2-х кімнатна квартира по вул. Гагаріна 5, без ремонту,але охайна на 1 поверсі 5 пов. будинку з меблями, опалення газове + бойлер. Без боргів, документи в порядку, продаж від хазяїна без посередників. Вийшли з дому і зразу дитячі садки №2 і №3 школа №3.

власник
Продам двухкімнатну квартиру
olx.ua

Квартира по адресу вул.Устенка, 23. Квартира тепла, суха. Газове опалення. Вікна м/п, частково залишаються меблі. Всі подробиці по телефону.

власник
Продам однокімнатну квартиру на 4 поверсі, 5ти поверхового будинку
olx.ua

Продам 2-х комнатную квартиру под ремонт. 3 - этаж. Адрес: ул. Б. Мира - 1 . Все вопросы по телефону 06*********35 Олег

власник
Продаж 2-х кімнатної квартири Вільногірськ
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам затишну 2 кімнатну квартиру в центрі міста по вул. Центральна, 47. Квартира розташована посередині будинку, на 2 поверсі 5-ти поверхового кірпічного будинку. Кімнати суміжні, прохідні. Санвузол суміжний. Квартира тепла. Оснащена автономним газовим опаленням. Мається балкон. Косметичний ремонт. Натяжна стеля. Балкон та вікна металопластикові. Усі комунікації металопластикові. Мається невелика кладовка. Вдале розташування забезпечує легкий доступ до всіх необхідних закладів та магазинів - шкіл, дитячих садочків, лікарень, залізничного та автовакзалів. Без боргів за комунальні послуги. Вартість 15000 доларів США. Можливий торг. Телефонуйте 06******94, Раїса Вікторівна - власник, без посередників.

власник
Продам квартиру в центрі
olx.ua

В квартире сделан хороший ремонт, на полу листы OSB, в коридоре и кухне сверху ламинат, в комнате линолеум. Полностью заменена проводка, новая канализация, окна, бронированые входные двери с тепло и шумоизоляцией. На окнах решётки. Расположение на 1 этаже в середине дома. Интересует только обмен на 2-х или 3-х комнатную квартиру. Рассмотрим все варианты. 09********41 Александр

власник
Обменяю квартиру
olx.ua

Продається чудова однокімнатна квартира з меблями і технікою в місті Вільногірськ. В квартирі автономне електро опалення ,встановлені нові радіатори та металопластикові вікна . Зроблений косметичний ремонт . Незважаючи на те ,що квартира знаходиться на першому поверсі вона дуже тепла і не вуглова. Перший поверх високий . Сусіди спокійні та дружелюбні . Боргів немає. Документи готові до переоформлення . Телефонуйте та записуйтесь на перегляд! ДІЄ ЗНИЖКА 5% ДЛЯ УЧАСНИКІВ ВІЙСЬКОВИХ ДІЙ ТА ЇХ СІМЕЙ НА ПОСЛУГИ АГЕНЦІЇ. Для наших клієнтів оцінка нерухомості та землі БЕЗКОШТОВНО! Мирного неба та міцного здоровя Вам та вашим близьким.

Продам затишну квартиру
olx.ua

Продаю квартиру по улице Центральная в районе старой больницы. Автономное отопление, пластиковые окна,мебель. Переоформление пополам . Квартира продаётся реальному покупателю без торга. Остальные вопросы по телефону. Звонить после 14:00!! Контактное лицо: 06******58 . 09******12 хозяин

власник
Продаю двухкомнатную квартиру
olx.ua

Квартира под ремонт, все вопросы по тел.09******84, 09******74.

власник
1-комн. квартира 4-й этаж,
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру. В квартирі встановлені металопластикові вікна , залізні двері , нова проводка , частково незакінчений ремонт. Індивідуальне електро опалення. Боргів немає! Усі документи готові до переоформлення. За більш детальною інформацією та записом на перегляд телефонуйте за вказаним в оголошенні номером телефону. Для наших клієнтів оцінка нерухомості для нотаріальної угоди БЕЗКОШТОВНА!!! Для військових та їх сімей знижка 5% на послуги агенції. Мирного неба вам і вашим близьким.

Продам однокімнатну квартиру
olx.ua

Продается 1 ком квартира в центре города, по ул Центральная, УЮТНАЯ и КОМФОРТНАЯ для жилья квартира, которая находится в УДОБНОЙ части города, 10-15 минут к вокзалам и центру города. ВАМ будет КОМФОРТНО: _ в ТЕПЛОЙ КВАРТИРЕ с газовой АВТОНОМКОЙ _ жить в ЧИСТОМ подъезде с ухоженным двором ВЫ будете ЗАЩИЩЕНЫ: _ от ШУМА и СКВОЗНЯКА, установленными качественными пластиковыми окнами _ с установленными ЖЕЛЕЗНЫМИ дверями Вам будет ЭКОНОМНО: _ с СЧЕТЧИКАМИ на воду, газ, электроэнергию (2 тарифа) ВЫ БУДЕТЕ РАДЫ: _ КУХОННОЙ МЕБЕЛИ с встроенной бытовой техникой Отличная квартира для КОМФОРТНОЙ ЖИЗНИ. Решение за вами.

1 комнатная в хорошем, удобном районе
olx.ua

Популярні запити

Географія Вільногірськ