Продам 3 кімнатну квартиру 5 -Зарічний . Квартира в звичайному житловому стані. Великі кімнати , балкон , лоджія ( металопластиковий пакет ) , лічильники на газ та воду , кондиціонер. Кухня 9м2 , труби всі замінені . Криша в ідеальному стані, ніколи не було проблем. Всі додаткові питання по телефону,відео по запиту покупця .

можливий продаж по єОселя
Зарічний 5-й , 11
rieltor.ua

Класна 3-кімнатна на 5-Зарічному! Ще пахне свіжим ремонтом 2023 року. Новими меблями ще ніхто не користувався. І розташована вона у центрі Зарічного біля Терри. Квартира двостороння, з балконом і лоджією. 6 поверх. Гарний вид з вікон на водосховище і місто. Ремонт виконаний капітальний, із заміною комунікацій, у тому числі прокладанням нової мідної електропроводки по всій квартирі. Стелі натяжні. На стінах дорогі шпалери. Ідеально вирівняна підлога по всій квартирі покрита лінолеумом високої якості. Міжкімнатні двері фабрики "Новий стиль" були встановлені раніше, вони в нормальному стані, тому не міняли. Також батареї чавунні залишилася. Балкон і лоджія капітально оздоблені внутрішньо, утеплена і покрита лінолеумом підлога. Ванна кімната у сучасному кахлі із тумбою, дзеркалом. Санвузол зі шпалерами "супермийка". У кухні робоча стіна з панелями під мрамор. Кухня без меблів. Сучасна шафа, стінка горка у залі, два нових дивани, якими ще не користувалися, входять у ціну квартири. А також надзвичайно красиві тюлі на вікнах у всіх кімнатах і кухні, які були привезені з Італії, залишаються покупцям. Килими на підлозі абсолютно нові, і вони входять у ціну. Є лічильники на все - на газ, воду, опалення. Квартира вільна. Ціна без торгу, хіба що мінімальний на оформлення. Дзвоніть. Покажу у будь-який зручний для Вас час.

можливий продаж по єОселя
Зарічний 5-й , 11
rieltor.ua

Ви давно у пошуках квартири покращеного планування? Хочеться зробити ремонт під свій смак? Тоді представляю до Вашої уваги комфортну однокімнатну квартиру на 5 Зарічному. Знаходиться на зручному другому поверсі девятиповерхового будинку покращеного планування. Загальна площа 39 кв.м, кухня 9 кв.м. Простора квартира з величезною кухнею ідеальний варіант для однієї людини та пари. Планування підштовхує до найсміливіших дизайнерських рішень щодо облаштування квартири. Є можливість поєднати кухню з лоджією, а замість комори зробити простору гардеробну. Тихі та доброзичливі сусіди, будинок ОСББ. Ви будете здивовані чистим, доглянутим підїздом та затишним двориком. Про квартиру можна говорити годинами. Але місце та інфраструктура говорять самі за себе. У кроковій доступності все необхідне: супермаркет АТБ, магазини, аптека, дитячі садки, школи, зупинка громадського транспорту та станція швидкісного трамваю. Приходьте, дивіться та купуйте!! Не пропустіть свій шанс стати власником цієї квартири!

