Продам затишну 2 кімнатну квартиру в центрі міста по вул. Центральна, 47. Квартира розташована посередині будинку, на 2 поверсі 5-ти поверхового кірпічного будинку. Кімнати суміжні, прохідні. Санвузол суміжний. Квартира тепла. Оснащена автономним газовим опаленням. Мається балкон. Косметичний ремонт. Натяжна стеля. Балкон та вікна металопластикові. Усі комунікації металопластикові. Мається невелика кладовка. Вдале розташування забезпечує легкий доступ до всіх необхідних закладів та магазинів - шкіл, дитячих садочків, лікарень, залізничного та автовакзалів. Без боргів за комунальні послуги. Вартість 15000 доларів США. Можливий торг. Телефонуйте 06******94, Раїса Вікторівна - власник, без посередників.

власник
Продам квартиру в центрі
olx.ua

Терміново!!! Продам квартиру, на бульвар Миру 3, третій поверх, в цетрі дома, суха та тепла, з пластиковими вікнами, газовим опаленням та лоджою. Є інтернет, пральна машинка, газова плита, домофон. Дуже затишний та гарний підʼїзд.

власник
Продам 2 кімнатну квартиру
olx.ua

2-х кімнатна квартира по вул. Гагаріна 5, без ремонту,але охайна на 1 поверсі 5 пов. будинку з меблями, опалення газове + бойлер. Без боргів, документи в порядку, продаж від хазяїна без посередників. Вийшли з дому і зразу дитячі садки №2 і №3 школа №3.

власник
Продам двухкімнатну квартиру
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2-х кімнатна квартира по вул. Молодіжна, 50. Квартира розташована на 1-му поверсі в 5-ти поверховому панельному будинку. Кутова, но утеплені наружні стіни і підлога з підвалу. Вікна великі пластикові, міжкімнатні і вхідні двері деревяні, підлога в спальні та кімнаті лінолеум, на кухні, туалет, ванна керамічна плитка. Кімнати роздільні, в коридорі є місце під гардиробну кімнату. В квартирі автономне газове опалення і гаряче водопостачання від котла. Ремонт звичайний. В квартирі є кухоний гарнитур, шафа, крісла. Ціна договірна. Торг.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру від власника в м. Вільногірськ
olx.ua

Тепла та затишна, двохкімнатна квартира. Що знаходиться по вулиці Центральна 27. - 3 поверх, 4-х поверхового будинку. - не кутова, дуже тепла. - є газове опалення - квартира без ремонту. Чудовий вибір якщо хочете зробити квартиру для себе, та не переплачувати за мотлох минулих господарів. - документи в порядку, боргів немає. - добрі та спокійні сусіди Реальному покупцю торг.

власник
olx.ua

Продам 2-х комнатную квартиру под ремонт. 3 - этаж. Адрес: ул. Б. Мира - 1 . Все вопросы по телефону 06*********35 Олег

власник
Продаж 2-х кімнатної квартири Вільногірськ
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру, 2 поверх/4-х поверхівки, в центрі будинку, узаконене електро опалення, косметичний ремонт, металопластикові вікна, вхідні та міжкімнатні двері замінені, підлога ламінат, водозагінна система замінена. Ціна договірна!!! 09******37

власник
Терміново продам двух кімнатну квартиру!!!
olx.ua

Продаю квартиру в Ривер парке с ремонтом, никто не проживал , 75 кв, 2 этаж, риэлторов не беспокоить

власник
Продам каартиру в ривер парк
olx.ua

Продам 2 кімнатну квартиру з автономним опаленням, є лічильники. ТОРГ Без боргів, один власник.

власник
olx.ua

Квартира, навпроти садочка #8, та школою #5 Дуже світла, затишна. Зручна інфраструктура. Недалеко залізнична станція та завод «Вільногірське скло» Опалення електричне, встановлені необхідні лічильники для цього та конвектори. На кухні є плита та гарнітур. Ремонт звичайний, в ванні та туалеті та прихожій робили косметичний ремонт у 2021 , після цього ніхто не жив. Квартира кутова. У будинку встановленні стеклопакети, всі лічильники та домофон. Всі деталі у приватні повідомлення.

