Продается квартира в ЖК "Ирпенские Липки", 1-комнатная квартира 40 кв. метров с косметическим ремонтом. Адрес: ул. 11 Линия, спальные районы, Ирпень. Этаж 2/6, жилая площадь 16 кв. м, кухня 13 кв. м. Квартира бизнес-класса, продается с мебелью и бытовой техникой (газовая плита, электроплита, духовка, посудомоечная машина и т.д.). Есть подземный паркинг, охранная сигнализация. Окна квартиры выходят в тихий двор, на улицу или на лес. Если вы ищете уютную квартиру с хорошим ремонтом и необходимой мебелью и техникой, звоните! Комісійні Агентству Нерухомості сплачує Покупець! Приходьте на перегляд за попередньою домовленістю! Телефонуйте +38********27 Юридична консультація щодо придбання нерухомості, попередній прорахунок витрат при купівлі житла,для наших клієнтів безкоштовно! З повагою АН «Ideal Home» Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-858-082-LX. Галина Анварівна, +38**************27.

Продажа квартиры в ЖК Ирпенские Липки, Ирпень
olx.ua

Велика 1 квартира в жк Ірпінські Липки (м.Ірпінь, вул.11 Лінія) Престижний комплекс с закритою прибудинковою територією, свої власні дитячи і спортивні майданчики. Сама квартира загальною площею 59м2 на 9/11 поверхового цегляного будинку, є ліфт. Продумане планування з величезною кухнею 21м2, окрема кімната правильної форми, панорамні вікна з чудовим видом на лісову частину. В квартирі зроблений частковий ремонт, зроблена чистова штукатурка стін і стяжка підлоги, розведена електрика, в санвузлі розведена сантехніка, по всій квартирі зроблена тепла підлога. Класне місцерозташування, поряд лісова зона, безліч маркетів та магазинів, зручний виїзд на Київ. Вартість: 44 000 у.о. Оформлення 2%. Без комісій. Телефонуйте та приїжджайте на перегляд. З повагою, Володимир.

Супер ціна! 1к квартира 59м2 в Ірпінських Липках! Частковий ремонт!
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж двокімнатна квартира з ремонтом в ЖК Ірпінські Липки вул 11 Лінія Загальна площа 68м2 кухня-студія 18.4м2. Квартира розташована на 10 поверсі з 11 Чудова квартира з якісним готовим ремонтом з прекрасним видом ЖК Ірпінські Липки. Прекрасний варіант для тих хто шукає квартиру з гарним видом.В квартирі зроблений якісний ремонт, тепла підлога, встановлена кухня, вся необхідна вбудована техніка, а саме (газова варильна поверхня, духова шафа, посудомийна машина, пральна машина, кондиціонер). Опалення в квартирі індивідуальне газове. Окрема гардеробна кімната.Квартиру можливо придбати по всім державним програмам та сертифікатам і Єоселя. Будинок спроектований в сучасному європейському стилі. Багатосекційні будівлі утворюють закритий з боку вулиці затишний двір продуктовий магазин і заміський клуб, в околицях багато зелені, поруч є велике озеро. Також у пішій доступності від комплексу знаходиться школа і дитячий садок, а трохи далі ще кілька магазинів і супермаркет. Територія комплексу повністю облаштована, організовані зручні проїзди і заасфальтовані підїзні шляхи, обладнаний просторий наземний паркінг, влаштовані тротуари і пішохідні доріжки. Обладнані дитячі майданчики для ігор, спеціальне місце для барбекю, встановлені вуличні ліхтарі. Простір двору розбитий на зручні функціональні зони.

11-я линия улица, 4, Ирпень, Ирпень, Киевская 83000.0 USD
dom.ria.com

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Ірпінь

Географія Ірпінь