручності: Лічильники на електрику, газ та воду Під’їзд: Домофон, 1 пасажирський ліфт Меблі: Відсутні Розташування і оточення: Внутрішній двір, біля озера Унікальні переваги: Близько до озера

Немирівське Шосе, 94
rieltor.ua

Кімната поєднана із кухнею (велика кухня-студія 24м2) - мрія хазяйки та простір для зустрічі гостей. Та спальна кімната 23м2 із ВЕЛИКИМ ПАНОРАМНИМ вікном. 2 кімнатна квартира на дві сторони будинку. ЖК «Західний» - якісне будівництво, малоповерхова забудова. Цегляні стіни з керамічної цегли М125 товщиною 510 мм. + енергоефективне зовнішнє утеплення товщиною 12 см. Якісні ліфти HAS, Туреччина. Цегляні міжквартирні перегородки. Чорнова. АГВ - індивідуальний газовий котел PROTHERM, на гарантії. Притік повітря для спалювання в газовому котлі відбувається по спеціально облаштованим вентиляційним каналам тому повітря в квартирі завжди чисте та свіже, не спалюється. Встановлено якісні ефективні радіатори опалення. Вікна - з енергозберігаючими технологіями - 5-камерний профіль Veka, 2-камерний енергозберігаючий склопакет. В квартирі проведена якісна мідна електропроводка. Поштукатурені всі цегляні стіни. Вхідні двері - металеві протиударні вогнестійкі. Всі лічильники. Будинок зданий навесні 2024 року. До ЖК Західний регулярно курсує новий тролейбусний маршрут 18. 18217

Барське шосе, 20
rieltor.ua

Будинок зданий в 2021 році. Нотаріальне оформлення. ЖК «Західний» - якісне будівництво, малоповерхова забудова. Цегляні стіни з керамічної цегли М125 товщиною 510 мм. + енергоефективне зовнішнє утеплення товщиною 12 см. Якісні ліфти HAS, Туреччина. Сусіди вже роблять ремонти. Цегляні міжквартирні перегородки. Чорнова. АГВ - індивідуальний газовий котел PROTHERM, на гарантії. Притік повітря для спалювання в газовому котлі відбувається по спеціально облаштованим вентиляційним каналам тому повітря в квартирі завжди чисте та свіже, не спалюється. Встановлено якісний радіатор опалення. Вікна - з енергозберігаючими технологіями - 5-камерний профіль Veka, 2-камерний енергозберігаючий склопакет. Панорамні вікна на кухні. До квартири проведена якісна мідна електропроводка. Поштукатурені всі цегляні стіни. Вхідні двері - металеві протиударні вогнестійкі. Всі лічильники. Створене та діюче ОСББ. Регулярно курсує новий тролейбусний маршрут 18.

можливий продаж по єОселя
Барське шосе, 20
rieltor.ua

Продаж від забудовника! Смарт квартира на стадії будівництва.Здача 2-3 квартал 2024 року.Можливе розтермінування. В квартирі розведено електропроводку.Стіни поштукатурено.Нанесено чорнову шпаклівку.Встановлено металопластикові вікна,якісні вхідні двері.Газовий котел.Лічильники на світло та газ.Заведено водопостачання та водовідведення.На території бруківка постелена. До зупинки ,магазину,лісу 400 м.До ліцею та садочка 3 зупинки.Більш детальна інформація по телефону.

Хмельницького Богдана вул., 175а
rieltor.ua
1 - 24 з 1 330 результатів