Продаж 2 - х кімнатної квартири по вул. Восьмого Березня , буд. 7 в Оболонському районі м . Києва. Розташована квартира на 2-му поверсі 5- ти поверхового цегляного будинку ( хрущовка). 45/27,5/ 7. Кімнати суміжні, балкон засклений. Квартира під ремонт! Поруч з будинком ліс, дитячий садок, стадіон, парк, бювет, поліклініка, супермаркет. Якщо бажаєте жити в тихому зеленому місці , тоді вам до нас! До станції метро « Героїв Дніпра» - 10 хвилин маршруткою або автобусом. Зупинка поруч. Ціна 33500 у.о. Перегляди за домовленістю.

можливий продаж по єОселя
Восьмого Березня вул., 7
rieltor.ua

Продам 2к. квартиру Адреса: вул. 8 Березня 7, селище Водогін Оболонський район Загальна площа - 44/27/7 Поверховість - 4/5 Будинок 1964 р. подубови, цегла. Квартира в житловому стані, але потребує ремонту, в кімнаті дерев’яна підлога , на кухні та санвузлі плитка, балкон засклений, в квартирі встановлені металопластикові вікна, затишний та комфортний масив для проживання. Поблизу будинку дитячий та спортивний майданчики, з чудовим розташування з зеленій зоні, поряд ліс. Інфрастуктура: в будинку відділення Укрпошти, поряд з будинком маркет Фора, амбулаторія, аптека, дитячий садочок, школа, бювет з артезіанською водою, поряд з будинком зупинка міського транспорту, гарне місце для відпочинку після трудового дні і міської втоми. Поряд: Литовський проспект, вул. Богатирська, Дніпроводська, Джерельна, зручне траспортне сполучення (15 хв. Міським транспортом до метро «Героїв Дніпра», «Оболонь», «Мінська», 10 хв. до площі Шевченка. Чекаємо вас на перегляд.

Восьмого Березня вул., 7
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам 1к. квартиру Адреса: вул. 8 Березня 7, селище Водогін Оболонський район Загальна площа - 33/18/7 Поверховість - 3/5 Будинок 1964 р. подубови, цегла. Квартира з хорошим, якісним ремонтом, світла та простора, в кімнаті та кухні на підлозі лінолеум, плитка в санвузлі, балкон засклений, обшитий вагонкою з середини та зовні, в квартирі встановлені металопластикові вікна. В квартирі замінено лічильники електроенергії, газу, водопостачання, замінена сантехніка, проводка, радіатори опалення, затишний та комфортний масив для проживання. Поблизу будинку дитячий та спортивний майданчики, поряд чудовий ліс, де Ви зможете годинами відпочивати і чудово проводити час. Інфрастуктура: в будинку відділення Укрпошти, поряд з будинком маркет Фора, амбулаторія, дитячий садочок №65, школа №18, поряд з будинком зупинка міського транспорту. Поряд: Литовський проспект, вул. Богатирська, Дніпроводська, Джерельна, зручне траспортне сполучення (20-30 хв. Міським транспортом до метро «Героїв Дніпра», «Оболонь», «Мінська», 10 хв. до площі Шевченка.

Восьмого Березня вул., 7
rieltor.ua