Зарічний 5-й , 74
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Так, можливо ми не зовсім попадаємо в тренди інстаграмної квартири, але це квартира саме для реального життя! По домашньому затишна та комфортна трьох кімнатна квартира на 5-му Зарічному ПОКРАЩЕНОГО планування. У вас не вистачить пальців обох рук, щоб перерахувати плюси цієї, не прбоюся цього слова, ІДНАОТНОЇ квартири! 1. Зроблений КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ, який вже пройшов випробування часом на всі 100! Використовувалися якісні матеріали. Замінена електромережа, на кожну кімнату виведений автомат. Всі вхідні двері — якісна столярка Ідеально рівні стіни-підлога-стеля. Якісна сантехніка 2. УЗАКОНЕНЕ автономне опалення (газове) (жодних нарахувань по централізованому опаленню). По квартирі розведена якісна та енергоефективна система опалення 3. Фасад квартири УТЕПЛЕНИЙ, завдяки чому в квартирі зберігається комфортна температура в холодний період !!! ДУЖЕ ТЕПЛА !!! Практично нема потреби вмикати опалення. Економія за опалювальний сезон близько 10 000 грн 4. Будинок КООПЕРАТИВНИЙ, ви точно будите бачити, куди йдуть ваші кошти! 5. Квартира ДВОСТОРОННЯ, НЕ КУТОВА, з двома просторими лоджіяви та ХОЛОМ 6. В ціну входять всі МЕБЛІ та ТЕХНІКА Спальний гарнітур з якісного дерева Меблі у вітальні (диван, два крісла та шафа) Меблі в дитячій/гостьовій кімнаті також виконані з якісного дерева (комплект крісло-диван) Мебльована кухня Вбудована шафа в холі З техніки залишається: холодильник, три кондиціонери, витяжка, бойлер, газовий котел — чудова базова комплектація для заселення в квартиру 7. Свій окремий капітальний тамбур 8. Середній поверх 9. Чудові сусіди 10. Зручне розташування будинку на 5-му Зарічному. В пішій доступності супермаркет, магазини, кафе, кавярні. Якщо у вас нема авто, то гарна транспортна розвязка стане вам у нагоді. 11. Підключена охоронна система І останнє: документи в порядку Готова відповісти на всі додаткові питання, тому дзвонить за номером, який вказаний в оголошенні Райони сусіди: 4-й та 7-й Зарічний (Заречный), Електрозаводська (Электрозаводская), 129 квартал, Десантна (Десантная). До КРЕС, 44-го квартала Мусоргського буквально 10-15 хвилин на авто чи транспорті. Відвідайте інстаграм рієлтора, щоб познайомитися ближче зі сферою нерухомості в Кривому Розі. lyudmila_rieltor_kr_

Зарічний 5-й , 82
rieltor.ua

Зарічний 5-й , 82
rieltor.ua

Продам 4х кімнатну шикарну квартиру на 5 Заречному, з видом на річку. Чотирі окремі кімнати, в квартирі зроблений ремонт. Нові вікна, ,нові двері, частково мебльована. Поруч вся інфраструктура, парк, річка, транспорт.

Зарічний 5-й , 91
rieltor.ua

Продам 3х комн.квартиру на 7 ЗАРЕЧНОМ. Отличное месторасположение дома 7 Заречный д.8. Рядом рынок,сеть магазинов,АТБ,остановка,школа,дет.сад. и пр. Квартира чистая,светлая,двухсторонняя. Балкон и лоджия застекленные . Счётчики вода,свет,теплосчетчик на дом. Приличные соседи. Документы готовы.

Зарічний 7-й , 8
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру 5-Зарічний . Будинок поряд з торговим комплексом Терра . Квартира на 8 поверсі. Замінені вікна, лічильники на все . Звичайний житловий стан . Двостороннє планування кімнат. Будинок ОСББ , доглянутий двір та підʼїзд. Інфраструктура району розвинена, все необхідне для комфортного проживання мешканців мікрорайону поблизу. Ціна обговорюється. Всі додаткові питання по телефону.

Зарічний 5-й , 4
rieltor.ua

Шукаєте ідеальне житло, яке поєднує в собі комфорт, стиль і зручність? Ми раді представити вам цей вишуканий варіант. Основні особливості: Загальна площа: 64 кв. м, житлова площа: 45 кв. м, кухня: 7.3 кв. м. Розташування: 4-Зарічний, неподалік від ТЦ “ТЕРРА”. Планування: Простора кухня-студія з’єднана з залом, дві розкішні спальні. Види: З спальні вихід на балкон, з дитячої кімнати вихід на лоджію з меблями та теплою підлогою. Ремонт: Капітальний ремонт з використанням найкращих матеріалів. Повністю замінені комунікації, рівна підлога, вирівняні стіни. Додаткові зручності: Кондиціонер, тепла підлога в кухні, санвузлі та на лоджії. Меблі та техніка: Продається з усім необхідним обладнанням. Розташування: Квартира знаходиться в серці Зарічного району, де всі потрібні сервіси та зручності знаходяться в кількох кроках від вашого порогу. Транспорт: Зручний доступ до громадського транспорту дозволить вам швидко дістатися до будь-якої точки міста. Не пропустіть цю нагоду придбати цю квартиру. Телефонуйте щоб домовитися про перегляд.