власник
Продаж 2-х кімнатна квартира
olx.ua

К вашему вниманию продается 2х комнатная квартира под ваш ремонт в центре города . В квартире установлено автономное газовое отопление ,новые радиаторы и трубы, также сделан капитальный ремонт балкона. Крыша не течёт . В 2х минутах хотьбы вся необходимая инфраструктура. Долгов по квартире нет . Документы впорядке и готовы к переоформлению . Звоните и записывайтесь на просмотр ! ДЕЙСТВУЕТ СКИДКА 5% ДЛЯ УЧАСТНИКОВ ВОЕННЫХ ДЕЙСТВИЙ И ИХ СЕМЕЙ НА УСЛУГИ АГЕНТСТВА. Для наших клиентов оценка недвижимости и земли БЕСПЛАТНО!!! Мирного неба и крепкого здоровья Вам и вашим близким.

Продам квартиру в центре города
olx.ua

Продам 2-х комн. 3/5. Не угловая. Комнаты смежные, проходные, санузел раздельный, АГО, жилое состояние. Приватизирована. Звонить после 18:00, Лилия 09******22, 06******27.

власник
Продам 2-х комн. Город Вольногорск ТОРГ!!!
olx.ua

Продам 2х ком. квартиру выведену с жилого фонда г. Вольногорск ул. Центральная напротив парка 42м2 электрическое отопление разрешённое потребление 10кв индивидуальный кабель ввода электроэнеэргии заменены стояки холодной воды и канализации. Торг уместен.

власник
olx.ua

2х кімнатна. 1 поверх/4 поверхівки. Кутова. Пластикові вікна, заміна вхідних та міжкімнатних дверей, підлога ламінат, лінолеум. Електроопалення узаконено. Косметичний ремонт. Ціна договірна ,торг на місті. 09******23 Олена

власник
2х кімнатна. 1 поверх/4 поверхівки.
olx.ua

Продам квартиру на дві кімнати .В квартирі встановленні металопластикові вікна та балкон,свіжий ремонт в кімнатах:натяжні стелі ,на підлозі ламінат ,повністю замінена проводка ,встановлений бойлер на електро опалення.Квартира знаходиться в районі 5 садочку-поруч школа та лікарня.5/5 поверх ,квартира не вуглова ,тепла,криша не тече ,перекрита нещодавно. Торг можливий. 09******50 Вікторія

власник
Продам квартиру
olx.ua

Продаётся двухкомнатная квартира в центре г. Вольногорска.над магазином простор. Квартира тёплая на третьем этаже пятиэтажного дома посередине дома. Перепланировка узаконена ,комнаты раздельные,кладовка,туалет совмещен,балкон застрелен. Отопление электрическое узаконено. Большой коридор,окна пластиковые.квартира полностью желая. Окна на обе стороны дома во двор и на дворец культуры. До обеда солнце в одной комнате после обеда во второй..

власник
Двухкомнатная квартира в центре Вольногорск
olx.ua

Продаю квартиру по улице Центральная в районе старой больницы. Автономное отопление, пластиковые окна,мебель. Переоформление пополам . Квартира продаётся реальному покупателю без торга. Остальные вопросы по телефону. Звонить после 14:00!! Контактное лицо: 06******58 . 09******12 хозяин

власник
Продаю двухкомнатную квартиру
olx.ua

Хорошая двушка. Окна выходят на центральный парк. Крыша в норме. .

власник
Квартира 2-х комнатная
olx.ua

Продам на 2-ом этаже, 2-ух комнатную кв. Электро отопление. Сделан ремонт, металопластиковые окна. По всем вопросам обращайтесь по : 06********34 Валентина

власник
Продам Квартиру на  2-ом этаже
olx.ua

Популярні запити

Географія Вільногірськ