Зарічний 4-й , 29
rieltor.ua

Продаж 1к квартири покращеного планування, 5-й Зарічний Продається однокімнатна квартира, знаходиться на 5-му Зарічному у затишному 9-поверховому будинку. Особливою перевагою планування квартири є простора кухня, лоджія, та комора-гардеробна. Загальний стан квартири - житловий, коридор потребує ремонту. Вікна пластикові, на всіх вікнах - решітки. Для комфорту майбутніх власників залишається кухоний гарнітур, в санвузлі встановлений бойлер. Ця квартира є прекрасним варіантом як для невеликої сімї, так і для тих, хто розглядає як інвестицію для подальшої здачі в оренду. Вона може стати вашим комфортним житлом або джерелом додаткового доходу. Телефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд або отримати додаткову інформацію.

Зарічний 5-й , 78
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продам 2х кімн.квартиру на 4 Зарічному,біля Тери 6/9 поверх Загальний стан добрий Квартира продається с меблями та технікою. Вікна евро,балкон теж. Сантехніка нова. Боргів немає.

Зарічний 4-й , 11
rieltor.ua

Продається 3-х кімн.квартира, мкрн 7-й Зарічний. Про обєкт: - Квартира розташована на 9 поверсі 9-ти поверхового будинку. - Не кутова, не прохідна, двостороння. - Загальна площа 67.5кв.м., житлова 39.1кв.м., кухня 9кв.м. Особливості квартири: - Квартира дуже тепла, світла, з якісним ремонтом, меблями, технікою та предметами інтерєру. - Вікна та лоджія м/пл., труби м/пл., замінена сантехніка, проводка, встановлені автомати, лічильники на світло, газ та воду, домофон, кондиціонер. Обєкти поруч: - Зручне розташування будинку, з розвинутою інфраструктурою. Поряд транспортна зупинка, магазини, АТБ, аптеки, д/садочки, школи, «Varus», «Comfi», ринок та інше. Ціна 44000$ торг За будь-якими питаннями за цією або схожими пропозиціями звертайтесь за номером телефону, де вам відповість наш ріелтор Надія. Підписуйтесь на наш Instagram та слідкуйте за оновленнями. З повагою, команда Credo!

7-й Заречный микрорайон улица, 16, Покровский, Кривой Рог, Днепропетровская 44000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-х кімнатна квартира, Покровський район, 4-й Зарічний, не вуглова. Панельний будинок, квартира після косметичного ремонту. Труби замінені, вбудована кухня, бойлер ,кондиціонер, лічильники, дах - без проблем, технічний етаж. Охайний під*ізд, доброзичливі сусіди, за лічені хвилини можна пішки дістатися до усіх важливих сфер досугу , побуту та відпочинку данного району, відмінна транспортна розв*язка. Телефонуйте - будемо домовлятися..

Продається 2-х кімнатна квартира
olx.ua

Продається мало сімейка, 4-й Зарічний, 2/9. Квартира після ремонту, вікно на кухні МП, віконний блок та балкон засклені - дерево. Квартира продається повністю мебльована, бойлер, лічильники, перегородка на етажі. У пішій доступності всі необхідні сфери досугу та побуту района, відмінна транспортна розв*язка. Телефонуйте будемо домовлятися..

Продаю мало сімейку
olx.ua

Продаж 3 кімнатної квартири покращеного планування мкрн. 5–й Зарічний. Розташована на 9 поверсі (є технічний поверх). Загальна площа - 71кв.м., житлова - 42,7кв.м., кухня - 8,7кв.м. Окремі три кімнати, окремо с/вузол, дві лоджії. Квартира з капітальним ремонтом, з меблями та технікою. Гарна, затишна та тепла квартира чекає на нового власника. 5-Зарічний це мікрорайон з власною, сучасною інфраструктурою, поруч школи, дитячі садочки, магазини, зупинки, річка. Вартість - 35 900у.е.

Продаж 3 кімнатної квартири, мкрн. 5-й Зарічний
olx.ua

Продам 5-Заречный Д34; 2 ком ,8/9 . 50,1/28/8 М2 Чистая и жилая квартира. Линолеум, М/П окна, кафель в ванной и туалете . Подвесные потолки. Встроенная кухня. Застекленные балкон и лоджия. Без долгов, один хозяин.06******00 Сергей. На СМС не отвечаю.

2 ком 8/9 ,5- Заречный
olx.ua

5 Зарічний Квартира розташована на 6 поверсі , в середині будинку, з гарною планіровкою Кімнати всі окремі З квадратним холом, просторою кухнею Вікна м/п, труби поміняні Стоять лічильники, газ, вода, світло день/ніч, на опалення Звоніть ! Розгляну продаж є- оселя

власник
3 кім квартира!5 Зарічний є-оселя,  дім 79
olx.ua

Продам свою велику (повнометражну) 1-кімнатну квартиру на 5-му Зарічному покращеного планування в 14-ти етажці на 4 поверсі з великою кухнею (8,4 кв.м). Відмінне розташування. Поруч зупинки транспорту (швидкісний трамвай, маршрутки, тролейбус), парковка, АТБ, ринок, школа, садок, річка, дитячі майданчики. Будинок обслуговується ОСББ. У квартирі робився ремонт із заміною електропроводки та встановленням реле напруги, бойлера, нової електроплитки, лічильника на воду, металопластикових вікон, натяжних стель (кухня, кімната). Туалет і ванна роздільні, встановлений двозонний електролічильник (день/ніч), квартира не кутова, світла і суха, є велика комора (2 кв.м) і лоджія (2,5 кв.м). Боргів та прописаних немає, з документами все гаразд.

власник
Продам свою 1-кімнатну квартиру 5-й Зарічний (4/14, 5й Заречный)
olx.ua

1 комнатная квартира 4 Заречный, возле торгового центра "Дивоцвіт", напротив школы Милиции квартира не угловая 5/9 НЕ МАЛОСЕМЕЙКА!! Уютный двор, чистый подъезд, хорошие соседи Квартира в жилом состоянии, нужен ремонт. Трубы заменены металлопластик, есть счетчики. Входная железная дверь. Документы готовы к продаже. Без долгов.

olx.ua

Продам власну 1-кімнатну квартиру на 4-Зарічному. Площа картири 31 м2. В реальності все як на фото. Все що на фото залишається ( за бажанням покупця можемо забрати частково меблі) Всі вікна у квартирі металопластикові, в тому числі і балкон, є москітні сітки на них. Лічильники на: газ, вода, електроенергія, загальнобудинковий лічильник на тепло. У санвузлі встановлено новенький бойлер на 80 літрів, тож проблем з гарячою водою у вас не виникне. Приємним бонусом стане невеличка коморка між поверхами з сусідкою наполовину) Відмінне розташуання будинку: поруч школа, магазин АТБ, зупинка громадського транспорту ( все що потрібно в пішій доступності 2-3 хвилини). Квартира продається від хозяйки, без заборгованостей по комунальним платежам, також звертаю вашу увагу - продається без посередників ( прохання рієлторів, брокерів, маклерів та інше мене не турбувати!). Лише реальний продавець - реальному покупцю ( можливий торг). На всі питання з задоволенням відповім по телефону 09*********11 Катерина

власник
1-кімнатна картира 4-й Зарічний
olx.ua

Географія Кривий Ріг